Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε καμια περιπτωση δεν εισαι υπερβολική.. ολες ετσι αισθανομασταν την πρωτη φορα.. και ποναει και η 2η και η 3η.. και ολες οι προσπαθειες ειναι ζορικες.. αλλα εσυ νιωθω οτι το εχεις καταδικασει.. το οτι απετυχες μια φορα δεν σημαινει οτι δεν μπορει να ξανασυμβει αλλα δεν σημαινει κιολας οτι δεν θα πετυχει ποτε! Θα πετυχει και για αυτο προσπαθεις! Ουτε τον εαυτό σου προετοιμαζεις οπως λες αμα προκαταβολικα θεωρεις οτι θα ξαναποτυχεις .. κ εγω τα εχω πει αυτα στον εαυτο μου και πουθενά δεν με βοήθησαν.. ενα βημα τη φορα θα σκέφτεσαι καθε φορα, μην τρεχει το μυαλο σου μακρια.. και καλα εκανες αν δεν σου ταιριαξε ο ψυχοθεραπευτης... Οταν νιώσεις ετοιμη θα βρεις αυτον που θα κουμπωσει στην ψυχή σου..ειναι το καλυτερο δωρο που μπορούμε να μας κανουμε θεωρω.. 

Συμφωνώ απόλυτα για τη ψυχοθεραπεία. Ειναι πραγματικά το καλύτερο δώρο που μπορείς να κανεις στον ευατο σου, είτε διανύεις μια τέτοια φάση σαν εμάς είτε οχι. Ακόμα και ο άντρας μου που δε το πίστευε καθόλου γιατί «μπορεί να λύσει μόνος του τα προβλήματα του» όπως υποστήριζε, ζορίστηκε με αυτό που περνάμε και ξεκίνησε και αυτός από μόνος του, χωρίς να του πω κάτι.

Οσον αφορά την απαισιοδοξία, δε πιστεύω πως πάντα η θετική σκέψη ελκύει και θετικά πράγματα. Αν είναι κάτι καλό να συμβεί θα συμβεί. Απλά μέχρι τώρα δεν ήμασταν και τυχεροί στη διαδικασία οπότε κάπως με έχει πάρει από κάτω. Πες το αν θες και σαν άμυνα για να μην απογοητευτώ μετα. Πριν την ετ ήμουν αρκετά αισιόδοξη. Ακόμα και όταν πήγα για απρογραμμάτιστη ωοληψια όπως τώρα. Αλλα με έριξε πολύ πως το έμβρυο δεν προχωράει και άψογα γιατί κάπως είδα την πορεία του πάλι προδιαγεγραμμένη. Μακάρι να πέφτω τόσο έξω. 

• Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Να χαίρεστε όλες όσους γιορτάζουν, Ploegisi τον μπαμπάκα σου, Λιάνα τον άντρουλη σου, υπέροχα τα νέα σου! Και εμένα γιορτάζει ο άντρας μου σήμερα, έχει αργία και τον έστειλα ήδη σουπερ μαρκετ!

Τελικά είστε και άλλες που δε μάθατε το φύλο ακόμα. Άντε να πάρουμε και εμείς σειρά σιγά σιγά!

Πάω να δω τι κάνουνε τα διαβολάκια μου γιατί ακούω περίεργους ήχους!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσιαααααααααααααααα!!!!!!!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!!!!!Με πήραν από το Λητώ και μου είπαν ότι το A-test βγήκε 1:2036 κ χάρηκαααααααααα!!!!!!! Θυμάστε που είχε βγεί η αυχενική 1:755.ΑΧ!!!!!!!!!! αντε πάει και αυτό!!! να ηρεμίσω λίγο.

Φιλακιαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ

Τρίτο νέο!!!!Πήγα για ψώνια!!!!!!!!!!Πήρα τα μισά χανιά!!!Πήρα ένα παντελόνι λινό από τα Mothercare 2 μπλούζες ένα πουκάμισο και ένα φόρεμα σατεν μακρύ γιατι έχω ένα γάμο αύριο και δεν είχα τι να βάλω!!!!

Με γεια νυφούλα μας!!!

Καλημερα κοριτσακια!!!

Hroukaki με γεια τα ρούχα!! και σε σένα Αγγελικη

Thanks!!!

ΚΙΛΑ ΚΙΛΑ ΚΙΛΑ...

Θέμα κι αυτό...

Κομπλεξική ήμουν και είμαι....

Έχασα 4-5 κιλά σε 5 ημέρες (δεν έτρωγα και δεν έπινα τίποτα και ότι έτρωγα το έβγαζα διπλό μετά) και όταν άρχισα να τρώω ξαναπήρα 2-3, οπότε είμαι κάπου στα ίδια, αλλά με κοιλούμπα πλέον!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι

Βάσω79- 30/9 Αρεταίειο Αγοράκι

despoina100 -2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα ???

