Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

να μαι και πάλι!!!

μόλις γύρισα! έχω να σας πω ότι όλα πήγαν πολύ καλά, το μωράκι μας μεγαλώνει κανονικά, ειναι υγειέστατο, δεν έχει κανένα πρόβλημα ούτε αυτό αλλά ούτε και η μανούλα του, που η εξέταση γλυκοζυλυωμένη βγήκαν σούπερ! αμάν, με σκάσανε με τα γλυκά...

μου έδωσε και πάλι εξετάσεις για την επόμενη φορά, αίμα ούρα και καμπύλη γλυκόζης, που θα πάω να τις κάνω κατά τις 10 μαΐου. το επόμενο ραντεβού είναι για τις 24 μαΐου και μια βδομαδα μετά θα κάνω και την β' επιπέδου σε ειδικευμένο γιατρό που συνεργάζεται στη θεσσαλονίκη.

πήρα 1.4 κιλά από την αρχή ως τώρα, τίποτα δηλαδή και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι!

το μωράκι μας είναι πολύ ενεργητικό και ζωηρό, για ακόμη μια φορά δεν έβαλε κώλο κάτω και ζόρισε αρκετά το γιατρό να κάνει τις μετρήσεις που ήθελε... πρέπει να αλλάξω και το τικεράκι μου 3 μέρες παραπάνω...

όσο για το φύλο... στη λίστα θα πρέπει να παραμείνουν πράσινα τα ερωτηματικά μου για λίγο καιρό ακόμη, καθώς το μικρούλη μας δε μας έκανε τη χάρη να το δούμε... βέβαια, μας είπε ότι έχει μια ένδειξη, αλλά επειδή είναι μόνο στο 40% δε μας είπε τι έδειξη έχει, όσο και αν επέμενε ο αντρούλης μου!

δεν πειράζει καθόλου, θα έχουμε και για την επόμενη φορά έκπληξη! μου φτάνει που το γιαβράκι μας είναι σούπερ και ας ξέρω από τώρα ότι θα με τυρρανήσει αρκετά!

αυτά...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπραβο!!!!!!!!!ολα τελεια δηλαδη μπραβο κοριτσι μου τωρα απο εδω και περα πεταμε εεεεε!!!!!!κανονισε!!!!!:mrgreen:

δεν πειραζει για το φυλο ισα ισα θα ειναι εκπληξουλα φοβερηη!!!!!!!!

αντε βρε κοριτσια ολα καλα να ακουμε απο εδω και περα ολα τα μωρακια τελεια να ειναι να χαιρομαστε!!:P:p:p

αααααααχ θα ειμαστε φοβερες χαζομαμαδες γουσταρωωωωωωωωω!!!!!!!!:D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Μπράβο ploegisi πολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλά!!!!

Τι ωραία που θα ηρέμησες τώρα ε;;

Άντε υπομονή για το επόμενο ραντεβού, περναει ο καιρός μη φοβάσαι (τα λέω για να τα ακούω πρώτα εγώ:mrgreen::mrgreen:)

Καλημέεερα!!

Σήμερα έχω πολλή δουλειά και πολλή νύστα!

ploegisi μπράβο παιδί μου για τα καλά σου νέα!!!

Στομαχάκια κάνατε κουτσούνες μου??? Και εγώ το ίδιο, εδώ και 2 εβδομάδες περίπου. Τελικά εκεί κάνουμε κοιλίτσα: γύρω στην 13-14η εβδομάδα.

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι

Βάσω79- 30/9 Αρεταίειο Αγοράκι

despoina100 -2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα ???

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

Clelia - 8/10 Μητέρα ???Κοριτσάκι ???

Ellain - 11/10 Ιασώ ή Έλενα Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

Ploegisi - 12/10 Βέροια ???

Φωτεινή - 12/10 Ιασώ ???

Renah - 12/10 Θράκη ???

Μαμαλευτεράκι 15/10 πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΛΑΡΙΣΑΣ ???Αγοράκι???

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη ???

Hroukaki - 15/10 Κλινική Καπάκη Αγοράκι

Maraki32 - 21/10 Λητώ ???

Sylia - 21/10 ???

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 ???

Evita 5/11 ???

Μανου ???? ???

Amelie3 - Αγοράκι

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ploegisi ευγε, μπραβο και ξανα μπραβο!!

