Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια τι κάνετε;

να μαι και πάλι!!!

μόλις γύρισα! έχω να σας πω ότι όλα πήγαν πολύ καλά, το μωράκι μας μεγαλώνει κανονικά, ειναι υγειέστατο, δεν έχει κανένα πρόβλημα ούτε αυτό αλλά ούτε και η μανούλα του, ...

ploegisi super άντε έτσι δυναμικά συνεχίζουμε

γεια σας συγκαστρουλες μου!

εγω αυριο εχω β επιπεδου!και μετα ρε κοριτσια τι θα εχω να περιμενω?μετα μονο η γεννα απομενει!!ουφ ποτες θα γεννησουμε!!

nenaki περιμένουμε τα νέα σου από την β επιπέδου μην μας ξεχάσεις.

από ψυχολογικής πλευράς πως είστε γιατί εμένα έχει αρχίσει να με παίρνει λίγο από κάτω και είμαι και αισιόδοξο άτομο από τη φύση μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα νυν και μελλουσες μανούλες!!

Μαρακι γιατι σε παίρνει απο κατω;;Εσυ εχεις και μια εμπειρια πλέον..

Εγω επειδη ειχα φοβηθει αρκετα και ψυχοπλακωθηκα στην προηγουμενη εγκυμοσυνη με αποτελεσμα να μην το χαρω καθολου, ειπα δεν θα το ξαναπάθω αυτό!!!Τωρα ειμαι αρκετα καλά και το απολαμβανω (οσο μπορω)..Με ολο αυτο το τρεξιμο βεβαια εχουν κοιμηθει και οι ορμονες..Τα νευρα μου ειναι σε ασχημη κατασταση που και που αλλά την παλεύω νομιζω..

Τα αφηνω για τη λοχεία, αν ειναι να με πιασει, ας με πιασει τοτε..τι να πώ!!!

Νενα καλή επιτυχία και περιμενουμε τα νεα σας!!

Αρε Δεσποινα με εκανες και γελασα με το doppler..:tongue:

Βρε Γιωτιτσα μηπως ειναι λίγο νωρις που το καταλαβε και ο αντρας σου το νινι;;;

Ειρηνη καλές προετοιμασίες για το πρωτο παρτακι της πριγκίπισσας σου!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

δεν είναι μόνο για την εγκυμοσύνη αλλά και με αυτά που ακούω στην τηλεόραση με βλέπω αύριο και χωρίς δουλειά γιατί εμείς είμαστε στους οργανισμούς που θα συγχενευθούν.

join the club!!!!

Μια απο τα ιδια Μαρακι μου...

Ομως επειδη γενικα με εχει αγχωσει το θεμα της δουλειας ενα εξαμηνο πριν που ηταν να κανω μια καλή μεταταξη και βρηκα εμποδια απο αιρετούς, πλέον δεν τους εχω καμια εμπιστοσυνη και δεν ξερω τι να περιμένω πια..Ειπα πραγματικα πως οτι ειναι να γινει ας γινει να τελειωνουμε και θα ειναι για καλό!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γειάααααααααα!!

Μαράκι παιδί μου, γιατί σε έχει πάρει από κάτω?? Τι έπαθες?? Πες τα εδώ να σε βρίσουμε ομαδικώς :D. Πες, τι έγινε, γιατί νιώθεις έτσι??

Εγώ από νεύρα δεν έχω πολλά. Είχα τρελλά νεύρα στο πρώτο τρίμηνο, σε σημείο να το χάνω όμως. Να έχω μια διένεξη της πλάκας με κάποιον πχ και να θέλω να τον πλακώσω στα χαστούκια, σε τέτοιο σημείο. Μετά ηρέμησα. Βέβαια διάβασα κάπου πως από την στιγμή που φτιάχνεται ο πλακούντας, στην ουσία ρυθμίζει αυτός τις ορμόνες του μωρού, δεν ρυθμίζονται από τις ορμόνες της μαμάς πλέον. Γι' αυτό και η έγκυος ηρεμεί μετά το α' τρίμηνο.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

join the club!!!!

Μια απο τα ιδια Μαρακι μου...

Ομως επειδη γενικα με εχει αγχωσει το θεμα της δουλειας ενα εξαμηνο πριν που ηταν να κανω μια καλή μεταταξη και βρηκα εμποδια απο αιρετούς, πλέον δεν τους εχω καμια εμπιστοσυνη και δεν ξερω τι να περιμένω πια..Ειπα πραγματικα πως οτι ειναι να γινει ας γινει να τελειωνουμε και θα ειναι για καλό!!

μου φαίνεται θα πω το ίδιο και εγώ γιατί στο τέλος θα τρελαθούμε εντελώς

α ρε κλελια ηρεμεί γιατί εγώ δεν είχα νεύρα στην αρχή και τώρα όλα μου φταίνε

καλημερα κοριτσια!!!

ναι θα σας ενημερωσω μολις τελειωσω.εχω ραντεβου στις 11 το πρωι ,ε κατα το μεσημερι θα μπω.

αν οι ορμονες φτιαχνουν στο πρωτο τριμηνο εμενα γιατι ξεχαστηκαν να φτιαξουν???οεοε τα νευρα τρεχουν πιο μπροστα απο μενα!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Stone είμαι λίγο πορωμένη εγώ!! Αφ' ενός διαβάζω από 3 sites πληροφορίες για το τι συμβαίνει σε κάθε εβδομάδα που μπαίνω. Επίσης μπαίνω και στο tickerάκι που έχει η Νένα και διαβάζω την αντίστοιχη δική μου εβδομάδα. Πάντως πολλά από αυτά που λένε τα έχω διαπιστώσει...

