Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια!!!

Σημερα εχω γενεθλια αλλα δεν ξερω αν ειμαι τοσο χαρουμενη οσο αλλες χρονιες, σημερα το πρωι σκεφτομουν οτι τα γενεθλια μας δεν θα εχουν πια τοση σημασια, σημασια θα εχουν του μωρου μας, οταν με το καλο φτασει εκεινη η ωρα... Οταν ερχεται αυτη η αλλαγη στη ζωη του ανθρωπου, τιποτα πια δεν ειναι το ιδιο με πριν... και ευτυχως...

Κατα τα αλλα και αφου φιλοσοφησα παλι...

chris σε παω που σκεφτεσαι ετσι, bebe uber alles. Δουλειες βρισκονται (λεμε τωρα). Κατσε τωρα που θα βαλει το ΔΝΤ ταξη στα οικονιμικα μας και στρωσουν τα πραγματα, θα ραψουμε επιπλεον τσεπες στα ρουχα μας για να βαλουμε τα λεφτα.

despoina μας κατεπληξες!! σε χριζω επισημο πανεπιστημονα του OCTOBER POWER!

clelia γουσταρω αδιαφορια και χαλαροτητα!!μου αρεσε η γαϊδουριαση!! χαχα καλο!!ααα και γουσταρω και ενημερωση!!

νενα περιμενουμε νεακια ευχαριστα!

σημερα εχω κι εγω γιατρο ρε κοριτσια και καθομαι πανω σε αναμμενα καρβουνα!επισης να σας πω τι αφαγα για πρωινο(ασχετο), γαλα με δημητριακα, παστιτσιο και 2 τυροπιτακια! κουλο???? το ξερω... :)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια!!!

Σημερα εχω γενεθλια αλλα δεν ξερω αν ειμαι τοσο χαρουμενη οσο αλλες χρονιες, σημερα το πρωι σκεφτομουν οτι τα γενεθλια μας δεν θα εχουν πια τοση σημασια, σημασια θα εχουν του μωρου μας, οταν με το καλο φτασει εκεινη η ωρα... Οταν ερχεται αυτη η αλλαγη στη ζωη του ανθρωπου, τιποτα πια δεν ειναι το ιδιο με πριν... και ευτυχως...

Κατα τα αλλα και αφου φιλοσοφησα παλι...

despoina μας κατεπληξες!! σε χριζω επισημο πανεπιστημονα του OCTOBER POWER!

σημερα εχω κι εγω γιατρο ρε κοριτσια και καθομαι πανω σε αναμμενα καρβουνα!επισης να σας πω τι αφαγα για πρωινο(ασχετο), γαλα με δημητριακα, παστιτσιο και 2 τυροπιτακια! κουλο???? το ξερω... :)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!

να τα εκατοστήσεις, να είσαι πάντα χαρούμενη και να ζήσεις όλες τις όμορφες στιγμές της ζωής σου όπως της αξίζουν!!! και βεβαίως με το καλό το μωράκι σου!!! να παν όλα τέλεια μεχρι το τέλος!!!

όσο για τις φιλοσοφίες σου, δεν έχεις άδικο, αλλά το είχα πάρει αλλιώς! ότι είναι τα πιο όμορφα γενέθλια στη ζωή μου, μιας και μια νέα ζωούλα μεγαλώνει μαζί με μένα!!!

καλά η δέσποινα τον πήρε τον τίτλο ήθελε δεν ήθελε!

όλα καλά θα πάνε με το γιατρό σου και περιμένουμε να μας πεις τα νέα! το πιο ωραίο δώρο γενεθλίων!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

ellain ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!

Να σε χαιρόμαστε!! Με το καλό το αγορίνι σου!!!

Και τι είναι αυτό που έγραψες?? Δεν πολυ-χαίρεσαι επειδή μετά την γέννηση του μπέμπη δεν θα έχουν τόση σημασία?? Τι είπες τώρα ωρέ??? Απλά θα γιορτάζεις μαζί με τον άντρα σου ΚΑΙ τον γιο σας!

Να μην ξαναδιαβάσω ότι δεν θα είναι το ίδιο. Άντε να μου πεις ότι θα είναι καλύτερα!!

Ό,τι επιθυμείς κοριτσάκι μου!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ellain ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!

Να σε χαιρόμαστε!! Με το καλό το αγορίνι σου!!!

Και τι είναι αυτό που έγραψες?? Δεν πολυ-χαίρεσαι επειδή μετά την γέννηση του μπέμπη δεν θα έχουν τόση σημασία?? Τι είπες τώρα ωρέ??? Απλά θα γιορτάζεις μαζί με τον άντρα σου ΚΑΙ τον γιο σας!

Να μην ξαναδιαβάσω ότι δεν θα είναι το ίδιο. Άντε να μου πεις ότι θα είναι καλύτερα!!

Ό,τι επιθυμείς κοριτσάκι μου!!

