Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φιλάκια και σε σένα Stone, πως πέρασες το ΣΚ;

Ωραια περασαμε..Πήγαμε Καστορια με τον μικρό και εκτος του οτι μας ετρεχε ως συνηθως (το ξεραμε αυτο..χαχα) ειχαμε και το αγχος όταν καθομασταν για καφεδακι μη μας φυγει και πάει προς τη λίμνη..

Του χρονου θα τα δειτε και εσεις, πολύ ζορικα αλλά ευχαριστα...;)

Τωρα ειδα τι παραθεσατε..Ετσι ακριβως ειναι!!Να ειμαστε γερες και ψυχραιμες να ζησουμε το μεγαλειο της μητρότητας!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα Καλή εβδομάδα & Καλό Μήνα!!!!!!!

Γκρέτα είχα κι εγώ αγχωθεί με σένα πολύ, μετά τα δικά μου.... μακρυά από όλες σας παναγιά μου.....

πολλά φιλιά να έχετε ένα υπεροχο GastroΜήνα!!!!! :tongue:

Τσιπουρίτσα μου γλυκιάαααα!!!:DΠόσο μα πόσο χαίρομαι που σε διαβάζω!

Συγγνώμη που σε ανησύχησα....Λυπήθηκα πολύ ,πάρα πολύ για την απώλειά σου:cry:.Όμως παράλληλα θαύμασα το σθένος με το οποίο το αντιμετώπισες!Είσαι πολύ γενναία!Και εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να μην ξαναστενοχωρεθείς ποτέ ξανά σ συτή τη ζωή!!!Το μωράκι σου θα έρθει λίγο αργότερα,αλλά θα έρθει καρδούλα μου!;)Εδώ που τα λέμε δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για τους ζυγούς:tongue:χιουμοράκι....ψυχρούτσικο...μη βαράτε...

Clelιούκο πώς είσαι σήμερις?Σε άφησε η παλιοδιάρροια ήσυχη?Εγώ πάντως να σας πω την αλήθεια με την κυρά καλλιόπη έχω περίφημες σχέσεις...εξαπανέκαθεν:tongue:!Μια φορά τη μέρα σίγουρα θα πάω αλλά προ μπεμπέ πήγαινα 2-3...:rolleyes:,άρα κι εγώ θεωρούμαι δυσκοίλια chrisάκι?:mrgreen:Επίσης η ιστορία με την αδερφούλα σου πολύ με χαροποίησε!Πήρα τα πάνω μου σου λέω!

liana ο πόνος του κολικού νεφρού δεν παίζεται!!Σε συμπονώ γλυκιά μου!Ο άντρας μου νοσηλεύτηκε πέρσι το καλοκαίρι και μέχρι να μάθουμε τι είχε νόμιζα πως δεν θα τη βγάλει καθαρή...άσε ούτε να το θυμάμαι δεν θέλω!

IRINI83 με ταλαιπώρησε ο θυρεοειδής μου,με τον οποίο είχα άριστες σχέσεις στο παρελθόν.Εμφάνισα υπερθυρεοειδισμό,μία στις 10000 εγκύους το εμφανίζει,είναι πολύ καλύτερα από το να έχεις υποθυρεοειδισμό στην εγκυμοσύνη,αλλά και πάλι όταν σου λένε πως ευθύνεται για αποβολές λόγω συσπάσεων της μήτρας....ε....φοβήθηκα πολύ!Τώρα τον έχω ρυθμισμένο όμως και όλα καλά!;)

STONE,ELLAIN,Γιωτίτσα μου λείψατε πολύ,θα προσπαθώ να επικοινωνώ συχνότερα μαζί σας!!:D

Angelique γειααααααααααα!!!!:D

Αν ξέχασα καμιά σας,που θα ξέχασα δεν μπορεί:rolleyes:είμαστε και πολλές... σας φιλώ,καλό μεσημεράκι και φιλάκια στις κοιλούμπες σας!!!

