Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ειρήνη, αυτό το είχα πάθει κι εγώ την τελευταία φορά! μόλις έβαλε τον υπερηχο, το άτιμο ήταν ακίνητο κι αυτός δεν είπε τίποτα... είχε κο΄πεί η ανάσα μου μέχρι να βάλει στον ήχο την καρδούλα και να το ξυπνήσει! βέβαια μόλις άρχισε να στριφογυρίζει, δε σταμάταγε το άτιμο! μια ώρα έκανε να το εξετάσει όπως έπρεπε μετά!

αλλά η αδρεναλίνη είχε φτάσει στο τέρμα!

και μου την είπε κιόλας: ζωηρό το μωρό, από ποιον πήρε?

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γειά σας κορίτσια! σας διαβάζω τις τελευταίες μέρες στα γρήγορα

liana χαίρομαι που πήγαν όλα καλά! με το καλό και οι αιματολογικές.

Clelia συγχαρητήρια!

Τελικά είμαι από τις τελευταίες που δεν έχω μάθει το φύλο του μωρού. :(

Πήγα την Τρίτη στο Έλενα να κάνω το Ατεστ και απογοητεύτηκα πάλι και από το γιατρό και γενικότερα. Τελικά μετά από πολλές ώρες έβγαλα άκρη γιατί κανείς δεν μου εξηγούσε τίποτα και ήμουν λίγο στα χαμένα. Συγχήστηκα αρκετά εκείνη τη μέρα αλλά πάει πέρασε. Ρώτησα και για να κλείσω ραντεβού με ενδοκρινολόγο που ήθελα και μου είπαν αρχικά Αύγουστο για το γιατρό που ήθελα και Ιούνιο για τον πρώτο διαθέσιμο γιατρό! Φυσικά και δεν έκλεισα.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Καλημερα εγκυουλες μου!!!!

Χρονια Πολλα σε οσες γιορταζουν και οσες εχουν αντρουληδες η μπομπιρακια που γιορταζουν!!!:-P:razz:

Αντε ξυπνηστε καλε!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημέρα κοριτσάρες!!!

χρόνια πολλά σε όλες! μεγάλη γιορτή σήμερα! να χαίρομαι τον μπαμπάκα μου!!! (και το μισό μου σόι επίσης)

ξυπνήσαμε χρύσα, μη φωνάζεις!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Angelique καλοφόρετα τα καινούργια ρουχαλάκια

Angelique1981 και ξερεις οτι βαρεθεις εδω ειμαστε εμεις μονο μην μου αγχωνεσαι

αγγελικακι καλοφορετα!!!!!!!!!!!!

ελαινακι μαλλον σου πηρε το μυαλο το πολυ γαλαζιο!!!!η αγγελικουλα μασ εκανε τα ψωνια!!!!!!

Ευχαριστώ κουκλίτσες!!!

Κι εγώ μαζί σου...

καλημέρα κοριτσάρες!!!

χρόνια πολλά σε όλες! μεγάλη γιορτή σήμερα! να χαίρομαι τον μπαμπάκα μου!!! (και το μισό μου σόι επίσης)

Χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!Πως είστε;;;;

Ploegisi μου να χαίρεσαι τον μπαμπάκα σου και το μισο σου σόι!!!!

Chris μου πως είσαι σήμερα;;;;

Έχω νέα!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πήγα και στον γιατρό γιατι συνέχιζαν οι πόνοι!!!!!Δεν είναι κατι ανησυχιτικό λέει!!!!Όλα φυσιολογικά!!!Μου έβαλε τις φωνές για το βάρος μου!!!!Δεν έχω βάλει ούτε γραμμάριο!!!Να τρώω λέει!!!Μα κάνω και τίποτα άλλο;;;;

Δεύτερο νέο!!!Έβαψα τα μαλλάκια μου!!!!Επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αλλα τα σκούρηνα και ψιλοστενοχωρήθηκα γτ στο γάμο με ήθελα πιο ξανθιά αλλα δεν γίνεται!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(

Τρίτο νέο!!!!Πήγα για ψώνια!!!!!!!!!!Πήρα τα μισά χανιά!!!Πήρα ένα παντελόνι λινό από τα Mothercare 2 μπλούζες ένα πουκάμισο και ένα φόρεμα σατεν μακρύ γιατι έχω ένα γάμο αύριο και δεν είχα τι να βάλω!!!!

Clelia σου χρωστάω κάτι φωτογραφίες θα τις ανεβάσω το απόγευμα!!Προσκλητήρια την κρεβατοκάμαρα και το νυφικό έχω πρόβα το μεσημεράκι!!!!

Despoinaki που είσαι πάλι;;;;;;

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Καλημέρα Χρονιά Πολλά σε όλους όσους έχετε!

Εγώ έχω τον αντρούλη μου!

hroulaki θες να σου δώσω μερικά από τα δικά μου κιλά! Είμαι ρε κορίτσια στην 17η βδομάδα και έχω πάρει 5 κιλά! που θα φτάσω??? :oops: έχω απελπιστεί! και έχω και το γιατρό που το παίρνε χαλαρά!!! :mad:

καλημέρα. χρονια πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες

και εγώ από τις τελευταίες είμαι

Αντε ξυπνηστε καλε!!!

