Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Τι άλλα σου έγραψε; Αυτός δεν ήθελε ποιο φρέσκες εξετάσεις ; 

Οχι δε μου έγραψε κάτι άλλο. Μόνο σίδηρο και φυλλικό μετά από φάρμακα. Μπορεί να μην ήθελε να μου μετρήσει τα άλλα γιατί πήρα φάρμακα για εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα άρα δε θα ήταν αληθή τα αποτελέσματα. Δική μου υπόθεση.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

liana περαστικούλιαααα!!

Εγώ είμαι καλά σήμερα, νισάφι πια, "άδειασα" η γυναίκα!

Μαρή chris!! Διάρροια με πήγε, δεν θες τέτοια, αλήθεια... Για τις αιμορρόιδες τι κάνεις, τι σου έχει πει ο γιατρός?

Στην ερώτησή σου πάντως: υποθέτω ότι με πείραξαν κάτι μανιτάρια που έφαγα το Σάββατο, το ίδιο και ο σύζυγος αλλά αυτόν τον πείραξαν πολύ λιγότερο (δεν μασαμπούκιασε όπως εγώ :tongue: ).

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα γκαστρουλιτσεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!!!!!

ALLO CHRISAKOOOO!!!:D

Τελικά αυτό το νινί από πολλά με γλιτώνει:tongue:Σόρι βρε αγαπούλα αλλά απ το να μπαίνω και να μαι σαν τη Μ.Παρασκευή καλύτερα να απουσιάζω...

Εσύ τι κάνεις σκατούλα?Κορίτσαρος ε???:DΚι εγώ για κει με κόβω!

γκρετονιο μασ κατατρομαξεσ!!!!!!!!ελπιζω να εχει λυθει το προβληματακι που σε στεναχωρουσε κ σε κρατουσε μακρυα μασ!!!

Λοιπόν αν σας πω τι ψάχνω στο νετ θα καραφλιάσετε....και μην με μαλώσετε...:oops:

περιπτώσεις όπου το φύλο άλλαξε στη β επιπέδου...και ποιο συγκεκριμένα...πόσα κοριτσάκια το γυρίσανε σε αγοράκια...

λέτε να βάλω καμιά ψηφοφορία εδώ στο καφέ να δω τις πιθανότητες?:rolleyes:

Εσύ Κρισάκι το καρατσεκάρισες το φύλο?

στην πρωτη μου εγκυμοσυνη πηγαινα σε εναν γιατρο για υπερηχουσ και μονο...ε αυτοσ συνεχεια μου ελεγε για αγορακι!!!!!!!!!!!οταν εκανα το β επιπεδου ηταν κοριτσακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στην αγγελικουλα μου,οπωσ και στην μπουμπουκα την εσωκλειστη(βλ.κοιλιτσα...χε χε) απο την αρχη για κοριτσι μου ειπαν..

DnfMp3.pngqTarp3.png

liana περαστικούλιαααα!!

Μαρή chris!! Διάρροια με πήγε, δεν θες τέτοια, αλήθεια... Για τις αιμορρόιδες τι κάνεις, τι σου έχει πει ο γιατρός?

Στην ερώτησή σου πάντως: υποθέτω ότι με πείραξαν κάτι μανιτάρια που έφαγα το Σάββατο, το ίδιο και ο σύζυγος αλλά αυτόν τον πείραξαν πολύ λιγότερο (δεν μασαμπούκιασε όπως εγώ :tongue: ).

ή και το γαμοπιλαφο!!!!!!!!καποια (δεν θυμαμαι ποια)το ειχε βαλει στο ματι!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

liana περαστικούλιαααα!!

ααααααα ετσι γραφοντε αυτες ε???δεν ξερω τι θα μου πει γιατι την Δευτερα που μας περασε την εβγαλα αλλα δεν τον πηρα τηλ. δεν το θεωρησα και πολυ σημαντικο μεσα σε ολο αυτο που περασα...ασε!!!παντως θελουν κρυο νερο!!!!

οταν θα παω θα τον ρωτησω και για αυτο.

Τα μανιταρια εεε??να συμπερανω οτι εσυ τα μαγειρεψες ε???:tongue:

αρα εσενα χρειαζομαι να μου μαγειρευεις για να στρωσει το εντερακι μου!!!:D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Όχι, όχι όχι!!!!

Αρνούμαι να διαννοηθώ ότι με πείραξε το γαμοπίλαφο!!

Άλλωστε τι να με πείραξε? Ο ζωμός? Ενώ τα μανιτάρια αν τα μαζέψεις από κάπου που έχει δίπλα κάτι σκουριασμένο κλπ μπορεί να την πατήσεις. Άσε που πιλάφι ούτε που πρόλαβε να αγγίξει ο σύζυγος (σιγά μην τον άφηνα, να πάρει δικό του!!), ενώ μανιτάρια κάτι έφαγε και τον πείραξε...

