Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι φυσικά , γιατί να μετανιώνεις;! Τον Σφακιανουδη τον έχω επίσης στο πρόγραμμα. Αυτός κάνει και prp που ο γιατρός μου είναι κατά.

Οχι τίποτα. Απλα προσπαθούσαμε να κάνουμε 2 βλαστοκυστες όλο αυτό τον καιρό. Κάναμε 3 και όσες δε προχωρούσαν «ήταν θέμα τύχης». Δεν ήταν ο μήνας με το καλό ωάριο. Πότε θα είναι ο μήνας με το καλό ωάριο δε ξέρω βέβαια 😂

Ε κάποια στιγμή θα βρεθεί το καλό ωάριο αυτό είναι σίγουρο . 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ellain μου κατάλαβα τι εννοούσες. Πιστεύω ότι και ο γιατρός σου θα σε αφήσει... Οπωσδήποτε βέβαια να τον ρωτήσεις! Μια χαρά θα κάνεις και τα μπανάκια σου, με την βοήθεια της κοιλούμπας σου θα επιπλέεις κιόλας, πλάκα θα έχει :tongue: :tongue: :tongue:

Δέσποινα καλά του έκανες!!! Ε μα πια!! Ας δουν λίγο και την γλύκα, στα δύσκολα κλατάρουν οι συζυγάτοι μας! Ξέρουν μόνο να λένε πως "Ο άνδρας γεννάει, η γυναίκα τίκτει", μη χ-σω!! Ναι βρε!! Εσύ γεννάς!! Εγώ γίνομαι σαν την φούσκα, εμένα με εξετάζουν (πρώτα κολπικά, μην ξεχνιόμαστε), εγώ ίσως βγάλω αιμορρόιδες, εγώ ζαλίζομαι, εγώ έχω αναγούλες, εγώ πονοκεφάλους! Εσύ μία φορά κατέθεσες τον ... οβολό σου... Κατά τα άλλα, οι άνδρες γεννάνε... ΧΑ!!

Εγώ τον Οκτώβρη του έκανα το άλλο: πάω για ψώνια, συγκεκριμένα για κολάν. Εσκασα γύρω στα 600 ευρά (εννοείται πως αγόρασα ό,τι βρήκα - εκτός από κολάν). Επιστρέφω και του λέω περιχαρής:

- Σταμάτησα και στα εσώρουχα και κοίτα τι σου πήρα, 6 μποξεράκια!!

- Ωραία, ευχαριστώ... Πόσο πήγαν??

- 200 ευρώ!!

- Για 6 βρακιά?????????????? :confused:

- Πήρα και κάτι στριγκάκια μωρέ... (45 στριγκάκια) :rolleyes:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια ευχαριστώ όολες για το καλωσόρισμα!!!

Clelia μου ευχαριστώ που με έβαλες στη λίστα. Στη Λάρισα γεννάω.

Δέσποινα χαχαχαχα πέθανα στο γέλιο με την ιστορία με τα ψώνια:-D:-D:-D

Αυτό με τα σταράκια κι εμένα μου κόλλησε τώρα τελευταία.. Α εγώ έκλεισα για Β επιπέδου στις 28 Μαίου. Μια μέρα μετά από σένα. Θα μάθω πρώτα τα νέα σου!!

Λοιπόν, νομίζω ότι κάποιος πρέπει να μου δώσει ένα χέρι ξύλο για να συνέλθω. Ακόμα δεν έκλεισα βδομάδα από τον τελευταίο υπέρηχο και αγχώθηκα!!! Χτες και σήμερα δεν έχω κανένα τσίμπημα στην κοιλιά και μου φαίνεται και να ξεφούσκωσε αυτό το λίγο που είχε φουσκώσει. Θα σκάσω!! Καλά δε μιλάω για κινήσεις του μωρού! Τιποτα ακόμη!!!

Τι θα γίνει ρε παιδιά πότε θα ακούσω κάτι;; Διανύω τη 18η βδομάδα. Υπάρχει καμιά δευτερομανούλα να με κατατοπίσει; Οι υπόλοιπες τι νιώθετε γενικά στην κοιλιά; (εκτός από πείνα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:). Φουσκώσατε καθόλου;;

Άσε που τις τελευταίες μέρες έχω που και που πονάκια περιόδου. Υπάρχει περίπτωση να είναι επειδη σε λίγες μέρες αλλάζω μήνα ή να πάρω το γιατρό;

Πώπω σας τρέλανα με τόσες ερωτήσεις. Διώξτε με όσο είναι καιρός!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχ! καλησπέρα κι από μένα κοριτσάρες!

