Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι φυσικά , γιατί να μετανιώνεις;! Τον Σφακιανουδη τον έχω επίσης στο πρόγραμμα. Αυτός κάνει και prp που ο γιατρός μου είναι κατά.

Οχι τίποτα. Απλα προσπαθούσαμε να κάνουμε 2 βλαστοκυστες όλο αυτό τον καιρό. Κάναμε 3 και όσες δε προχωρούσαν «ήταν θέμα τύχης». Δεν ήταν ο μήνας με το καλό ωάριο. Πότε θα είναι ο μήνας με το καλό ωάριο δε ξέρω βέβαια 😂

Ε κάποια στιγμή θα βρεθεί το καλό ωάριο αυτό είναι σίγουρο . 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα

esperanza καλωσήρθες στην παρέα μας και με το καλό το αγοράκι σου.

καλέ μην αγχώνεστε με τα κιλά εγώ το φιλοσόφησα το θέμα και είπα αφού είναι πάνω από τις δυνάμεις μου θα τρώω τώρα και μετά βλέπουμε γι' αυτό εχτές το απόγευμα έφτιαξα και ένα cheesecake.:rolleyes::rolleyes:

ελενη τι να πω για τον πεθερό σου περαστικά

ρε δεσποινακι εσύ τώρα γιατί αγχώνεσαι αφού όλα πάνε καλά, αγχώνεις και το μπεμπάκι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!

esperanza καλωσ μασ ηλθεσ στην παρεουλα μασ!με το καλο ο αγοραροσ σου!!!!!!!!!!!!

βρε συ δεσποιναριον γιατι τοσο down ?????εσενα δεν σε ειχα για τετοιο ατομο!!!!μια χαρα ειναι ολα!!κ εγω ειχα προβληματακι στην αυχενικη αν θυμασαι (αγχωνομαι δεν λεω...μαλιστα με το παραπανω_εχω κ ενα ιστορικο βλεπεισ...)αλλα προσπαθω να το αποβαλλω!!ασ ειναι καλα η αγγελικουλα για να πω την αληθεια που μου αποσπα την προσοχη ολη μερα και ξεχνιεμαι κ ετσι περναει πιο γρηγορα ο καιροσ!!!

ελαινακι ευχομαι να πανε ολα καλα με τον πεθερο σου!!περαστικα του!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερα κοριτσακια!!!

esperanza καλωσηρθες στην παρεουλα, το συνθημα εδω ειναι OCTOBER POWER!! Με το καλο το γιουδι σου!!Δεν εισαι η μονη που της μπαινουν κακες ιδεες στο μυαλο, απλα νομιζω οτι δεν κρατανε για πολυ. Και ετσι πρεπει, σκεφτομαστε θετικα!!!

despoina πες μας πώς θες να σε πλακωσουμε??!! Ολες μαζι ή μία μία??? Τι λες παιδι μου για την εγκυμοσυνη σου??? Ενταξει σου εδωσε μια λαχταρα, δεν λεω, αλλα παει τελειωσε, μην αγχωνεσαι αδικα!!! Αντε!!!

Τι νεα σημερα? Λοιπον χθες σερφαροντας επεσα πανω σε ενα μηχανηματακι το οποιο μετρα τουα παλμους του μωρου στο σπιτι. Θα ημουν υπερβολικη αν....???:rolleyes::rolleyes::confused::tongue:

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Koritsakia kalimera!

Exo polu kairo na fano edo,eleipa stis mamas mou gia ena mina(eixa adeia apo ti douleia)kai kathos den eixa intrenet ekei apeixa...Tora epestrepsa safos kalutera apo prin.Perasan oi emetoi an an kai exo kati anagoules ta vradia akoma:)Aurio mpaino ston 5o mina aisios:)Valte me sti lista oti perimeno ki ego agoraki...Polla vre paidi mou fetos!:)naste kala oles sas!