Μην μου λέτε άσχημα πράγματα για το γαμοπίλαφοοοοοοοοοοοοοοοο

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Σκατούλα chris μην με δουλεύεις και εσύ! Τα μανιτάρια μια χαρά από την κονσέρβα τα τρώω, σιγά μην φτιάχνω και πλευρώτους... Τότε, ποιο το νόημα να βγαίνουμε έξω?? Για να τρώμε αυτά που μαγειρεύω? Εεεεεεε?

Λοιπόν για τις αιμορρόιδες όταν πηγαίνεις στην τουαλέτα δεν πρέπει να χρησιμοποιείς χαρτί υγείας. Καλύτερα απευθείας πλύσιμο και μετά πολύυυυυυυ απαλό σκούπισμα με ψιλοβρεγμένη πετσέτα. Μην πολυπιάνεις την περιοχή επειδή είναι ερεθισμένη. Τα υπόλοιπα θα σου τα πει ο γιατρός σου. Να υποθέσω ότι από τον σίδηρο τις απέκτησες ή είχες πρόβλημα και από πριν??

GEXxp3.png

Σκατούλα chris μην με δουλεύεις και εσύ! Τα μανιτάρια μια χαρά από την κονσέρβα τα τρώω, σιγά μην φτιάχνω και πλευρώτους... Τότε, ποιο το νόημα να βγαίνουμε έξω?? Για να τρώμε αυτά που μαγειρεύω? Εεεεεεε?

Λοιπόν για τις αιμορρόιδες όταν πηγαίνεις στην τουαλέτα δεν πρέπει να χρησιμοποιείς χαρτί υγείας. Καλύτερα απευθείας πλύσιμο και μετά πολύυυυυυυ απαλό σκούπισμα με ψιλοβρεγμένη πετσέτα. Μην πολυπιάνεις την περιοχή επειδή είναι ερεθισμένη. Τα υπόλοιπα θα σου τα πει ο γιατρός σου. Να υποθέσω ότι από τον σίδηρο τις απέκτησες ή είχες πρόβλημα και από πριν??

οχι δεν ειχα προβλημα απο πριν παρολο που επερνα απο πριν σιδηρο!!!ο γιατρος ειπε οτι το προβλημα το εχω λογω της ακινησιας γιατι αν δειτε τι τρωω για να βοηθαω το εντερο θα με λυπηθειτε:roll: και αυτο τιποτα...εκει....!!!

παντως δεν μπορειτε να πειτε ωραιοτατη συζητηση σας επιασα πρωι πρωι δεν εχετε παραπονο!!!!!

Αυτο με το χαρτι υγειας πρεπει να το ακουνε και καποιες αλλες ονοματα δεν λεμε!!!:D

αντε δεν σε πειραζω αλλο εσενα δηλητηριαστρια!!!:tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Κλέλια το εχεις ταραξει το γαμοπίλαφο..Πάντως μπορει να ειναι και απο αυτό οι συχνες επισκεψεις στην τουαλέτα..Εχει τυχει αρκετες φορες και σε μενα και απο μαγαζια με πολύ καλή και καθαρη κουζίνα, συμβαίνει...

Λιανα περαστικα!!

Chrisaki περαστικα και μη ζοριζεσαι πολύ, όπως στα λέει η Κλέλια...

Γκρεττα να μη χανεσαι,καλως μας ήρθες ξανα!

Ειρηνη, Γιωτιτσα, Τσιπουρα και Αγγελική ΦΙΛΑΚΙΑ

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ειρηνη, Γιωτιτσα, Τσιπουρα και Αγγελική ΦΙΛΑΚΙΑ

Μάκια μάκια πολλααααααααά!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Αχ βρε κοριτσάκια συγκινήθηκα μεσημεριάτικα....

Διάβαζα μανούλες Απριλίου που γεννήσανε πρόσφατα και έπεσα πάνω σε αυτό... τι θέλω εγώ και μπαίνω σε τέτοιους πειρασμούς μου λέτε... Ανατρίχιασα, θέλω κι εγώ να κρατήσω το μωράκι μου αγκαλιά!!!!!!!!

Αν αντέχετε διαβάστε το...

Ξεκιναω να σας την ιστορια μας,ελπιζοντας να μην ξυπνησει το μπισκοτακι μου!!

