Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα κι από μένα!!!

βρε ηρώ!!! και πήγε η καρδιά μας στην κούλουρη βρε κορίτσι! ευτυχώς είσαι καλά κι εσύ και το μωράκι, κι ας ταλαιπωρήθηκε λιγάκι... περαστικούλια στον μπαμπάκα σου και να δεις που όλα θα πάνε όπως πρέπει, μόνο και μόνο για να μην κάνει το χατίρι στη συμπερθέρα να περάσει το δικό της!!! εσύ κοίτα να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις και να σκέφτεσαι θετικά! ακούς εκεί! η κακίστρω... χάρηκε κιόλας! δε φτάνει που την είχατε μαζί σας μπαστακα... απαπαππαπα!!! μακριά! καλά έκανες και της τα πες ένα χεράκι για να μη νομίζει οτι κάποια είναι! κι εγώ το ίδιο είχα κάνει, και φυσικά πήρα και το δημήτρη πρώτα με το μέρος μου! και ΄τωρα όλα καλά! βέβαια το θέλει το κοριτσάκι για να ακούσει το όνομά της, αλλα δε με χαλάει!

αγγελική κι εγώ παιρνω απο την αρχή φυλλικό οξυ, και από τη 12η βδομάδα 2 χάπια σίδηρο τη μέρα και 1 ασβέστιο. οι εξετάσεις ήταν πολύ καλές, αλλά μου είπε ότο κάνουν καλό στο μωρό και υπάκουσα. την άλη βδομάδα θα ξανακάνω αιματολογικές, ούρα και καμπύλη ζαχάρου.

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ααα! και όπως το συζήτησα ήδη με κάποιες, σε λιγάκι έχω ραντεβού στο νοσοκομείο με ενα γιατρό που μυ σύστησαν, γιατί σκέφτομαι πολύ σοβαρά να γεννήσω εκεί και όχι σε κλινική... θα δούμε όμως, έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας με όλα αυτά! και απ' ότι είδα στη λίστα μας, αρκετές θα είναι σε νοσοκομείο! οι παλιότερες που έχετε εμπειρία, ενημερώστε μας!

μπορεί να σας έχω νέα αργότερα...

εσπεράντζα, οι γιατροί λένε να μη μετράμε μήνες, αλλά επειδή δε μπορούμε να λέμε σε όλους εβδομάδες, συνήθως μετράμε μήνα από την ΠΗΤ και προς τα πίσω. ουσιαστικά δηλαδή εσύ αλλάζεις μήνα καθε 3 του μήνα.

βέβαια ο γιατρός μου μου είπε, και έχει δίκιο, ότι ο μήνας της εγκυμοσύνης είναι 28 ημέρες, οπως και η περίοδος! βρες άκρη τώρα! εγώ κάθησα και μετρούσα στο ημερολόγιο πότε θα περίμενα περίοδο, μια και έιχα σταθερό κύκλο, και πάνω κάτω ξέρω... αλλά τι τα θες! στο περίπου!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

hroukaki περαστικά στον πατερούλη σου εύχομαι γρήγορα να το ξεπεράσει.

όσο για την πεθερά καλά της έκανες

esperanza είχα βρει ένα πινακάκι κάπου στο παρεντς που έδειχνε κάθε πότε αλλάζουμε μήνα θα το ξαναψάξω και το βάλω.

όσο για τις εξετάσεις πέρα από τον προγενητικό έλεγχο (τοξόπλασμα κ.λ.π.) που τον έκανα μια φορά στην αρχή κάθε μήνα με βάζει να κάνει μόνο γενική αίματος, ούρων και σάχαρο.

Angelique από την ημέρα της αυχενικής παίρνω μαγνήσιο (2/ημέρα) και ασβέστιο (1/ημέρα).

Από την αρχή της εγκυμοσύνης - καλά εγώ από πιο νωρίς - έπαιρνα 1 χαπάκι/ημέρα φυλικό οξύ, μετά το κάναμε 2 χαπάκια/ημέρα και τώρα πάλι 1 χαπάκι/ημέρα αλλά παίρνω και άλλο 1 χαπάκι/ημέρα φυλικό οξύ με σίδηρο. Εγώ είμαι ιδιάζουσα περίπτωση με τον αιματοκρίτη μου, πέφτει-πέφτει-πέφτει...

esperanza γκαστροφέρνεις τώρα?? Άντε μπράβο, ωραία δεν είναι?? Στον 5ο μήνα μπαίνουμε αναλόγως τι site θα διαβάσεις :D. Εγώ σε κάποια sites βρήκα ότι αύριο μπαίνω στον 5ο, το tickerάκι μου βιάστηκε 1 ημέρα νωρίτερα (δεν με χαλάει καθόλου), το site που παραθέτει η Μαρία μεταθέτει τον 5ο μήνα 1 εβδομάδα αργότερα! Το σωστότερο είναι πάντως να μετράς σε εβδομάδες. Απλά είναι καλύτερα να λέμε "Είμαι στον 5ο", είμαστε πια βετεράνες γκαστρωμένες όσο να 'χει. Άσε που όταν λες στον κόσμο ότι είσαι πχ 17-18 εβδομάδων επιμένουν: δλδ πόσο μηνών?? :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!Τι κάνετε?

