Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

xaxaxaxaxaxax ζηλιαρα ζηλιαρα!!!!!

τσιπουρα μου ουτε και εγω σε βρισκω!!!!

ρε επιτηδες το εγραψε λαθος το τσιπουρακι...θα ειδε τη φωτο σου και θα τρομαξε!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εllain χρονια σου πολλα κορίτσι μου και ευτυχισμένα.

Δεσποινάκι δεν τσαντίστηκα προς θεού, απλώς δεν έγινε κατανοητό ετσι όπως το έγραψα και ήθελα να βρώ το δίκιο μου και εγώ η γυναίκα.

Nenaki υπέροχα τα νέα σου. Άντε και στα δικά μας.

Τσιπουρίτσα πολλα φιλιά μας έλειψες. Βρε κορίτσια αυτη η Ηρώ σαν πολυ καιρο δεν έχει να μπεί, θα τρέχει και δεν θα φτάνει με το γάμο.

θα υποστει την αναλογη τιμωρια μολις εμφανιστει...αλλα αν δεις στη λιστα της γραμματεως κλελιας ΠΟΣΕΣ ΛΕΙΠΟΥΝ!!!:confused::confused::confused::confused: Τι εγινε ρε παιδια???

ρε επιτηδες το εγραψε λαθος το τσιπουρακι...θα ειδε τη φωτο σου και θα τρομαξε!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

γιατι μαρη????τι εχει η φωτο μου???κακια!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εσυ εγραψες πρωτη μηνυμα ομως!!!χαχαχαχαχ

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

αλλο και τρισαλό!

είχα βάλει στις ρυθμίσεις να μην με βλέπουν μόνο οι φίλοι για αυτό!!!!!!!!

για δείτε τώρα, λογικά θα με δείτε!

έστειλα στην Ploegisi (έχουμε και ένα κοινό φίλο άσχετο εντελώς), με την Νένα γίναμε φίλες :)

δεσποινα δεν σε βρίσκω μήπως πρέπει να γράψω:

Professoressa Despina????????????

σε αυτο ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!! ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???

είναι παλιό το χαμόγελο δεσποινάκι μου.... αλλά που θα πάει ;;;;;;;;

θα γυρίσει και για εμας :wink:

αλλο και τρισαλό!

είχα βάλει στις ρυθμίσεις να μην με βλέπουν μόνο οι φίλοι για αυτό!!!!!!!!

για δείτε τώρα, λογικά θα με δείτε!

έστειλα στην Ploegisi (έχουμε και ένα κοινό φίλο άσχετο εντελώς), με την Νένα γίναμε φίλες :)

δεσποινα δεν σε βρίσκω μήπως πρέπει να γράψω:

Professoressa Despina????????????

χαχαχαχαχχααχαχαχαχ ααααααααα ετσι σιγουρα θα την βρεις τσιπουρα!!!!!!!!!

μπραβο ρε κοριτσι με εκανες και γελασα!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

χαχαχαχαχχααχαχαχαχ ααααααααα ετσι σιγουρα θα την βρεις τσιπουρα!!!!!!!!!

μπραβο ρε κοριτσι με εκανες και γελασα!!!

ΓΕΛΑ ΓΕΛΑ....ΠΑΛΙΟΞΕΚΟΥΔΟΥΝΟ!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Και για να μαθεις.....με εκανε και εμενα φιλη της!!! αντε!!!

Διαφημίσεις

εννοείτε όλες θα σας κάνω φίλες μου!!!!!!!!!!!

απλά να ξέρετε ότι δεν ξέρουν όλοι στο facebook για την εγκυμοσύνη ούτε και για τα δυσάρεστα ........... οπότε λίγη προσοχή ....... :D

λογικά οι πιο πολλοί το ήξεραν αλλά υπάρχουν και κάποιοι που δεν πρόλαβαν να το μάθουν

(καλά στην επόμενη δεν θα μιλήσω σε άνθρωπο - μόνο σε εσάς θα τα πω και στην οικογένεια μου - την άμεση)

δεν πρόλαβα να σχολιάσω το πόσο κουκλάρες είστε!!!!!!!

