Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε καμια περιπτωση δεν εισαι υπερβολική.. ολες ετσι αισθανομασταν την πρωτη φορα.. και ποναει και η 2η και η 3η.. και ολες οι προσπαθειες ειναι ζορικες.. αλλα εσυ νιωθω οτι το εχεις καταδικασει.. το οτι απετυχες μια φορα δεν σημαινει οτι δεν μπορει να ξανασυμβει αλλα δεν σημαινει κιολας οτι δεν θα πετυχει ποτε! Θα πετυχει και για αυτο προσπαθεις! Ουτε τον εαυτό σου προετοιμαζεις οπως λες αμα προκαταβολικα θεωρεις οτι θα ξαναποτυχεις .. κ εγω τα εχω πει αυτα στον εαυτο μου και πουθενά δεν με βοήθησαν.. ενα βημα τη φορα θα σκέφτεσαι καθε φορα, μην τρεχει το μυαλο σου μακρια.. και καλα εκανες αν δεν σου ταιριαξε ο ψυχοθεραπευτης... Οταν νιώσεις ετοιμη θα βρεις αυτον που θα κουμπωσει στην ψυχή σου..ειναι το καλυτερο δωρο που μπορούμε να μας κανουμε θεωρω.. 

Συμφωνώ απόλυτα για τη ψυχοθεραπεία. Ειναι πραγματικά το καλύτερο δώρο που μπορείς να κανεις στον ευατο σου, είτε διανύεις μια τέτοια φάση σαν εμάς είτε οχι. Ακόμα και ο άντρας μου που δε το πίστευε καθόλου γιατί «μπορεί να λύσει μόνος του τα προβλήματα του» όπως υποστήριζε, ζορίστηκε με αυτό που περνάμε και ξεκίνησε και αυτός από μόνος του, χωρίς να του πω κάτι.

Οσον αφορά την απαισιοδοξία, δε πιστεύω πως πάντα η θετική σκέψη ελκύει και θετικά πράγματα. Αν είναι κάτι καλό να συμβεί θα συμβεί. Απλά μέχρι τώρα δεν ήμασταν και τυχεροί στη διαδικασία οπότε κάπως με έχει πάρει από κάτω. Πες το αν θες και σαν άμυνα για να μην απογοητευτώ μετα. Πριν την ετ ήμουν αρκετά αισιόδοξη. Ακόμα και όταν πήγα για απρογραμμάτιστη ωοληψια όπως τώρα. Αλλα με έριξε πολύ πως το έμβρυο δεν προχωράει και άψογα γιατί κάπως είδα την πορεία του πάλι προδιαγεγραμμένη. Μακάρι να πέφτω τόσο έξω. 

• Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσακια;;;

Καλη εβδομαδα να εχουμε!!Τι κανετε σημερα, πως ειστε;;

Εμεις ειμαστε καλά, γυρισαμε αρκετα το Σαβ/κο, πήγαμε και σε δυο βαφτισεις.. Το μικρο οργιασε στην κυριολεξία, τον ειχα αγκαλια καμποση ωρα και εχω κτ πονακια στη μέση και επίσης καποιους πονους σαν της περιόδου..Ελπίζω να μην ειναι κτ ανησυχητικό

Να 'μαστε πάλι στη δουλεια...

Εσεις πως περασατε;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα.

και εμείς μια από τα ίδια πήγαμε σε μια βάφτιση πήγαμε για καφέ αυτό το σ/κ το ρίξαμε λίγο έξω. από πονάκια κα εγώ έχω τέτοια και μου εμφανίζονται να πω την αλήθεια μου όταν σηκώνω το μικρό αγκαλιά που δεν είναι και λίγες οι φορές αλλά τι να τον κάνω.