Κοριτσακια σας ευχαριστω πολυ για τις γλυκες ευχες σας!!!!

clelia δεν ειπα οτι δεν χαιρομαιιιιιιι :eek:, προς Θεου!!! Απλα ειπα οτι σκεφτηκα οτι τιποτα πια δεν θα ειναι το ιδιο, καθε χρονια τα γενεθλια μου επειδη ειναι ετσι ανοιξιατικα, καναμε παρτυ με τους φιλους. Μετα που γνωρισα τον αντρα μου και πεφτουν παρα μια μερα τα γενεθλια μας, καναμε παλι παρτυ με ακομα περισσοτερους φιλους. Ηταν ξενοιαστα, ηταν αλλιως, ηταν παλια.... Και λεω οτι τωρα αυτα δεν εχουν πια σημασια, για παραδειγμα φετος ειμαι Κυπρο μονη, και πιθανον χωρις ουτε καν τον αντρα μου (εχει δουλεια ως πολυ αργα), αλλα δεν με πειραζει. Το νινι γενναει μια περιεργη αισιοδοξια και σου δινει μια δυναμη που δεν ηξερες οτι ειχες. Παλιοτερα δεν θα μπορουσα καν να διανοηθω οτι θα ημουν μονη σε γενεθλια, θα παθαινα καταθλιψη με τη μια. Ενω τωρα....ειναι αλπως διαφορετικα, καταλαβατε ετσι οπως τα εγραψα ή μονο εγω καταλαβα :confused: χιχιχιχι

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλησπερεεεεςςςς....εδω ο πυρηνικος επιστημων!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: αι στα διαλα ρε με τσακισατε στο δουλεμα!!δεν σας ξαναγραφω τιποτις φτου σας!!!!:tongue::tongue::tongue:

Λενιω χρονια πολλα κοπέλα μου!!! καταλαβαινω πως νοιωθεις για τα γενεθλια (εμενα στο φτυσιμο με εχουν 2 χρονια τωρα!!!! αν και με βολευει βεβαια λογω ηλικιας!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

νενα γυρισεεεεςςς???γραψε τιποτις!!!πως πήγε???

ρε chris τι εγινε στη δουλεια??? μην στενοχωριεσαι κοριτσι μου! κατσε να γεννησεις με το καλο και μετα να δεις οτι δεν θα θες να γυρισεις...

εγω εχω παθει το αναποδο...καθομαι τωρα 2 χρονια και προχθες με πηρανε τηλ απο την παλια μου δουλεια να γυρισω πισω το Νοεμβρη:confused::confused::confused: ...και ειναι καλη δουλεια ρε γαμωτο..το θεμα ειναι οτι ο μπεμπακος θα ειναι μονο 2 μηνων και θα τον αφησω σε ξενη γυναικα..να σας πω την αληθεια ομως πιο πολυ στενοχωριεμαι για τη μελινα που δεν εχουμε χωρισει καθολου μεχρι τωρα...αυτη θα τρελαθει ενω ο μπεμπης δεν θα καταλαβαινει και τιποτα ακομα...τι να κανωωωω???? ειναι καλη δουλεια και δεν μπορω να καθομαι αλλο βαρεθηκα! και δεν ειμαι εγω για να καθομαι σπιτι δεν μπορω....

ρε γιωτιτσα μην τσατιζεσαι σε πειραζα... καταλαβα τι εννοουσες απλα ειχε πλακα το στριμμενος!!!:D:D:D:D ελα μωρεε..μην νευριαζεις...

Διαφημίσεις

Γειά σας Κόρες του γυαλού!

Ελλενίτσα μου χρόνια σου πολλά κοριτσάκι μου, να είσαι πάντα καλά και όλα να έλθουν όπως τα επιθυμείς !!!!!!!!!!! :D

Μια χαρά σας βρίσκω :) :) :)

η μία γαιδουρίαση (γουστάρω τρελά)

η άλλη πάει για διδάκτωρ...... :tongue:

ετσι κεφάτες να είστε πάντα, μπράβο αγαπούλες μου!!!!!

εμεις μια καλά μια σκ@τ@, ψιλοκλασσικά (είναι και οι ορμόνες άνω κάτω....)αλλά είπαμε δεν το βάζουμε κάτω!!!! με την βοήθεια του Θεού όλα καλά θα πάνε

σας σκέφτομαι, μου λείπετε....

να έχετε μια υπέροχη Gastroμέρα :)

Γειά σας Κόρες του γυαλού!

Ελλενίτσα μου χρόνια σου πολλά κοριτσάκι μου, να είσαι πάντα καλά και όλα να έλθουν όπως τα επιθυμείς !!!!!!!!!!! :D

Μια χαρά σας βρίσκω :) :) :)

η μία γαιδουρίαση (γουστάρω τρελά)

η άλλη πάει για διδάκτωρ...... :tongue:

ετσι κεφάτες να είστε πάντα, μπράβο αγαπούλες μου!!!!!

