Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

επισης ηθελα να σου πω και κατι ακομα σε σχεση με αυτο που σας προτεινε ο γιατρος σας, οι γιατροι δυατυχως πλεον εχουν καραμελα τα δανεικα. αν εχεις το «στομαχι» και το χρημα να προσπαθεις με τα δικα σου ειναι βεβαιο οτι θα πετυχεις με αυτα. εισαι μικρη χωρις σοβαρα προβληματα και θα γινει. προφανως ομως κι αυτο μπορει να παρει ενα μηνα μπορει ομως να παρει και χρονια. υπαρχουν ζευγαρια που δεν αντεχουν αυτη τη διαδικασια και σου λενε θελουμε αμεσα παιδι προτιμαμε να παμε με δανεικα αμεσα. ολα παιζουν. κατα τ αλλα εδω διαβαζω κοπελες 40 και βαλε και πλευουν με τα δικα τους για καποια χρονια κιολας κι καποιες πετυχαινουν κιολας . μην απελπιζεσαι. ναι θα απογοητευτεις ναι θα λυπηθεις αλλα πιστεψε με θα τα καταφερεις αργα η γρηγορα.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

clelia σευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου.ηρεμησα λιγο παραπανω τωρα.μαλλον θα πρεπει κι εγω να δω πιο παλιες δημοσιευσεις να ενημερωνομαι για τις επομενες φασεις,και βεβαια θα μου λυνετε κι εσεις οτι αποριες εχω.:tongue:ευχαριστω.

image.php?type=sigpic&userid=26745&dateline=1423736516

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

panan θα σε συμβούλευα να μην διαβάζεις παλιές δημοσιεύσεις μας - εκτός αν έχεις πάααααααααααρα πολύ χρόνο. Εμείς εδώ του Οκτωβρίου είμαστε πολύ παρλαδούρες :tongue:. Μία μέρα αν τολμήσεις να μην μπεις στο φόρουμ, θα δεις ότι έχουμε γράψει 2 σελίδες :D. Ζαλίζεσαι να διαβάζεις νέα μας...

Εννοείται πως θα ρωτάς. Και αν τα έχουμε γράψει, δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα να το ξαναγράψουμε (παρλαδούρες δεν σου είπα??).

Να σε πω: πότε γεννάς και πού?? Έχουμε και κάποια πρακτικά που πρέπει να ενημερώσουμε, ξέρεις :D (κοίτα το πινακάκι παρακάτου)

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι

Βάσω79- 30/9 Αρεταίειο Αγοράκι

despoina100 -2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα ???

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

Clelia - 8/10 Μητέρα ???Κοριτσάκι ???

Ellain - 11/10 Ιασώ ή Έλενα Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

Ploegisi - 12/10 Βέροια ???

Φωτεινή - 12/10 Ιασώ ???

Renah - 12/10 Θράκη ???

Μαμαλευτεράκι 15/10 πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΛΑΡΙΣΑΣ ???Αγοράκι???

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη ???

Hroukaki - 15/10 Κλινική Καπάκη Αγοράκι

Maraki32 - 21/10 Λητώ ???

Sylia - 21/10 ???

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 ???

Amelie3 - Αγοράκι

panan2 ???? ???

Evita 5/11 ???

Μανου ???? ???

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλο μηνα κ καλη πρωτομαγια να εχουμε!!!!!!!!!!!!

ειναι και ο μηνασ με τα β επιπεδου!καλα αποτελεσματα να εχουμε ολεσ μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμενα μου ειχε πει το ντοκτορι απο 25/05 εωσ 10/06 να τον κλεισω και τελικα εκλεισα χτεσ ραντεβου για 04/06..

panan καλωσ μασ ηλθεσ!!!!!!!!!καλη εγκυμοσυνη να εχεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αγγελικακι οταν με εκανεσ add στο φατσοβιβλιο πρεπει να μου εγραψεσ κατι....μεχρι να το δω ομωσ χαθηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????!!!!!!!πηγα στα εισερχομενα αλλα πουθενα δεν το βρηκα...

