Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

επισης ηθελα να σου πω και κατι ακομα σε σχεση με αυτο που σας προτεινε ο γιατρος σας, οι γιατροι δυατυχως πλεον εχουν καραμελα τα δανεικα. αν εχεις το «στομαχι» και το χρημα να προσπαθεις με τα δικα σου ειναι βεβαιο οτι θα πετυχεις με αυτα. εισαι μικρη χωρις σοβαρα προβληματα και θα γινει. προφανως ομως κι αυτο μπορει να παρει ενα μηνα μπορει ομως να παρει και χρονια. υπαρχουν ζευγαρια που δεν αντεχουν αυτη τη διαδικασια και σου λενε θελουμε αμεσα παιδι προτιμαμε να παμε με δανεικα αμεσα. ολα παιζουν. κατα τ αλλα εδω διαβαζω κοπελες 40 και βαλε και πλευουν με τα δικα τους για καποια χρονια κιολας κι καποιες πετυχαινουν κιολας . μην απελπιζεσαι. ναι θα απογοητευτεις ναι θα λυπηθεις αλλα πιστεψε με θα τα καταφερεις αργα η γρηγορα.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα γκαστρούλες!!!

Angelique η κοπέλα που αναρωτιέσαι είναι η ellain μας! Να γίνετε φιλενάδες!!

Τελικά θα κάνεις τις γενικές εξετάσεις που έλεγες??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια και εγω τις τελευταιες μερες δεν καταλαβαινω τιποτα...αφου ξεχναω οτι ειμαι εγκυος!!:confused::confused:

αχ αυτο ακριβωσ ελεγα χτεσ!!!!!!!!τελικα οσο με παιδεψε η πρωτη μου εγκυμοσυνη αλλο τοσο ξεκουραστη ειναι αυτη η εγκυμοσυνη,αφου νιωθω σαν να μην ειμαι εγκυοσ(φτου φτου μην αυτοματιαχτω!:tongue:)

να ρωτησω εγω κατι???ποσο συχνα κατουριεστε ρε παιδια???(τι κομψα που το εγραψα:tongue::tongue:)...εχω φριξει!! καθε 20 λεπτα μου ερχεται και δεν κρατιεμαι!!! στη μελινα ουτε στον 9ο δεν πηγαινα τοσο συχνα!!! ΑΜΑΝ!!!ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ!!!

μιλαμε για πολυ συχνα!!!!!!!!!!παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!ευτυχωσ δεν ξυπναω το βραδυ...:D

Βρε τσούπρες: τι έγινε με την Γκρέτα και το hroukaki?? Η Γκρέτα έχει να γράψει στο φόρουμ από τον Φεβρουάριο, η Ηρώ εδώ και αρκετές μέρες... Γιατί μας ανησυχούν έτσι?? :(

.

ειναι και η μανου που χαθηκε!!!!!το ηρουκακι μπορει να τρεχει με τισ ετοιμασειεσ!

Irinaki μου σου είχα γράψει για την κουκλάρα την κοράκλα σου, τι μωρό είναι αυτό, να την χαίρεσαι!!! Άντε και στα δικά μας, τώρα δε θυμάμαι ακριβώς τι σου είχα γράψει... πάντως είναι αστεράκι φτου φτου...!!!

σε ευχαριστω πολυ αγγελικακι για τα πολυ καλα σου λογια!!!!!!!!αντε κ εσυ με το καλο κ του χρονου να εχεισ ενα υπεροχο ζουζουνι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημέρα ή μάλλον καλό μεσημέρι τέτοια ώρα και καλό μήνα τι κάνετε βλέπω η παρέα όσο πάει μεγαλώνει pana2 καλωσήρθες ε το καλό το μωράκι σου.

ελπίζω να τα περάσατε καλά όλες εχτές γιατί εμένα η βόλτα στο τέλος μου βγήκε ξινή έχει κλείσει η φωνή μου από χτες το μεσημέρι και δεν μπορώ ούτε να μιλήσω τουλάχιστον δεν έχω κανένα άλλο σύμπτωμα γιατί αν κρυώσω τώρα ή κολλήσω καμία ιώση την κάτσαμε συν ότι η μέση μου έχει αρχίσει να μου ρίχνει κάτι σουβλιές άλλο πράγμα. κατά τ΄΄αλλα μια χαρά.