εμεις μια καλά μια σκ@τ@, ψιλοκλασσικά (είναι και οι ορμόνες άνω κάτω....)αλλά είπαμε δεν το βάζουμε κάτω!!!! με την βοήθεια του Θεού όλα καλά θα πάνε

σας σκέφτομαι, μου λείπετε....

να έχετε μια υπέροχη Gastroμέρα :)

ΤΣΙΠΟΥΡΙΟΝ ΤΙ ΚΑΝΣ??? Σημερα σε απατησα εφτιαξα σαργο:D:D:D:D:D ρε ατιμο πλασμα δεν εχεις φατσοβιβλιο εσυ να σε δουμε??? σιγα μη σε αφησω εγω να μου μπαινεις μια στο τοσο και να μην σε πειραζω...

ουουοουουουουουουοου κοριτσαρες γυρισαμεεεεεεεεεεεεεε!!!!

λοιπον το ασχημοπαπακι μου ειναι υγιεστατο και ησυχο!!!ειχε συνεχεια ανοιχτο το στομα!!χαχαχαχ και ξαφνικα ερχεται με μια φορα το χερι της και το βαζει μεσα!!!χαχαχαχα

ολα εδειξαν πολυ καλα.αντε περασε και αυτο!!!

ellain εγω σου ευχηθηκα και στο face σου ευχομαι και εδω! Χρονια πολλα κοριτσακι μου , με το καλο ο μπεμπουλινος σου!!

τα δικα μου γεννεθλια πανε χρονια που δε τα θυμουνται..κλαψ κλαψ αλλα τι να κανω.

δεσποινακι αχ δε ξερω να σου πω για την δουλεια,απο την μια ειναι καλο να ξεφευγεις και λιγο απο το σπιτι αλλα και να βγαζεις κατι εξτρα απο την αλλη ομως αυτο το δεσιμο με τα παιδια δε μπορω να το αποχωρηστω.ζυγισε τα εσυ τα πραγματα και δες.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

κοριτσάκια σας έστειλα facebook, αν ξέχασα καμιά μην με παρεξηγήσετε....

στείλτε μου κι εσεις :)

φιλιά σας!!!!!!!

Νενάκι σουπερ τα νέα σου κοριτσάκι μου, να είσαι καλά!!!!!!!

όσο για την Δέσποινα είναι διδάκτωρ παρακολουθησης δηλαδή;;;;;;;

:D

Διαφημίσεις

γεια σου τσιπουριτσα μου καλη!!!!ε οχι που η δεσποινα δε θα ζητουσε facebook.μας κανει εξωνυχιστικη εποπτεια!!!χαχαχαχχ

ματσ μουτς δεσποινακι μου!!!

αι μαρη παλιοκοτα!!!!!

μπραβο για το μπεμπονι!! καλη συνεχεια...παω να σε διαγραψω απο φιλη μου στο facebook και επανερχομαι...:tongue::tongue::tongue::tongue:

κοριτσάκια σας έστειλα facebook, αν ξέχασα καμιά μην με παρεξηγήσετε....

στείλτε μου κι εσεις :)

φιλιά σας!!!!!!!

Νενάκι σουπερ τα νέα σου κοριτσάκι μου, να είσαι καλά!!!!!!!

όσο για την Δέσποινα είναι διδάκτωρ παρακολουθησης δηλαδή;;;;;;;

:D

μαρη...δεν μου βγαζει αποτελεσματα στο ονομα σου!!!! λαθος μου το εγραψες??? σου εχω στειλει πμ με το δικο μου...

αι μαρη παλιοκοτα!!!!!

μπραβο για το μπεμπονι!! καλη συνεχεια...παω να σε διαγραψω απο φιλη μου στο facebook και επανερχομαι...:tongue::tongue::tongue::tongue:

xaxaxaxaxaxax ζηλιαρα ζηλιαρα!!!!!

τσιπουρα μου ουτε και εγω σε βρισκω!!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

τσιπούρα μου!!!

κεφάτη σε ακούω και πολύ χαίρομαι! αλλά μήπως η προφεσόρα έχει δίκιο? λάθος όνομα μας έδωσες!!!

όποια διαγράφει να μας λέει και τους λόγους ε??? χιχιχιιχ

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Εllain χρονια σου πολλα κορίτσι μου και ευτυχισμένα.

Δεσποινάκι δεν τσαντίστηκα προς θεού, απλώς δεν έγινε κατανοητό ετσι όπως το έγραψα και ήθελα να βρώ το δίκιο μου και εγώ η γυναίκα.

Nenaki υπέροχα τα νέα σου. Άντε και στα δικά μας.

Τσιπουρίτσα πολλα φιλιά μας έλειψες. Βρε κορίτσια αυτη η Ηρώ σαν πολυ καιρο δεν έχει να μπεί, θα τρέχει και δεν θα φτάνει με το γάμο.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...