Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

chris και να το αλλάξω, θα είναι +-3 ημέρες το πολύ, δεν αλλάζει ο μήνας έτσι. Την άλλη Πέμπτη θα πάω στον γιατρούλη, οπότε δεν θα φανεί η διαφορά - αν υπάρχει. Το νινί μου είναι ζουλιάρικο και με ζουπάει και πολύ μου αρέσει :D

Ευτυχώς που άρχισε να κάνει την παρουσία της αισθητή, να ηρεμήσω λίγο. Και τώρα που μόλις-μόλις-μόλις έφαγα μία πίτα με ξέρετε τι μέσα (της παναγιάς τα μάτια) νιώθω κάτι κλώτσους.

Υ.Γ. Το "της" το προσέξατε έτσι?? Αν φυτρώσει κανά τσουτσούνι θα του ζητήσω συγνώμη μετά, τι να κάνω, θέλω να προσωποποιήσω το μωρό μου!! Βλέπω τους υπερήχους και δεν το πιστεύω ότι έχω μέσα μου ένα μωράκι :D. Αφού ρωτάω στην δουλειά μου τους άντρες συναδέλφους:"Τι έχω εγώ και δεν το έχεις εσύ?" και τους δείχνω τους υπερήχους. Ναι! Τους έχω σώσει στον η/υ και Ναι! και στον η/υ της δουλειάς μου!!

(Ενθουσιάστηκα πάλι η χαζοχαρούμενη!!!)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα τι κάνετε ευτυχώς σήμερα είμαι πολύ καλύτερα από χτες και έτσι θα γλυτώσω και την εισαγωγή στο μαιευτήριο γιατί μου είπε η γιατρός μου ότι αν συνεχιστούν οι εμετοί και οι διάρροιες θα με βάλει μέσα για να μου χορηγήσουν ορό για τυχόν αφυδάτωση εγώ και το μωράκι. ευτυχώς έχω κι αναρρωτική 3 μερούλες οπότε θα ξεκουραστώ για τα καλά

και εγώ έχω αρχίσει να νιώθω κάτι αλλά δεν είμαι και εντελώς σίγουρη γιατί δεν είναι το ίδιο με την 1η εγκυμοσύνη. ενώ στο γιο μου αισθάνθηκα αυτά τα φτερουγίσματα που λέμε τώρα νιώθω χαμηλά κάτι σαν χτυπηματάκια.

την παρασκευή θα πάω και στη γιατρό μου να με δει και ίσως δούμε και το φύλλο θα δείξει.

φιλάκια σε όλες.

κοριτσακια καλημερουδια!!!

Ζητω σ' αυτες που απεργουν και σε οσες δεν απεργουν παλι ζητω! Να δω και τι θα γινει με ολα αυτα! Καποιοι παντως πρεπει να φανε ξυλο τουλαχιστον να τονωθει το λαϊκο αισθημα!χιχιχιχιχι πλακα κανω!

Ευχαριστω ολα τα κοριτσακια που με βοηθησατε να ηρεμησω οσον αφορα τις εξετασεις. Κανουμε τις πλεον απαραιτητες και οι υπολοιπες εφοσον προκυψει αναγκη (μακρια απο μας....!

Λοιπον, θα σας πω κι εγω οτι νομιζω οτι το ενιωσα το πεταρουδι μου. Την Κυριακη που ημουν ξαπλωμενη στο κρεβατι και χαλαρη ενιωσα 2-3 χτυπηματακια συντομα χαμηλα στην κοιλια και πιστευω οτι ηταν το αγορι μου... Μα δεν ειναι νωρις ακομα?

Επισης απο κοιλια πώς παμε? Εγω παντως τιποτα σοβαρο ακομα. Ή θα πεταξω την κοιλουμπα ξαφνικα ή θα παω για να γεννησω και θα νομιζουν οτι πηγα να επισκεφθω καμια φιλη μου....

stone περαστικα στο αγορακι σου!

ploegisi τι ωραια μεσα στους ερωτες και στα μελια, τι καλα που μας φερνουν κοντα τα ζουζουνια μας!!

clelia μου μπηκες στον 5ο κι ακομα θεοτρελη εισαι!!! χιχιχιχιχι! τους εχεις τρελανει στο γραφειο? εγω να σας πω την αληθεια, δεν πολυμιλαω για την εγκυμοσυνη στην δουλεια γιατι ξερω πως υπαρχουν κοπελες που προσπαθουν και δεν θελω να το παιζω εξυπνη μονο και μονο επειδη ειχα την τυχη να βρισκομαι σε αυτην την θεση....