λοιπον,Παρασκευη 23/04/10 μπηκαμε με προκληση το πρωι κατα τις 8 παρα!πολυ αγχος,αλλα ξυπνησαμε με τον Κωστη μου σε τρελλα κεφια,βαζοντας μουσικη(το στα ωπα ωπα του Κουρκουλη!).μας περιμενε στη ΓΑΙΑ η μαια μου,η αγαπημενη μου Ναντια ,η οποια οσο αγχος και να χεις εχει ενα τροπο να σε κανει να τα ξεχνας ολα!καναμε την προετοιμασια,κλυσμα,ξυρισμα ειχα κανει ηδη,εκανα ντουζακι,μου πηρανε κ ιστορικο κ πιεση κτλ και πηγαμε στο δωματιο ωδινων!περιττο να σας πω οτι εκει μεσα ηταν σαν ξενοδοχειο 5 αστερων με πινακες με τρελλες φατσες μωρων παντου,φρεσκοβαμμενα και ολα καινουρια!παμε εν τω μεταξυ στις ωδυνες κ στο δωματιο που με πηγανε ειχαν γινει τα γυρισματα του σιριαλ 4! του Παπακαλιατη!και μου κανανε ολοι οσοι εμπαιναν πλακα οτι διαλεξαμε κ δωματιο διασημοτητων!ειμασταν καπου 6 ωρες εγω ,ο αντρουλης μου κι η Ναντια μαζι,βγαζοντας φωτο,γελωντας και κανοντας κουτσομπολιο!οσο ειχα διπλα μου τον Κωστα ενιωθα τοσο καλα λες κ ειχαμε παει για απλο υπερηχο!η μαια μου εκανε ο,τι μπορουσε..εχει τρελλο κολημα με το φ.τ κ ελεγε δε μπορει θα κατσουμε ως το βραδυ και θα τα καταφερουμε! μου βαλε υποθετο απ το πρωι να μαλακωσει ο τραχηλος,μου κανε ενεσεις (2) να βοηθησει,εσπασε τα νερα,πιεζε απο δω,πιεζε απο κει,ερχοταν κ ο γιατρος εβλεπε οτι δεν εχουμε εξελιξη κ απογοητευοταν! ελεγα καλε μη σκατε θα κανουμε καισαρικη δε με νοιαζει!οχι λεει αφου περιμεναμε ως τις 40 εβδ..σχεδον θα το παλεψουμε ως το τελος!ο τραχηλος ομως ειχε διαστολη 1 κι ενω εκανα συσπασεις ανα 2 λεπτα δεν γινοταν τιποτα!περιμεναμε αφου σπασαμε τα νερα μπας κ πιεσει η μπεμπα τον τραχηλο με το κεφαλι κ γυρισει,αλλα η καημενη ηταν καθιστη κ ανασκελα κ πιεζοταν!η λεκανη τελικα πολυ στενη,την σφηνωσα!καποια στιγμη πονουσα αρκετα αλλα αντεχα!καναμε επισκληριδιο!τι τελεια εφευρεση!!μετα ημουνα μια χαρουλα!λεω εδω θα κατσουμε!αλλα ενω ημουν χαλαρα βλεπω κ λεει η μαια μου παρε αναπνοες κ μου βαλε για 2-3 λεπτακια μασκα!χανανε παλμους,πεφτανε!εκει εβαλα τα κλαμματα κ λεω του Κωστα δε θελω να προσπαθησω αλλο,θελω να παμε με καισαρικη τωρα!και αφου αμεσως επανηλθαν οι παλμοι συναποφασισαμε οτι θα παμε χειρουργιο!

φοβομουν που δε θα ηταν μαζι μου ο Κωστας,τιποτα αλλο!αφου πονο δεν ενιωθα!μονο πιεση..

με ετοιμασανε,με φιλησε ο Κωστας κ μου πε μην ανησυχεις για τιποτα σε λιγο θα χουμε το κοριτσακι μας αγκαλια(ουφ τα γραφω και κλαιω..) κι ετσι φυγαμε! δεν μακρυγορω αλλο,τα υπολοιπα τα ξερετε,σε 4 λεπτα βγηκε η κουκλιτσα μου ζεστη-ζεστη και με τη γλωσσιτσα εξω,μου την βαλανε στην αγκαλια μου και την φιλαγα!!τρελλο συναισθημα,δεν πιστευω οτι υπαρχει παρομοιο.. ο γιατρος μου κι η μαια μου σε ολη τη διαρκεια να κανουνε πλακα,να μου λενε βλακειες!!μια χαρα λεω τα περασαμε!καντε μου και μια πλαστικη στη μυτη κ στο στηθος που θελω μιας κ ειμαστε εδω να φυγω αλλος ανθρωπος!!!

η στιγμη που με βγαλανε εξω να με δουν οι δικοι μου ηταν πολυ συγκινητικη..ο Κωστας επεσε πανω μου στο κρεβατι,με αγκαλιαζε κ με φιλαγε !!στην ανανηψη εκατσα μονο κανα 25 λεπτο παρεα με τη μαια μου κ αμεσως με ειδε ενας γιατρος κ λεει μια χαρα ειναι ανεβαστε την στο δωματιο της!!

