Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

επισης ηθελα να σου πω και κατι ακομα σε σχεση με αυτο που σας προτεινε ο γιατρος σας, οι γιατροι δυατυχως πλεον εχουν καραμελα τα δανεικα. αν εχεις το «στομαχι» και το χρημα να προσπαθεις με τα δικα σου ειναι βεβαιο οτι θα πετυχεις με αυτα. εισαι μικρη χωρις σοβαρα προβληματα και θα γινει. προφανως ομως κι αυτο μπορει να παρει ενα μηνα μπορει ομως να παρει και χρονια. υπαρχουν ζευγαρια που δεν αντεχουν αυτη τη διαδικασια και σου λενε θελουμε αμεσα παιδι προτιμαμε να παμε με δανεικα αμεσα. ολα παιζουν. κατα τ αλλα εδω διαβαζω κοπελες 40 και βαλε και πλευουν με τα δικα τους για καποια χρονια κιολας κι καποιες πετυχαινουν κιολας . μην απελπιζεσαι. ναι θα απογοητευτεις ναι θα λυπηθεις αλλα πιστεψε με θα τα καταφερεις αργα η γρηγορα.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορτσάκια μου, είμαι καλά σήμερα, καμία σχέση με χθες!

Απλά έχω έναν ελαφρότατο πονοκέφαλο, τπτ άξιο σημασίας, έτσι για να μου θυμίζει τον χθεσινό..

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα,

να ρωτήσω βρε κοριτσάκια, εσείς που είστε όλες σε μεγαλύτερη εβδομάδα από εμένα, νιώθατε ενοχλήσεις στην 14η εβδ; θυμάμαι πως ναι, αλλά πως θα το περιγράφατε;

Εγώ νιώθω κάτι σαν τσούξιμο, σαν να θέλω "πιπί" μου και να πιέζομαι... Ελπίζω να μην είναι τίποτα προεόρτια ουρολοίμωξης και τρέχω και δεν φτάνω... Το έχει νιώσει καμιά σας; Δεν είναι τρελά ανυπόφορο, αλλά είναι λίγο ενοχλητικό... να ανησυχώ;

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλημερούδια σας!!!

τι όμορφη μέρα και σήμερα!!! ξύπνησα με αρκετή διάθεση, ήρθα γραφείο για λίγο, μετά θα πάω στο γιατρό του ΤΕΒΕ να μου γράψει εξετάσεις και μετά... φευγουμε!!!!

η καρδίτσα μας περιμένει!!! θα πάμε για ένα γάμο που γίνεται αύριο, αλλά φεύγουμε το μεσημεράκι σήμερα και επιστροφή κυριακή!!! και πολύ χαίρομαι που θα ξεφύγουμε λιγάκι και που θα δούμε αγαπημένους μας ανθρώπους! περιμένω να μάθω και ευχάριστα νέα κι απο κει... οπότε το ταξίδι γίνεται ακόμη καλύτερο!

δεν ξέρω αν θα μπορέσω να μπω μέχρι το μεσημεράκι ξανά. σας εύχομαι λοιπόν καλό σαββατοκύριακο! καλή πρωτομαγιά! να φτιάξετε τα στεφανάκια σας και να το γλεντήσετε όσο μπορείτε!

φιλάκια κοριτσάρες μου!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Angelique είναι απόλυτα φυσιολογικά τέτοια πονάκια. Μεγαλώνει η μήτρα σου και σπρώχνει τα υπόλοιπα όργανα.

Οι πόνοι διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα.

Εγώ στην 14η εβδομάδα είχα πονάκια σαν εντέρου, χαιρόμουν και νόμιζα ότι είναι το νινί, αλλά μου είπε ο παλιογιατρούλης μου ότι είναι εντερικά...

Να μην ανησυχείς.

Και κάτι άσχετο: αν θες να πας τουαλέτα, να μην τα κρατάς, ακόμα και αν πήγες πριν από 10 λεπτα...

GEXxp3.png

καλημερούδια...