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

καλησπερα κοριτσαρες και περαστικα στις αρρωστουλες της παρεας!

και καλο μηνα βρε!!!εμεις ειχαμε παει ενα διημερακι λογω πρωτομαγιας στο αγκιστρι και επιστρεψαμε...περασαμε πολυ ομορφα.

σε δυο εβδομαδες και κατι εχουμε τη β επιπεδου...αντε να πανε ολα καλα!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Διαφημίσεις

Angelique γειααααααααααα!!!!:D

Γεια σου Γκρετάκι, απ' ότι φαίνεται δεν τα έχουμε ξαναπεί μιας κι απ' ότι είδα είχες να γράψεις νέα σου από τέλη Φεβρουαρίου, δηλαδή όταν εγώ μάθαινα ότι είμαι έγκυος!!!!!

Τώρα που ξέρεις για το θυρεοειδή σου, θα πάνε όλα καλά, να μην ανησυχείς καθόλου.

Αυτή την εβδομάδα θα κάνω κι εγώ σχετικές εξετάσεις διότι δεν έχω μετρηθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, αλλά μερικούς μήνες πριν από αυτή. Ελπίζω να είναι καλοί οι δείκτες μου, γιατί δεν είχα πρόβλημα...

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

ρε κοριτσια να σας πω τι με προβληματιζει? Διαβαζω απο δω κι απο κει, μια για την θρομβοφιλια, μια για τον θυροειδη, την αλλη για την προεκλαμψια. Και αναρωτιεμαι η ασχετη και ψαρωμενη μελλουσα μαμα. Γινεται να κανουμε εξετασεις για καθε πιθανη και απιθανη ασθενεια την οποια ισως εχουμε ή ισως παρουσιασουμε? Δηλαδη ενταξει να ξερεις οτι εχεις θυροειδη και να κανεις τον ελεγχο σου, ενταξει να κανεις ολες τις κλασικες εξετασεις καθε μηνα (γενικες αιματος-ουρων κτλ), αλλα εξειδικευμενες εξετασεις? Δεν ξερω, προβληματιζομαι μηπως το ψειριζω πολυ το θεμα...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ρε κοριτσια να σας πω τι με προβληματιζει? Διαβαζω απο δω κι απο κει, μια για την θρομβοφιλια, μια για τον θυροειδη, την αλλη για την προεκλαμψια. Και αναρωτιεμαι η ασχετη και ψαρωμενη μελλουσα μαμα. Γινεται να κανουμε εξετασεις για καθε πιθανη και απιθανη ασθενεια την οποια ισως εχουμε ή ισως παρουσιασουμε? Δηλαδη ενταξει να ξερεις οτι εχεις θυροειδη και να κανεις τον ελεγχο σου, ενταξει να κανεις ολες τις κλασικες εξετασεις καθε μηνα (γενικες αιματος-ουρων κτλ), αλλα εξειδικευμενες εξετασεις? Δεν ξερω, προβληματιζομαι μηπως το ψειριζω πολυ το θεμα...

Η εξέταση για θυρεοειδή είναι στον προγεννετικό έλεγχο και πρέπει να γίνεται απ' όλες μας, τώρα για εκλαμψία-προεκλαμψία-ατονία μήτρας κλπ είναι κάτι άλλο που δεν μπορείς να ξέρεις εκ των προτέρων αν θα παρουσιάσεις ή όχι... απλά ελπίζεις να είναι όλα καλά και μην μπαίνεις στη διαδικασία να ψάχνεσαι για όλα αυτά. Αν δει κάτι ο ιατρός, τότε θα σου πει αν πρέπει να κάνεις κάτι επιπλέον.

Φιλάκια

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

γεια σας, γεια σας, γεια σας!!!

καλό μήνα σε όλες μας εύχομαι!!!

τι μου κάνετε κοριτσάρες μου? αλλά τι ρωτάω? σας διαβάζω και βλέπω ότι είστε καλά εκτός από κανα δυο ψιλοανωμαλίες! περασικούλια στις αρρωστούλες μας!

