Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!!

Τούλάχιστον με χαροποιησε το γεγονός οτι το μωρό μου είναι καλά διότι αυτές τις μέρες το ταλαιπώρησα πολύ!Ταξίδια άγχος στενοχώρια νεύρα κακή διατρόφη καθόλου συμπληρώματα!!!!Χάλια ζωή κοινως!!!!!Όσο για το μπαμπάκα μου ξετρελάθηκε απο τα νέα του εγγονού του!!!!!!!

Και όσο αφορά την πεθερά μου!!!!!!!Χθες της τα είπα έξω απο τα δόντια!!!!Ότι νιώθω γι'αυτή μπροστά στον άντρα μου!!!!Διοτί έγω δεν έχω μάθει να είμαι διπροσωπη!!!

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιωτίτσα όχι, τοξόπλασμα κλπ κάναμε στην 8η εβδομάδα. Μετά από αυτό οι εξετάσεις που έκανα αλλά και αυτές που θα κάνω το Σάββατο είναι γενικές αίματος-ούρων, σίδηρο-φερριτίνη.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ευγε Ηρω για την επανάσταση σου, της χρειαζότανε, όμως μην χαλάς την ζαχαρένια σου μαζί της, αυτό που προέχει είναι η υγεία του πατέρα σου και του μωρού σου όλα τα αλλα γράψτα κανονικά.

Clelia νομίζω οτι τα ζητάει γιατι μπορεί να τα κολλησουμε κατα την διαρκεια της εγκυμοσύνης απο τα λαχανικά και απο το κρέας. (παρατραβηγμενο βέβαια)

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Γιωτίτσα όχι, τοξόπλασμα κλπ κάναμε στην 8η εβδομάδα. Μετά από αυτό οι εξετάσεις που έκανα αλλά και αυτές που θα κάνω το Σάββατο είναι γενικές αίματος-ούρων, σίδηρο-φερριτίνη.

Και εγω μια απο τα ιδια Γιωτιτσα μου με την προλαλησασα και μαλιστα και εγω το Σαββατο θα τις κανω:tongue::tongue::tongue: να μαθεις εσυ!!!

ααααα και καλιεργεια ουρων

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Ηρώ καλά έκανες και της τα έψαλες. Και όταν θα έχεις κέφια αργότερα που θα γίνει τέλεια ο μπαμπάκας, να μας τα γράψεις με λεπτομέρειες!!!

Γιωτίτσα δεν είναι κακό να κάνεις παραπάνω εξετάσεις. Και καλά κάνει ο γιατρός σου και είναι ψείρας, αυτό δεν μας χαλάει καθόλου.

Πάντως να ξέρεις ότι τοξόπλασμα, ερυθρά κλπ (μακριά από εμάς) είναι επικίνδυνα στο α' τρίμηνο. Αν κάποια τα κολλήσει αργότερα δεν είναι τόσο κρίσιμο για την υγεία του μωρού ή την δική μας (αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν τρέχει κάτι να πάθουμε κάτι τέτοιο). Γι' αυτό ακριβώς σου τα ζητάει ο δικός σου γιατρούλης

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

hroulaki περαστικά στον πατερούλη σου και σ' εσένα υπομονή και θετικές σκέψεις. Μην βάζεις στο παιχνίδι την πεθερά σου και ειδικά τώρα που έχεις άλλα στο μυαλό σου. Αγνόησε την.

Μπράβο για το νινί σου και να πάνε όλα καλά με το γάμο σου.

Δυστυχώς πάντα κάτι συμβαίνει... όταν κάνουμε όνειρα κάποιος γελάει μαζί μας :-(. Το έχω βιώσει πολύ καλά κι εγώ πριν το γάμο μου (και στην περίπτωσή μου, ήταν ο άντρας μου, με πιθανότητες 10%... γι' αυτό μη χάνεις τις ελπίδες σου). Σημασία έχει να πάνε όλα καλά στο τέλος και μετά τα προσπερνάμε όλα αυτά σαν ένα κακό όνειρο...

Άλλωστε η χαρά του μπαμπά σου για τον εγγονό θα είναι το καλύτερο φάρμακο!!!

Οι ευχές μας μαζί σας.

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλο μεσημερι κοριτσια, ευχομαι να ακουμε μονο ευχαριστα απο'δω και περα..

Κλέλια έβλεπα τη λίστα, στην επόμενη αλλαγη που θα κάνεις βαλε στην amelie ΠΗΤ 28/9..Μαλλον εκ παραδρομης ανεφερε 28/10 καθως σε παλιοτερο μηνυμα της εδωσε 28/9

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι

Amelie3 - 28/9 Γιαννιτσά Αγοράκι

Βάσω79- 30/9 Αρεταίειο Αγοράκι

despoina100 -2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα ???

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

Clelia - 8/10 Μητέρα ???Κοριτσάκι ???

Ellain - 11/10 Ιασώ ή Έλενα Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

Ploegisi - 12/10 Βέροια ???

Φωτεινή - 12/10 Ιασώ ???

Renah - 12/10 Θράκη ???

Μαμαλευτεράκι 15/10 πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΛΑΡΙΣΑΣ ???Αγοράκι???

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη ???Κοριτσάκι ???

Hroukaki - 15/10 Κλινική Καπάκη Αγοράκι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 21/10 Λητώ ???

Sylia - 21/10 ???

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 ???

Evita 5/11 ???

Μανου ???? ???