Καλημερουδιααααααααααα!!!!:P

Πω πω τα αγορια βλεπω υπερεχουν εεεε για να δουμε πιο θα ειναι το τελικο σκορ:mrgreen:

esperanza καλωσηρθες στην παρεουλα μας την τρελη και με το καλο ο γιος σου!!!!!!οσο για το αγχος......ολες συμπασχουμε και σε αυτο εδω μεσα οποτε η μια δινει κουραγιο στην αλλη και την βγαζουμε μια χαρα θα δεις!!εγω ειμαι η ξαπλωμενη της παρεας ετσι σιγα σιγα να μας μαθαινεις:D

despoina περιμενουμε να μας πεις τον τροπο που θελεις να σε πλακωσουμε:rolleyes::tongue:

ellain μου μα γιατι το λες αυτο....ακους εκει υπερβολικη..τσ τσ τσ....:roll::roll::roll: και ποσο κανει ειπαμε???:rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα.

esperanza καλως ήρθες στην παρέα μας, μην ανησυχείςς και εμείς τα ίδια άγχη έχουμε μην κοιτάς που το κρύβουμε,ellain περιμένουμε νεώτερα για το θαυματουργό μηχάνημα.

amelie3 καλως μας ξανάρθες αλλα τι έγινε βρε κορίτσια όλες αγόρια?

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Πάμε πάλι:

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι

Βάσω79- 30/9 Αρεταίειο Αγοράκι

despoina100 -2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα ???

esperanza - 3/10 Αγοράκι

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

Clelia - 8/10 Μητέρα ???Κοριτσάκι ???

Ellain - 11/10 Ιασώ ή Έλενα Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

Ploegisi - 12/10 Βέροια ???

Φωτεινή - 12/10 Ιασώ ???

Renah - 12/10 Θράκη ???

Μαμαλευτεράκι 15/10 πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΛΑΡΙΣΑΣ ???Αγοράκι???

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη ???

Hroukaki - 15/10 Κλινική Καπάκη Αγοράκι

Maraki32 - 21/10 Λητώ ???

Sylia - 21/10 ???

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 ???

Evita 5/11 ???

Μανου ???? ???

Amelie3 - Αγοράκι

Amelie, πού γεννάς? Και πότε??

ellain έχω δει τα μηχανηματάκια που λες ΑΛΛΑ: αφενός δεν έχω ρωτήσει τον γιατρό μου κατά πόσο είναι ασφαλή. Λογικά είναι βέβαια, αλλά οπωσδήποτε σκασμένες μου ρωτήστε αν είναι να αγοράσετε κάτι τέτοιο. Αφετέρου θα πάθαινα πόρωση και θα ήμουν συνεχώς με το μηχανηματάκι στην κοιλιά μου. Φανταστείτε λοιπόν κάτι να γίνει και να μην δουλεύει το μηχάνημα??? :? Ξαφνικά δεν θα ακούγονται οι παλμοί του μωρού!!

Είστε σίγουρες τσούπρες μου ότι δεν θα πάθετε 16 εγκεφαλικά μέχρι να πάτε και να δείτε στον υπέρηχο το μωράκι σας ότι θα είναι καλά??

Σκεφθείτε σοβαρά το παραπάνω ενδεχόμενο πριν κάνετε οποιαδήποτε τέτοια αγορά!!

Βρε σεις! Σε λίγο θα αρχίσουν να μας κλωτσούν συνέχεια, μην τρελλαίνεστε :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Clelia πλάκα κάνουμε φυσικά και θεωρώ υπερβολή να έχουμε ενα τέτοιο μηχάνημα σπίτι, θα ήταν πολύ ψυχοφθόρο, μετα απο αυτό σίγουρα το επόμενο βήμα θα ήταν ενα μηχάνημα υπερήχου. Παντως πολυ θα ήθελα να βλέπω και να ακουω το μωρό μου κάθε μέρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Πάντως δεν είναι υπερβολικό ως ιδέα.

Πραγματικά ήθελα να αγοράσω ένα τέτοιο (κατόπιν συνεννόησης με τον γιατρό μου - ο οποίος και θα με έβριζε βεβαίως-βεβαίως)...

Απλά αναφέρω τι με σταμάτησε και δεν το αγόρασα...

