Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ellain ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!! Να τα εκατοστήσεις κοπέλα μου και με το καλό το μπεμπάκι σου!!

Αγγελική μου καλώς σας βρήκα!!

Κεφάτες πολύ σας βλέπω σήμερα! Εμένα ένα περίεργο πράγμα, σαν να πετάχτηκε λίγο παραπάνω η κοιλιά μου από χτες μέχρι σήμερα! Είναι δυνατόν ή μήπως φταίνε οι....φακές;; :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Πάντως πραγματικά σήμερα νιώθω διάφορες ανακατατάξεις στην κοιλίτσα μέσα. Νομίζω ότι όπου νά'ναι θα νιώσω κάποια κινησούλα. Ίδωμεν...

Φιλιά σε όλες:-D:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

esperanza μου κι εγω αν και μια εβδομαδα λιγοτερο απο σενα, νομιζω οτι εδω και 2 μερες πεταχτηκε λιγο κοιλιτσα, απο εκει, που απλως ηταν φουσκωματακι, σαν πρηξιμο, τωρα ειναι καπως πιο στρογγυλη. Για να δουμε!

Ευχαριστω και παλι ολεεεεεεεεεεεεεες τις κοπελες για τις ευχες τους, κι εδω και στο facebook! Ευχαριστω γλύκες!!!

p.s. οντως πού ειναι η κρητικονυφουλα??? Νομιζω οτι η γραμματεας (ολες ξερουμε ποια ειναι), πρεπει να κραταει απουσιες!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

καλέεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

κρατάω το στομάχι μου μεσημεριάτικο!!!!:P:D:mrgreen::P:D

τσιπούρα είσαι τρέλα!!! περιμένω να μου πεις!! ε? μην το ξεχάσεις!

όσο για τη ηρώ, κι εγώ ήθελα να το ρωτήσω! ωχωχωχωχ!! δικτάτωρ και όχι διδάκτωρ η δέσποινα!!! χαχαχχαχαχ

axaxaxxaaaaaaa

δεσποινα τις έχεις αφήσει πολύ χαλαρές μου φαίνεται.......

χαχαχαχαααααααααααα

καλέ τι πάθατε μεσημεριάτικα δεν ξέρω από που να ξεκινήσω καλά δεσποινάκι τον τίτλο τον δικαιούσαι επάξια νομίζω οπότε μάλλον το καφέ μας απέκτησε επίσημα και την dr του:tongue::tongue:.

ellain χρονια πολλά πολύχρονη άντε και του χρόνου θα έχεις και το μωράκι σου αγκαλιά.

tsipoura μου γλυκιά σε βλέπω όλο και καλύτερα πολύ χαίρομαι

θέλω και εγώ fb θα σας στείλω πμ

νενακι το μπεμπε μεγαλώνει ολοταχώς άντε μπράβο (και μην λες καλέ το παιδί ασχημόπαπο κουκλί θα βγει σαν την μαμά του):D:D

Για να βλέπω κι εγώ φατσούλες στο Fb, όποια θέλει ας στείλει pm...

Μάκιααααα.....

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Hellooooo!!!

Τσιπουρίτσα!! Μέσα στο μυαλό μου είσαι?? Ξέρεις τι ήθελα να σου γράψω εδώ και καιρό?? Αν σκοπεύεις να γίνεις μανούλα Ιανουαρίου ή Φεβρουαρίου??? Θα σκάσω, θέλω να μου πεις με κάθε λεπτομέρεια το πρόγραμμά σου!!

Παιδιά όντως την τελευταία φορά που ανέβασα την λίστα είδα ότι είναι πολλές οι κοπέλες που δεν έχουν δώσει σημεία ζωής εδώ και καιρό. Έλεγα να βρω χρόνο να τις ψάξω στο parents, αλλά δεν τολμάω...

Esperanza και εγώ σε 2 μέρες πέταξα κοιλιά και νόμιζα ότι έφταιγε το γαμοπίλαφο. Έκτοτε μεγαλώνει, μεγαλώνει :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Nena τέλεια όλα!! Μπράβο! Πάντα τέτοια!!