Επισης, δεν θυμαμαι ποιο κοριτσακι ανεφερε το , προσωπικα δεν θα το κανω, τεινει να καταργηθει και δεν θεωρειται πλεον απαραιτητο. Το συζητησα με τον γιατρο και ηταν καθετος.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

και εγώ ellain από κοιλιά σχεδόν χάθηκε με την αρρώστια που περνάω και με την διαίτα που μου έβαλε και η γιατρός για τρεις μέρες επιτρέπεται μόνο φιδές κοτόπουλο και λαπάς:-( την έχασα την κοιλίτσα μου.

και όχι τίποτα άλλο εγώ έτρωγα φιδέ χτές το βράδυ και ο αντρούλης μου έτρωγε το παγωτό που του είχα παραγγείλει πριν αρρωστήσω. συμπαράσταση σου λέει μετά.:)

Διαφημίσεις

Γεια σας κοπελάρες μου, διάβασα τα νέα σας... εγώ δεν έχω να σας γράψω κάτι...

Περαστικούλια σε όσες δοκιμάζονται με γριπο-ιώσεις και όλα τα σχετικά (πονάκια κολικού-αιμορροΐδες κλπ)

Χαίρομαι για όσες άκουσαν τα μωράκια τους :D:D:D, είναι υπέροχο :!::!::!:

Φιλιά πολλά!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημερούδια!!!!!

Τι ακουω???? Δεν εχετε κοιλια????? Ααααα καλα εχω κανει και κοιλια και μεση δεν υπαρχει και στομαχακι και με βλεπω στα +20 μεχρι τον οκτωβριο... αγωνίζομαι να μην τρωω αλλα...τιποτα!!!

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!!!Τι κάνετε είστε όλες καλά;Έχω πολύ καιρό να μπω να γράψω νέα μου αλλά και να σας διαβάσω!!!Ήμουν στην Αθήνα ο μπαμπάκας μου παρουσίασε ενα πολύ σοβαρό προβλημα υγείας και τρέχαμε απο γιατρό σε γιατρό και απο κλινική σε κλινική!!!Δύσκολες καταστάσεις!Τουλάχιστον καταφέραμε να βρούμε τι έχει!Η θεραπεία είναι πολυ επώδυνη και δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να είμαι εκεί λόγο εγκυμοσύνης!!Απαγορεύεται να έρχεται σε επαφή με όλες τις ευπαθείς ομάδες!!!!!!Ελπίζουμε οτι θα το ξεπεράσει!!!!

Έχω όμως και καλά νέα!!!Χθες είχα ραντεβού με το γιατρό μου!Το αντράκι μου μεγάλωσε!!!Είναι 200 γραμμάρια!!!Και ο υπέρυχος τον έδειξε μία εβδομάδα μεγαλύτερο απ'ότι είναι!Η μαμά του δηλαδή εγώ!!!Έβαλε σ'ένα μήνα 4.5 κιλά και ο γιατρός την έβαλε σε δίαιτα εγκυμοσύνης!!!!!!Επίσης με το που μας έβαλε στον υπέρηχο μας άνοιξε τα πόδια του διάπλατα για να μας δείξει τα προσόντα!!!!!!!

Το στενοχωρημένο σας Ηράκι....

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Ηρώ κοριτσάκι μου εύχομαι περαστικά στον μπαμπάκα σου! Όλα θα πάνε καλά και το γεγονός ότι δεν θα είσαι δίπλα του σαν παρουσία θα σας αποζημιώσει αφού θα γίνει εντελώς καλά, θα το δεις!!!

Σε φιλώ, να ξέρεις ότι με τρόμαξες πολύ πάντως που έλειπες...

Αλλαγή θέματος, το γεγονός του μπαμπάκα θα επηρεάσει τον γάμο ή συνεχίζετε να τον οργανώνετε?

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!!!Τι κάνετε είστε όλες καλά;Έχω πολύ καιρό να μπω να γράψω νέα μου αλλά και να σας διαβάσω!!!Ήμουν στην Αθήνα ο μπαμπάκας μου παρουσίασε ενα πολύ σοβαρό προβλημα υγείας και τρέχαμε απο γιατρό σε γιατρό και απο κλινική σε κλινική!!!Δύσκολες καταστάσεις!Τουλάχιστον καταφέραμε να βρούμε τι έχει!Η θεραπεία είναι πολυ επώδυνη και δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να είμαι εκεί λόγο εγκυμοσύνης!!Απαγορεύεται να έρχεται σε επαφή με όλες τις ευπαθείς ομάδες!!!!!!Ελπίζουμε οτι θα το ξεπεράσει!!!!