GEXxp3.png

Κοριτσια εγω ειδον και απηλθον, συμφωνω με clelia, καλη η τεχνολογια, αλλα αν σου τελειςσει η μπαταρια και δεν το παρεις γραμμη?? ουτε ενα κουτι υπογλωσσια δεν σε σωζει! παντως ετσι για να σας φυγει η απορια πώς ειναι αυτο το μαραφετι

--> http://www.babybeat.com/

amelie κι εσυ αγορι?? ειναι η χρονια των αγοριων μου φαινεται, δυναμικο come-back!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

ellain τα ενοικιάζουν με τον μήνα τα μαραφέτια αυτά??? Αααα, δεν παίζω!! Αλλιώς η αγορά είναι γύρω στα 500 δολλάρια???? :confused:. Να αυτοκτονήσω τώρα ή αργότερα??

Αυτό που είχα δει το καλοκαίρι κόστιζε 100 ευρώ η αγορά (όχι η ενοικίαση) και το διέθετε ένας στην Αγία Παρασκευή. Δεν μου εμφανίζει την σελίδα για να σας την παραθέσω...

Πάντως και σε άλλα sites είχα δει τέτοια μηχανηματάκια που τα αγόραζες σε πολύ καλύτερη τιμή (500 δολάρια?????? Μας δουλεύουν??)

GEXxp3.png

Μαλλον αυτα που δειχνει στο συγκεκριμενο site ειναι πιο προηγμενα, ειχα δει κι εγω ενα σε καποιο ελληνικο site γυρω στα 70 ευρω. Καλα ετσι κι αλλιως δεν θα το αγορασουμε οποτε... τι μας κοφτει...

Ρε κοριτσια να σας πω εναν καημο που εχω... Θελω να παω σε ενα νησακι το καλοκαιρι. Ειμαι ερωτευμενη με τις Κυκλαδες (μου αρεσουν και οι Σποραδες ομως...), και πανε 3 χρονια απο την τελευταια φορα που πηγα... Μπαινω σε διαφορες ιστοσελιδες με φωτο απο νησια μονο και μονο για να χαζευω το χρωμα των νερων τους... Και λεω τωρα, αν ολα συνεχιστουν καλα, να τολμησω ταξιδι σε νησι κοντινο και ησυχο? Ας πουμε Κυθνο, ουτε 2 ωρες απο Λαυριο. Αχχχχχχ καταγαλανα νερα του Αιγιαιου ποτε θα σας ξαναδω?? (το ξερω οτι οι περισσοτερες θα σκεφτειτε ο,τι θυμαμαι χαιρομαι, κατσε κυρα μου στα αβγα σου που θες και νησια... μην με μαλωσετε κοριτσια... θελω....)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Να σε πω: καλοκαίρι είναι και ο Ιούνιος που θα είσαι ακόμα στο Β' τρίμηνο. Οπότε λογικά - με την ευχή του γιατρού σου πάντοτε! - θα μπορέσεις να πας σε κάποιο νησάκι...

Οπότε πιστεύω δεν είναι τόσο ανέφικτο το όνειρό σου...

Αν έχω διάθεση και χρήμα :tongue: θα ήθελα να πάω για λίγες ημέρες (3) κάπου σε στεριά και κοντά. Δλδ Κόρινθο και έτσι, κάπου πολύ κοντά θέλω...

GEXxp3.png

Μαλλον αυτα που δειχνει στο συγκεκριμενο site ειναι πιο προηγμενα, ειχα δει κι εγω ενα σε καποιο ελληνικο site γυρω στα 70 ευρω. Καλα ετσι κι αλλιως δεν θα το αγορασουμε οποτε... τι μας κοφτει...

Ρε κοριτσια να σας πω εναν καημο που εχω... Θελω να παω σε ενα νησακι το καλοκαιρι. Ειμαι ερωτευμενη με τις Κυκλαδες (μου αρεσουν και οι Σποραδες ομως...), και πανε 3 χρονια απο την τελευταια φορα που πηγα... Μπαινω σε διαφορες ιστοσελιδες με φωτο απο νησια μονο και μονο για να χαζευω το χρωμα των νερων τους... Και λεω τωρα, αν ολα συνεχιστουν καλα, να τολμησω ταξιδι σε νησι κοντινο και ησυχο? Ας πουμε Κυθνο, ουτε 2 ωρες απο Λαυριο. Αχχχχχχ καταγαλανα νερα του Αιγιαιου ποτε θα σας ξαναδω?? (το ξερω οτι οι περισσοτερες θα σκεφτειτε ο,τι θυμαμαι χαιρομαι, κατσε κυρα μου στα αβγα σου που θες και νησια... μην με μαλωσετε κοριτσια... θελω....)

