Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 13/4/2025 at 11:30 ΜΜ, Losr είπε:

Εμένα προσωπικά δεν με ανχωνει καθόλου ίσα που με ξαλαφρώνει. Γιατί δεν έχω χειρότερο αυτήν την στιγμή από την λουμπα στην οποία έχω μπει. Το περιγράφω σαν να ζω την μέρα της μαρμότας. Θέλω να δω ένα φως στο τούνελ και με το να κάνω συνέχεια εξωσωματικές με κανένα αποτέλεσμα η ακόμα χειρότερα να βλέπω ότι μένω έγγυος και δεν προχωράνε (γιατί και τις τέσσερις φορές έμεινα έγγυος)δεν με βγάζει από το τούνελ. Κοίτα συμφωνώ ότι για το κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και εγώ λέω πως νιώθω εγώ όχι τι θα έκανε ένα άλλο ζευγάρι. Είμαι ήδη 41 αν αποφασίσω να σταματήσω τωρα για διάλειμμα σε 1 δύο χρόνια που θα θέλω να πάρω μπρος γιατί τόσο θα ήθελα να μην ασχοληθώ θα έχω φτάσει 43 οπότε δύσκολα τα πράγματα. Αν ήμουν 35 ναι θα το έκανα  ένα διάλειμμα. Για να ηρεμήσω λίγο. Αλλά δεν είμαι. Επιπλέον αν τώρα με τον προεμφυτευτικο δεν βρεθεί λέω τώρα εγώ υγιές έμβρυο δεν νομίζω ότι αντέχω άλλο να μπαίνω σε ωολληψιες. Ναι θέλω πολύ ένα παιδί αλλά από την άλλη δεν αντέχω και άλλα ιατρικά. Δεν γνωρίζεις την ζωή μου οπότε δεν ξέρεις πολλά βασικά πράγματα που έχω περάσει. Γεννήθηκα με ένα πρόβλημα καρδιάς με χαμηλά ποσοστά να επιβιώσω  οπότε μέχρι τα 18 μου ήταν δύσκολα τα πράγματα. Έκανα δύο χειρουργεία όπου στο δεύτερο έπρεπε να ήμουν ξύπνια. Οπότε δεν την παλεύω καθόλου με τα χειρουργεία όποια μορφή και να έχουν. Δε αντέχω άλλες κρίσεις ανχους.  Στα 27 μου που παντρεύτηκα ξεκίνησα για παιδί και μέτρα πόσα χρόνια το προσπαθώ. Μπορεί όχι με εξωσωματική αποκλειστικά. Μιλώντας λοιπόν για μένα και με πλήρη συνείδηση, εγώ έχω την ανάγκη να βάλω μια τέλεια. Είπα ότι θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια με την ελπίδα να είναι τυχερή και μετά θα βγω εκτός. Και όταν λέω εκτός εννοώ εκτός των εξωσωματικων. Γιατί ελεύθερες επαφές θα συνεχίσω να έχω. Χωρίς ελπίδα μέσα μου αλλά δεν έχω και λογο να μην έχω.Τα τελευταία τρία χρόνια εγώ δουλεύω μόνο για αυτό το παιδί. Ότι λεφτά βγάζουμε πάνε εκεί. Παλιότερα δεν είχαμε καν την δυνατότητα για εξωσωματική.Γιατί εμείς δεν είμαστε και οικονομικά άνετοι. Έκανα ότι περνάει από το χέρι μου για να το αλλάξω αυτό και εγώ και ο άντρας μου για να μπορούμε να υποστηρίξουμε οικονομικά το κόστος της εξωσωματικής.Τρία καλοκαίρια δεν έχουμε πάει διακοπές. Είμαστε πιο κουρασμένοι και οι δύο από ποτέ. Εξάλλου σαν άνθρωπος είμαι πολύ open και στην υιοθεσία.

Πόσο σημαντικά όσα λες. Εγώ νιώθω ότι εχουμε παγώσει τη ζωή μας για να κάνουμε εξωσωματική. Δουλευουμε και οι δυο, με ευτυχώς δικό μας σπιτι, μικρό μεν, αλλά δεν εχουμε ενοικιο. Έχουμε την πολυτελεια να εχουμε δυο αυτοκινητα. Αλλα για να ανταπεξέλθουμε οικονομικά έχουμε περιορίσει πάρα πολλά πράγματα, ούτε λόγος για ταξιδια όπως οι φίλοι μας. Οικονομική βοηθεια κι εμεις δεν εχουμε από πουθενά, οπότε όσο αντέξουμε. Ευχομαι ειλικρινα να έρθει το μωρο που θέλετε, αλλά εχεις απόλυτο δίκιο, πρέπει να ζήσουμε κάποια στιγμή και η ψυχική μας υγεία να ειναι πάνω απ' όλα. Θα περάσει η ζωή μας κι εμεις θα ειμαστε μέσα σε κλινικές και ωοληψίες και εμβρυομεταφορές.