καλό ταξίδι σε όσες φύγετε για ταξιδάκι ενόψει πρωτομαγιάς και καλά να περάσετε. εμείς θα πάμε σε μια ξαδέρφη του άντρα μου που κάνει τα γενέθλια της κόρης της εντός Αθηνών βέβαια αλλά καλή βολτούλα θα είναι και αυτή.

Διαφημίσεις

Angelique είναι απόλυτα φυσιολογικά τέτοια πονάκια. Μεγαλώνει η μήτρα σου και σπρώχνει τα υπόλοιπα όργανα.

Οι πόνοι διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα.

Εγώ στην 14η εβδομάδα είχα πονάκια σαν εντέρου, χαιρόμουν και νόμιζα ότι είναι το νινί, αλλά μου είπε ο παλιογιατρούλης μου ότι είναι εντερικά...

Να μην ανησυχείς.

Και κάτι άσχετο: αν θες να πας τουαλέτα, να μην τα κρατάς, ακόμα και αν πήγες πριν από 10 λεπτα...

Μακάρι να μην είναι τίποτα, λέω πάντως από εβδομάδα να κάνω μια Γεν. Ούρων γιατί έχω να κάνω από την αρχή της εγκυμοσύνης. Μια κοπέλα πάντως "Μανούλα Αυγούστου-εκτός parents", μου είπε ότι η ιατρός της, της έχει πει να κάνει κάθε μήνα Γεν. Αίματος και Γεν. Ούρων, ο δικός μου δεν μου έχει πει απολύτως τίποτα, εσείς κάνετε μηνιαίες εξετάσεις;

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Μακάρι να μην είναι τίποτα, λέω πάντως από εβδομάδα να κάνω μια Γεν. Ούρων γιατί έχω να κάνω από την αρχή της εγκυμοσύνης. Μια κοπέλα πάντως "Μανούλα Αυγούστου-εκτός parents", μου είπε ότι η ιατρός της, της έχει πει να κάνει κάθε μήνα Γεν. Αίματος και Γεν. Ούρων, ο δικός μου δεν μου έχει πει απολύτως τίποτα, εσείς κάνετε μηνιαίες εξετάσεις;

αγγελική καλά είναι τα τα ελέγχεις συχνά. και κακώς δε σου το είπε κι ο γιατρός σου. εγώ έχω κάνει ως τωρα 2 φορες και στις 10 μαΐου θα ξανακάνω. πάντα σε συνδυασμό με άλλες εξετάσεις βέβαια, αλλά κάνω. αυτή τη φορά έχω μαζί και καμπύλη γλυκόζης.

δες το πάντως, πάρε κανα τηλ το γιατρό σου και αν είναι τόσο ενοχλητικό μην το αφήνεις. αν μπορείς και σήμερα κάνε την εξέταση, ως το απόγευμα θα έχεις και αποτελέσματα

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Όντως και εμένα μου δίνει μηνιαίες εξετάσεις.

Έκανα προγεννητικό έλεγχο στις 27/2 και έκτοτε κάθε μήνα θέλει γενική αίματος και ούρων, ζάχαρο, σίδηρο και φερριτίνη (επειδή ο αιματοκρίτης μου έχει ελεύθερη πτώση). Αυτές τις κάνω την ίδια βδομάδα που είναι να δω τον γιατρούλη μου, οπότε πηγαίνω στο ραντεβού με τα αποτελέσματα.

Εσύ από ό,τι κατάλαβα το τσούξιμο το νιώθεις "από κάτω", όχι στην κοιλιά, έτσι δεν είναι?

Πάντως ακόμα και από απορία δική σου, δεν είναι κακό να κάνεις αυτές τις εξετάσεις μόνη σου.

GEXxp3.png

Thank you κορίτσια, θα κάνω εξέταση για να σιγουρευτώ...

Το τσούξιμο το νιώθω αρκετά χαμηλά στην κοιλιά...:(

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Κοριτσαρες καλημερα!!!

Κατ'αρχας ευχαριστω ολες τις φιλεναδουλες για τις ωραιοτατες και γλυκυτατες ευχες τους!!!! Μια-μια και ολες μαζι!!

