Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαράκι περαστικούλια κοπέλα μου! άσε κι εδώ πολύς κόσμος άρρωστος! αφού δεν θέλω να βρεθώ με τα πιτσιρίκια μου για μάθημε και έχω ενημερώσει όλες τις μανούλες των μαθητών να μην τα στέλνουν όταν είναι έστω και λίγο άρρωστα!

γκρετούλα μου ναι! το πρώτο μου είναι! και όλα ευτυχώς πηγαίνουν πολύ καλά! (εκτός από το άγχος μας με τα ακόμη πιο νέα από τα νέα μέτρα):mrgreen::twisted::mrgreen::-D

να δεις που θα το νιώσεις κι εσύ σύντομα! κοντά είμαστε εξάλλου!

Αχ αυτά τα μέτρα!:evil:Ο Γκρετίνος όλο επιστρέφει από τη δουλειά με διάθεση να γκρινιάξει με τις εξελίξεις αλλά δεν του κάνω τη χάρη!Τεσπα ας μην επεκταθώ και χαλάσει η ζαχαρένια μας!!!

Ναι είμαστε πολύυυυ κοντά!!!:DΘα καραδοκώ τα βράδια να κόψω καμιά κίνηση του μπεμπέ!;)

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ploegisi είδες που ανυπομονούσες το ένιωσες κι εσυ το μωρούλι σου, αυτο το υπέροχο συναίσθημα.

Μαράκι περαστικούλια και σε σένα και να πίνεις πολλα υγρά.

Γκρέτα οπου να ναι θα το ακούσεις κι εσυ το μωράκι σου, πιθανον να το έχεις καταλάβει και να νομίζεις οτι είναι το έντερο σου.

Ελενάκι αφού όλα πάνε καλά με το μωράκι σου δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος να το ψάχνεις περαιτέρω, αλλα είσαι ανήσυχο πνευμα σε εχω καταλάβει.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Να 'μαι και εγώ!!

Λοιπόν, σήμερα το μεσημέρι που ξάπλωσα, ναι το ένιωσα το νινί και είναι σίγουρο-σίγουρο. Στην αρχή νόμισα πως ήταν εντεράκι (αμάν αυτός ο άντρας μου με το βλακοχιούμορ του!!) και μετά που συγκεντρώθηκα ξαναένιωσα στο ίδιο σημείο, χαμηλά αριστερά, 2 χτυπηματάκια πολύ-πολύ ελαφριά. Σαν κάποιος να σε πιέζει όσο πιο μαλακά γίνεται με το δάχτυλό του. Πολύ ανεπαίσθητο όμως. Αυτό κλωτσιά είναι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???????????? :D

ellain αυτές τις εξετάσεις που λες, πέρα από του θυροειδή που σωστά τα λέει η Angelique γίνονται στον προγεννητικό, είναι πολύ εξειδικευμένες και δεν υπάρχει λόγος να μπαίνουμε σε τέτοια τρυπάκια χωρίς αιτία. Να φανταστείς εγώ που έχω άσχημο ιστορικό με εγκυμοσύνες και κάναμε όοοοολες τις εξετάσεις, αφενός ήταν πανάκριβες (916 ευρώ στον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ), αφ' ετέρου δεν βρέθηκε κάτι και βρέθηκε κατά την διάρκεια της τωρινής εγκυμοσύνης μου και εντελώς τυχαία αφού το ψάχναμε στα τυφλά και κάναμε πειράματα. Οπότε, να πληρώσεις τα μαλλιοκέφαλά σου για κάτι που στην ουσία μπορεί να μην βρεθεί (επειδή οι εξετάσεις είναι ατελείωτες ellain, όσες και να κάνεις και πάλι δεν είσαι καλυμμένος) δεν έχει νόημα.

Άσε που μια ψυχή στο φόρουμ που ήταν ίδια περίπτωση με μένα, έμεινε έγκυος 3 μήνες πριν από μένα και ευτυχώς γεννάει σε 2 μήνες περίπου μου είπε το εξής όταν της έγραψα ότι αγχώνομαι μήπως πάλι δεν πάει καλά με μένα: Το λογικό είναι να μένουμε έγκυες και να γεννάμε, οι αποβολές δεν είναι φυσιολογικό σε μια εγκυμοσύνη.

Οπότε, άσε το νινί να πάρει τον δρόμο που έχει εξαρχής: να γεννηθεί... Να μην αγχώνεσαι...

maraki γαστρεντερίτιδα? Περαστικούλια σου!!

Εγώ πάντως αυτή την φορά είχα δει αγοράκι στον ύπνο μου, αλλά δεν με έπεισε...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλησπέρα!

Και κάτι ακόμα...Α τεστ θα κάνετε?Αυτό το τριπλό.Ο γιατρός μου μού είπε πως λόγω καλών αποτελεσμάτων αυχενικής δεν χρειάζεται αλλά άλλα site το θεωρούν απαραίτητη εξέταση της 16ης βδομάδας.Για πείτε...