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

Clelia - 8/10 Μητέρα ???Κοριτσάκι ???

Ellain - 11/10 Ιασώ ή Έλενα Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

Ploegisi - 12/10 Βέροια ???

Φωτεινή - 12/10 Ιασώ ???

Renah - 12/10 Θράκη ???

Μαμαλευτεράκι 15/10 πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΛΑΡΙΣΑΣ ???Αγοράκι???

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη ???

Hroukaki - 15/10 Κλινική Καπάκη Αγοράκι

Maraki32 - 21/10 Λητώ ???

Sylia - 21/10 ???

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 ???

Evita 5/11 ???

Μανου ???? ???

Όπως βλέπουμε και στην παραπάνω λίστα, είμαστε πολλές ακόμα αυτό που λέμε kinder έκπληξη...!!!!

Υπομονή κορίτσια......

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Κοριτσακια μου σας χαιρετω ολες!!!

Μια μερα δεν μπηκα και μου λειψατε!

Χρονια πολλα σε οσες εχουν καποιον εορταζοντα! ploegisi τον μπαμπακα και liana τον αντρουλη!

Χθες ειχα παρει αδεια και γυρνοβολουσα με την μαμα και την νονα, πηρα κι ενα τζινακι εγκυμοσυνης, ολα καλα κι ολα ωραια. Γυρισα σπιτι κι εφτιαξα και τα νυχια και τα εβαψα, 1η φορα μετα απο 4 μηνες! Τι αλλαγη! Ποσο μου ανεβασε την διαθεση το βαμμενο νυχι, ρε παιδι μου... Τι σου ειναι οι γυναικες... Αβυσσος... Και μετα εφαγα και μια κομματα μουσακα και ολοκληρωθηκα!

Τωρα σκεφτομαι το μαλλι, να την ριξω την ανταυγεια ή να περιμενω? Και τι να περιμενω? Να γεννησω? Ουφ δεν ξερω...

Ωραια νεα διαβασα, liana τελικα εχεις κι εσυ κοριτσαρο και πανε ολα τελεια!!!! Μπραβο, ηρεμα τωρα ετσι???:D

clelia ο,τι και να γινει δεν θα σε πιστεψουμε οτι ακουσες το παιδι, μαλλον αλλη θα ειναι η αιτια...(πολυ γελασα με τον αντρα σου, φοβερος τυπος!!!)

Θεμα με τα κιλα δεν προκυπτει, τρωμε τωρα με μετρο ( ε μην γινουμε και τετραπερατες) και μετα διαιτουλα και γυμναστικουλα εντατικη, φοβερες μανουλες θα γινουμε!!! Εγω ετσι θα κανω, παει και τελειωσε!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Liana τέλεια τα νέα σου!!! Πάντα τέτοια!! Πάνε τα άγχη, τέρμα τώρα, όλα καλά!!!

stone περιμένουμε φωτογραφίες από το νυφικό της Ηρώς βρε!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

γεια σας κουπελες....

σημερα πηγα στο ντοκτορι...ο μπεμπακος ειναι μια χαρα αλλα αποκτησαμε καινουριο αγχος....

θα κανουμε τη β επιπεδου τελη μαη και μετα (λογω της ιστοριας με την αυξημενη αυχενικη πτυχη) μου ζητησε να κανουμε υπερηχο καρδιας...θα παμε στο ωνασειο στα μεσα ιουνη...μου ειπε οτι το κανουμε τυπικα και να μην ανησυχω αλλα εγω φρικαρα παλι...αμαν αυτος ο μπομπος θα μου βγαλει την ψυχη...

αυτα...

συγνωμη αν δεν σχολιασα τιποτις απο τα δικα σας αλλα δεν εχω πολλα κεφια...

καλως το δεσποινακι!!

ελα κοριτσι μου, αφου κι ο γιατρος ειπε οτι ειναι τυπικο, καταλαβαινω απολυτα το αγχος σου, αλλα να δεις πως θα κανεις κι αυτην την εξεταση κι ολα καλα θα πανε. Εγω σε συμβουλευω απλα να κανεις υπομονη, οπως αλλωστε κανουμε ολες. Αντε βρε αφου τον βρηκατε μια χαρα, μην αγχωνεσαι!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Άντε βρε χαζούλι Δέσποινα...

Θα πάτε στο Ωνάσειο και θα δείτε την ντούρα καρδούλα ενός υγιέστατου μπέμπη!!

Δεν έχεις λόγο άγχους... Απλά μαζί με τους υπερήχους που έχεις στην συλλογή σου, θα προσθέσεις και τον υπέρηχο καρδιάς...

Σε φιλώ, να μην μου αγχώνεσαι!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Άντε βρε χαζούλι Δέσποινα...

Θα πάτε στο Ωνάσειο και θα δείτε την ντούρα καρδούλα ενός υγιέστατου μπέμπη!!