καλα να περασετε κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

panan θα σε συμβούλευα να μην διαβάζεις παλιές δημοσιεύσεις μας - εκτός αν έχεις πάααααααααααρα πολύ χρόνο. Εμείς εδώ του Οκτωβρίου είμαστε πολύ παρλαδούρες :tongue:. Μία μέρα αν τολμήσεις να μην μπεις στο φόρουμ, θα δεις ότι έχουμε γράψει 2 σελίδες :D. Ζαλίζεσαι να διαβάζεις νέα μας...

Εννοείται πως θα ρωτάς. Και αν τα έχουμε γράψει, δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα να το ξαναγράψουμε (παρλαδούρες δεν σου είπα??).

Να σε πω: πότε γεννάς και πού?? Έχουμε και κάποια πρακτικά που πρέπει να ενημερώσουμε, ξέρεις :D (κοίτα το πινακάκι παρακάτου)

Ελένη - 3/10 Έλενα ???

Φωτεινή - 12/10 Ιασώ ???

Renah - 12/10 Θράκη ???

Sylia - 21/10 ???

Amelie3 - Αγοράκι

panan2 ???? ???

Evita 5/11 ???

Μανου ???? ???

σας ηρθα απο το θεμα της εξωσωματικης.κι εμεις εκει το ιδιο ειμαστε.:P:p:pεγω ακομα δεν εχω παει για δουλεια οποτε ολη μερα ειμαι μεσα και κανω παρεα με τα κοριτσια.τωρα θα επισκεπτομαι κι εσας για παρεα βεβαι και ενημερωση.εγω ειμαι απο δραμα,εχουμε αγορακι,99% τουλαχιστον μας ειπε στην αυχενικη.και εχω ημερομηνια 18/10.χαιρομαι που μπηκα στην λιστα.:tongue::tongue::tongue:

image.php?type=sigpic&userid=26745&dateline=1423736516

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!:P:p:p

Καλοσοριζω και την καινουρια στην παρεα μας!!panan2 με το καλο το αγορακι σου!!!

Ρε κοριτσια καμια που ειναι κοντα σε εμενα ή που με εχει περασει εχει εδω και μια εβδομαδα δεν νιωθω ουτε τσιμπηματα ουτε τραβηγματα ουτε πονακια τιποτα...σαν να εχει σταματησει η μητρα να μεγαλωνει.ειναι φυσιολογικο 'η μηπως μονο σε εμενα συμβαινει και αυτο οεο???:roll::roll::roll:

εισης γραψατε τα αντερα σας παλυ παρλαπιπες μου:D

μηπως να κανουμε και την Λιστα β' επιπεδου να ξερουμε ποτε εχει η καθεμια να μην μπερδευομαστε και να ειμαστε και πιο συντονισμενες???λεω εγω τωρα:rolleyes:

φιλακια πολλα!!!:D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Ελένη - 3/10 Έλενα ???

Φωτεινή - 12/10 Ιασώ ???

Renah - 12/10 Θράκη ???

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Sylia - 21/10 ???

Amelie3 - Αγοράκι

Evita 5/11 ???

Μανου ???? ???

Καλημέρα!!!

Την "έφτιαξα" και την panan μας!! Δεν σου έβαλα ερωτηματικό στο αγοράκι επειδή μιλάς για 99%. Ε μα πια! Ποια δραστική αλλαγή μπορεί να γίνει ώστε να αλλάξει αυτό :D ? Όποια θέλει αλλαγές ή προσθέσεις, ελεύθερα να τις κάνει...

chris ευτυχώς που έχω και εσένα και μοιραζόμαστε την ίδια υστερία. Και εγώ εδώ και 2 μέρες περίπου δεν νιώθω τα τραβήγματα και φοβόμουν να ρωτήσω για να είμαι ειλικρινής. Αν υπολογίσουμε, στην ουσία στην ίδια εβδομάδα σταματήσαμε να νιώθουμε τραβήγματα, οπότε υποθέτω όλα καλά. Μία στο τόσο νιώθω κάτι, αλλά όχι τόσο έντονα όσο τις 2 προηγούμενες εβδομάδες...

GEXxp3.png

καλημερα και καλο μηνααα!!!!