εγώ είμαι πολύ καλά, ξεκουράστηκα σήμερα (οιμόμουν ως τις 11 το πρωι) από το σκ που ναι μεν ήταν τέλειο, αλλά ήταν και κουρατστικό! βέβαια, ότι είδα τόσο κόσμο που είχα καιρό να δω, ότι ο γάμος ηταν πολύ όμορφος και ότι έμαθα τα πολύ ευχάριστα για την κουμπαρούλα μου, άξιζε και με το παραπάνω την ταλαιπωρία!

και σήμερα στα παλιά λημέρια μέχρι την επόμενη εξόρμηση!

Έλα Γκρέτα παιδί μου και κατατρόμαξα!!! Σε έψαχνα στο parentscafe και δεν βρήκα πουθενά μνμ σου μετά τον Φεβρουάριο και πήγε η ψυχή μου στην κούλουρη!! Να μην ανησυχείς για τα κιλά! Είναι μια περίοδος της ζωής μας που πρέπει να το πάρουμε απόφαση πως θα πάρουμε κιλά! Οκ, θα ήταν καλύτερα να είχαμε πάρει 1-2 κιλά μέχρι τώρα (βλ. ploegisi), αλλά δεν είναι λόγος για να αγχώνεσαι. Μετά θα τα χάσεις.

κλέλια μου καλά τα λες, αλλά εγώ είχα και τα επιπλέον κιλάκια από πριν, οπότε δεν είναι το ίδιο! θα μπορούσα να έχω χάσει κιόλας, αλλά δεν πολυζορίζομαι!

Ε ρεεεεε.....Πήγε ο Εβραίος στο παζάρι κι ήταν ημέρα Σάββατο!:tongue:

Επίσης ....για το φύλο του νινακίου μου....κατά 80% κορίτσι...είδα που χρειάζονται ενίσχυση οι κοριτσομανούλες:tongue:.Επειδή όμως μας μένει ένα 20%,πειράζει να στηρίξω τις ελπίδες μου σ 'αυτό και κατά τα μέσα Ιούνη όπερ και θα γίνει ο Β επιπέδου να σας το ανακοινώσω με σιγουριά?Μη βαράτε....γερά παιδιά πάνω απ 'όλα!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! αλλά και οι κρυφές επιθυμίες είναι ανθρώπινες....τι να κάνω?:cool:

καλώς το γκρετάκι μας που μας άγχωσε! αφού είσα καλά οκ!!!

αγόρι θες κι εσύ ε? πόσο σε νιώθω! μόνο που εγώ δεν έχω ακόμη ενδείξεις γιατί το ζουζούνι μας είναι παλουκάκι! δεν θέλει με τίποτα να μας δείξει! αν αλλάξει στο β΄επιπέδου θα είσαι πολύ τυχεροπυλα!

δε σας είπα! με πήρε το κουνιαδάκι μου τηλέφωνο και μου είπε ότι μας είδε όνειρο ότι πήγαμε για υπέρηχο και είχε λέει το μωρό ένα τσουτσούνι ναααααααα!!! τεράστιο!!! χαχαχχαχα! ο καθένας μου φαίνεται αυτό που θέλει ονειρέυεται!

Καλημέρα Καλή εβδομάδα & Καλό Μήνα!!!!!!!

Γκρέτα είχα κι εγώ αγχωθεί με σένα πολύ, μετά τα δικά μου.... μακρυά από όλες σας παναγιά μου.....