Δεν μας είπες όμως: ύψος, βάρος??? Πές βρε!!!!

εμ σορυ βρε κοριτσι,με πηραν μερικες μερικες με τα μουτρα απο εδω και δε θυμηθηκα να γραψω!!:-D:grin::-D

το υψος 20 εκατοστα και βαρος 382!!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

εμ σορυ βρε κοριτσι,με πηραν μερικες μερικες με τα μουτρα απο εδω και δε θυμηθηκα να γραψω!!:-D:grin::-D

το υψος 20 εκατοστα και βαρος 382!!!!

ελα μωρε που σε πηρα απο τα μουτρα...αφου κατα βαθος σου αρεσει:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

20 εκατοστα???? 382 γραμμαριακια???? ζηλευω!!! θελω και εγω β επιπεδου!!

καλέ τι πάθατε μεσημεριάτικα δεν ξέρω από που να ξεκινήσω καλά δεσποινάκι τον τίτλο τον δικαιούσαι επάξια νομίζω οπότε μάλλον το καφέ μας απέκτησε επίσημα και την dr του:tongue::tongue:.

ρε παιδια εχω γεμισει τιτλους σε αυτο το φορουμ!!!:confused::confused::confused::confused: εδω ειμαι η dr...στο αλλο καφε ειμαι η πρ... τι εγινε ρε??

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες!!

Κατ' αρχήν να πω στα κοριτσάκια που μου έστειλαν αίτηση για fb ότι θα γίνουμε φιλενάδες το απογευματόβραδο, καθώς στην δουλειά μου μας έχουν κλειδώσει το fb και το youtube!

nenaki τι τέλειο μεγάαααααλο μωρό έχεις εσύ!!! :D Φτου φτου η μπουμπού σας!! Με το καλό! 20 εκ νινί έχεις μέσα σου βρε θηρίο!!

Για να δείτε πόσο γκαντέμω είναι η φιλενάδα σας η Clelia: πέρασα το α' τρίμηνο χωρίς μισό εμετό, και ναι χθες έκανα μπλιαααααξ! Με εκνεύρισαν στην δουλειά τα μουλάρια και με έπιασε ένας φρικτός-φρικτός πονοκέφαλος από το μεσημέρι και δεν πέρναγε με τπτ. Βέβαια εγώ επέμενα και δεν πήρα Depon. Το βράδυ λοιπόν: πάρτα. Και όχι τπτ άλλο, αλλά είναι ιδιαίτερα οδυνηρό να κάνεις μπλιάαααααξ νηστική. Δεν είχα φάει επειδή δεν είχα διάθεση και πονούσε η κεφάλα μου!!

Πήρε λοιπόν ο σύζυγος τον γυναικολόγο μου:

- Ρε Νίκο, η Clelia δεν είναι καλά! Ξερνοβολάει :rolleyes: και πονάει το κεφάλι της και δεν έχει διάθεση και συνήθως δεν είναι έτσι.... Τι έπαθε

- Τπτ μην ανησυχείτε. Ούτως ή άλλως δεν είχε πονοκεφάλους?

- Ναι αλλά όχι σε τέτοιο σημείο να "τα βγάζει"

- Είναι πολύ συνηθισμένο εξαιτίας των οιστρογόνων. Και οι πονοκέφαλοι, και τα μπλιαααααξ και οι ρινορραγίες. Να πάρει 1 depon για να μπορέσει να κοιμηθεί και αν εξακολουθεί να είναι άσχημα ας ξαναπάρει άλλο ένα μετά από 4 ώρες.

Αυτά. Δεν χρειάστηκε να πάρω 2ο ντεπόν πάντως...

Επίσης Δέσποινα πήρε το μάτι μου το τσακίρικο ένα μνμ σου εδώ, που το έγραψες το 2008 που ήσουν γκαστρωμενάκι στην Μελίνα. Καλέ!!! Τι άγχος είναι αυτό?? "Έχω ταχυπαλμίες, κάτι έχω, τι έχω, τι θα πάθω??". Και έπειτα μας λες εμάς αγχωτικές!! Υστερικιά παρλαδούρω :tongue: :tongue:. Γι' αυτό είσαι έτσι πεσμένη στην τωρινή σου γκαστριά, γενικά είσαι αγχωμένη και μας το κρύβεις! Σκατούλα!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?