ανανεωμένη για άλλη μια φορά σας ήρθα! το πρωί πηγα αγορά και πήρα ένα παντελόνι από τα μπένετον και 2 μπλουζάκια σίσλει πολύ ωραία, οικονομικά και φαρδουλούτσικα, παπουτσάκια καθημερινά τύπου αθλητικά λουστρινάκια! τώρα πηγα για το μανικιούρ μου και έκανα και ένα χτενισματάκι και αύριο έχω το πεντικιούρ μου! καινούρια έγινα!!!

διακοπές ε? εμείς ιούνιο έχουμε επέτειο και έλεγα να πηγαίναμε ιόνιο (παξούς) όπως πέρσι, αλλά λέω μήπως είναι κρύα τα νερά. ο γιατρός πάντως δεν έχει πρόβλημα προς το παρόν. εγώ λέω να το τολμήσουμε παντως, γιατί μετά, δικιο έχει η δέσποινα...

esperanza καλώς μας ήρθες!

amelie που χάθηκες??? όλα καλά παντως!

αυριο έχω ραντεβού στο γιατρό!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! θα σας έχω νέα προς το μεσημεράκι!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Λοιπόν, νομίζω ότι κάποιος πρέπει να μου δώσει ένα χέρι ξύλο για να συνέλθω. Ακόμα δεν έκλεισα βδομάδα από τον τελευταίο υπέρηχο και αγχώθηκα!!! Χτες και σήμερα δεν έχω κανένα τσίμπημα στην κοιλιά και μου φαίνεται και να ξεφούσκωσε αυτό το λίγο που είχε φουσκώσει. Θα σκάσω!! Καλά δε μιλάω για κινήσεις του μωρού! Τιποτα ακόμη!!!

Τι θα γίνει ρε παιδιά πότε θα ακούσω κάτι;; Διανύω τη 18η βδομάδα. Υπάρχει καμιά δευτερομανούλα να με κατατοπίσει; Οι υπόλοιπες τι νιώθετε γενικά στην κοιλιά; (εκτός από πείνα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:). Φουσκώσατε καθόλου;;

Άσε που τις τελευταίες μέρες έχω που και που πονάκια περιόδου. Υπάρχει περίπτωση να είναι επειδη σε λίγες μέρες αλλάζω μήνα ή να πάρω το γιατρό;

Πώπω σας τρέλανα με τόσες ερωτήσεις. Διώξτε με όσο είναι καιρός!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ελπίδα μην αγχώνεσαι!!! κοιλίτσα έχω εδω και 10 μέρες. πριν τίποτα... δεν κρύβεται πλέον... πονάκια περιόδου είναι φυσιολογικό να έχεις κάποιες μέρες. και αυτά τα πονάκια σύμπτωμα ότι είσαι καλά είναι!!! άντε! μια χαρούλα!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Ploegisi νασαι καλά που μου φτιάχνεις τη διάθεση

Τόσο νωρίς το ένιωσες ε; Τι να γίνει θα περιμένω. Μήπως μπορώ να κάνω και τίποτα άλλο;

Από διακοπές που λέτε μ'άλλον θα αποφύγουμε το νησάκι φέτος. Κάπου με θάλασσα σίγουρα αλλά ηπειρωτική Ελλάδα. Φοβάμαι το καράβι σαυτή την κατάσταση..

Διαφημίσεις

Αυτό με τα σταράκια κι εμένα μου κόλλησε τώρα τελευταία.. Α εγώ έκλεισα για Β επιπέδου στις 28 Μαίου. Μια μέρα μετά από σένα. Θα μάθω πρώτα τα νέα σου!!

Πώπω σας τρέλανα με τόσες ερωτήσεις. Διώξτε με όσο είναι καιρός!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Βιαστικουλα ηρεμησε λεμε!!! εγω κανα δυο φορες εχω ακουσει το μπεμπη...και στο πρωτο μου το καταλαβα πρωτη φορα στην 21η εβδομαδα (τωρα μπορει και να το εχω γραψει 20 φορες αυτο εδω μεσα....)

πονακια περιοδου θα εχεις που και που σε ολη την εγκυμοσυνη ειναι φυσιολογικο.

