Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Έκανα το εύθραυστο Χ σήμερα δεν έκανα κάτι άλλο. Τουλάχιστον το κέντρο που μου πρότεινε ήταν 600 μέτρα από τη δουλειά. 17 του μήνα αναμένουν αποτελέσματα. Μια μέρα πριν φύγει ο άντρας μου ταξίδι με τη δουλειά, καλό timing…

Τι άλλα σου έγραψε; Αυτός δεν ήθελε ποιο φρέσκες εξετάσεις ; 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κοριτσάκια!!

Κοίτα λύσσα η Γκρέτα που θέλει τσουτσούνι :D!!

Πάντως αυτό που έχω ακούσει είναι ότι το οι υπόνοιες για κοριτσάκι μπορεί τελικά να γυρίσουν σε αγοράκι. Το αντίθετο είναι λίγο περίεργο. Δλδ να δεις τσουτσούνι. Αυτό είναι μεγάλη εγγύηση ότι είναι αγοράκι! Στην περίπτωσή σου αυτό που εύχεσαι είναι το τσουτσούνι να μην φαίνεται :D.

Amelie αυτό με την κοιλιά που γίνεται πέτρα είναι όταν τρώω τον αγλέορα (βλ. Σάββατο). Μιλάμε την πίεζα και μου έκανε φοβερή εντύπωση. Είχε πρηστεί και είχε την υφή ενός φουσκωμένου μπαλονιού :tongue:

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι

Βάσω79- 30/9 Αρεταίειο Αγοράκι

despoina100 -2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα ???

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

Clelia - 8/10 Μητέρα ???Κοριτσάκι ???

Ellain - 11/10 Ιασώ ή Έλενα Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

Ploegisi - 12/10 Βέροια ???

Φωτεινή - 12/10 Ιασώ ???

Renah - 12/10 Θράκη ???

Μαμαλευτεράκι 15/10 πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΛΑΡΙΣΑΣ ???Αγοράκι???

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη ???Κοριτσάκι ???

Hroukaki - 15/10 Κλινική Καπάκη Αγοράκι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 21/10 Λητώ ???

Sylia - 21/10 ???

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 ???

Amelie3 - 28/10 Γιαννιτσά Αγοράκι

Evita 5/11 ???

Μανου ???? ???

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Koritsakia kalo mina kai apo mena!Opoios mporei na me ksanaprosthesei sti lista me ta onomata kai fula,ksexasa na grapso pht mou,sorryyyyy

28/10 agoraki Giannitsa.

Ithela na rotiso i koilitsa sas arxise katholou na ginetai pio skliri?I emena mo fainetai???

amelie3 κάτι δεν μου πάει καλά σ' αυτά που γράφεις... γεννάμε μαζί 28/10 και είσαι 19 εβδομάδων :shock: (σύμφωνα με το tikeraki σου) κι εγώ 14.4; Μήπως γεννάς 28/9 τελικά;

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημέρα Καλή εβδομάδα & Καλό Μήνα!!!!!!!

Γκρέτα είχα κι εγώ αγχωθεί με σένα πολύ, μετά τα δικά μου.... μακρυά από όλες σας παναγιά μου.....

πολλά φιλιά να έχετε ένα υπεροχο GastroΜήνα!!!!! :tongue:

Διαφημίσεις

Λοιπόν αν σας πω τι ψάχνω στο νετ θα καραφλιάσετε....και μην με μαλώσετε...:oops:

περιπτώσεις όπου το φύλο άλλαξε στη β επιπέδου...και ποιο συγκεκριμένα...πόσα κοριτσάκια το γυρίσανε σε αγοράκια...

λέτε να βάλω καμιά ψηφοφορία εδώ στο καφέ να δω τις πιθανότητες?:rolleyes:

Εσύ Κρισάκι το καρατσεκάρισες το φύλο?

Καλημερουδιααααααααααααα!!!!:D

Ελα βρε νουμερο με κανεις και γελαω σαν χαζη με αυτα που γραφεις!!!:D

Λοιπον στην αδερφη μου ειχε πει ο γιατρος κοριτσακι και μετα στον μεγαλο υπερηχο τους λεει ο γιατρος αγορακι και με πλουσια προσοντα μαλιστα καγκελο η δικια μου!!!!βλεπεις ηθελε κοριτσι :mrgreen::mrgreen:

τωρα που μου το ειπε εμενα δεν τον πιστευα και μου λεει κατσε να σας στο δειξω να το δειτε με τα ματια σας!!!που λες το νινι ορθανοιχτα τα ποδια και ενδιαμεσα ενα κενο:confused: τωρα μας λεει αν τον αλλο μηνα που θα ρθειτε φυτρωσει τιποτα δεν θα φταιω εγω το ειδατε και εσεις:Dοποτε πιστηκαμε οτι εχουμε κοριτσαρο και πλεω σε πελαγη ευτυχιας γιατι το προηγουμενο που εχασα ητανε κοριτσακι και προσευχομουνα την επομενη φορα να τα καταφερει!!!:mrgreen:

σε 2 εβδομαδες εχω ραντεβου οποτε θα δουμε και εκει συν Θεο το νινακι μας ξανα να το τσεκαρουμε:P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Επισης να πω περαστικα στην Κλελια που οσο περναει ο καιρος δεν χωνευω ολο και περισσοτερο:rolleyes:ακους εκει τουαλετα 2φορες σε 40λεπτα και εγω εβγαλα αιμοραοιδα απο το ζορι και παλι κανενα σκατο στον οριζοντα:evil:

μολις βρεις τι εφαγες σε παρακαλω να το ταχυδρομησεις και σε εμενα!!!:tongue:

amelie3 μου εμενα η κοιλια μου ειναι πετρα απο την αρχη δηλαδη για να καταλαβεις δεν μπορουσαμε να την τσιμπησουμε για να κανουμε την ενεση με τιποτα, αλλα ο γιατρος ειπε οτι εχει να κανει με το οτι ητανε φλατ και πολυ σφιχτη απο πριν (βλεπεις εγω τα κιλα τα βαζω στον ποπο μονο) οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω πολυ το μονο που εχω να σου πω εαν γινεται πετρα για λιγο και μετα μαλακωνει και παλι απο την αρχη αυτη η δουλεια να παρεις τον γιατρο σου γιατι μπορει να γινονται μικροσυσπασεις.Εαν ειναι συνεχεια σημαινει απλα οτι τεντωνει και ετοιμαζεται να ξαναμεγαλωσει;)

Stone μου ασε εχει να πεσει πεινα......:roll::roll::roll:....ο Θεος να βαλει το χερι του ετσι πως τα καναμε!!!

Παλιοτσιπουριτσα μου!!!σμουτς!!!!:P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

:Dοποτε πιστηκαμε οτι εχουμε κοριτσαρο και πλεω σε πελαγη ευτυχιας γιατι το προηγουμενο που εχασα ητανε κοριτσακι και προσευχομουνα την επομενη φορα να τα καταφερει!!!:mrgreen:

Καλημέρα κοριτσάκια.

Chrisaki κι εγώ μια απο τα ίδια, βέβαια και αγοράκι να ήταν δεν θα με χάλαγε, αλλα το κοριτσάκι σε αυτη την περίπτωση είναι σαν ανταμοιβή.

Γκρέτα επίτέλους, μας άγχωσες αλλα δόξα τω θεώ όλα καλά.

Clelia μου περαστικά σου, ελπίζω να είσαι καλύτερα, βλέπω πάντως οτι είσαι η καλύτερη γραμματέας του καφέ, δεν ξεχνάς να ενημερώσεις τη λίστα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Καλημέρα Κοριτσάκια και καλή βδομάδα! Πως τα περάσατε το σκ; Εγώ ξεπατώθηκα στις βόλτες και χτες όλη μέρα στο κρεβάτι με φρικτούς πόνους από το νεφρό, κολικός! Δεν σας λέω τίποτα, έβλεπα αστεράκια. Ευτυχώς σήμερα όλα καλά. Λέτε να ήταν και η μέση από το πολύ περπάτημα και την κούραση; αν και έχω και προιστορία με κολικό του νεφρού. Αυτά!!!! αντε να έχουμε μια καλή βδομάδα και νεακια ωραία!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Κοριτσάκια και καλή βδομάδα! Πως τα περάσατε το σκ; Εγώ ξεπατώθηκα στις βόλτες και χτες όλη μέρα στο κρεβάτι με φρικτούς πόνους από το νεφρό, κολικός! Δεν σας λέω τίποτα, έβλεπα αστεράκια. Ευτυχώς σήμερα όλα καλά. Λέτε να ήταν και η μέση από το πολύ περπάτημα και την κούραση; αν και έχω και προιστορία με κολικό του νεφρού. Αυτά!!!! αντε να έχουμε μια καλή βδομάδα και νεακια ωραία!!!!

Περαστικούλια σου liana, ελπίζω σήμερα να είσαι πολύ καλύτερα, δύσκολος ο πόνος κολικού....

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημέρα κοριτσάκια.

Chrisaki κι εγώ μια απο τα ίδια, βέβαια και αγοράκι να ήταν δεν θα με χάλαγε, αλλα το κοριτσάκι σε αυτη την περίπτωση είναι σαν ανταμοιβή.

Αααα και εσυ τα ιδια δηλαδη:D οχι δεν εννοουσα ντε και καλα αυτο το παιδι να ητανε κοριτσακι μπορει να ητανε αγορακι και το επομενο κοριτσακι δεν θα με χαλουσε καθολου!!!:mrgreen:

αλλα αφου τα καταφερε τωρα το κοριτσακι μου ακομα καλυτερα!!!!!!!:mrgreen:

Καλημερα Λιανα μου και περαστικα,απο οτι εχω δει δεν παλευετε ο πονος του κολικου ειναι σαν να σε σφαζουνε.Η θεια μου εχει στο εντερο και ο γιατρος της ελεγε οτι ειναι σαν να εχεις γεννησει με τετοιους πονους.:roll:

Σου ευχομαι να μην σου ξανασυμβει ,ξουτ....κακε κολικε!!!:twisted:

Λιάνα καλήμέρα και περαστικά, πήρες κάποιο παυσίπονο για τον πόνο; Γιατί νομίζω ο πόνος του κολικού δεν περνάει τόσο ευκολα, μήπως ήταν η μέση σου; Αλλα πάλι αν έχεις ιστορικό με κολικό μπορει και να ήταν, τι να σου πώ σε κατατόπισα πλήρως.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Λιάνα καλήμέρα και περαστικά, πήρες κάποιο παυσίπονο για τον πόνο;

Ναι πήρα ένα buscopan που μου είπε ο γυναικολόγος. Μου είπε 2 βεβαια αλλά τα έβγαλα πέρα με το ένα.

Ευχαριστώ για τα περαστηκα σας αλλα ευτυχώς για την ωρα παει και αυτό.

Φοβήθηκα πολύ γιατί πριν 1,5 χρόνο που με είχε ξαναπιάσει ήμουν για μερες πολύ χαλια , με ενέσεις και δεν περνούσε με τίποτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...