Το 'φτιατσα :D

GEXxp3.png

hroukaki μας καλο, μην μου στεναχωριεσαι καθολου!! Να δεις που ολα θα πανε καλα με τον πατεορυλη σου και θα ειναι μια χαρα να χαρει τον εγγονο του οταν με το καλο ερθει. Κι αν δεν γινει τωρα ο γαμος, δεν πειραζει, θα τον κανετε μαζι με τα βαφτισια! :)

Οσο για την πεθερα, αληθεια πώς βρεθηκε μαζι στον γιατρο? Δεν νομιζω να την παιρνετε μαζι την οχεντρα!!!Αντε γιατι τα πηρα!

Μην ξαναχαθεις γιατι μας τρελανες...

Γιωτιτσα κι εμενα μου δινει τοξοπλασμα καθε 2 μηνες, προχθες το εκανα δευτερη φορα. Ενταξει ο,τι παραπανω κανουμε, καλο ειναι κακο δεν ειναι. Προσεχουμε για να μην εχουμε.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι άσχετο;

Σίδηρο παίρνετε, αν ναι από ποια εβδομάδα;

Ίδια ερώτηση και για το ασβέστιο, όσες παίρνετε φυσικά...

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλησπερα γκαστρουλιτσεσ γλυκιεσ!!!!!!!!!!!!!!

ηρουκακι μου γλυκο ευχομαι να πανε ολα καλα με τον πατερουλη σου!!!!!!!!!!!!!!!!κ εμενα ο δικοσ μου ,παραμονεσ του γαμου επαθε καρδια...ευτυχωσ ολα καλα πηγαν!

οποτε διαβαζω για αυτην την πεθερα μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!η χαριβδη ειναι αυτη...γιατι η σκυλα ειναι η δικια μου...χε χε!!ή αν θεσ και το αντιθετο...η δικια μου εχει πολλα περιεργα αλλα δεν φτασαμε την δικια σου ...

κ ναι ρωταω κ εγω<την πεθερα τι δουλεια ειχε και την κατσικωθηκατε στο ντοκτορι???????>

α οποτε μπορεσεισ περιμενουμε να μασ πεισ το σοου!!!!!!!!!!εννοω που τησ τα ψαλεσ!!

ελαινακι εγω ειχα αναφερει οτι τεινει να καταργηθει αλλα παρολα αυτα το εκανα ,απλα σαν υπερηχο και μονο(δεν εκανα τισ ορμονολογικεσ)...

ο γιατρουλησ σου που ειπεσ οτι ειναι καθετοσ εννοεισ στο να το κανεισ ή οχι?

καλο μεσημερι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι άσχετο;

Σίδηρο παίρνετε, αν ναι από ποια εβδομάδα;

Ίδια ερώτηση και για το ασβέστιο, όσες παίρνετε φυσικά...

Εμένα ο γιατρος μου δίνει από τη πρώτη μέρα φολικό οξύ με σίδηρο σε ένα χαπι και ασβεστιο.

IRINI ηταν καθετος στο να μην την κανω. Τον εμπιστευομαι πολυ, ειναι πολυ ψαγμενος, μου εξηγησε γιατι δεν θεωρειται πια απαραιτητη αλλα αναθεμα κι αν θυμαμαι τιποτα απο οσα μου ειπε. Τωρα στην εγκυμοσυνη εχω την ταση να απλοποιω καθε πληροφορια κι ετσι συγκρατησα " Α τεστ οχι" τελος. Κι εγω αρκεστηκα σ'αυτο. Ειπε οτι η αυχενικη και η β επιπεδου ειναι αρκετες.

angelique εμενα απο την αρχη μου εδινε φυλλικο οξυ και στην συνεχεια μετα την αυχενικη δηλαδη 13η εβδομαδα προσθεσε σιδηρο και ασβεστιο.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλημερα τσουπριτσες!!!:P

περαστικα στις αρρωστουλες μας!!!

esperanza μου εισαι τυχερουλα 2 εβδομαδες περιπου πριν το ρωτουσα και εγω στα κοριτσια αλλα καμια δεν το ειχε.Μετα που το ανεφερα στον γιατρο μου γιαυτες τις σουβλιες που φτανουν μεχρι στα γεννητικα οργανα μου ειπε οτι ειναι απο την μητρα που μεγαλωνει.Οποτε χαλαρωσε , οσο για τα φτερουγισματα ουτε εγω ετσι το ακουσα εγω το ενιωσα σαν 2 συνεχομενα χτυπηματακια στην κοιλια κατω δεξια απο τον αφαλο, κατι σαν νευρικο χτυπημα πολυ γρηγορο.:mrgreen:

Stone περαστικά στο αγορακι σου!!!μακια μακια μακια να περασει!!!

Chris μου ευχαριστώ πολυ για τη συμπαράσταση. Αυτές οι σουβλιές που λέω μοιάζουν πολύ με τα χτυπηματάκια που μου περιέγραψες. Λες αυτό να είναι το νινί;:shock:

Ειρήνη μην ανησυχείς κ εγώ έχω που κ που ρινοραγία νομίζω είναι φυσιολογικό από τα πολλά οιστρογόνα

Hroukaki περαστικά στον μπαμπάκα σου. Εύχομαι να είναι κάτι περαστικό!

Ρε κορίτσια λύστε μου μια απορία: Απο ποιά βδομάδα μπαίνουμε στον 5ο; Δεν μπαίνουμε με την έναρξη της 19ης;

Υ.Γ. Κι εμένα η κοιλίτσα μου φουσκώνει λίγο λίγο!! Τώρα το καταλαβαίνουν πιο πολλοί ότι είμαι έγγυος και μ'αρέσει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...