Δεν έχεις λόγο άγχους... Απλά μαζί με τους υπερήχους που έχεις στην συλλογή σου, θα προσθέσεις και τον υπέρηχο καρδιάς...

Σε φιλώ, να μην μου αγχώνεσαι!!

Συμφωνώ απόλυτα με την Clelia, αχ αυτό το άγχος, θα μας φάει... Όλα καλά θα πάνε όμως Δεσποινάκι, είδες το νινί σου, σου απέδειξε ότι δε μασάει ούτε από μετρήσεις ούτε από τίποτα.

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

liana μου πολύ όμορφα τα νέα σου! συχαρητήρια! άντε που μου γκρινιάζετε και μου στεναχωριέστε όλες...!

despina βρε δέσποινα! κοπέλα μου όλα καλά! το μωράκι είναι καλά μη μας στεναχωρείς με τα άγχη σου! μια ακόμη τυπική εξέταση είναι! να δεις που θα μας λες ότι όλα πηγαν όπως έπρεπε!

αγγελικούλα κιντεράκι ε? έτσι είναι! και τώρα που δεν μπορεί να κρυφτεί η κοιλίτσα, είναι σίγουρα ΄το αγαπημένο αυγουλάκι μέχρι να νο σιγουράψει ο γιατρός!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλησπερα κοριτσια!!!!!!

να χαιρεστε τουσ-τισ εορταζοντεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεσποινακι μια χαρα ειναι ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απλα και μονο τυπικο ειναι το θεμα!!!!εσυ εδινεσ κουραγιο σε ολεσ τισ αλλεσ κ τωρα επεσεσ εσυ?????

DnfMp3.pngqTarp3.png

Αν και εμεις το περασαμε, παρτε μια ωραια ερευνα για την αυχενικη και τους βιοχημικους δεικτες http://www.fetalmedicine.com/fmf/FMF-greek.pdf και διαβαζοντας το παρτε και κανενα σνακ διπλα, μην πεινασετε, θα σας παρει πολληηηηηηηηηη ωρα, ειναι λιγο δυσνοητο, αλλα αξιζει τον κοπο.

Καλο Σαβ Κυρ, σας φιλω σταυρωτα στη μουριτσα και τα ξαναλεμε Δευτερα!!!!

Φιλακιααααααααααααααααααα

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλησπερα και παλι..τωρα καταφερα να ξαναμπω και ειδα τις απαντησεις σας..ξερω οτι δεν πρεπει να φρικαρω αλλα ρε γαμωτο το εχω παραπονο πια..δεν μπορω να ησυχασω καθολου σε αυτη την εγκυμοσυνη!!αμαν!!! δεν ειναι οτι εφριξα με το γεγονος οτι πρεπει να κανουμε υπερηχο καρδιας αλλα περισσοτερο με το οτι πρεπει να περιμενω μεχρι τα μεσα ιουνιου για να το κανουμε...ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ???? ΘΕΛΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!

ellain το εχω ξεσκισει αυτο!!!http://www.fetalmedicine.com/fmf/FMF-greek.pdf

οχι απλα το εχω διαβασει εξονυχιστικα, κοντευω να γραψω διατριβη πανω σε αυτο!!!αφου ο νικολαίδης σκεφτεται να μου δωσει πιστοποιητικο επαρκειας τιμητικα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

μα πως τα καταφερνω και εχω απουσιες απο το τοπικ μας,δε μπορω να καταλαβω....

παντως μπαινω και σας διαβαζω.

καταρχας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε οσους-οσες γιορταζουν!

κατα δευτερον ας πω τα λιγα που θυμαμαι

Μπραβο Λιανα που ειναι τελεια τα αποτελεσματα του αλφα τεστ (αυτο το ποσο ομως που αναφερεις για πια τρισωμια ειναι?)

Δεσποινακι αντε βρε που αγχωνεσαι,βεβαια σε καταλαβαινω γιατι οταν μας οριζουν ημερομηνιες και εξετασεις δε μπορεις παρα χαλαρος να σαι.Η αληθεια ειναι οτι μεχρι να τα σφιξουμε στην αγκαλια μας θα ζουμε σε ΕΝΑ αγχος,μετα ομως θα εχουμε ΟΛΑ τα αγχοι του κοσμου μαζι.αχ ποτε θα ησυχασουμε εμεις οι μαναδες??????

μεγεια στα κοριτσια που ψωνιστηκαν,φτιαξανε μαλλακια και βαψανε και νυχακια!

τι αλλο δε θυμαμαι?

φιλακια σε ολες παντως!!!

τα δικα μου τα νεα ειναι τα ιδια,αρκετη δουλιτσα τωρα που καλοκαιριαζει!το νινακι ειναι σε τρελα κεφια,αρχισαμε να μιλαμε κιολας,εγω μιλαω και αυτη κλωτσαει!!αα εκλεισα και για β επιπεδου την πεμπτη,αντε να δουμε!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...