Να σας πω κι εγω τα νεακια μου, πηγα γιατρο χθες, το καλο μου το μωρακι χαιρει ακρας υγειας και απο δω και μπρος αρχιζουμε κι εμεις να μετραμε βαρος! 157 γραμμαρια!!!ολοκληρα!!! απο χθες τον φωναζω μπανανιτσα!τοσο δεν ζυγιζει μια μπανανιτσα???χαχαχαχαχ!Εξυνε και την μυτη του!

Τωρα επομενο ραντεβου σε 3 εβδομαδες και μετα β επιπεδου. Αντε να κανουμε υπομονη....

Κατα τα αλλα, ποιες ταξιδευετε, πουλακια μου? STONE, PLOEGISI,NENAKI σας ευχομαι καλοο ταξιδι και να περασετε οχι απλα καλα, αλλα τελειαααααααααααααααααααα!!!!

Irinaki κι εσυ πηρες τον αερα σου με τοσες βολτιτσες! Ευγε!

clelia τι επαθες βρε κοριτσι μου? Ποιος σε πειραξε, περιστερα μου, να του σπασουμε τα μουτρα?? Τωρα ομως βλεπω εισαι καλυτερα οποτε αστο να παει....

angelique κατα καιρους εχω πονακια, και στην 14η ειχα θυμαμαι, αλλα οχι τσουξιμο, μην αγχωνεσαι παντως, για ολα υπαρχει λυση. Και για να σου φυγει η αγωνια, παρε τον γιατρο σου, πες του τι νιωθεις και ο,τι σου προτεινει κανε. Παντως για τις εξετασεις που λενε και τα κοριτσια, συζητησε με τον γιατρο σου αν θα πρεπει να κανεις απο δω και μπρος. Καλο κανουν, κακο δεν κανουν. Παντως μην πανικοβαλλεσαι!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Επίσης Δέσποινα πήρε το μάτι μου το τσακίρικο ένα μνμ σου εδώ, που το έγραψες το 2008 που ήσουν γκαστρωμενάκι στην Μελίνα. Καλέ!!! Τι άγχος είναι αυτό?? "Έχω ταχυπαλμίες, κάτι έχω, τι έχω, τι θα πάθω??". Και έπειτα μας λες εμάς αγχωτικές!! Υστερικιά παρλαδούρω :tongue: :tongue:. Γι' αυτό είσαι έτσι πεσμένη στην τωρινή σου γκαστριά, γενικά είσαι αγχωμένη και μας το κρύβεις! Σκατούλα!!

Eκει που εισαι ημουνα και εδω που ειμαι θα΄ρθεις!!!!:evil::evil::evil::evil: Κατσε να αρχισουν οι καουρες και οι ταχυπαλμιες στο τριτο τριμηνο να σε δω τι θα λες!!!

και που με πετυχες παλι το κερατο μου παλιοκατασκοπε!!

Thank you κορίτσια, θα κάνω εξέταση για να σιγουρευτώ...

Το τσούξιμο το νιώθω αρκετά χαμηλά στην κοιλιά...:(

αγγελικουλα κανε μια εξεταση ουρων γιατι οι πονοι ειναι φυσιολογικοι αλλα το τσουξιμο (οταν πας στην τουαλετα υποθετω) μπορει να ειναι ουρολοιμωξη..στην εγκυμοσυνη ειμαστε πολυ επιρρεπεις σε ουρολοιμωξεις και κολπιτιδες..δεν ειναι τιποτα μην ανησυχεις..

και εγω καθε μηνα κανω γενικη αιματος ουρων και σακχαρο..

αγγελικουλα κανε μια εξεταση ουρων γιατι οι πονοι ειναι φυσιολογικοι αλλα το τσουξιμο (οταν πας στην τουαλετα υποθετω) μπορει να ειναι ουρολοιμωξη..στην εγκυμοσυνη ειμαστε πολυ επιρρεπεις σε ουρολοιμωξεις και κολπιτιδες..δεν ειναι τιποτα μην ανησυχεις..