αντε και στα δικα μας οι υπολοιπες!

clelia εγω εχω κοιλια ακορντεον που λεει κι ο αντρας μου, το πρωι ψιλοξεφουσκωτη, το βραδυ λες και την τρομπαρω! αντε να φουσκωσει , να τσιτωσει να γουσταρουμε!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

ploegisi στο dvd εχει σε καποιο κομματι ασκησεις kegel οι οποιες αν και γνωστες εγω δεν ειχα καταλαβει πώς γινονται. Το εψαξα λιγακι και βρηκα αυτο, ειναι πολυ ευκολο τελικα. Το παραθετω και για ολες τις εγκυουλες για να προετοιμασουν το περινεο για τον τοκετο και για να αποφυγουν ακρατειες και λοιπα παρατραγουδα... http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20804

ελενάκι τώρα το είδα, κάτι είχα ακούσει κι εγώ γι αυτές τις ασκήσεις, αλλά δεν ήξερα τι ακριβώς είναι... αρκετά διαφωτιστικό το τόπικ που έδωσες, θα δω και το dvd το απόγευα κα βλέπουμε!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

γεια σας συγκαστρουλες μου!

στο τέλος θα ξεχασω οτι ανηκω σε αυτο το τοπικ.αμαν πια με την βαρεμαρα μου!!

esperanza καλως μας ηρθες και με το καλο το υπολοιπο της εγκυμοσυνης σου!να μη μου αγχωνεσαι βρε,απλα παιζεται κρυφτουλι με το νινακι σου!θα το ακουσεις!

ploegisi αντε τελεια τα νεα σου απο τον γιατρο!παντα τετοια!!

βλεπω δε χασατε βγηκατε ολες για ψωνια εεεε????κ εγω η ερμη μονο τα συρταρια κοιταω και τιποτα δε μου αρεσει.θελω και εγω να παρω κατιτις αλλα να φτιαξει αυτος ο ρημαδοκαιρος επιτελους,να σκαει ο τζιτζικας θελω!!!!!!!!!!!!!

εγω αυριο εχω β επιπεδου!και μετα ρε κοριτσια τι θα εχω να περιμενω?μετα μονο η γεννα απομενει!!ουφ ποτες θα γεννησουμε!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

βλεπω δε χασατε βγηκατε ολες για ψωνια εεεε????κ εγω η ερμη μονο τα συρταρια κοιταω και τιποτα δε μου αρεσει.θελω και εγω να παρω κατιτις αλλα να φτιαξει αυτος ο ρημαδοκαιρος επιτελους,να σκαει ο τζιτζικας θελω!!!!!!!!!!!!!

εγω αυριο εχω β επιπεδου!και μετα ρε κοριτσια τι θα εχω να περιμενω?μετα μονο η γεννα απομενει!!ουφ ποτες θα γεννησουμε!!

Αχ θα γεννήσουμε και μετά θα λέμε τι καλά που ήταν μέσα στην κοιλία ας απολαύουμε τώρα τις στιγμές

Και ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΕΜΑ ?

ploegisi ΤΕΛΕΙΑΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ και πηρές μόνο 11/2κιλο μπράβο σου

esperanza ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ

:tongue::tongue:

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!

irini εισαι τυχερη που καταλαβες το μωρο τοσο νωρις! εμεις εχουμε ακομα... τι θα κανεις στο παρτακι της πριγκιπισσας?? πες μας τι εχεις σχεδιασει να χαρουμε κι εμεις οι μελλουσες χαζομαμαδες!

!

ελαινακι προσ το παρον μονο σχεδιαζω !!!!θα τα κανουμε σπιτι τα γενεθλιακια μασ,σκευτομουν για παιδοτοπο αλλα αφενοσ ακομα ειναι μικρουλα(αν κ θα τησ αρεσει )αφετερου δεν θα εχουμε παρα πολλα παιδακια(τα πιο πολλα απο αυτα θα ειναι μωρακια!!!!!!θα ετοιμασω εγω πολλα πραγματακια(τυροπιτακια,κρεπεσ,κτλ..ασ μην τα λεμε τωρα για ευνοϊτουσ λογουσ...χε χε)θα παρουμε και διακοσμητικα τυπου (party is here κτλ..)και διαφορα αλλα!!!!εχω και 1 μηνα μπροστα μου!!!!!!!!!!!!!