σκόρδα καλέ!!!!!!

:wink:

καλέεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

κρατάω το στομάχι μου μεσημεριάτικο!!!!:P:D:mrgreen::P:D

τσιπούρα είσαι τρέλα!!! περιμένω να μου πεις!! ε? μην το ξεχάσεις!

όσο για τη ηρώ, κι εγώ ήθελα να το ρωτήσω! ωχωχωχωχ!! δικτάτωρ και όχι διδάκτωρ η δέσποινα!!! χαχαχχαχαχ

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Γεια σας κορίτσια!

Σας διαβάζω χαίρομαι που ολα πανε καλα! tsipoura χαιρόμαστε να μαθαίνουμε νέα αου! ellain να τα εκατοστήσεις!

Κοριτσάκια κάντε με κ εμενα φίλη στο facebook.

Φιλακια

Λοιπόν μου λείψατε, έκανα τόσες ώρες να σας διαβάσω αλλά δεν πειράζει... τα κατάφερα, τώρα τι θυμάμαι... θα δείξει...

Πολύ δουλειά βρε παιδιά και πολύ κούραση μετά στο σπίτι.. όχι από δουλειές σπιτιού αλλά από την ταλαιπωρία της ημέρας. Έκανε και η πεθερούλα μου μια επέμβαση στο πόδι την Τρίτη και μετά τη δουλειά πάω για λίγο από το νοσοκομείο να την δω και μετά σπίτι, δεν με αφήνουν να κάθομαι για πολύ βλέπετε. Ο αντρούλης μου με προσέχει. Έχω και κάτι πονάκια 2-3 μέρες τώρα και την παλεύω... κάτι σαν ελαφρύ τσούξιμο ή πίεση τέλοσ πάντων, όπως όταν θέλουμε για ώρα πιπί και το κρατάμε... τι να πω...

ουουοουουουουουουοου κοριτσαρες γυρισαμεεεεεεεεεεεεεε!!!!

λοιπον το ασχημοπαπακι μου ειναι υγιεστατο και ησυχο!!!ειχε συνεχεια ανοιχτο το στομα!!χαχαχαχ και ξαφνικα ερχεται με μια φορα το χερι της και το βαζει μεσα!!!χαχαχαχα

ολα εδειξαν πολυ καλα.αντε περασε και αυτο!!!

ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ - ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!

Μεγεια τα ψώνια σας τσουπάρες μου, άντε άντε να ανανεωνόμαστε (μαλλιά-νύχια ακούω)!!!!!!

amelie συγχαρητήρια για το αγοράκι σου!!!

esperanza καλώς ήρθες και με το καλό!!!!!!

Με το καλό όσες έκλεισαν για Β Επιπέδου!!!

ellain Χρόνια Πολλά!!!!!

ploegisi όλα καλά λοιπόν!!!!

Φούσκωσαν τα στομαχάκια και οι κοιλίτσες διαβάζω ε; Και σ' εμένα βρε κορίτσια και είμαι και σε πιο μικρή εβδομαδούλα από εσάς... τι να πω.......

Τα νευράκια άσε δεν τα σχολιάζω καλύτερα, ας αλλάξουμε θέμα... Τουλάχιστον οι δικοί μας, μας καταλαβαίνουν

Τσιπουρίτσα τα καλύτερα σου εύχομαι και σύντομα μάλιστα!!!!! Είσαι power λέμε!!!!!

Φιλιά πολλά πολλά πολλά σε όλες!!!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

TSIPOUROPSAROOOOOOOOOOOOOOOOOO τι κανεις?? Νομιζω οτι σε διαβαζω καθε φορα και καλυτερα!!! Αντε μπραβο, ετσι σιγα-σιγα να ανεβαινουμε!!Θα σε κανω φιλεναδα asap :) Οσο για την εχεμυθεια, μεινε ησυχη.

despoina & nena ειρηνη υμιν ρε κοριτσια!!! μην ξεμαλλιαζεστε σε κοινη θεα! :P

νενακι σουπερ τα νεα σου, μπραβο!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...