On 14/4/2025 at 4:49 ΜΜ, kate82 είπε:

Αχ κορίτσι και εμείς μόνο σ αυτήν είχαμε βοήθεια ,όλες τις άλλες δώσαμε δώσαμε και τίποτα δεν έγινε ... Τώρα σ αυτήν που μακάρι να είναι η τελευταία μας έδωσε ο αδελφός μου την πιστωτική για να κάνουμε δόσεις γιατί όλο το ποσό μαζεμένο δεν υπήρχε ,δεν μας έδωσε λεφτά αλλά και αυτό το θεωρώ μεγάλη βοήθεια 

Μπορείς να μου πεις σε μήνυμα σε ποιο κέντρο είσαι και δέχονται δόσεις με πιστωτική; Είχα ρωτήσει στο Μη...α για ενα χειρουργειο που ειχα κάνει και μου ειχαν πει  πως δε γίνεται, οπότε λογικά δε θα γίνεται και το Eμ.......ις που είναι του ίδιου ομίλου.

20 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κ εδω Αθηνα παιδι μου τοσα και περισσοτερα παιρνουν. εγω το 500 που ειπε το κοριτσι, δεν το εχω ακουσει πουθενα. 

πας καλα ;;; μιλαμε για τον Παν… τον τοπ τον ημιθεο … εννοειται μονο για ετ… 🤣🤣🤣🤣φιλη μου εκανε δυο μαζι του και δεν εκανε καν παραλληλο υπερηχο γιατι της ειπε δεν τον χρειαζεται, εχει εμπειρια. και μετα το ειχα ξαναδιαβασει κι εδω να το λεει κοπελα (παλαιοτερα). τι να πεις… 

Συγγνώμη, λες αυτόν που έχει το Γ....ις ή ένα με το ίδιο επίθετο που είναι στη Θεσσαλονική. Εγώ είμαι στο Γ.....ς με άλλο γιατρό, αλλά δίνω πολύ λιγότερα! Βασικά ετ δεν εχουμε κανει γιατι δεν έχουμε εμβρυα, αλλα αν φτάσουμε να αποκτήσουμε εχω ρωτήσει πόσο θα στοιχίσει. Ο γιατρός μου είναι και στο Ι..ω, αλλα εκει παίζουν εντελώς άλλες τιμές.

20 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Και εγώ στο Ιασώ θα πάω τώρα δηλαδή εκεί πόσο ζητάει το κέντρο ; Εγώ έδινα 220 στο κέντρο και 250 στον γιατρό και ξανά λέω πως θεωρούσα πολύ το ποσό για ένα λεπτό υπόθεση για το κέντρο έλεγα νταξει επειδή της ξεπαγώνουν και της βάζουν στο σωληνάκι χαλάλι τα 220🙄

εντωμεταξυ χθες υπολόγιζα περίπου πόσο θα μας βγει η νέα προσπάθεια με φάρμακα ωοληψια προεμφυτευτικό κατάψυξη ετ  και μάλλον και βιοψία και έλεγα κοντά στα 8 αλλά αν είναι τέτοιες ακραίες οι τιμές του νέου κέντρο παει θα το ξεπεράσουμε το 10αρι…

Ναι σιγά μην δώσουμε και 2,5 για ετ για να μας έχει και 100ωρες στην αναμονή …τραγικό 

Θα σου στείλω μήνυμα να σου πω τιμές για το Ιασω γιατι πήρα πριν 10 μέρες και ρώτησα. Εντωμεταξύ τη Δευτέρα μου ειπε ο γιατρός μου ότι ανέβασαν κι άλλο τις τιμές :| βγαινει όντως περισσότερο σε σχεση με το Υ...α- Ivf Εμ......ις που μου είχε πει κόστος και ο παλιός μου γυναικολόγος.

20 ώρες πρίν, Tintin είπε:

Κορίτσια συγνώμη που μπαίνω "σφήνα " αλλά διαβάζω αυτά π λέτε κ θέλω να ρωτήσω 1000-1500 μαζί με τους υπέρηχους πριν την ετ;; γτ εγώ έδωσα 1500 χωρίς τους 3 υπερηχους  πριν που τους πλήρωσα 60€ τον 1 !

Στις διεγέρσεις-ωοληψίες κι εγώ δεν πλήρωνα κάτι. Πλήρωνα το ποσο που ειχαμε συμφωνησει εξ αρχής την ημέρα της ωοληψίας. Αλλά ξέρω ότι πολλοί γιατροι χρεώνουν επιπλέον τους υπερηχους και νομίζω πως ειναι κι ενας λόγος που θελουν να γινεται υπέρηχος καθε 2 μέρες από την αρχή.

