Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι φυσικά , γιατί να μετανιώνεις;! Τον Σφακιανουδη τον έχω επίσης στο πρόγραμμα. Αυτός κάνει και prp που ο γιατρός μου είναι κατά.

Οχι τίποτα. Απλα προσπαθούσαμε να κάνουμε 2 βλαστοκυστες όλο αυτό τον καιρό. Κάναμε 3 και όσες δε προχωρούσαν «ήταν θέμα τύχης». Δεν ήταν ο μήνας με το καλό ωάριο. Πότε θα είναι ο μήνας με το καλό ωάριο δε ξέρω βέβαια 😂

Ε κάποια στιγμή θα βρεθεί το καλό ωάριο αυτό είναι σίγουρο . 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσιαααααααααααααααα!!!!!!!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!!!!!Με πήραν από το Λητώ και μου είπαν ότι το A-test βγήκε 1:2036 κ χάρηκαααααααααα!!!!!!! Θυμάστε που είχε βγεί η αυχενική 1:755.ΑΧ!!!!!!!!!! αντε πάει και αυτό!!! να ηρεμίσω λίγο.

Φιλακιαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Μπραβοοοοοοοοοο!!!!!Αντε χαλαρωσε και απολαυσετο τωρα ολα καλα θα πανε θετικη σκεψη για να μην τρελαθουμε:D

γεια σας κουπελες....

σημερα πηγα στο ντοκτορι...ο μπεμπακος ειναι μια χαρα αλλα αποκτησαμε καινουριο αγχος....

θα κανουμε τη β επιπεδου τελη μαη και μετα (λογω της ιστοριας με την αυξημενη αυχενικη πτυχη) μου ζητησε να κανουμε υπερηχο καρδιας...θα παμε στο ωνασειο στα μεσα ιουνη...μου ειπε οτι το κανουμε τυπικα και να μην ανησυχω αλλα εγω φρικαρα παλι...αμαν αυτος ο μπομπος θα μου βγαλει την ψυχη...

αυτα...

συγνωμη αν δεν σχολιασα τιποτις απο τα δικα σας αλλα δεν εχω πολλα κεφια...

Αντε βρε χαζουλα αμα ειναι τοσο σοβαρο θα ητανε ετσι χαλαρος ο γιατρος??Ο μπομπος σου ειναι μεγαλη φατσα και απο τωρα προσπαθει να γινει η αδυναμια της μαμας εγω αυτο εχω καταλαβει!!!ολα καλα θα πανε απλος θα σκασεις λιγο παραπανω μεχρι να γινει και αυτη η εξεταση.Μια χαρα ειναι το μωρο αυτο θα σκεφτεσαι εσυ ακους???ακουω να λες!!!:D

μα πως τα καταφερνω και εχω απουσιες απο το τοπικ μας,δε μπορω να καταλαβω....

παντως μπαινω και σας διαβαζω.

καταρχας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε οσους-οσες γιορταζουν!

κατα δευτερον ας πω τα λιγα που θυμαμαι

Μπραβο Λιανα που ειναι τελεια τα αποτελεσματα του αλφα τεστ (αυτο το ποσο ομως που αναφερεις για πια τρισωμια ειναι?)

Δεσποινακι αντε βρε που αγχωνεσαι,βεβαια σε καταλαβαινω γιατι οταν μας οριζουν ημερομηνιες και εξετασεις δε μπορεις παρα χαλαρος να σαι.Η αληθεια ειναι οτι μεχρι να τα σφιξουμε στην αγκαλια μας θα ζουμε σε ΕΝΑ αγχος,μετα ομως θα εχουμε ΟΛΑ τα αγχοι του κοσμου μαζι.αχ ποτε θα ησυχασουμε εμεις οι μαναδες??????

μεγεια στα κοριτσια που ψωνιστηκαν,φτιαξανε μαλλακια και βαψανε και νυχακια!

τι αλλο δε θυμαμαι?

φιλακια σε ολες παντως!!!

τα δικα μου τα νεα ειναι τα ιδια,αρκετη δουλιτσα τωρα που καλοκαιριαζει!το νινακι ειναι σε τρελα κεφια,αρχισαμε να μιλαμε κιολας,εγω μιλαω και αυτη κλωτσαει!!αα εκλεισα και για β επιπεδου την πεμπτη,αντε να δουμε!

Πολλες απουσιες μαλιστα αλλα μερικες εδω στις καλυπτουν και ετσι δεν σε αφηνουμε στην ιδια ταξη!!:tongue::tongue::tongue:

Καλα ε με αυτο που ειπες με κουφανες,δηλαδη απο τοσο νωρις θα καταλαβαινουμε τα μωρακια ξεκαθαρα?????:confused::confused::confused:

Απο πια εβδομαδα δηλαδη τα καταλαβαινουμε καθημερινα????

Εσεις η δευτερομανες μηπως να μας απαντησετε???:roll::roll::roll:

και φυσικα Καλημερα σε ουλες!!!!:P:p

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

κοριτσάρες μου καλό σαββατοκύριακο και ήσυχο χωρίς αναταράξεις! (το λέω και το εύχομαι για μένα μόνο πλέο, αφού οι περισσότερες τα ξεπεράσατε... ζηλέυω...)

τα λέμε πάλι από δευτέρα τώρα!

φιλάκιαααααααααααααα

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

παμε ξανα

καλημεραααααααααααα

Πολλες απουσιες μαλιστα αλλα μερικες εδω στις καλυπτουν και ετσι δεν σε αφηνουμε στην ιδια ταξη!!:tongue::tongue::tongue:

Καλα ε με αυτο που ειπες με κουφανες,δηλαδη απο τοσο νωρις θα καταλαβαινουμε τα μωρακια ξεκαθαρα?????:confused::confused::confused:

Απο πια εβδομαδα δηλαδη τα καταλαβαινουμε καθημερινα????