από κιλά πρέπει να έχω τσιμπήσει ελαφρώς τα 4 αλλά ένα πράμα που δεν μπορούσα να κόψω στην 1η εγκυμοσύνη και βλέπω ότι και τώρα δεν μπορώ είναι τα γλυκά. σκεφτείτε ότι έφερε το σαββάτο ένα μεγάλο πιάτο με δίπλες η πεθερά μου και τις έφαγα όλες άφησα μόνο μια για τον άντρα μου:rolleyes:

Καλημέρα όμορφες εγκύουλεσ πέρασα μια πολύ όμορφη Κυριακή ο άντρας μου πηρέ τον μικρό και πήγαν χωριό και εγώ ήπια 2 καφέδες –χυμούς χιχιχι

εσείς πως είστε ?

καλή εβδομάδα σε όλες

maraki32 από κιλά όλες καλά πάμε εγώ έκοψα τα γλυκά και τα ψωμιά και έπεσα στα δυο άντε να μην πάρω άλλο έως το τέλος του 4ου

πετρούλα μου μην κουράζεσαι πολύ αλά τι λέω και εγώ τα ίδια κάνω τον παίρνω αγκαλιά και χορεύουμε μαζί ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ

:tongue::tongue:

Καλημερα κοριτσακια!!! Καλη εβδομαδα!!!

Μια και ειπατε για κιλα, το τσιμπησα το επιπλεον κιλακι την προηγουμενη εβδομαδα(για οσες δεν θυμαστε ηταν η μαμα μου και η νονα μου εδω και εφαγα ολα τα καλα!!!), αλλα δεν πειραζει, αυτην την εβδομαδα το βραδυ γιαουρτακι με μελι ή γαλα με δημητριακα και παει το κιλακι, εξαφανιζολ!!!! Θα αρχισω και γιογκα και περπατημα, πολυ ανεβασμενη διαθεση λεμε!!!

Εχω και γιατρουλη την Πεμπτη, θα γιορτασω τα γενεθλια μου με τον καλυτερο τροπο, θα δω τον γιο μου!!! :) :) :)

Εσεις τα αλλα νεα???

Vqyip2.png

B4Snp2.png

καλή βδομάδα κι από μένα κοριτσάρες μου!!!

τι μου κάνετε? οι οιπόλοιπες που χαθήκατε τόσο καιρό? κι εγώ πέρασα ένα όμορφο σαββατοκύριακο! το σάββατο πήγα για ψώνια (του γραφείου και όχι δικά μου) στη θεσσαλονίκη, το απόγευμα σε ένα ρεσιτάλ κιθάρας! για να βγει με κλασσική παιδεία το μωράκι μου!

την κυριακή καφεδάκι με φίλους, φαγητό στης μανούλας και μετά ρέκλα και ξεκούραση!

και σήμρα φτου κι από την αρχή! μαθήματα με αναπληρώσεις... υπομονή!!!

νενάκι μου δεν ξέρω πότε θα μου περάσουν οι αναταράξεις! ελπίζω σύντομα! πάντως μέρα με τη μέρα, μια έτσι μια αλλιώς με πάει...

κορίτσια όσον αφορά τα κιλά, σύμφωνα με τη δική μου ζυγαριά, πήρα το πολύ ένα! αλλά να δούμε τι θα πει και ο γιατρός την τετάρτη! αχ!!! έχω πολύ αγωνία να δω το μωράκι μου! επιτέλους... μετά από 40 μέρες!