Tωρα εγω δεν καταλαβα γιατι να μην πας???? εχω φιλεναδα που πηγε διακοπες στα κουφονησια στον 8ο μηνα!!!! διακοπες και παλι διακοπες!!!!

πηγαινετε τωρα που μπορειτε γιατι μετα με τα μαιμουδια και μεχρι να μεγαλωσουν λιγο θα εισαστε για διακοπες μονο στα χωρια με πεθερικα:evil::evil::evil::evil: φρικη!!!:mrgreen::mrgreen:

Και γιατι με κραξατε ολες ρε???? τι βαρατε??? εχω αγχωθει με τον υπερηχο καρδιας λεμε!!! (για τον οποιο ακομα δεν εχω κλεισει ραντεβου το οργιο...)

εκλεισα ομως για τη β επιπεδου!!! 27 μαιου!!! αντε επιτελουυυυςςς!!!!

σημερα εκανα κατι θεϊκο... εχω το στεφανι σπιτι σημερα και τον αφηνω λιγο με τη μικρη για να παω στο φαρμακειο να παρω σιδηρο και τετοια (ω ναι ξεκινησα να τα παιρνω:mrgreen::mrgreen:)...ξεκιναω λοιπον και με εχει τυφλωσει ο ηλιος..(εχασα τα γυαλια μου)...μπαινω λοιπον σε ενα μαγαζι με οπτικα και παιρνω ενα ωραιοτατο ζευγαρι καινουρια γυαλακια...

μετα απο λιγο κοιταω σε μια βιτρινα και βλεπω κατι allstar εκρου (μια χαρα για το καλοκαιρι)...τα παιρνω και αυτα...

ε..μετα πηγα και ενα φαρμακειο...

να μην πολυλογω ελειπα 1μιση ωρα και το φαρμακειο ειναι σε αποσταση 5 λεπτων!!! και γυρισα κυρια πισω με τα ψωνια μου, και βλεπω το στεφανι με τα μαλλια ορθια γιατι η μικρη εκλαιγε 1ωρα απο τα δοντια της!!! και εγω με τις τσαντουλες μου να του λεω κοιτα τι ωραια πραγματακια πηρα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: μιλαμε με κοιτουσε σαν ουφο ο ανθρωπος!!! χεχεχεχε!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

xaxaxaxaxxaxaxa ρε δεσποινα κι εσυ!!!!!Φανταζομαι τον αντρουλη σου με τα μαλλια σηκωμενα σαν να επαθε ηλεκτροπληξια και οσο εσυ του δειχνεις τις αγορες, τοσο εκεινου να του σηκωνεται το μαλλι!! Παντως, φιλεναδα, δεν εισαι οικονομικη, βγαινεις για να πας στο φαρμακειο και γυρνας με αγορες 200 ευρω!!! παντως δεν πειραζει αν το ευχαριστηθηκες!

καλα στα κουφονησια (εχω παει και ξερω πώς ειναι, κουφονησια οπως λεει και το ονομα τους, αν σου τυχει κατι οσοσ και να φωναζεις... δεν σ'ακουει κανεις!) δεν πηγαινα με τιποτα! Clelia παρομοια ιδεα για κατι κοντινο ειχα κι εγω, αλλα ρε παιδακι μου, καταλαβαινεις την διαφορα? Να μου πεις, θα εχει θαλασσιτσα, καπως διαφορετικο θα ειναι απο Αθηνα. Αλλα η αισθηση του νησιου αλλο πραγμα...

Επισης δεν μιλαω για Ιουνιο (Ιουνιο θα ειμαι ακομα Κυπρο, τελος Ιουλιου φευγω απο δω), μιλαω για αρχες Αυγουστου που θα ειμαστε.... τοσο τελοσπαντων... με την κοιλια ψιλοτουρλα.Αλλα σιγα θα αγορασω ολοσωμο και θα ριξω τις βουτιες μου!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...