Εσεις η δευτερομανες μηπως να μας απαντησετε???:roll::roll::roll:

και φυσικα Καλημερα σε ουλες!!!!:P:p

κοιτα ειμαι ηδη στην 21 εβδομαδα και εχει σχεδον 2 εβδομαδες που την ακουω,αλλα ισως παιζει ρολο που ειμαι και δευτερομανουλα.Εσυ chrisaki μου πιστευω γυρω στην 20-21 πρωτη θα το νιωθεις αλλα παντα παιζει ρολο και στην καθε γυναικα.παντως που ειδα το ημερολογιο που εγραφα στην πρωτη εγκυμοσυνη (ναι ειχα χρονο και για αυτα!!!) γραφω στην 22 εβδομαδα οτι εδω και 2 εβδομαδες την νιωθω να με κλωτσαει.θα δειξει!!!

γεια σου ploegisi και καλο Σαββατοκυριακο!και ευχομαι να ειναι ηρεμο.αντε ποτε θα σου περασουν οι αδιαθεσιες????

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

αγγελικούλα κιντεράκι ε? έτσι είναι! και τώρα που δεν μπορεί να κρυφτεί η κοιλίτσα, είναι σίγουρα ΄το αγαπημένο αυγουλάκι μέχρι να νο σιγουράψει ο γιατρός!

Έτσι έτσι !!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλησπεραααααααααα!

κοριτσακια ποσα κιλα εχετα βαλει ως τωρα?

με αγχωνει λιγο το θεμα...ξεκινησα την εγκυμοσυνη μου με 10 κιλακια παραπανω!

Πωπω θεμα που ανοιξες νυχτιατικαααααααααα......ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!!! Και εγω με 7 κιλακια παραπανω ξεκινησα και εχω βαλει 3 μεχρι τωρα....ω ρε πεινες που εχουν να πεσουν μετα τη γενναααα......

εγω εχω βαλει σχεδον 4...αντε να δουμε τι θα γινει!!!

αστα ρε βασω...ενα δραμα...και πειναω συνεχεια ρε γαμωτο!!! πριν λιγο τσακισα κοτοπουλακι με αρακα απο χθες!!! και δεν εχω φαει ποτε χθεσινο φαγητο!!!:shock::shock::shock: εδω η καλη φαλαιναααααααααααα!!!

Διαφημίσεις

A!!!!!!!!!! μη λέτε για κιλά! 5 εχω βάλει και είμαι στην 17 βδομαδα! που παωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!! δεν θα χωράω από τη πόρτα! έλα να αλλάζουμε θέμα!

χαχαχαχαχαχχαχαχα...πανικος μας επιασε!!!:D:D:D:D:D:D να ειχαμε και λιγο παστιτσιο για παρηγορια τι ωραια που θα ηταν!!:D:D:D:D

Καλημερα κιντερακια!!!!!!!!

Εγω μετραω 3 επιπλέον κιλα, ειμαι πολύ καλά λέει ο γιατρός αν και τρώω πολύ!!

Στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ετρωγα λιγοτερες βλακειες κι ομως εβαζα πιο ευκολα κιλακια, ισως επειδη ειχα διακοψει τη δουλεια και εκανα τα απολύτως απαραίτητα απο δουλειες..Τωρα τρεχω σαν τον Βεγγο!!

Βρε μην σας απασχολουν τα κιλά, θα ριξετε κι εσεις ενα τρεξιμο μετα και θα εξαφανιστουν όλα!!Χαρειτε το τωρα κι απολαύστε το!!

Καλη Κυριακη σε ολες και καλές βολτίτσες!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

αααααααα σαν δεν ντρεπεστε!!!εγω βρε τι να πω που ειμαι ξαπλα και καιω απο θερμιδες το απολυτο τιποτα???κιου σας να μαθετε που ανοιγετε τετοια θεματα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ευτυχως που το πρωτο τριμηνο ειχα αναγουλες και καουρες και ετσι την γλιτωσα αλιως...δεν θα χωρουσα στον καναπε.

Αμ το αλλο που το πατε που μειναμε εγκυες αμεσως μετα τα Χριστουγεννα που ειχα φαει τον αμπακο και με βρηκε η εγκυμοσυνη +3 κιλα......ηχχχχχχχ.....τα εχασα το πρωτο τριμηνο και τωρα τα ξαναβαζω:D:D:D ετσι να εχω κατι να κανω βρε παιδακι μου:D σημερα που ζυγιστηκα θελω αλλα 400γρ. και τα ξαναβαλα ενα τσουρεκι υποθεση δηλαδη:lol:

δεν βαριεσαι τα μωρακια μας να ειναι καλα και θα την βρουμε την ακρη εμεις αλλες θα ζοριστουμε παραπανω αλλες λιγοτερο αλλα ολα γινονται

φιλακια τσουπριτσες ελπιζω να κανετε βολτιτσες με τετοια μερα παρτε ενα καφεδακι και για εμενα σμουτς!!!:tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Δλδ εγώ είμαι η πιο χοντρή με +5?????????????

Δεν με νοιάζει, δεν με νοιάζει!! Ο γιατρός μου δεν ασχολείται, παρόλο που είναι λίγο πορωμένος με τα κιλά στην εγκυμοσύνη. Άρα κάτι καλό έχω κάνει και εγώ...

Κάτσε να δούμε μέχρι 13 Μαΐου που θα ξαναπάω, αν έχω πάρει άλλα 7 κιλά πιστεύω θα έχει πρόβλημα... Δεν θα έχει??? :tongue:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...