είδα και ένα όνειρο το σάββατο. ότι κάναμε λέει υπέρηχο και το μωρό είχε ένα στρόγγυλο προσωπάκι άσπρο άσπρο και με ανοιχτόχρωμα ματάκια! και έλεγε ο γιατρός στον αντρούλη μου: δημήτρη δεν υπάρχει αμφιβολία, την ελένη μοιάζει το μωρό!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας και απο μένα, βλέπω οι περισσότερες περάσατε καλά το ΣΚ, κι εγώ το ίδιο φιλοξενουσα τους κουμπάρους μου απο τη Σάμο και μπορεί να κουράστηκα λίγο αλλα ευχαριστήθηκα βόλτες,( το χάος που αφήσανε πίσω ποιός θα καθαρίσει αλλα δεν βαριέσαι εμείς να είμαστε καλα.) Ξέχασα να σας πω οτι αγόρασα δυο τέλεια παντελονάκια εγκυμοσύνης απο τα H&M τα οποία σίγουρα θα ευχαριστηθω πολύ. ploegisi μου φαίνεται οτι εμεις οι δυο έχουμε μείνει ακόμα με εμμετους αλλα που θα πάνε δεν θα σταματήσουν, όσον αφορά τα κιλά δεν έχω πάρει ακόμα ένα ολόκληρο αλλα μόλις έφτιαξα ένα υπέροχο γιούβετσάκι το οποίο θα τσακίσω σε λίγο και το κίλο το έχω σίγουρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Κορίτσια γεια σας και απο μένα, βλέπω οι περισσότερες περάσατε καλά το ΣΚ, κι εγώ το ίδιο φιλοξενουσα τους κουμπάρους μου απο τη Σάμο και μπορεί να κουράστηκα λίγο αλλα ευχαριστήθηκα βόλτες,( το χάος που αφήσανε πίσω ποιός θα καθαρίσει αλλα δεν βαριέσαι εμείς να είμαστε καλα.) Ξέχασα να σας πω οτι αγόρασα δυο τέλεια παντελονάκια εγκυμοσύνης απο τα H&M τα οποία σίγουρα θα ευχαριστηθω πολύ. ploegisi μου φαίνεται οτι εμεις οι δυο έχουμε μείνει ακόμα με εμμετους αλλα που θα πάνε δεν θα σταματήσουν, όσον αφορά τα κιλά δεν έχω πάρει ακόμα ένα ολόκληρο αλλα μόλις έφτιαξα ένα υπέροχο γιούβετσάκι το οποίο θα τσακίσω σε λίγο και το κίλο το έχω σίγουρα.

γιώτα, έτσι φαίνεται!!! έχουμε μείνει στα μετόπισθεν! και είμαστε και πολύ κοντά σε ΠΗΤ. μμμμμμ γιουβέτσι! έφαγα χθες στης μανούλας! αλλά είδες? κιλάκια καθόλου! μακάρι να μας πάει έτσι ως το τέλος!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Μακαρι να κρατήσουμε οσο πιο πολύ μπορούμε γιατι σε κάποιους μήνες οπως ο έκτος και ο έβδομος οι ληγούρες είναι απίστευτες, πιστευω οτι εκεί μπαίνουν τα περισσότερα κιλά.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Παλιο-σκατούλες τι συζητάτε τόση ώρα???

Σας διαβάζω!! Δεν βάλατε κιλό!! Ντροπής πράγματα!

Και τολμάτε και τα γράφετε δημοσίως!!!

:tongue::tongue::tongue:

Καλή εβδομάδα τζουτζούκες!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

γειά σας κορίτσια!

Εμείς κορίτσια καλά είμαστε, περάσαμε ένα καλό σαββατοκύριακο αλλά σήμερα ενημερωθήκαμε ότι ίσως χρειαστεί να φύγουμε σύντομα, μάλλον πλησιάζει η ώρα για τον πεθερό μου. Ο Γιώργος έχει υπηρεσία σήμερα και άρχισα ήδη να ετοιμάζω μερικά πράγματα αν και στο Δημήτρη που το είπα ότι μπορεί να πάμε για λίγες μέρες στη θεία Κατερίνα και στη γιαγιά μου είπε όχι μαμά σπίτι!