εχει φοβερη μερα, ειναι πρωτομαγια και εγω ειμαι σπιτι και δουλευω:evil::evil::evil: το στεφανι πηγε βολτα τη μικρη και ζηλευωωωωωω!!!!!!!!!

panan καλωσηρθες! ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΜΠΟΣ ΓΕΑ!!!!:D:D:D

Κοριτσια και εγω τις τελευταιες μερες δεν καταλαβαινω τιποτα...αφου ξεχναω οτι ειμαι εγκυος!!:confused::confused:

για τις ταχυπαλμιες ουτε που θυμαμαι τι ειχα γραψει τοτε αλλα ειχα συνεχεια.. μου ειχε πει το ντοκτορι νομιζω (νομιζω) μεχρι 100 το λεπτο ειναι οκ στην εγκυμοσυνη..αλλα δεν θυμαμαι και πολλα..τωρα για την ωρα δεν εχω ακομα..

να ρωτησω εγω κατι???ποσο συχνα κατουριεστε ρε παιδια???(τι κομψα που το εγραψα:tongue::tongue:)...εχω φριξει!! καθε 20 λεπτα μου ερχεται και δεν κρατιεμαι!!! στη μελινα ουτε στον 9ο δεν πηγαινα τοσο συχνα!!! ΑΜΑΝ!!!ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ!!!

Ναι βρε!! Καλό Μήνα!! Το ξέχασα...

Όσον αφορά τα τσισάκια :tongue:, μιλάμε για τρελλή διάθεση... Το βράδυ θα ξυπνήσω κάθε 2-3 ώρες. Το πρωί μου έχει τύχει και κάθε 10'. Πάντως είναι πολύ σημαντικό (το έχω ξαναγράψει) να μην τα κρατάμε!! Δεν πα' να πηγαίνουμε κάθε 10', δεν πρέπει να τα κρατάμε για να αποφύγουμε τις ουρολοιμώξεις. Επίσης πρέπει να πίνουμε νερό, όποια το ξεχνάει να το επιβάλλει στον εαυτό της.

Βρε τσούπρες: τι έγινε με την Γκρέτα και το hroukaki?? Η Γκρέτα έχει να γράψει στο φόρουμ από τον Φεβρουάριο, η Ηρώ εδώ και αρκετές μέρες... Γιατί μας ανησυχούν έτσι?? :(

Εντωμεταξύ κούρεψα την πατσαβούρα μου, από αρκουδίτσα την έκανα ποντικίνα. Από τις 12.15 παιδεύομαι, μου έσπασε τα νεύρα το καραφλό (πλέον) σκυλάκι μου. Νιώθω ολίγον τι πτώμα. 2 ώρες ήμουν καθισμένη στο πάτωμα και όταν σηκώθηκα, εκεί να δείτε τραβήγματα... Α! Όταν την κούρευα πάντως δεν πήγα για τσίσα μου :tongue:. Πήγα αμέσως μετά...

GEXxp3.png

καλησπερα τσουπριτσες μου και καλο μηνα!!!!!!

εδω ο καιρος ειναι ο,τι πρεπει για βολτα στην εξοχη, βρεχει απο χθες!! οεο!!

Παντως το πρωι εκανε μια διακοπη 2-3 ωρες και πηγα στον φουρνο (20 λεπτα με τα ποδια απο το σπιτι μου) να παρω διαφορα καλουδια για πρωινο (αφου ξυπναω απο τα χαραματα και βουρλιζομαι|!!). Τι ωραια, μυριζε το χωμα και κελαηδουσαν τα πουλακια. Μπορει να μην κρατιεμαι να γυρισω πατριδα, αλλα θα μου λειψει η Κυπρος... anyway...

panan καλωσηρθες στην παρεα μας, με το καλο το αγορακι σου (κι αλλη αγορομανα yeah!) και καλη εγκυμοσυνη. Οσο για τα πονακια, κι εγω εχω και μπορω να πω πιο πολυ τωρα απο προηγουμενες εβδομαδες, αλλα οπως ειπε ο ντοκτορ και οι φιλεναδες ειναι πολυ φυσιολογικο.