σημερα γιναμε 11 μηνων!!!!!!!!!

με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι να εχετε αψογεσ απαντησεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!περιμενουμε νεα..μην μασ ξεχασεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!α κ μετα θα εχουμε βρε να περιμενουμε...ειναι το doppler!!(32-36εβδομαδα ,αν δεν κανω λαθοσ)

οσο για τον τζιτζικα κι εγω τον θελω!!!!

πλοεγκισ πολυ καλα τα νεα σασ!!μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σε ενα μηνα το πολυ θα μαθετε με το β επιπεδου!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες! όντως ήταν πολύ όμορφη μέρα σήμερα!

εκτός από το γιατρό, στο σπίτι που μετακομίζουμε σε μια βδομάδα με 10 μέρες θα είναι τελειωμένη η ανακαίνιση, οπότε το πολύ μέχρι 15 μαΐου θα είμαστε μέσα!!! επιτέλους και αυτό!! βαρέθηκα να περιμένω!

να έχω μόνο να σκέφτομαι για το δωμάτιο του μωρού! αν και... να πω την αλήθεια μου... :? αν είναι κοριτσάκι έχω σκεφτεί τα χρώματα! αν είναι αγοράκι, δεν ξέρω... ακόμη...:confused: προς το παρόν με απασχολούν κάποια επιπλέον έπιπλα που θα χρειαστούμε και θα πρέπει να το ψάξουμε λίγο, αλλά ο αντρούλης μου λέει να τακτοποιηθούν αυτά που έχουμε και μετά! συμφώνησα η άμοιρη, τι άλλο να έκανα?? να πάρω τους δρόμους και να αρχίσω να ψάχνω? δε με παίρνει μοναχούλα μου δυστυχώς!

βρε!!! τι καιρό κάνει και θέλετε όλες ζέστη? εδώ σκάει ο τζότζικας σήμερα! 24 βαθμούς το μεσημέρι, 21 τώρα!!!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Γεια σας κοριτσακια μου.

Ploegisi τέλεια τα νέα σου μπράβο κορίτσι μου.

Ellain να χαιρεσαι τον άντρα σου να τα εκατοστήσει.

Nenaki το Doppler είναι μια εξέταση που μετράει τη βατότητα του ομφάλιου λώρου αν είναι δηλ στριμμένος πουθενά ή αν είναι τυλιγμένος και τέτοια. Εδω το ζηράνε οι περισσότεροι γιατροί.

Εγω κορίτσια καταλαβαίνω καθημερινά τη μικρή και σήμερα επιτέλους την κατάλαβε και ο αντρας μου, γιατι τις άλλες φορες που εβαζε το χέρι του δεν μπορουσε να το νιώσει, κάθε μέρα κάνει και πιο δυνατα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Γεια σας κοριτσακια μου.

Ploegisi τέλεια τα νέα σου μπράβο κορίτσι μου.

Ellain να χαιρεσαι τον άντρα σου να τα εκατοστήσει.

Nenaki το Doppler είναι μια εξέταση που μετράει τη βατότητα του ομφάλιου λώρου αν είναι δηλ στριμμένος πουθενά ή αν είναι τυλιγμένος και τέτοια. Εδω το ζηράνε οι περισσότεροι γιατροί.

Εγω κορίτσια καταλαβαίνω καθημερινά τη μικρή και σήμερα επιτέλους την κατάλαβε και ο αντρας μου, γιατι τις άλλες φορες που εβαζε το χέρι του δεν μπορουσε να το νιώσει, κάθε μέρα κάνει και πιο δυνατα.

ρε γιωτιτσα τι γραφεις παιδι μου για το doppler??:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: αν ειναι στριμμενος ο λωρος???:D:D:D:D

εδω η εμπειρια...

Tο doppler μετράει τη ροή αίματος στον ομφάλιο λώρο και στις δύο μητριαίες αρτηρίες, για να διαπιστωθεί εάν ο πλακούντας τροφοδοτείται επαρκώς ή αν υπάρχουν σημάδια πλακουντιακής ανεπάρκειας.. ελεγχονται βεβαια ξανα και ολα τα υπολοιπα στο μπεμπακι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...