πολλά φιλιά να έχετε ένα υπεροχο GastroΜήνα!!!!! :tongue:

"κουμπαρα μου" καλό μήνα και σε σένα!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Βάσω με το καλό η Β επιπέδου!:D

Angelique χαίρομαι που σε γνωρίζω, σ ευχαριστώ και για τις ευχές σου.Εύχομαι και σε σένα να βγουν όλες οι εξετάσεις τέλειες!Το καλό είναι πως όλα αντιμετωπίζονται!;)

Ellain η αλήθεια είναι πως αν μπούμε στο τριπ των εξετάσεων δύσκολα ξεμπερδεύουμε και κυρίως εφησυχαζόμαστε.Εγώ το ζησα καλά το εργάκι πριν μείνω έγκυος,εξετάσεις κόντρα εξετάσεις,άγχος μήπως κάτι μου ξέφυγε κι όταν επιτέλους έμεινα με το καλό έγκυος πίστεψα πως όλα αυτά θ ανήκαν στο παρελθόν.Όμως έκανα λάθος ....απογοητεύτηκα πολύ που προέκυψε θέμα με τον θυρεοειδή,αλλά όπως σοφά μια φίλη μού είπε απ όταν μπαίνουμε στο χορό της μητρότητας τα άγχη αυξάνονται!Φροντίζεις απλά να μην τρελλαθείς!:tongue:

ploegisούλαααααααα!!!!Να και μια ομοιοπαθής!Εύχομαι κοριτσάκι να είναι αγοράκι το νινί σου,και γερό,εξυπακούεται αυτό!αλλά κι αν δεν...εδώ είμαι γω να σε καθοδηγήσω!Οι πρώτες 5 μέρες είναι οι δύσκολες,μετά το παίρνεις απόφαση!:cool:

Περιττό να σας πω πως όταν με το καλό γεννηθεί η κοράκλα μου,θα κάνω delete σ όλα τα ποστ μου!:tongue:Μη νομίσει το γιαβράκι μου πως δεν το ήθελα:oops:

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

κορίτσιααααααα!!!

δε σας είπα, το ξέχασα!!! είναι εδώ και τέσσερις μέρες που το νιώθω πολύ έντονα το μωράκι μου!!! τα φτερουγίσματα έγιναν πολλά! το νιώθω και χαμογελώ μόνη μου! η χαζομανούλα!

είναι απίστευτο συναίσθημα! στη αρχή δεν το πίστευα, νόμιζα ότι είναι τα εντεράκια μου! (εκτός κι αν ακόμη είναι, αλλά δε μπορεί, κάθε ώρα και στιγμή)... το νινάκι μου είναι που με χαιρετά!!! και κάνει το μπαμπά του να τα κάνει πάνω του!

αυτές τις στιγμές και κυρίως όταν είμαστε χαλαροί στο κρεβάτι δεν τις αλλάζω με τίποτα! αφήστε που γενικότερα ο αντρούλης μου κοιμάται με την κοιλίτσα μου αγγαλιά! του αρέσει που μεγαλώνει και σκληραίνει και χαίρεται τόσο πολύ!!

αφήστε, έχουμε ξανανιώσει συναισθήματα πολλών χρόνων! έχουμε ξαναερωτευτεί!:oops:

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

κοριτσάκια τι κάνετε χαίρομαι που διαβάζω ότι όλες είστε καλά.

εγώ δεν είμαι στα πολύ καλά μου εχώ τελικά γαστρεντερίτιδα ευτυχώς σε ελαφριά μορφή αλλά είμαι ράκος (εμετοί διάρροιες πυρετό). άφηστε που φοβάμαι μην κολλήσω και το μικρό και έχουμε άλλα.

τα νεύρα μου τώρα βρήκα να το πάθω:twisted:

κορίτσιααααααα!!!

δε σας είπα, το ξέχασα!!! είναι εδώ και τέσσερις μέρες που το νιώθω πολύ έντονα το μωράκι μου!!! τα φτερουγίσματα έγιναν πολλά! το νιώθω και χαμογελώ μόνη μου! η χαζομανούλα!

είναι απίστευτο συναίσθημα! στη αρχή δεν το πίστευα, νόμιζα ότι είναι τα εντεράκια μου! (εκτός κι αν ακόμη είναι, αλλά δε μπορεί, κάθε ώρα και στιγμή)... το νινάκι μου είναι που με χαιρετά!!! και κάνει το μπαμπά του να τα κάνει πάνω του!