Εγώ Γκρετα μου την έκανα την εξέταση γιατί δεν είχε βγει και σουπερ η αυχενικη συνήθως όμως δεν εχω ακούσει να την κανουν.

Ρε κορίτσια νιώθω και εγώ πότε ποτε κατι να με γαργαλάει στη κοιλια σε διάφορα σημεία, κατι σαν μυρμηγκάκια, δεν ξέρω πως να το περιγράψω, και τον τελευταίο καιρό όλο και πιο συχνά, λέτε να είναι το μωράκι!!!!!?????ελπίζω να μην χαίρομαι τσαμπα!

yeap, αυτό είναι!! Το μωρό σου!! :D

Απλά μπορεί να μην "κλωτσάει" ουσιαστικά, απλά να κάνει κωλοτούμπες :D, και εσύ βέβαια το νιώθεις.

Ούτε εγώ θα κάνω το Α τεστ. Ο γιατρός μου ούτε που μου το ανέφερε. Από τις συζητήσεις σας έμαθα περί τίνος πρόκειται...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου,

τις τελευταίες μέρες αισθάνομαι πιο έντονα απο πριν κάποιες σουβλιές χαμηλά που ορισμένες φορές "χτυπάνε" μέχρι και τα εξωτερικά γεννητικά όργανα. Άλλες φορές στιγμιαία και μέχρι το στήθος.Είναι δυνατόν να είναι αυτό το μωρό; Τι άλλο μπορεί να συμβαίνει; Το έχει/είχε καμια άλλη;;

Εντωμεταξύ τι σκ... είναι αυτά τα "φτερουγίσματα" που ακούω συνέχεια;; Εγώ δεν ένιωσα ακόμη τίποτα τέτοιο. Ενοχλήσεις έχω αλλά ούτε χτυπήματα ούτε φτερουγίσματα.

Τι δεν πάει καλά;;;:|

Τίποτα δεν είναι αυτά τα φτερουγίσματα esperanza. Είναι πώς καταλαβαίνει η κάθε γκαστρούλα το νινί της. Άλλες τα λένε "φτερουγίσματα", άλλες "μπουρμπουλήθρες", άλλες νιώθουν ότι "τρίζει" το έντερό τους. Εσύ το λες "ενοχλήσεις".

Να μην ανησυχείς, δεν το νιώθουμε όλες στην ίδια εβδομάδα και με τον ίδιο τρόπο. Η Δέσποινα κατάλαβε το πρώτο της στην 21η εβδομάδα και δεν είναι η μόνη. Και εγώ από όσες ρώτησα μου είπαν κατά την 20-21η εβδομάδα, άλλες στην 17η, αναλόγως, να μην αγχώνεσαι...

Οι σουβλιές που γράφεις δεν ξέρω τι είναι. Προφανώς δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικές αλλιώς θα έπαιρνες τον γιατρό σου. Μήπως είναι νευρόπονοι (λέω εγώ τώρα)?

GEXxp3.png

Καλημερα γκαστρούλες με τα πουλακια σας που αρχισατε να τα νοιωθετε..και αυτο δεν ειναι τπτ ακομη!!χαχα

Εχετε να φατε κλωτσια να μην μπορείτε να ανασανετε....χαχα

ξεκουράστηκα σήμερα κοιμόμουν ως τις 11 το πρωι

Τι ειπες τωρα.....κλάψ!!!

Μαρακι περαστικα και αγυριστα..Κυκλοφορει πάντως γενικώς γαστρεντεριτιδα

Ας ευχηθουμε να μην κολλησει και το μικρο.

Πως ειμαστε σημερα;;;

Εμεις καλά, αν και χτες ο μικρος ειχε ενα μικροατυχηματακι όταν πήγε με τη γιαγια του στον φουρνο και ανοιξε το βρυσακι της μπουκαλας με το ζεστο νερό και εκαψε το χερακι του..Ευτυχως είναι λίγο, το απόγευμα όμως η γιαγια του για να τον χαροποιησει του αγορασε ενα ποδηλατο με βοητικες και ο μικρος ξετρελάθηκε..Δεν σηκωσε κεφαλι απο το ποδηλατο, μια χαρα απερίγραπτη!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα!!!!!!

Stone περαστικά στον γιόκα σας!! Για να μην έχει πρόβλημα με το ποδήλατο πάντως, σημαίνει ότι όλα καλά και ότι δεν πονάει :).

Αύριο απεργούμε και συμμετέχω. Όχι διότι θα αλλάξει κάτι, αλλά θέλω να κοιμηθώ!! Ποτέ δεν χάνω απεργία για νάνι, έγκυος ή όχι :tongue:

GEXxp3.png

Κλέλια κοιμισουυυυυυυυυυ!!!!!!!!Θα με θυμηθεις...καλά πλέον εχει γινει συνηθεια το 12-6 και τωρα ειναι σουπερ!!Εκεινα τα δυωρα υπνου δεν αντεχονται...

Εγω δεν θα απεργησω, δεν θα κερδισουμε και τπτ, το ημερομισθιο θα χασουμε νομιζω...