κοιμηθήκαμε και καθόλου:-(

Μου έβαλε τις φωνές για το βάρος μου!!!!Δεν έχω βάλει ούτε γραμμάριο!!!Να τρώω λέει!!!Μα κάνω και τίποτα άλλο;;;;

΄

καλέ πες μας το μυστικό είναι δυνατόν ούτε ένα γραμμάριο

μεγια και τα καινούργια ρουχαλάκια

λιανα μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου

ευχαριστώ για ις ευχές κορίτσια μου! τον χαίρομαι όσο δε φαντάζεστε τον μπαμπακούλη μου! τρελή αδυναμία!

ηρουκάκι κι εγώ δεν είχα βάλει την τελευταία φορά που πήγα. βέβαια τώρα που θα ξαναπάω την τετάρτη μάλλον θα έχω βάλει κανα 2... το αισθάνομαι! μόνο που εμένα δε μου είπε να τρώω! δε χρειάζεται! έτρωγα και από πριν!

λιανα μην αγχώνεσαι! και τι έγινε μωρε? το μωράκι να ναι καλά και τα κιλά θα χαθούν! παιδιά εγώ πραγματικά, και ενώ είχα κάποια κιλά παραπάνω πριν την αγκυμοσύνη, ποτέ δε σκέφτηκα τι θα γίνει! ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το σώμα μου και πάντοτε μου άρεσε να είμαι έτσι τσουπωτή! στο κάτω κάτω είμαι απόλυτα υγειής και γυμναζόμουν και αρκετά. σιγά το πράγμα! στο κάτω κάτω ένα γερό μωράκι θέλουμε να φέρουμε στη ζωή και αν πια τόσο υπάρχει πρόβλημα μετά, ε... υπάρχουν και λύσεις! λίγη προσοχή μόνο με τη χαλάρωση θέλει.

6umkp3.png

Jdbyp2.png

α επίσης κι εγώ είμαι από τις τελευταίες που δεν έχω μάθει το φύλο... τα ερωτηματικά μου παραμένουν πράσινα!:D:tongue:

(αν και τελικά αρχίζω να πείθομαι ότι θα γίνω μια ροζ μαμά)

χθες μίλησα με τη γυναίκα ενός ξαδέρφου που είναι στη 17 βδομάδα, και πήγε στο γιατρό αλλά δεν μπόρεσαν να δουν το φύλλο γιατί το μωρό ήταν πολύ ζωηρό! να δείτε που και το δικό μου έτσι θα ναι! το νιώθω!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!!!

Χρονια Πολλά σε ολους!!!Να χαιρεστε τους εορταζοντες σας!!

Ploegisi να χαίρεσαι και εσυ τον μπαμπακα σου

Συμφωνω με αυτα που λές για τα κιλά, οσα και να βαλουμε τωρα αν θελουμε να διατηρησουμε τη γραμμη μας και τη φορμα μας θα βρουμε τροπο να το κανουμε αφου γεννησουμε..

Hroukaki με γεια τα ρούχα!! και σε σένα Αγγελικη

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα!!!

Χρόνια πολλά σε όσους/όσες γιορτάζουν, ό,τι επιθυμείτε!!

Ploegisi να χαίρεσαι τον μπαμπάκα!!!

Απαξιώ να απαντήσω σε ορισμένες-ορισμένες που δεν πήραν γραμμάριο :tongue: :tongue: :tongue:. Εμείς τρώμε σοκολάτες, αυτές χάνουν (κιλά)!! :tongue::tongue:

liana και εγώ είμαι στα ίδια κιλά με σένα! Αυτό σημαίνει πως αν συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς (ΧΑ!Θα θέλανε) θα πάρουμε γύρω στα 12-15 κιλά μέχρι το τέλος. Σιγά μωρέ, κιλά είναι, αυτά έρχονται και παρέρχονται...

hroukaki περιμένω φωτογραφίες!! Με 'γεια το μαλλί!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κοριτσιαααααααααααααααα!!!!!!!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!!!!!Με πήραν από το Λητώ και μου είπαν ότι το A-test βγήκε 1:2036 κ χάρηκαααααααααα!!!!!!! Θυμάστε που είχε βγεί η αυχενική 1:755.ΑΧ!!!!!!!!!! αντε πάει και αυτό!!! να ηρεμίσω λίγο.

Φιλακιαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Καλε τι φωτογραφιες λέτε;;;

Κλέλια, πάνω στο ενα ηχειο εχω την Crunch και στο αλλο σοκοφρετα..

Την τυροπιτα της μαμας στο αλουμινόχαρτο...Ασε βοδακι με βλέπω σε λίγο!!

Λιανα Μπραβο!!!!!

Ησυχασε τωρα και απόλαυσε τη συνέχεια...

Να χαίρεσαι τον καλό σου!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...