αα και για να μην ξεχνιόμαστε από τουαλέτα έχω κάνει σύμβαση με τη softex.

φιλάκια

Κουκλάκια μου, πως είστε σήμερα;

Εγώ καλύτερα κι από χθες με τα πονάκια μου, αν και σήμερα ψιλοκουράστηκα γιατί "αλήτευα" μέχρι πριν λίγο... είχα βάφτιση, (πω πω χόρτασε το μάτι μου μωράκια, άντε και στα δικά μας με το καλό) μετά φαγητό και "καφέ" στο Φάληρο, υπέροχη ημέρα σήμερα με τις παραλίες γεμάτες, ήταν τέλεια... άντε να ξεφύγουμε λίγο από τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση...

Τώρα είμαι μόνη στο σπίτι γιατί ο αντρούλης μου να έχει πάει να δει τη μαμά του στο νοσοκομείο.

Καλημέρα γκαστρούλες!!!

Angelique η κοπέλα που αναρωτιέσαι είναι η ellain μας! Να γίνετε φιλενάδες!!

Τελικά θα κάνεις τις γενικές εξετάσεις που έλεγες??

Η Ellain ε; Ε τότε εννοείτε ότι θα την κάνω φιλενάδα :D

Ναι, τις εξετάσεις θα τις κάνω αυτή την εβδομάδα και μαζί θα κάνω TSH, FT4, ασβέστιο και σάκχαρο. Αχ χθες ξέχασα να πάρω το Filicine μου και είδα στον ύπνο μου ότι πήρα 8 χάπια, το πρωί κατάλαβα γιατί είδα αυτό το όνειρο αλλά ήταν αργά. Ελπίζω να μην έκανα μεγάλη πατάτα...

σε ευχαριστω πολυ αγγελικακι για τα πολυ καλα σου λογια!!!!!!!!αντε κ εσυ με το καλο κ του χρονου να εχεισ ενα υπεροχο ζουζουνι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thank you Irinaki κι εσύ με το καλό και το 2ο. Η αλήθεια πάντως να λέγετε, αστεράκι είναι!!!

Και τα υπόλοιπα ζουζουνάκια που είδα στο fb είναι ζωγραφιές!!!

Είχατε έμπνευση όλες βλέπω!!!

Πάνω απ' όλα όμως ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ!!!

Φιλιά πολλά!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ε ρεεεεε.....Πήγε ο Εβραίος στο παζάρι κι ήταν ημέρα Σάββατο!:tongue:

Οκτωβριανές μανούλες τι κάνετεεεεεεεε?Είσαστε καλά?Μεγαλώνουν τα νινιά σας?Παχύνατε?Σας φύγανε τα άγχη?Τα αισθάνεστε τα ζουζουνάκια σας?

Εγώ χάθηκα η αλήθεια είναι,όχι πως δεν μάθαινα τα νέα σας όσο μπορούσα, αλλά φάση ήταν και πέρασε!;)Έχω πάρει 8 :shock: κιλά,από τα οποία τα 175 γραμμάρια ανήκουν στο νινάκι μου,άρα μέχρι να γίνει το πουλάκι μου 4 κιλάκια εγώ θα χω γίνει...τοφαλάκι!:tongue:Εντάξει....τόφαλος!Είμαι σίγουρη πως τα πρωτεία μου ανήκουν!

Επίσης ....για το φύλο του νινακίου μου....κατά 80% κορίτσι...είδα που χρειάζονται ενίσχυση οι κοριτσομανούλες:tongue:.Επειδή όμως μας μένει ένα 20%,πειράζει να στηρίξω τις ελπίδες μου σ 'αυτό και κατά τα μέσα Ιούνη όπερ και θα γίνει ο Β επιπέδου να σας το ανακοινώσω με σιγουριά?Μη βαράτε....γερά παιδιά πάνω απ 'όλα!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! αλλά και οι κρυφές επιθυμίες είναι ανθρώπινες....τι να κάνω?:cool:

Κοριτσάκια μου θα προσπαθήσω από δω και πέρα να τα λέμε πιο συχνά,να πετάξω και την μπαχατέλα,βλ.παλιό η/υ,με τον οποίο ξέμεινα στο σπίτι,να πάρω κανα καινιούριο notebook,να επικοινωνώ μαζί σας προηγμένα τεχνολογικά!!!