κοριτσια εχω γραψει σημερα...μετα το θεικο με τα ψωνια ,ταισα και κοιμισα παιδι και πηγα για καφε με φιλεναδες απο το παρεντς...εφυγα 4μιση και γυρισα 8μιση!!!!εγραψα παλι!!! καλα μιλαμε τον εχω κανει χωμα τον αντρα σημερα!!! (και για να μην παρεξηγιομαστε, τους τελευταιους 16 μηνες εχω παει 2 φορες μονη μου για καφε και 1 σινεμα...και ψωνιζω μια φορα το χρονο....τι να μου πει και αυτος????ειμαι οικονομικη και νοικοκυρα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημερα εγκυουλες!!!!:P

esperanza μου σε καταλαβαινω πολυ πολυ γιατι και εγω παρολο που την ακουσα ηδη μια φορα τις τελευταιες μερες δεν υπαρχει κανενα τσιμπημα ή ενοχληση και η κοιλια μου ενω ηταν λιγο φουσκωμενη τωρα μια μου φενεται ξεφουσκωτη και μια το ιδιο,καμια διαφορα προς τα πανω:roll::roll:

εχω αγχωθει και εγω αρκετα αλλα προσπαθω να το διωχνω απο το μυαλο μου γιατι εχω 3 εβδομαδες ακομα για ραντεβου και αμα συνεχισω ετσι θα τρελαθω:mrgreen::mrgreen:, οποτε και εσυ διωχνε αυτες τις σκεψεις μακρια,σημειωση το οτι εχεις σαν πονακια περιοδου ειναι θετικο οτι μεγαλωνει το συστημα νομιζω:-D

Αλλαγη θεματος πριν με παρει απο κατω......καλεεεεεεεε.......ολη την αγορα εχετε σηκωσει γαϊδουρες????????/καλε τι θα βρω εγω να αγορασω οταν με το καλο σηκωθω?????θα εχετε αφησει τιποτα ή θα μου λενε στα μαγαζια συγνωμη κυρια μου αλλα δεν υπαρχει αυτο το εχουνε παρε κατι αλλες:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μεγειες μεγειες μεγειες!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αααααα εκλεισα και εγω για β' επιπεδου και με εβαλε 1 του μηνος.Μου φανηκε αργα αλλα μου λεει μια χαρα ειναι.Δεν βαριεσαι ας ειναι αυτο καλα και οποτε να ναι την κανω.Αυτα σας ζαλισα παλι:mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον...εχουμε και λεμε !!!κι εγω οπωσ εχω πει την ενιωσα την μπουμπουκα,μαλιστα πολυ νωρισ(14-15)αλλα απο εκει και περα πολυ λιγο κατα διαστηματα!θυμαμαι στην αγγελικουλα συνεχεια με κλοτσουσε απο πολυ νωρισ!!!!

σημερα θα παρω να κλεισω για β επιπεδου!!!αλλα μετα τισ 28 του μηνα αρα γυρω 1-2 ιουνιου!!βλεπετε στισ 28 εχουμε δεξιωση...........ε παρτυ γενεθλιων ηθελα να πω!!!!τησ πριγκιπισσασ μου που γινετε 1 ετουσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α και απο κοιλουμπα φαινεται αναλογα με τι φοραω!!!!εγω βρε κοριτσια δεν μπορω να το εξηγησω!!αντι κοιλια εχω κανει στομαχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??!!!!!!!!!!και φαινεται λεσ και εχω φαει παρα πολυ και εχω παχυνει παρα πολυ!!!!!αυτα!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερα!!!!

Σας εχασα δυο μερες..Τι κανετε;;;;

είδα και ένα όνειρο το σάββατο. ότι κάναμε λέει υπέρηχο και το μωρό είχε ένα στρόγγυλο προσωπάκι άσπρο άσπρο και με ανοιχτόχρωμα ματάκια! και έλεγε ο γιατρός στον αντρούλη μου: δημήτρη δεν υπάρχει αμφιβολία, την ελένη μοιάζει το μωρό!

Ειχα δει και εγω ονειρο οταν ημουν εγκυος πως θα ειναι τομωρακι μου, ξανθο, άσπρο με γαλανα ματια..Ετσι ηταν Ελένη οταν γεννηθηκε, ενας μικρος αγγελος..Να δεις κι εσυ που θα μοιαζει σε σενα...Α επίσης στη β'επιπεδου αυτο μας ειπε και ο γιατρος οτι ο μικρος εμοιαζε σ'εμενα..