Δέσποινα διάβαζα πριν κάποια θέματα πριν στο parents (μια και βρήκα λίγο χρόνο μια και κοιμούνται τα παιδιά) και διαπίστωσα ότι μετά το β επιπέδου ίσως σε αρκετές από εμάς μας ζητήσουν να κάνουμε υπέρηχο καρδιάς εμβρύου μια και αν κατάλαβα καλά κάποιοι γιατροί το θεωρούν μέρος του του προγεννητικού ελέγχου. Επομένως μην ανησυχείς περισσότερο.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Καλησπέρα κοριτσάκια,

μόλις ανακάλυψα το θεματάκι σας και ενθουσιάστηκα. Είμαι 29 χρονών και είμαι κι εγώ μελλοντική μανούλα του Οκτώβρη 2010. Συγκεκριμένα έχω ΠΗΤ 03/10/2010. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί ο γιόκας μου να μου έρθει και τέλη Σεπτεμβρίου αλλά τυπικά ανήκω στον Οκτώβρη ε;;;:tongue::tongue:

Λοιπόν, η αυχενική μου είχε βγει πολύ καλή και οι πιθανότητες για down 1:23500. Αν και κανείς δε μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος για το πόσο υγιές θα είναι το μωράκι του, τουλάχιστον είμαι πολύ χαρούμενη που δε χρειάζεται να κάνω αμνιοπαρακέντηση.

Είμαι κ εγώ πολύ αγχώδης και ανυπόμονη βρε κορίτσια. Παθαίνω αμόκ μια βδομάδα πριν τον υπέρηχο κάθε φορά, δεν αντέχω την αναμονή και πάντα βάζω κακά πράγματα στο μυαλό μου.:-( Άνοιξα και θεματάκι στο parents.gr για αυτή την άτιμη την αναμονή.. ( http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=60156 ).

Όσο για τα κιλά.....:-(:-(:-( πικρή ιστορία. Άρχισα την εγκυμοσύνη με 5-6 παραπάνω λόγω ψυχολογικής πίεσης (έκανα εξωσωματική) και τώρα τρέχω και δε φτάνω. Οι άτιμες οι αναγούλες μόνο με φαι έφευγαν:-P:-P:-P. Τώρα όμως άρχισα σωστή διατροφή (μετά τα όσα άκουσα και από τον γιατρό μου) και ελπίζω να συμμαζευτώ.

Άντε να τα λέμε συχνά να αλληλοβοηθιόμαστε...

Φιλάκια σε όλες :mrgreen:

Καλησπέρα κοριτσάκια,

μόλις ανακάλυψα το θεματάκι σας και ενθουσιάστηκα. Είμαι 29 χρονών και είμαι κι εγώ μελλοντική μανούλα του Οκτώβρη 2010. Συγκεκριμένα έχω ΠΗΤ 03/10/2010. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί ο γιόκας μου να μου έρθει και τέλη Σεπτεμβρίου αλλά τυπικά ανήκω στον Οκτώβρη ε;;;:tongue::tongue:

Λοιπόν, η αυχενική μου είχε βγει πολύ καλή και οι πιθανότητες για down 1:23500. Αν και κανείς δε μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος για το πόσο υγιές θα είναι το μωράκι του, τουλάχιστον είμαι πολύ χαρούμενη που δε χρειάζεται να κάνω αμνιοπαρακέντηση.

Είμαι κ εγώ πολύ αγχώδης και ανυπόμονη βρε κορίτσια. Παθαίνω αμόκ μια βδομάδα πριν τον υπέρηχο κάθε φορά, δεν αντέχω την αναμονή και πάντα βάζω κακά πράγματα στο μυαλό μου.:-( Άνοιξα και θεματάκι στο parents.gr για αυτή την άτιμη την αναμονή.. ( http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=60156 ).

Όσο για τα κιλά.....:-(:-(:-( πικρή ιστορία. Άρχισα την εγκυμοσύνη με 5-6 παραπάνω λόγω ψυχολογικής πίεσης (έκανα εξωσωματική) και τώρα τρέχω και δε φτάνω. Οι άτιμες οι αναγούλες μόνο με φαι έφευγαν:-P:-P:-P. Τώρα όμως άρχισα σωστή διατροφή (μετά τα όσα άκουσα και από τον γιατρό μου) και ελπίζω να συμμαζευτώ.