19 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πάντως σε σχέση με τις τιμές … το πιο ακριβό που έχω ακούσει μέχρι τώρα για ωοληψια σε φυσικό κύκλο είναι 1600-1800 περίπου. Φυσικό κύκλο τονίζω που συνήθως τα ωάρια είναι λίγα ! Εγω δλδ που κάνω αυτή τη δουλειά κάθε μήνα θα είχα πουλήσει το ένα μου νεφρό καιρό ως τώρα.

Αυτό το σκεφτόμουν κι εγώ, αλλα μου είπαν ότι είτε ειναι φυσικός είτε διεγερση το ποσο της ωοληψίας ειναι το ίδιο, 1.000 καθε φορά, τόσα δινω εγώ γιατρός και κλινική μαζί. Τα θεωρω καλά η αλήθεια ειναι, απλα εχω λιγο φρικαρει γιατι βλέπως πως λογικά θα χρειαστώ πολλές ωοληψίες. Δεν ειναι μικρο ποσο για να το δίνεις καθε μήνα.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αντε Δεσποινα το εφαγες το μισο (σχεδόν) γάιδαρο!!Εξου και το γαϊδουρακι στο τικερ..

Λοιπόν Ηλιανα - για να ευθυμησουμε- πάω στοιχημα εισαι πόντια..Λές εχεις πωπό, την κοιλιά μας την γραφεις κοιλία..Για πές!!!

ρεεε...το γαιδουρακι ειμαι εγω στο τικερ...μονο που αυτο ειναι της μελινας...εξουθενωμενο γαιδουρακι και παιδι αραχτο!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντε Δεσποινα το εφαγες το μισο (σχεδόν) γάιδαρο!!Εξου και το γαϊδουρακι στο τικερ..

Λοιπόν Ηλιανα - για να ευθυμησουμε- πάω στοιχημα εισαι πόντια..Λές εχεις πωπό, την κοιλιά μας την γραφεις κοιλία..Για πές!!!

χαχαχαχ α ρε stone με τα συμπερασματα σου!!!εγω παντως ειμαι καθαρη ποντια!!!:D:D:tongue:

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Μην βάνς στοίχμα θα του χας

δεν είμαι ποντιά χιχιι χουργιο ιδω καλε λαρσαααααααααααααασσσσσσσσσσσσσς εδώ :tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

ελα δεν παιζω!!!! που το ξερεις εσυ το ονομα της μανας του λευτερη????εεεε????

Μαρί συστιθκά όταν μπηκα στου καφε κι είπα μι λεν Ηλιάνα ΜΕ ΕΝΑ ΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΝΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΤΑΞ ?

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλή εβδομάδα και από μένα!

Αν και πέρασα ωραία το Σαββατοκύριακο, πήγαμε και βολτούλα χθες ως τη Χαλκίδα σήμερα είχα πολλά νεύρα το πρωί (πάλι το θυροειδή κατηγορώ, να δω τι θα δείξουν και οι εξετάσεις). Έτσι και εγώ το έριξα το πρωί στις δουλείες, καθάρισα κάτι πατζούρια που ήταν μες το χώμα, το ένα μπαλκόνι, τζάμια, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, λίγο το μπάνιο, έκανα και φαγητό πέρασε η ώρα. Ο άντρας μου ξεκίνησε κάτι σεμινάρια τις Δευτέρες έτσι σήμερα θα μας έρθει μάλλον κατά τις 9. Το ωραίο είναι ότι μαζί με το μωρό τον Οκτώβρη ξεκινά και το ανοιχτό πανεπιστήμιο, να δω πως θα τα καταφέρει!

Όσο για το δωμάτια, εδώ που μένουμε τώρα έχει τρια υπνοδωμάτια, είναι όμως λίγο μικρά. Το ένα είναι η κρεβατοκάμαρά μας, το άλλο είναι το παιδικό και το τρίτο γραφείο. Προς το παρόν δε σκεφτόμαστε να κάνουμε πολλές αλλαγές, μόνο κάποιοες τροποποιήσεις στο γραφείο για να χωρέσουνε κάποια πράγματα του μωρού. Άλλωστε το μικρό θα το έχω στην κρεβατοκάμαρα στην αρχή, αν θα πάει και πότε σε δικό του δωμάτιο θα εξαρτηθεί από το πόσο θα ξυπνάει το βράδυ. Επιπλέον υπολογίζουμε το επόμενο καλοκαίρι να πάρουμε μετάθεση και να πάμε στο δικό μας σπίτι, εκεί έχουμε 4 δωμάτια αλλά ακόμα δεν έχουμε καταλήξει τι θα κάνουμε, έχουμε καιρό!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...