Σας φίλω όλες μαζί και κάθε μια ξεχωριστά!Μου λείψατε!:D

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι

Βάσω79- 30/9 Αρεταίειο Αγοράκι

despoina100 -2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα ???

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

Clelia - 8/10 Μητέρα ???Κοριτσάκι ???

Ellain - 11/10 Ιασώ ή Έλενα Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

Ploegisi - 12/10 Βέροια ???

Φωτεινή - 12/10 Ιασώ ???

Renah - 12/10 Θράκη ???

Μαμαλευτεράκι 15/10 πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΛΑΡΙΣΑΣ ???Αγοράκι???

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη ???Κοριτσάκι ???

Hroukaki - 15/10 Κλινική Καπάκη Αγοράκι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 21/10 Λητώ ???

Sylia - 21/10 ???

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 ???

Amelie3 - Αγοράκι

Evita 5/11 ???

Μανου ???? ???

Έλα Γκρέτα παιδί μου και κατατρόμαξα!!! Σε έψαχνα στο parentscafe και δεν βρήκα πουθενά μνμ σου μετά τον Φεβρουάριο και πήγε η ψυχή μου στην κούλουρη!! Να μην ανησυχείς για τα κιλά! Είναι μια περίοδος της ζωής μας που πρέπει να το πάρουμε απόφαση πως θα πάρουμε κιλά! Οκ, θα ήταν καλύτερα να είχαμε πάρει 1-2 κιλά μέχρι τώρα (βλ. ploegisi), αλλά δεν είναι λόγος για να αγχώνεσαι. Μετά θα τα χάσεις.

hroukaki πού είσαι? Αυτό τον μήνα γίνεται ο γάμος και μας χρωστάς κάτι φώτο!!

Angelique δεν τρέχει κάτι που ξέχασες μια φορά να πάρεις filicine, εδώ άλλες θυμούνται και παίρνουν τα φάρμακά τους μια στο τόσο (Ακούς Δέσποινα??). Από την στιγμή που τα παίρνουμε κάθε μέρα, στην ουσία είμαστε καλυμμένες αν τα ξεχάσουμε 1-2 φορές, όχι παραπάνω όμως διότι εκεί δεν είμαστε τόσο καλυμμένες από τις βιταμινούλες (Δέσποινα θα φας ξύλο!!).

GEXxp3.png

clelούκο μου!Τι κάνεις?:D:D

Χίλια συγγνώμη αν σας ανησύχησα....δεν το θελα!:oops:

Είμαι πολύ καλά τώρα,ρύθμισα κι ένα θέμα με τον θυροειδή που προέκυψε και με στοίχειωσε η αλήθεια είναι,αλλά τώρα όλα είναι μια χαρά!

Εσύ τι κάνεις?Πώς είσαι?:DΠωπωωωω!!!Βλέπω μεγάλωσε η μπουμπού σου!:D

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Καλά είμαι κοριτσάκι μου...

Σήμερα είμαι λίγο καταβεβλημένη επειδή πήγα στην τουαλέτα 3 φορές σε 40'. Τι έφαγα και με πείραξε δεν ξέρω... Αλλά μιλάμε για πολλή καταβολή. Δεν έχω διάθεση ούτε να γράψω στον η/υ.

Είδες το tickerάκι μου?? Ανθρωπάκι έγινε!! Έχει πολλή πλάκα!

Σε φιλώ στα μούτρα...

GEXxp3.png

clelούκο μου!Τι κάνεις?:D:D

Χίλια συγγνώμη αν σας ανησύχησα....δεν το θελα!:oops:

Είμαι πολύ καλά τώρα,ρύθμισα κι ένα θέμα με τον θυροειδή που προέκυψε και με στοίχειωσε η αλήθεια είναι,αλλά τώρα όλα είναι μια χαρά!

Εσύ τι κάνεις?Πώς είσαι?:DΠωπωωωω!!!Βλέπω μεγάλωσε η μπουμπού σου!:D

Μαρηηηηηηηηηηηη!!!!θα σε σκοτωσω και θα παω φυλακη!!!!:twisted:

που εισαι χαμενη και σε ψαχνω να δω ποτε εγραψες τελευταια φορα και που???Γκρετονιο εχε χαρη που εισαι γκαστρωμενακι και την γλιτωνεις!!:tongue:

οσο για τα κιλα αγαπη μου μην με τρελαινεις ετσι και αλλιως τα 5 τα χρειαζοσουν για να γινεις ανθρωπος τσιλιμπηθρακι αρα στην ουσια 3 πηρες εξτρα:lol::lol::lol::lol:

Κλελια τωρα μαλιστα που τα εκανες αλλο χρωμα τα εμπεδψσα η ξανθια!!!:rolleyes::rolleyes::D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Μαρηηηηηηηηηηηη!!!!θα σε σκοτωσω και θα παω φυλακη!!!!:twisted:

που εισαι χαμενη και σε ψαχνω να δω ποτε εγραψες τελευταια φορα και που???Γκρετονιο εχε χαρη που εισαι γκαστρωμενακι και την γλιτωνεις!!:tongue:

οσο για τα κιλα αγαπη μου μην με τρελαινεις ετσι και αλλιως τα 5 τα χρειαζοσουν για να γινεις ανθρωπος τσιλιμπηθρακι αρα στην ουσια 3 πηρες εξτρα:lol::lol::lol::lol:

Κλελια τωρα μαλιστα που τα εκανες αλλο χρωμα τα εμπεδψσα η ξανθια!!!:rolleyes::rolleyes::D

ALLO CHRISAKOOOO!!!:D

Τελικά αυτό το νινί από πολλά με γλιτώνει:tongue:Σόρι βρε αγαπούλα αλλά απ το να μπαίνω και να μαι σαν τη Μ.Παρασκευή καλύτερα να απουσιάζω...

Εσύ τι κάνεις σκατούλα?Κορίτσαρος ε???:DΚι εγώ για κει με κόβω!

Διαφημίσεις

Καλά είμαι κοριτσάκι μου...

Σήμερα είμαι λίγο καταβεβλημένη επειδή πήγα στην τουαλέτα 3 φορές σε 40'. Τι έφαγα και με πείραξε δεν ξέρω... Αλλά μιλάμε για πολλή καταβολή. Δεν έχω διάθεση ούτε να γράψω στον η/υ.

Είδες το tickerάκι μου?? Ανθρωπάκι έγινε!! Έχει πολλή πλάκα!

Σε φιλώ στα μούτρα...

Περαστικά βρε κοριτσάκι!Κι εγώ 5 μέρες τώρα ήμουν αρρωστούλα και το χειρότερο είναι πως δεν μπορούμε να πάρουμε και κανα χαπάκι.Εύχομαι να νοιώσεις γρήγορα καλύτερα!:-P

Λοιπόν αν σας πω τι ψάχνω στο νετ θα καραφλιάσετε....και μην με μαλώσετε...:oops:

περιπτώσεις όπου το φύλο άλλαξε στη β επιπέδου...και ποιο συγκεκριμένα...πόσα κοριτσάκια το γυρίσανε σε αγοράκια...

λέτε να βάλω καμιά ψηφοφορία εδώ στο καφέ να δω τις πιθανότητες?:rolleyes:

Εσύ Κρισάκι το καρατσεκάρισες το φύλο?

Στον γιατρό που πήγαμε την Τετάρτη,ήμουν και καταβεβλημένη από μια ίωση που με ταλαιπωρεί μέχρι και σήμερα,βλέπουμε το νινί μας να χει τα χεράκια του στ απόκρυφα και σαν να τα κουνούσε κιόλας.Καμάρι εγώ:rolleyes:...κάτι θα χει εκεί λέω του γιατρού και τα πειράζει(τα καλαμπαλίκια του ήλπιζα:tongue:).Ε,το κουνάμε από δω το κουνάμε από κει,την παίρνει την απόφαση και ΄τα παίρνει τα χεράκια του από κει για να ξύσει το κεφαλάκι του.Και τι είδαμε?Το απόλυτο κενόοοοο....:shock:μα τι στο καλό ?φαγούρα είχε ήθελα να ξερα?Κι όχι τίποτις άλλο αλλά κάνει και μια στροφή και παίρνει στάση πετάλου με το κενό ανάμεσα ,έτσι για να μην έχουμε απορία.Έχει κι ο γιατρός φοβερό μηχάνημα, δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια δηλαδή...Από κείνη τη μέρα τη φωτό πετάλου την έχω κορνιζάρει για να μην έχω μεγάλες προσδοκίες στη Β επιπέδου!:cool:

Γιατί εξαφανίζεστε έτσι?Τόση ώρα κάνω να γράψω?Το χασα το touch μου μού φαίνεται...Καλό βράδυυυυυ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...