Άντε να τα λέμε συχνά να αλληλοβοηθιόμαστε...

Φιλάκια σε όλες :mrgreen:

Aλοοοοο!!!! Καλωσηρθες!!!! με το καλο να ερθει ο γιοκας σου κοπελα μου!!! (Ζητωωω!!!σας τρωμε λαχανο ηρθε και αλλος αντρας στην παρεα!!!)

Για την αναμονη σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ!!! Εμενα μεχρι τωρα μου πανε ολα σκατα στην εγκυμοσυνη και εχω φριξει!!! θελω να κανω υπερηχο ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!ΓΙΝΕΤΑΙ??? (Μπααα...:oops::oops:)

Για τα κιλα μην αγχωνεσαι...εγω πηρα 20 στην πρωτη εγκυμοσυνη και μαλλον παω για μια απο τα ιδια:tongue::tongue:), Παντως να ξερεις οτι τα πρωτα 5-6 που πηρες ειναι απο τις ορμονες των φαρμακων που δινουν στην εξωσωματικη και θα φυγουν στο πιτς φιτιλι!!! εχω 2 ξαδερφουλες που εκαναν εξωσωματικη και η μια ειχε παρει 15 ολοκληρα κιλα πριν καταφερει να μεινει εγκυος απο τα φαρμακα, πηρε και αλλα 15 στην εγκυμοσυνη , και τωρα που η μπουμπου της χρονισε τα εχει χασει ΟΛΑ!!!

Γεια σου Δέσποινά μου,

πολλές οι υποψήφιες αγορομάνες ε;;;:tongue::tongue::tongue:

Δυστυχώς δε φταίνε τα φάρμακα για τα 5-6 κιλάκια αλλά το ατελείωτο φαγοπότι που έριχνα εκείνο τον καιρό για παρηγοριά! Ήταν και το πρώτο τρίμηνο πολύ ....πεινασμένο:-P καταλαβαίνεις...

Δεν πειράζει πραγματικά, ας είναι τα μωράκια μας γερά και δυνατά και θα χαθούν τα κιλά. Έρε κάτι νηστείες που θα πέσουν μετά.....:-P:-P:-P:-P:-P:-P

καλημέεεερα!!!

esperanza καλώς μας ήρθες!! Με το καλό το αγοράκι σου!! Σε έβαλα και στην λίστα για να μην έχεις παράπονο... Πού γεννάς??

Όσο για το άγχος, άσε, αυτό πιστεύω δεν θα μας φύγει μέχρι να πάρουμε αγκαλιά τα ροζ μωρά μας... Μετά θα έχουμε άλλα άγχη (με ποιους κάνει παρέα κλπ).

Δέσποινα μην ξαναδιαβάζω ότι όλα σου πάνε σκ-τ- στην εγκυμοσύνη σου!! Μια χαρά όλα σου πάνε!! Απλά πήρες κάποιες λαχτάρες, αλλά στην τελική το αποτέλεσμα είναι που μετράει. Δλδ το αγορίνι σου που είναι τέλειο-τέλειο-τέλειο!!

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι

Βάσω79- 30/9 Αρεταίειο Αγοράκι

despoina100 -2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα ???

esperanza - 3/10 Αγοράκι

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

Clelia - 8/10 Μητέρα ???Κοριτσάκι ???

Ellain - 11/10 Ιασώ ή Έλενα Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

Ploegisi - 12/10 Βέροια ???

Φωτεινή - 12/10 Ιασώ ???

Renah - 12/10 Θράκη ???

Μαμαλευτεράκι 15/10 πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΛΑΡΙΣΑΣ ???Αγοράκι???

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη ???

Hroukaki - 15/10 Κλινική Καπάκη Αγοράκι

Maraki32 - 21/10 Λητώ ???

Sylia - 21/10 ???

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 ???

Evita 5/11 ???

Μανου ???? ???

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...