Oσο δε για την τουαλετα, νομιζω οτι ο μισος μισθος φευγει σε ρολα υγειας(αληθεια, φανταζεται καμια γιατι τα λενε ετσι? παντα αναρωτιομουν...)!!! Καθε 3 και λιγο ειμαι εκει. Ευτυχως που 9 ωρες ειμαι δουλεια και εκει πληρωνει αλλος!!! χιχιχιχιχιιχχι

Επισης, να σας πω οτι οσες δεν εχετε αρχισει γυμναστικη να το κανετε!!! Κοριτσια ξεκινησα αυτην την εβδομαδα γιογκα απο dvd οπως σας ειχα πει και νιωθω αλλος ανθρωπος. Απλες ασκησουλες αλλα αναζωογονειται ολο το σωμα.... Απιστευτο...

Τι αλλα νεακια? Παω να βαλω σκουπα και να σφουγγαρισω γιατι τις δουλειες σημερα τις εκανα με δοσεις κι ειναι η πρωτη φορα που δεν κουραστηκα.

clelia ενα σπεσιαλ φιλακι στο κουρεμενο σκυλακι σου!!γαβ!

Αληθεια γιατι τα κοριτσακια μάς ανησυχουν με την απουσια τους???Θα σας μαλωσουμε οταν με το καλο μπειτε!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Γειά σας κορίτσια και καλό μήνα, Panan καλως μας ήρθες με το καλό να έρθει το μωράκι σου.

Εγω σήμερα έχω ανάμικτα συναισθήματα, είμαι πολύ χαρούμενη γιατι χθές γέννησε η κουνιάδα μου ένα μπέμπαρο σχεδον 3.400 πολυ ευκολα σχετικά. Είναι κούκλος και θελω κι εγώ να περασει ο καιρό να κρατήσω το μωράκι μου στην αγκαλιά μου.. Αλλα πάλι είμαι χάλια γιατι είχα σχέδια γι αυτο το ΣΚ, ήθελα να πάω στο χωριό στους γονείς μου να ξεσκάσω λίγο και έβαλαν τον άνδρα μου υπήρεσία και οχι μόνο δεν ξέσκασα αλλα είμαι και εντέλώς μόνη μου. Λοιπόν σταματάω την γκρίνια, ευχομαι στα κοριτσάκια που έφυγαν αλλα και σε αυτά που έμειναν να περάσουν τέλεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σε όλες!!!

Καλό μήνα κοπελιές και καλές β' επιπέδου να έχουμε. Αν κάνετε λίστα εγώ είμαι για τις 28 του μηνός.

Καλέ ποιό είναι αυτό το dvd με τη γιόγκα που λέτε; Καλή ιδέα μια που ο γιατρός μου δε μ'αφήνει να κάνω κανονική γυμναστική. Γράψτε μου κάποια τον τίτλο και πού το βρήκατε please!! Μπορώ να το κατεβάσω από κάπου στο internet;;

Εμείς μόλις γυρίσαμε σπιτάκι από τας εξοχας. Το τσακίσαμε το αρνάκι και σημερα!!:oops::oops::oops:

Φιλιά σε όλες!

Καλα ειστε πολυ σκατουλες!!!!με αυτα που γραψατε ουτε καταλαβα τελικα αν ειμαι η μονη η οχι που δεν νιωθω στην μητρα μου τσιμπηματα και τραβηγματα τον τελευταιο καιρο,εκτος Δεσποινας:rolleyes::tongue:

Μαρη Κλελιαααααα τον σακατεψες τον σκυλακο ,τουλαχιστον εγινε ομορφουτσικος???

Τωρα που το θυμηθηκα Νενακι τι κοριτσαρος ειναι τουτος καλε???να σου ζησει:D δεν ξερω πως ειναι το φυσιολογικο στην εβδομαδα που βρισκεσαι αλλα εμενα μεγαλη μου φενεται:roll:φτου φτου !!!!!!