Με βάση αυτό το πινακάκι υπολογίζω σε ποιο μήνα είμαι.Όπως θα παρατηρήσετε άλλος μήνας έχει 4 βδομάδες κι άλλος όπως πχ ο 5ος έχει 5.

1ος:αρχη 1ης εβδ.-τελος 4ης εβδ.

2ος:αρχη 4ης εβδ.-τελος 8ης εβδ.

3ος:αρχη 9ης εβδ.-τελος 13ης εβδ.

4ος:αρχη 14ης εβδ.-τελος 17ης εβδ.

5ος:αρχη 18ης εβδ.-τελος 22ης εβδ.

6ος:αρχη 23ης εβδ.-τελος 27ης εβδ.

7ος:αρχη 28ης εβδ.-τελος 31ης εβδ.

8ος:αρχη 32ης εβδ.-τελος 35ης εβδ.

9ος:αρχη 36ης εβδ.-τελος 40ης εβδ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σχετικά με το Α τεστ.Εγώ παίρνω μία αμπούλα σιδήρου καθημερινά κι ασβέστιο(αναβράζον-μπλιαχ!!).Το φυλλικό χαπάκι μου το σταμάτησε.Αυτό το μήνα μου έγραψε να κάνω ξανά γενική αίματος και ούρων.

Ηρουκάκι περαστικά στον μπαμπά σου,προσπάθησε όσο μπορείς να μην στενοχωριέσαι και για την πεθερά σου μην ασχολείσαι.Τώρα προτεραιότητα έχει η ηρεμία σου και η ασφάλεια του μπεμπέ σου!

stone περαστικά στον μικρούλη σου (αν και μέχρι τώρα θα χει ξεχάσει τον πόνο του με τέτοιο δώρο!:-P)

μαράκι ελπίζω όλα καλά να πάνε και να σταματήσει η ταλαιπωρία σου!

Εγώ το μπεμπέ ακόμα δεν το χω ακούσει,αισθανθεί,όπως θέλετε πείτε το...του δωσα όμως μια βδομάδα διορία ακόμα...

Σήμερα όλη μέρα είχα παρείτσα από εγκυμονούσες φιλεναδίτσες.:DΕιπαμε ουυυυυυυυυ ένα σωρό,πολύ ανάλυση έπεσε πάλι.Πιάσαμε και το θέμα των βλαστοκυττάρων και πονοκεφάλιασα η αλήθεια είναι.Είμαι υπέρ της δωρεάς σε δημόσια τράπεζα αλλά πρέπει να εξετάσω όλα τα ενδεχόμενα γιατί πολλά κουλά έχω ακούσει.Τεσπά!Αύριο μη χάσετε στη νετ την εκπομπή εξάντας με θέμα τα βλαστοκύτταρα!Νομίζω στις 10 είναι.Μετά κοιμήθηκα από τις 4 μέχρι τις 7!!!Πολύ ύπνο κάνω κορίτσια σας το πα?

Ciao ciao!:D

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

esperanza δεν βρήκα το συγκεκριμένο πινακάκι που έλεγα βρήκα όμως αυτό που έχει εξίσου ενδιαφέρον

http://www.diagnostiki.gr/enimerosi/enimerosi_03.shtml

Μαράκι ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνιση,

κι εγώ αυτό ήξερα ότι ο 5ος αρχίζει με την 19η βδομάδα. Άρα είμαι στον 5ο!!:tongue::tongue:

Κλέλια μου πράγματι ο πολύς κόσμος και ειδικά οι παλιότερες γυναίκες δε μετράνε καθόλου σε βδομάδες κάτι που είναι λάθος γιατί οι αλλαγές που συμβαίνουν από βδομάδα σε βδομάδα είναι πολύ καθοριστικές. Ο μήνας είναι πολύ ευρύ χρονικό διαστημα για να το λάβεις υπόψη σου. Ακόμα και η μαμά μου που είναι μικρή θέλει να ξέρει το μήνα κ όχι τη βδομάδα..

Τέλωσπάντων αυτά είναι δευτερεύοντα. Ας είναι καλά τα νινάκια μας κι ας είμαστε και στον...10ο μήνα:tongue::tongue::tongue:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :)

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημερα κοριτσακια μου που ειστε σημερα???