Περιμενουμε σημερα τα νεα απο τον γιατρό...

Εμείς κορίτσια καλά είμαστε, περάσαμε ένα καλό σαββατοκύριακο αλλά σήμερα ενημερωθήκαμε ότι ίσως χρειαστεί να φύγουμε σύντομα, μάλλον πλησιάζει η ώρα για τον πεθερό μου.

Ελένη ευχομαι τουλάχιστον ο ανθρωπος αν δεν εχει σωτηρια να μην ταλαιπωρειται ...

μόλις ανακάλυψα το θεματάκι σας και ενθουσιάστηκα. Είμαι 29 χρονών και είμαι κι εγώ μελλοντική μανούλα του Οκτώβρη 2010. Συγκεκριμένα έχω ΠΗΤ 03/10/2010. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί ο γιόκας μου να μου έρθει και τέλη Σεπτεμβρίου αλλά τυπικά ανήκω στον Οκτώβρη ε;;;

Καλως ηρθες Speranza και μια πολύ καλή εγκυμοσυνη να εχεις!!!

Εγω θα πάω για επίσκεψη στις 13/5 και μαλλον τοτε θα μου ορισει ημερομηια για β'επιπεδου , μαλλον για την πρωτη εβδομαδα του Ιουνιου με βλέπω...

Οι Θεσσαλονικιες που θα την κανετε;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα!!!!

σε λιγάκι πάω γιατρό!!! δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα όπως μπορείτε να καταλάβετε!!! ουφ! επιτέλους!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α και απο κοιλουμπα φαινεται αναλογα με τι φοραω!!!!εγω βρε κοριτσια δεν μπορω να το εξηγησω!!αντι κοιλια εχω κανει στομαχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??!!!!!!!!!!και φαινεται λεσ και εχω φαει παρα πολυ και εχω παχυνει παρα πολυ!!!!!αυτα!!!!!!!!!!!!!!

κι εγώ έχω στομάχι ειρήνη! και μάλιστα του το ρώτησα κάποια στιγμή και μου είπε ότι ειναι φυσιολογικό μιας και όλα τα εσωτερικά όργανα που υπήρχαν σην περιοχή που μεγαλώνει το μωρό ανεβαίνουν προς τα πάνω για να έχει χώρο! επίσης μου είπε μια βετεράνα μανούλα προχθές ότι η κοιλίτσα μου είναι απλωτή και όχι μυτερή... τι να πω... πάντως σήμερα είναι κι εμένα ξεφούσκωτη και αυτό συμβαίνει τακτικά.

θα σας έχω σε κανα 2ωρο φυσιολογικά!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα...

άντε ploegisi περιμενουμε τα νέα σου από το γιατρό

εγώ θα πάω στις 10 του μηνός στη γιατρό και φαντάζομαι θα κλείσουμε και για την β επιπέδου.

εγώ πάντως ακόμη δεν έχω καταλάβει τίποτα να ανυσυχώ

τον γιο μου τον κατάλαβα στην 20-21 βδομάδα

άσχετο τι καιρός είναι αυτός ρε κορίτσια τα νεύρα μου:mad: και όχι τίποτα άλλο εγώ κατέβασα και τα καλοκαιρινά εχτές

Καλημερούδιααα!!!

Stone μου καλώς σας βρήκα!

Κι εγώ έκανα στομαχάκι! Από τα όργανα είναι δηλαδή; Εγώ νόμιζα από το φαγητό!:-D:-D Καλό κι αυτό!

Τώρα που σας μιλάω νιώθω δυνατές σουβλίτσες. Άντε πότε να το νιώσω να κολυμπάει!!

Δηλαδή στη Β επιπέδου φαίνεται και σε ποιόν μοιάζει;; Ε ρε γλέντια που θα κάνουμε!! :mrgreen::mrgreen: Γιατί έχω ένα προαίσθημα ότι θα είναι ίδιος ο άνδρας μου;:(

Λοιπόν ζήλεψα θέλω κι εγώ ψώνια!! Βέβαια όπου ναναι πρέπει να αρχίσω το ψάξιμο για καλό φόρεμα για κοντινό μου γάμο. Θα έχω μόλις μπει στον 6ο τότε. Να δω πού και τι θα βρώ να βάλω... Πρέπει να περπατήσω όλη την αγορά...