αυτές τις στιγμές και κυρίως όταν είμαστε χαλαροί στο κρεβάτι δεν τις αλλάζω με τίποτα! αφήστε που γενικότερα ο αντρούλης μου κοιμάται με την κοιλίτσα μου αγγαλιά! του αρέσει που μεγαλώνει και σκληραίνει και χαίρεται τόσο πολύ!!

αφήστε, έχουμε ξανανιώσει συναισθήματα πολλών χρόνων! έχουμε ξαναερωτευτεί!:oops:

Ζηλεύω,ζηλεύω ζηλεύωωωωωω!!!!:tongue:Μπράβο βρε κοριτσάκι!Τι τέλεια!!!Αυτά τα μωράκια όντως ανανεώνουν τις σχέσεις μας!Α τ αποφάσισα!Αν δεν το αισθανθώ κι εγώ το μωράκι μου άμεσα θα πάω στο γιατρό να δω τι συμβαίνει!Το πρώτο σου δεν είναι?

κοριτσάκια τι κάνετε χαίρομαι που διαβάζω ότι όλες είστε καλά.

εγώ δεν είμαι στα πολύ καλά μου εχώ τελικά γαστρεντερίτιδα ευτυχώς σε ελαφριά μορφή αλλά είμαι ράκος (εμετοί διάρροιες πυρετό). άφηστε που φοβάμαι μην κολλήσω και το μικρό και έχουμε άλλα.

τα νεύρα μου τώρα βρήκα να το πάθω:twisted:

Περαστικά!Τι κακό είναι αυτό με τις ιώσεις βρε παιδιά?Κι εγώ τώρα είμαι σε φάση ανάρρωσης.

Επίσης μόλις τελείωσα σίδερο:evil:...δεν παλεύεται βρε κορίτσια...καλά το απέφευγα τόσα χρόνια,αλλά είπα τώρα που θα γίνω μανούλα να νοικοκυρευτώ...τι παράδειγμα θα δώσω στο παιδί μου?

Και κάτι ακόμα...Α τεστ θα κάνετε?Αυτό το τριπλό.Ο γιατρός μου μού είπε πως λόγω καλών αποτελεσμάτων αυχενικής δεν χρειάζεται αλλά άλλα site το θεωρούν απαραίτητη εξέταση της 16ης βδομάδας.Για πείτε...

μαράκι περαστικούλια κοπέλα μου! άσε κι εδώ πολύς κόσμος άρρωστος! αφού δεν θέλω να βρεθώ με τα πιτσιρίκια μου για μάθημε και έχω ενημερώσει όλες τις μανούλες των μαθητών να μην τα στέλνουν όταν είναι έστω και λίγο άρρωστα!

γκρετούλα μου ναι! το πρώτο μου είναι! και όλα ευτυχώς πηγαίνουν πολύ καλά! (εκτός από το άγχος μας με τα ακόμη πιο νέα από τα νέα μέτρα):mrgreen::twisted::mrgreen::-D

να δεις που θα το νιώσεις κι εσύ σύντομα! κοντά είμαστε εξάλλου!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Κορίτσιααααααααααααααααα!!!!

Κι η αδερφούλα μου έμαθε σήμερα στη β επιπέδου της πως έχει κοριτσάκι!Ξανά!Καλά ε θα κάνουνε φοβερή παρέα οι ξαδερφούλες!

Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

Και να συμπληρώσω...

ύστερα σου λένε να μην πιστεύεις στα όνειρα.Είχε δει η μάνα μου το χειμώνα ένα όνειρο με 4 κοριτσάκια.Η ξαδέρφη μου έμεινε έγκυος σε δίδυμα κοριτσάκια,η αδερφή μου κοριτσάκι,εγώ κοριτσάκι με διαφορά ένα μήνα η μία από την άλλη!Γκρετομάναμέντιουμ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...