Έχω όμως και καλά νέα!!!Χθες είχα ραντεβού με το γιατρό μου!Το αντράκι μου μεγάλωσε!!!Είναι 200 γραμμάρια!!!Και ο υπέρυχος τον έδειξε μία εβδομάδα μεγαλύτερο απ'ότι είναι!Η μαμά του δηλαδή εγώ!!!Έβαλε σ'ένα μήνα 4.5 κιλά και ο γιατρός την έβαλε σε δίαιτα εγκυμοσύνης!!!!!!Επίσης με το που μας έβαλε στον υπέρηχο μας άνοιξε τα πόδια του διάπλατα για να μας δείξει τα προσόντα!!!!!!!

Το στενοχωρημένο σας Ηράκι....

Ηρακι μου γλυκο περαστικα στον μπαμπακα σου κοριτσι μου,φανταζομαι οτι εισαι χαλια που δεν μπορεις να εισαι μαζι του αλλα να σκεφτεσαι οτι αν σε ακουει καλα ο μπαμπακας σου θα ειναι και αυτος καλυτερα και θα περνει δυναμη γιατι το τελευταιο πραγμα που θελει ειναι την κορουλα του στεναχωρημενη!!!Πιστευω οτι ο μπαμπας σου περισσοτερο στεναχωριεται για εσενα παρα για την θεραπεια του,να σκεφτεσαι θετικα οτι ευτυχως ειναι κατι αντιμετωπισημο και θα τα καταφερει!!!:P

Οσο για εσενα και τον 200 γρ. γιοκα σου συγχαρητηρια:D τρελαρα σε 1μηνα 4,5 κιλα που τα βρηκες και τα εφαγες???? φιλακια πολλα!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Clelia μου να σου πω την αλήθεια δεν γνωρίζω!!!!Θα περιμένω μέχρι το τέλος της εβδομάδας!!!Αν μας πει ο γιατρός οτι α μπορέσει να παρεβρεθεί ο μπαμπας μου στο γάμο θα γίνει αν δεν μπορεί δεν θα γίνει!Πράγμα που η πεθερά μου καταχάρηκε!!!!Η ας μην την χαρακτηρίσω!!!!Ήρθε στο γιατρό χθες και όταν άκουσε το αγόρι μόνο πάρτυ που δεν έκανε!!!Ο Γιάννης όμως δεν της άφησε καθόλου περιθώρια για χαρες και ονόματα!!!!Την μισώ αυτη τη γυναίκα!!!

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Ηρω μου μην μαυριζεις την καρδια σου με τα καμωματα της πεθερας σου..

Ευχομαι να ειναι περαστικά στον μπαμπα σου και να παρευρεθει στο γαμο σας πλήρως υγιής και χαρούμενος.

Να γινουν όλα όπως τα εχετε σκεφτει και τα εχετε δρομολογησει..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Hroukaκi περαστικά στον πατερούλη σου, ελπίζω να πάνε όλα καλα, μας έλειψες.

Ellain δεν είναι νωρίς, σίγουρα το μωράκι σου ήτανε κι εγώ όταν είμαι ανάσκελα και ήρεμη τότε την ακούω σαν να με σπρώχνει κάτι απαλά.

Σήμερα πήρα τις απαντήσεις απο τις εξετάσεις μου και ήταν όλες καλές, αιματοκρίτη 39,1 το θηρίο. Ηθελα να σας ρωτήσω εσας ο γιτρος σας σας ζητάει αντισώματα λιστέριας και τοξοπλάσματος γιατι εμένα είναι λίγο ψείρας και μου τις ζητάει κάθε δύο μήνες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Να μην την μισείς Ηρώ μου, να την λυπάσαι, άξια οίκτου είναι η βλαμμένη!!

Επίσης να διοχετεύεις όλη σου την ενέργεια σε θετικές σκέψεις για τον μπαμπάκα, όλα καλά θα πάνε!! Έχεις και από εμάς τις ευχές για γρήγορα περαστικά!

Υ.Γ. Τι δουλειά είχε η γλωσσοφάγα στον γιατρό σου????? Νευρίασα τώρα!!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...