τα δωματια,τα κοριτσια,οι μαιες κ ολο το μαιευτηριο...δεν εχω λογια να το χαρακτηρισω!!εμεινα!δεν υπαρχει!καλα ασε δε που με το θηλασμο εχουν τετοιο κολλημα που και να μη θες να θηλασεις θα σε βαζανε!χαχα! φερνανε τη μικρη οποτε εκλαιγε κ μυριζε τοσο ωραια σαν αχνιστο μπισκοτακι!!γι αυτο τη λεω ετσι!αν και τα κοριτσια στο δωματιο λεγανε οτι μου μυριζε επειδη σκεφτομαι μονο το φαι! εφαγα κανονικα ,εβγαλα ορους κ καθετηρα το Σαββατο,περπατησα κ τωρα ειμαι πολυ καλα,με τραβαει χαμηλα λιγο,απο κιλα δεν εχω ζυγιστει( :-( ) κοιλουμπα εχω ακομα ομως! τωρα η προσαρμογη στο σπιτι θα δουμε πως θα ειναι,ακομα ειναι 2η μερα και δε μπορουμε να το πιστεψουμε!

κι οσο για τον Κωστα μου ειναι αλλος!μα τελειως αλλος!την λατρεψε τη μπεμπα κι εμενα ακομα πιο πολυ!την εχει αναλαβει πληρως επειδη δυσκολευομαι να σκυψω κ να κανω και πολλα,κι ετσι ειναι συνεχεις αγρυπνος κ εχει την εννοια της!Κι οπως σας ειπα το πρωι μας επεσε κι ο αφαλος μας!!κι ειμαστε 6 ημερων! ευχαριστω πολυ πραγματικα που ολο αυτο τον καιρο τα περασαμε ολα μαζι η μια ακουγοντας την αλλη!περασα μια τελεια εγκυμοσυνη,εμαθα πολλα κ ειμαι ευτυχισμενη που εχω εσας ολες φιλες εστω κι απο δω!

τωρα ερχεται συνεχεια!θα τα μεγαλωσουμε και μαζι με τις ανησυχιες μας,με τα ολα μας!!

ΕΙΜΑΙ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Αχ βρε κοριτσάκια συγκινήθηκα μεσημεριάτικα....

Διάβαζα μανούλες Απριλίου που γεννήσανε πρόσφατα και έπεσα πάνω σε αυτό... τι θέλω εγώ και μπαίνω σε τέτοιους πειρασμούς μου λέτε... Ανατρίχιασα, θέλω κι εγώ να κρατήσω το μωράκι μου αγκαλιά!!!!!!!!

Αν αντέχετε διαβάστε το...

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!

αμαν ρε κοριτσια βαλαντωσα στο κλαμα!!!!να ειναι γερα τα μωρακια μας να μας αξιωσει ο Θεουλης να τα κρατησουμε στην αγκαλιτσα μας!!!!

παω να πλυθω χαμενες!!!!

κορες του σαλονιου και λιμανιου καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!

Αμαν δεν σας προλαβαινω! Θα πω μονο περαστικα στην liana με το νεφρο, την Clelia με το σουρσιμο και την chris με την αιμορροιδα! Ολα χαλια ειναι! Και το χεςιροτερο δεν μπορεις να παρεις φαρμακα!

chris ως ομοιοπαθουσα εχω να σου προτεινω,αυτο που ειπε η Clelia δηλαδη πλυσιμο με οσο πιο κρυο νερο μπορεις, ταμποναρισμα με πετσετουλα (οχι χαρτι) και μετα μια κρεμουλα πολυ ανακουφιστικη, λεγεται preparation, ειναι καταλληλη για εγκυους, βεβαια ρωτα και τον γιατρο σου αλλα σιγουρα δεν θα εχεις προβλημα. Αααα και τον κυριοτερο ρολο παιζει η διατροφη, βεβαια εσυ εισαι ειδικη περιπτωση λογω ξαπλας, αλλα τρωγε οσο το δυνατον περισσοτερα φρουτα, χορτα, ελαιολαδο ωμο σε σαλατες ή στα φαγητα, και φυσικα ακτινιδιο+δαμασκηνο με μια ποτηρα νερο πριν πας για υπνο (εγω με αυτα σωθηκα κι ετσι υποχωρησαν οι αιμορροιδες).

Χαιρομαι που ειδα κοριτσακια κι αγορακια που βολταραν το ΣΚ. Εγω δεν πηγα πουθενα γιατι ο αντρας μου ειχε δουλεια στο σπιτι :( και πολυ βαρεθηκα, αλλα δεν πειραζει, εμεις να ειμαστε καλα και εχουμε καιρο να παμε βολτες....

Γκρετελ πού χαθηκες παλιοκοριτσο?Αντε ευτυχως που επανηλθες κι επειδη εισαι φιλεναδα, δεν θα σε χτυπησουμε!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...