απεργειτε και δεν ξυπνησατε ακομα 'η μου ξεχηθηκατε γκαστρωμενες γυναικες στους δρομους με πανο???:roll::roll::roll:

Αντε αντε ελατε να τα πουμε καλε!!!!!:D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημερα κοριτσουδια!

chris πού πηγαν όλες οι γυριστρες και μας αφησαν μονες μας?

Εγω παντως τους μηνες τους μετραω με βαση την ΠΗΤ και προς τα πισω, δηλαδη αφου εχω ΠΗΤ 11/10, θεωρ4ω οτι αλλαζω μηνα καθε 11. Οποτε την αλλη εβδομαδα μπαινω στον 5ο, οποτε συμπιπτει και με την 18η εβδομαδα που απ' οτι ειδα ετσι κι αλλιως σηματοδοτει τον 5ο.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσουδια!

chris πού πηγαν όλες οι γυριστρες και μας αφησαν μονες μας?

Εγω παντως τους μηνες τους μετραω με βαση την ΠΗΤ και προς τα πισω, δηλαδη αφου εχω ΠΗΤ 11/10, θεωρ4ω οτι αλλαζω μηνα καθε 11. Οποτε την αλλη εβδομαδα μπαινω στον 5ο, οποτε συμπιπτει και με την 18η εβδομαδα που απ' οτι ειδα ετσι κι αλλιως σηματοδοτει τον 5ο.

και εγω ετσι κανω ellain μου απο την ΠΗΤ λεω οτι αλλαζω μηνα τοτε.τωρα σωστο λαθος δεν ξερω αλλα τωρα το συνηθισα μην μου το αλλαζετε:tongue:

η κουμπαρα μου προσπαθουσε να με πεισει οτι αλλαζω μηνα απο τη ΤΗΠ αλλα εμενα δεν μου φενεται σωστο και ετσι καθιερωσα τουτο.

Που ειστε βρε?????που ειστε βρε σουρτουκες???:roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

χρυσακι νομιζω οτι μειναμε οι δυο μας. Φωνη βοωντος εν τη ερημω! χιχιχιχι

Παντως νομιζω οτι δεν γινεται να μετρας απο την ΤΕΡ γιατι ο γιατρος πανω σε αυτο προσθετει μια εβδομαδα για να βγαλει την ΠΗΤ, αρα νομιζω το πιο σωστο ειναι απο την ΠΗΤ και πισω. Ετσι νομιζω τουλαχιστον...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!

Τι μου κάνετε;;;;;Εγώ είμαι λίγο αγχωμένη με το θέμα του μπαμπάκα μου!!Αλλά πιστεύω οτι όλα θα πάνε καλά!!!!Άλλωστε πρέπει να κοιτάμε τα πάντα με αισιοδοξία στις μέρες μας!Ετσι δεν είναι;;;;

Οσό για τις αλλαγές του μήνα εμένα ο γιατρούλης μου μου έχεο δώσει ένα χαρτί που γράφει ακριβώς την ημερομηνία και την εβδομάδα που αλλάζω μήνα!Π.χ. στις 30/4 άλλαξα μήνα έκλεισα τον τέταρτο και μπήκα στον πεμπτο και ήμουν στις 16 εβδομάδες ακριβως!Τώρα αλλάζω μήνα πάλι στις 28/5 στις 20 εβδομάδες οπού θα κλείνω τον πέμπτο και θα μπαίνω στον έκτο και πάει λέγοντας....

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

εεεεεεεε! κι εγώ εδώ είμαι!!! έτοιμη για κουβεντούλα!!!

καλημέρα!!!!!!!!!!!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

χρυσακι νομιζω οτι μειναμε οι δυο μας. Φωνη βοωντος εν τη ερημω! χιχιχιχι

Παντως νομιζω οτι δεν γινεται να μετρας απο την ΤΕΡ γιατι ο γιατρος πανω σε αυτο προσθετει μια εβδομαδα για να βγαλει την ΠΗΤ, αρα νομιζω το πιο σωστο ειναι απο την ΠΗΤ και πισω. Ετσι νομιζω τουλαχιστον...

και εγω αυτο της ειπα αλλα δεν ακουει και ειναι και το δευτερο παιδι της, τωρα δεν ξερω μπορει να της το ειπε και γιατρος της ετσι δεν θυμαμαι.

Απο κοιλιτσα εσυ πως πας???εχεις μεγαλη προοδο??

εγω σαν αλλαγη απεκτησα στομαχι:D δηλαδη ηρθε και φουσκωσε αυτο και για να ερθει στο ιδιο υψος με την κοιλια.παντως καμια σχεση με αυτο που λεγανε οτι μολος μπεις στον 5ο καθε μερα θα ειναι και πιο μεγαλη η κοιλια σου:roll::roll:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...