και εγω καθε μηνα κανω γενικη αιματος ουρων και σακχαρο..

Δεσποινάκι μου, δεν το νιώθω στην τουαλέτα, αλλά γενικά όταν είμαι καθιστή, στο γραφείο, στο σπίτι κλπ. Ξαπλωμένη δε θυμάμαι αν το νιώθω...

Όσο για τις ταχυπαλμίες μόνο στο 3ο τρίμηνο τις νιώθεις; γιατί εμένα με πιάνουν και τώρα έντονα και το νιώθω αρκετά στο σημείο του λαιμού... σε κατάσταση ηρεμίας, στο φαγητό κλπ....

Τι να πω, γενική επισκευή χρειάζομαι;

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

κοριτσια γεια σας.εχω μπει κι εγω αισιως στο 2 τριμηνο.εχουν περασει 3 εβδομαδες απο την τελευταιο υπερηχο και ο επομενος ειναι σε 10 μερες.εχω αρκετη αγωνια μιας και ακομα δεν το νοιωθω το μωρακι μου.ηθελα ομως να ρωτησω εσεις που ειστε πιο μπροστα απο εμενα.εχω ακομα αρκετα πονακια,καταλαβαινω οτι ειναι η μητρα και σημερα οατν ειμαι ξαπλωμενη την πιανω κιολας,σαν να εχει ανεβει κι αλλο η σαν να ειμαι πρισμενη.εσεις μεχρι ποτε τα ειχατε τα πονακια.νοιωθω οτι ειναι ολλα φυσιολογικα αλλα με εχει πιασει και η χαζομαρα μου.ευχαριστω οποια κοπελα μπορει να με βοηθησει.

image.php?type=sigpic&userid=26745&dateline=1423736516

Δέσποινα γενικά διαβάζω παλιά θέματα που ίσως με ενδιαφέρουν και σε πληροφορώ είναι πολύ συγκινητικό να βλέπω κάποιες κοπέλες που τώρα γνωρίζω, πώς σκέφτονταν, τι έκαναν, τα άγχη τους πριν γίνουν μανούλες, σε κάποια άλλη φάση της ζωής τους. Νομίζω στο β' τρίμηνο διάβασα για τις ταχυπαλμίες σου, διότι στην φάση αυτή, αυτό το τρίμηνο διαβάζω. Γιατί νομίζεις πως διάβασα σχετικά με τις ταχυπαλμίες. Εγώ τις έχω από την 5η μέρα σύλληψης, είναι ένα καμπανάκι που κάθε φορά μου λέει ότι είμαι έγκυος, γι' αυτό αυτή την φορά το κατάλαβα από την 3η εβδομάδα.

Συνεχίζοντας την προηγούμενη παράγραφο να σου πω Angelique ότι σχετικά με τις ταχυπαλμίες είχα ρωτήσει τον γιατρό μου και μου είπε πως γενικά οι έγκυες έχουν έκτακτες ταχυπαλμίες από την αρχή, γι' αυτό και ένας από τους λόγους που δεν πίνουμε φραπέ είναι ότι ανεβάζει κι άλλο τους παλμούς... Και άσε που διάβασα στο ίντερνετ ότι οι παλμοί μιας εγκύου αυξάνονται κατά 10-15%, και αυτό από την αρχή.

panan καλώς μας ήρθες!! Με το καλό το μωράκι σου!!! Αυτά που λες τα ένιωθα πριν από 2 εβδομάδες. Ακριβώς όμως!! Τώρα απλά νιώθω μια "παρουσία" στην περιοχή της μήτρας όταν περπατάω (όχι πάντα). Και νομίζω-νομίζω ότι ένιωσα μια μπουρμπουλήθρα χαμηλά αριστερά :D... Όσο για την μήτρα, και εγώ την ένιωθα πρησμένη από την 13η-14η εβδομάδα, και συνεχίζω να την νιώθω. Να μιλάς στην κούρμπα σου!! Εκεί είναι το μωρό σου :D

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...