κλελια σημερα εισαι καλυτερα?το ευχομαι!!!

βρε τσιπουριδιον ,δεν φανταζεσαι ποσο πολυ χαιρομαστε να σε διαβαζουμε κ παλι!!!!!!!!

νενακι συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχεισ μια πολλη μεγαλη κορακλα!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο και η γεννηση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

χτεσ δεν μπηκα....πηγα καφεδακι με τισ φιλεσ μου(δεν θυμαμαι πριν ποσαααααα χρονιααααααααα ειχα να το κανω αυτο...)δεσποινακι ακολουθησα αυτο που ειπεσ!!!μια χαρα ανανεωση ο καφεσ κ ασ σηκωνα ολη την ωρα την αγγελικη!!!στο τελοσ ριξαμε κ ενα ποτηρι νερο κ εγινε μουσκεμα!!!!!!!

το απογευμα πηγα καφε με τον αντρουλη!!!πολλεσ εξοδουσ μαζι μου επεσαν!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ελαινακι πολυχρονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χρονια σου πολλα πολλα και ευτυχισμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οτι επιθειμεισ να γινει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο να κρατησεισ στα χερια σου το μωρακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Kαλημερα!!

Καλέ πως οργιασατε ετσι χτες;;;;

Ellain χρονια πολλά και απο εδω κορίτσι μου!!Να εισαι γερη και να υποδεχτεις με το καλό το φθινοπωρινό μωρακι σου!!!

Τσιπουρα χαίρομαι που μας επισκεπτεσαι πιο συχνά πλέον και πάω σε λίγο να σε κανω και εγω φιλη

Κλέλια περαστικα!!Παιρνε deronακι βρε..Ο δικος μου μου ειπε αφοβα καθε 4 ωρες. Αποφευγω κι εγω η αληθεια ειναι να πολυπαίρνω αλλά αν μεχρι το βραδυ δεν μου εχει περασει αποφευγω να κοιμαμαι με πονοκέφαλο και γκλουπ, το καταπίνω..Tα extra μου εχει απαγορευσει (panadol, depon και τα σχετικα)

Νενα εκανες την καλή αρχη εσύ!!Συγχαρητηρια για την μπεμπουλα σου και συντομα να ..βαλεις και κανα κιλό!Αμαν πια....

Δεσποινα τι τρελα κεφια ειν'αυτα;;;Ετσι να ειμαστε όλες πάντα...

Τι θα κανετε αυριο;;

Εμεις εχουμε κανονισει διημερο στην Καστοριά οι τρείς μας και ξερω απο τωρα οτι θα μου βγει το λάδι αλλά δεν θελω να τον αφηνω με τπτ τον μικρό...Το πρωτο του ταξιδι το εκανε 2 μηνων στην Αλεξανδρούπολη και απο τοτε ειμαστε αχωριστοι στις εξορμησεις και στις διακοπές...

Καλά να περασετε όλοι!!

2243520u67aqkvcm3.gif

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα κοριτσια!!!

ναι η μπουμπου μας ειναι ολοκληρο θηριο!ρε κοριτσια βλεπω το τικερακι και μου φαινεται σαν κοριτσι και εκεινο,πως συνεβει αυτο?λετε ολα ετσι ναναι?

κλελια εισαι καλυτερα σημερα?

stone τελεια που θα πατε εκδρομουλα.μπραβο.εμεις θα παμε εκει κοντα στο χωριο του αντρα μου και φυσικα την μικρη θα την αφησουμε στην γιαγια.πραγματικα δε θα αντεξω να τρεχω και να μην μπορεσω να καθησω και λιγο ανεμελη.

αντε κοριτσια και εσεις σιγα σιγα να αρχισετε με της β επιπεδου και με τελεια αποτελεσματα!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...