Κοριτσακια καλημερα κι απο μενα!!

Τι μου κανετε? Εχουμε και λεμε!

esperanza μην μου αγχωνεσαι, θα το ακουσεις το νινακι σου, μπορει και να σου εχει στειλει ηδη το σηματακι του αλλα να μην το καταλαβες, κανε υπομονη! Οσο για το φορεματακι, εχει ωραιοτατα και χωρις να ειναι εκγυμοσυνης, τωρα το καλοκαιρι τα ριχτα μας σωζουν!

ploegisi σε βρισκω πολυ καλη, super ανανεωμενη!! Επισης, εχω να σε ενημερωσω για το dvd οτι ειναι πολυ καλο. Απλες κλασικες ασκησεις yoga, χωρις πιεση, με παραλλαγη για καθε τριμηνο, ομως νιωθεις τους μυες να δουλευουν. Αν εχεις καιρο να γυμναστεις μην κανεις ολο το προγραμμα την πρωτη-δευτερη φορα. Πιστευω θα σου αρεσει πολυ!!

despoina κι εσενα σε βρισκω σουπερ! Αντι για αυτο που λεμε τα φορτωσαμε στον κοκορα, εσυ τα φορτωσες στον συζυγο!! Ε δεν πειραζει ρε παιδια μια βολτιτσα μια στο τοσο, πολυ καλα εκανες! Εγω εχω πολυ χρονο ελευθερο αλλα δεν εχω φιλες για να παω βολτα :(:(, θα γυρισω ομως Αθηνα, πού θα μου παει...

chris πού εισαι βρε ψυχη?? εμεις μπορει να σηκωσουμε τα μαγαζια ομως σε εσενα θα μεινουν τα φραγκα για μετα! :wink: πισω εχει η αχλαδα την ουρα! οσο για το αγχος χαλαρωσε κι εσυ, αντε ολες σημερα!! (τα λεω σε εσας να τα ακουω εγω!)

irini εισαι τυχερη που καταλαβες το μωρο τοσο νωρις! εμεις εχουμε ακομα... τι θα κανεις στο παρτακι της πριγκιπισσας?? πες μας τι εχεις σχεδιασει να χαρουμε κι εμεις οι μελλουσες χαζομαμαδες!

stone μαλλον μαζι μας βλεπω για β επιπεδου... πώς θα περασει αυτος ο μηνας, καθε λεπτο του μαζι με ωρα.... λαλαλλαλα....Ειδες που σε ποτιζω στην φαρμα ετσι? Δεν εχεις παραπονο!

maraki εισαι το καλυτερο παραδειγμα για οσες εδω μεσα αγχωνονται που δεν εχουν ακουσει ακομα το μωρο (ονοματα δεν λεμε...:tongue:), οπου διαβασα παντως λεει οτι το ακους απο 18-22 εβδομαδες περιπου.

μαμαλευτερακι μην μας σχολιαζεις, καλε αφου δεν εχεις χρονο, ομως να μας λες τα νεα σου!!!

Εγω παλι ξυπνησα με μια διαθεση χαλια, ειδα ενα πολυ πολυ βρωμοονειρο!!! α στο καλο! μαλλον ειναι απο την αγωνια μου για αυριο που θα δω τον γιατρο!! Εχω κι εγω αυτο το φουσκωμα-ξεφουσκωμα στην κοιλια κι ανησυχω. (ναι ναι εγω ειμαι αυτη που σας συμβουλευω να χαλαρωσετε....ουφ!:confused:)Αλλα ολα καλα θα πανε!

Ειναι τα γενεθλια του αντρα μου σημερα και τα δικα μου αυριο οποτε δεν μπορει ολα θα πανε καλα, και ενας ωραιος υπερηχος θα ειναι το δωρο μας!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ploegisi στο dvd εχει σε καποιο κομματι ασκησεις kegel οι οποιες αν και γνωστες εγω δεν ειχα καταλαβει πώς γινονται. Το εψαξα λιγακι και βρηκα αυτο, ειναι πολυ ευκολο τελικα. Το παραθετω και για ολες τις εγκυουλες για να προετοιμασουν το περινεο για τον τοκετο και για να αποφυγουν ακρατειες και λοιπα παρατραγουδα... http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20804

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...