Θα πάρω όμως αδεια για να πάμε στα LEROY MERLIN για κτ αγορες που θελουμε να κανουμε...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?σημερα το πρωι πηγα να φυσηξω την μυτη μου κ γεμισε η χαρτοπετσετα με αιμα...τα παιξα.πηρα ομωσ πιεση και ηταν φυσιολογικοτατη...τι να πω..

για το Α TEST εγω σε αυτην την εγκυμοσυνη εκανα μονο τον υπερηχο του...

δεν ειναι αξιοπιστο και θεωρειτε ξεπερασμενο,τεινει να καταργηθει!περσυ εξαιτιασ του (παρολο που ειχα αψογη αυχενικη)κυριωσ με τισ ορμονολογικεσ του ετρεχα αρων αρων στην αθηνα για αμνιο!!και τελικα ολα καλα!!

οσο για τισ εξετασεισ που ρωτησε το ελαινακι(εκλαμψια κτλ)δυστυχωσ δεν υπαρχει καποιο πακετο εξετασεων...

απλα για εκλαμψια ,μπορει ο γιατροσ να μετραει με τον υπερηχο το P.I δειχνει την βατοτητα των μητριαιων αρτηριων κ απο εκει υπολογιζει εαν υπαρχει κινδυνοσ...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου,

τις τελευταίες μέρες αισθάνομαι πιο έντονα απο πριν κάποιες σουβλιές χαμηλά που ορισμένες φορές "χτυπάνε" μέχρι και τα εξωτερικά γεννητικά όργανα. Άλλες φορές στιγμιαία και μέχρι το στήθος.Είναι δυνατόν να είναι αυτό το μωρό; Τι άλλο μπορεί να συμβαίνει; Το έχει/είχε καμια άλλη;;

Εντωμεταξύ τι σκ... είναι αυτά τα "φτερουγίσματα" που ακούω συνέχεια;; Εγώ δεν ένιωσα ακόμη τίποτα τέτοιο. Ενοχλήσεις έχω αλλά ούτε χτυπήματα ούτε φτερουγίσματα.

Τι δεν πάει καλά;;;:|

Καλημερα τσουπριτσες!!!:P

περαστικα στις αρρωστουλες μας!!!

esperanza μου εισαι τυχερουλα 2 εβδομαδες περιπου πριν το ρωτουσα και εγω στα κοριτσια αλλα καμια δεν το ειχε.Μετα που το ανεφερα στον γιατρο μου γιαυτες τις σουβλιες που φτανουν μεχρι στα γεννητικα οργανα μου ειπε οτι ειναι απο την μητρα που μεγαλωνει.Οποτε χαλαρωσε , οσο για τα φτερουγισματα ουτε εγω ετσι το ακουσα εγω το ενιωσα σαν 2 συνεχομενα χτυπηματακια στην κοιλια κατω δεξια απο τον αφαλο, κατι σαν νευρικο χτυπημα πολυ γρηγορο.:mrgreen:

Stone περαστικά στο αγορακι σου!!!μακια μακια μακια να περασει!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Ειρηνάκι, οι ρινορραγίες είναι συνηθισμένες στην εγκυμοσύνη. Ευθύνονται τα οιστρογόνα, μην ανησυχείς. Καλά έκανες πάντως που πήρες την πίεσή σου.

Chris και εγώ έτσι εντοπίζω τις κλωτσιές, όπως και εσύ :D.

Επίσης είδα το tickerάκι μου και συνειδητοποίησα ότι σήμερα μπήκα στον 5ο μήνα :D :D :D.

GEXxp3.png

Ειρηνάκι, οι ρινορραγίες είναι συνηθισμένες στην εγκυμοσύνη. Ευθύνονται τα οιστρογόνα, μην ανησυχείς. Καλά έκανες πάντως που πήρες την πίεσή σου.

Chris και εγώ έτσι εντοπίζω τις κλωτσιές, όπως και εσύ :D.

Επίσης είδα το tickerάκι μου και συνειδητοποίησα ότι σήμερα μπήκα στον 5ο μήνα :D :D :D.

τρελαρα μου μπηκες στον 5 ε???Μπραβοοοοοο!!!!μην μας ερθεις μετα τον γιατρο και μας το αλλαξεις παλι θα φας τσυλο!!!:D

Ζουλιαραααααα.....σιγα μην κανει το δικο σου οτι κανει το δικο μου...μμμμμ!!!:rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημέρα!!!

καλέ! ποιες μπήκατε στον 5ο? το πρωί το σκεφτόμουν κι εγώ, την επόμενη βδομάδα έρχεται και η σειρά μου!

τελικά η καθεμιά με το δικό της τρόπο καταλαβαίνει το μωράκι της! υπεροχο συναίσθημα δεν είναι?

απεργία... θα κάνω απεργία στον εαυτό μου και στον άντρα μου! χαχαχαχ!!! αν είναι να κοιμηθώ ακομη καμια μέρα λίιιιγο παραπάνω... ε πετρούλα? μη ζηλεύεις, έτυχε!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...