Γιωτιτσα μου δεν θελω να ακουω χαζομαρες κοριτσι μου γιατι θα τα παρω στο κρανιο και θα σε μαλωσω!!!εγω εχω να ξεσκασω 4μηνες και παλι ειναι το τελευταιο πραγμα που σκεφτομαι το οτι ειμαι μεσα κλεισμενη:twisted:

Να σκεφτεσαι οτι υπαρχουν χειροτερα και να σου φτανει που το μωρακι σου ειναι καλα!!!αιντε παλιοσουρτουκο που λεν και στο χωριο μου!!!:tongue:

ellain κοριτσι μου ελπιζω να μην εχετε βοθρους γιατι σιγουρα δεν συμφερεις!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Chris μου εγώ θα σου απαντήσω (που ήθελα και πριν δηλαδή αλλά το είχα ξεχάσει :oops::oops::oops:). Τις τελευταίες 5 μέρες σχεδόν δεν είχα τίποτα απολύτως όπως κ εσύ. Από χτες άρχισαν πάλι τσιμπηματάκια, στιγμιαίες σουβλιές και περίεργα τραβήγματα που είχα κ πιο πριν αλλά τώρα είναι πιο έντονα.

Δεν ξέρω αν ένιωσα αυτό το "φτερούγισμα" που λένε. Ίσως να είναι κάτι από αυτά που ήδη νιώθω κι δεν το ξέρω...Τι να πω είμαι κ πρωτάρα...

Γενικά όμως κατάλαβα ότι δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες και που κ που κάνει "διαλλείματα" το μωράκι. Δηλ κάποιες μέρες σου δίνει σημάδια ζωής και άλλες δεν κινείται φύλλο:eek:.

Γιαυτό μην ανησυχείς (ωραίες συμβουλές δίνω η σχιζοφρενής:-P:razz:) αφού συμβαίνει σε όλες μας καλό θα είναι εεε;;;;

chris παιδί μου, γιατί δεν με κατάλαβες? Γιατί? Κοίτα πάλι τι έγραψα:

chris ευτυχώς που έχω και εσένα και μοιραζόμαστε την ίδια υστερία. Και εγώ εδώ και 2 μέρες περίπου δεν νιώθω τα τραβήγματα και φοβόμουν να ρωτήσω για να είμαι ειλικρινής. Αν υπολογίσουμε, στην ουσία στην ίδια εβδομάδα σταματήσαμε να νιώθουμε τραβήγματα, οπότε υποθέτω όλα καλά. Μία στο τόσο νιώθω κάτι, αλλά όχι τόσο έντονα όσο τις 2 προηγούμενες εβδομάδες...

Οπότε και εγώ μία από τα ίδια με σένα!! Λοιπόν, φεύγω, πάω για γαμοπίλαφο και σαλιγκάρια!!

Η σκυλίτσα μου έγινε καραφλή αλλά έχει πολύ πλάκα διότι φαίνεται πολύ χτικιάρικο σκυλάκι έτσι... Πώ ρε κάτι στριγγλιές που άκουσε μέχρι να κάτσει ήσυχη...

GEXxp3.png

Καλό Μήνα Κοριτσάρες!!!

αγγελικακι οταν με εκανεσ add στο φατσοβιβλιο πρεπει να μου εγραψεσ κατι....μεχρι να το δω ομωσ χαθηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????!!!!!!!πηγα στα εισερχομενα αλλα πουθενα δεν το βρηκα...

Irinaki μου σου είχα γράψει για την κουκλάρα την κοράκλα σου, τι μωρό είναι αυτό, να την χαίρεσαι!!! Άντε και στα δικά μας, τώρα δε θυμάμαι ακριβώς τι σου είχα γράψει... πάντως είναι αστεράκι φτου φτου...!!!

panan2 Με το καλό να γίνεις μανούλα και καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!

Εγώ από τσούξιμο είμαι καλύτερα, αλλά άρχισαν τα τσιμπίματα χαμηλά στη μήτρα και ελπίζω να είναι αυτά που λέτε κι εσείς, τουλάχιστον προσπαθώ να καθησυχάζω τον εαυτό μου... και εύχομαι να είναι όλα καλά.

Επίσης μου έχει στείλει αίτημα μια El... Ber... στο fb είναι κάποια από εμάς;

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...