Μαράκι και νεύρα θα έχεις και πολλά άλλα. Μην σε παίρνει από κάτω. Επίσης σήμερα διάβασα πως ενώ είμαστε σχεδόν στο μέσον της κύησης, μας φαίνεται ότι έχουμε ήδη διανύσει 5 χρόνια έγκυες. Μην τρελλαίνεσαι... Εδώ να τα γράφεις, το parents προσφέρει τσάμπα ψυχανάλυση :D

GEXxp3.png

Βρε! Δεν φτιάχνουν οι ορμόνες. Ηρεμείς συγκριτικά με το α' τρίμηνο.

Να μας πεις νέα όταν επιστρέψεις και λεπτομέρειες και ύψος και βάρος και χρώμα μαλλιών της μπουμπούς σουουουου!!!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

καλημέραααααααααααα!!!

ξυπνήσαμε όλες νωρίς σήμερα βλέπω ε??? άντε ρε κοριστάρες, χαλαρώστε λιγάκι! όλα θα γίνουν! προβλήματα όλοι έχουμε είτε με δουλειά, είτε προσωπικά... γερές να είμαστε εμείς και τα μωράκια μας και όλα θα γίνουν όπως πρέπει! θα στρώσουν όλα!!! μαράκι, πετρούλα... θετική σκέψη μωρέ!!!

νένα!!! περμένουμε νέααααα!!! εμεις έχουμε ακόμη δρόμο... πολύ...

γεια σου ρε δέσποινα επιστήμων!!!

γιωτίτσα είσαι σίγουρη ότι είναι η μπέμπα αυτό που νιώθεις? γιατί αν είναι όντως έτσι, έισαι πολύ τυχερή!!! μα πολύ τυχερή! δε θα χεις και το πρόβλημα αν είναι καλά το μωρό...

ααα! σας είπα? μάλλον σταμάτησαν οι εμετοί μου... ας μη λέω μεγάλες κουβέντες βέβαια... αλλά έχει τώρα κανά 10ήμερο είμαι πιο ήρεμη!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλημεραααααααα!!!!:D

Τι κανουν σημερα τα κοριτσακια???καλε βλεπω ετοιμασατε και το θεμα πανω στο οποιο θα κανω ανακοινωση!!!:mrgreen:

Χθες μας ανακοινωσανε στην δουλεια οτι απο 1Ιουνιου θα ειμαστε ανεργοι, καλο ε???Επισης οτι τους τελευταιους 5 μηνες της δουλειας για να παρουμε τα λεφτα μας θα πρεπει να παμε δικαστικα:roll:

κατα τα αλλα καλα!!

Ρε κοριτσια τωρα αμα σας πω οτι δεν με ενοιαξε οσο περιμενα και οτι το μυαλο μου συνεχιζει να ειναι μονο στο μωρο θα με πειτε τρελη??:roll::roll::roll: δεν ξερω μπορει α ειναι το γεγονος οτι αμα δουλευα εκει θα επρεπε να γυρισω στις 40 μερες το πολυ 2μηνες, .....δεν ξερω μπορει απλα να ειμαι τρελη!!!

Νενακι καλα αποτελεσματα και καλο ξετρελλαμα με το νινακι που θα δεις!!!:mrgreen:

Clelia μου εσυ πορωμένη:shock: τσ τσ τσ ....συκοφαντιες!!!!

maraki32 μου και εγω ειμαι πολυ στεναχωρημενη με την κατασταση στην χωρα μας και με ριχνουν πολυ οι ειδησεις!!!:(

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

chris πώς είσαι κοριτσάκι μου???

Καλύτερα που σκέφτεσαι έτσι, είναι ό,τι πιο υγιές για την περίπτωσή σου. Προς το παρόν η προτεραιότητά σου είναι το μωρό σου. Όταν θα έρθει και βάλεις τα πράγματα σε μία τάξη, μπορείς να συντονιστείς και δουλειά να βρεις και όλα θα γίνουν. Θα την βρεις την άκρη σου...

Εγώ έχω πάθει γαϊδουρίαση. Αδιαφορώ παντελώς. Αν θα κλείσουν τον οργανισμό, αν θα συγχωνευτούμε, αν θα αγοράζουμε το ψωμάκι 300 ευρώ όπως στην κατοχή, δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Θα το αντιμετωπίσω. Δεν αγχώνομαι από τώρα, όοοοοοοοταν γίνει ο,τιδήποτε, τότε θα αγχωθώ. Μου αρκεί που το νινί μου είναι καλά...

GEXxp3.png

Κορίτσια καλημέρα.

Δέσποινα οταν λεώ οτι είναι στριμμένος ο ομφάλιος λώρος εννοω γύρω απο τον εαυτό του, που σήμαίνει οτι υπάρχει μειωμένη ροή αίματος μεσα σ αυτον και η ροη ειναι ενα απο τα πράγματα που μετράει το Doppler.

Stone και Ploegisi είμαι 100% σίγουρη οτι αυτό που νιώθω είναι το μωρό γιατι όπως έχω ξαναπεί είναι η δευτερη εγκυμοσύνη μου και αποκλείεται να κάνω λάθος.

Nenaki περιμένουμε τα καλά σου αποτελέσματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...