Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα 

Εύχομαι η νέα χρονιά να μας φέρει αυτο που πραγματικά ποθουμε ,για τις μέλλουσες μανούλες εύχομαι με το καλό να κρατήσουν τα νινακια τους στην αγκαλιά τους !!! 

Μην το βάζετε κάτω γιορτάστε φάτε πιείτε και ανεβάστε την ψυχολογία σας !!! P.s μην το ψάχνετε πολύ το σωστό timing θα μας έρθει και σε εμάς!!!

Με το καλό το 2025 με υγεία και πολλές φουσκωμένες κοιλίτσες!!! 🥰🥰🥰

• Μου αρέσει 3

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια μου χαθηκα πολυ αυτες τις ημερες και μου λειψατε.

χαιρομαι που ολες ειστε καλα και ετσι θα μαστε μεχρι το τελος!!να στε σιγουρες!!ολες θα ακουσουμε το πρωτο κλαμα του μωρου μας!!!!

εμεις ειχαμε εργασιες στο σπιτι ,γιατι το τριτο δωματιο (υπνοδωματιο) που εχουμε το ειχαμε γραφειο (γραφειο να το πει ο θεος) και γινοταν χαμος ,δε σας λεω τι σαβουρα πεταξα.κ ακομη δε τελειωσαμε.εκεινο το δωματιο λοιπον θα γινει παιδικο για την αλλη μπουμπου κ ετσι σιγα σιγα το διορθωνουμε.ξεπατωθηκα και εγω το σαββατοκυριακο.

τα φιλακια μου σε ολες!!!

ααα κατεβασα και εγω τα καλοκαιρινα!!!!μια χαρα...(ποτε θα παμε για ψωνια????)οχι απο θεμα μεγεθους αλλα δε μου αρεσει τιποτα!!

για τα νυχια ellain εγω ποδια χερια θα τα κανω γαλλικο ,τα χερια αυτες τις μερες τα ποδια πιο μετα,γιατι εμεις δε βαλαμε ακομη σανδαλια και αν παρουμε παραδειγμα εμενα που ειμαι κρυουλιαρα,κατα τον ιουνη με κοβω!!

γεια σας και απο εμενα κοριτσουδες!!

ellain και εγω εβαφα τα νυχια στην πρωτη εγκυμοσυνη και το ιδιο θα κανω και τωρα (ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΠΟΤΕ!!).

nenaki θα κανεις 2 παιδικά δωματια?? εγω ακόμα προσπαθω να βγαλω ακρη πως θα αλλαξουμε το σπιτι. εχουμε και εμεις 3 κρεβατοκαμαρες εκ των οποιων η μια ειναι γραφειο αλλα δεν ξερω τι να κανω.

μεχρι τωρα εχω σκεφτει τα εξης σεναρια

-να φτιαξω ενα παιδικο και για τα δυο (αλλα οταν το ενα θα κοιμαται και το αλλο θελει να παιξει τι γινεται??:confused::confused:

-να φτιαξω 2 παιδικα και να καταργησω το γραφειο (μονο που εχω 100000βιβλια και στο γραφειο δουλευω συνεχεια...που θα τα παω δεν χωρανε πουθεναααα:confused::confused::confused::confused:

-να φτιαξω ενα παιδικο και ενα δωματιο παιδοτοπο (αλλα και παλι ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΩ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΩΩΩ????):confused::confused::confused::confused:

- να φτιαξω 2 παιδικα και 1 γραφειο και εγω με τον αντρα μου να μετακομισουμε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ρε γαμωτο τι θα κανω???? μηπως να αγορασω ενα μεγαρο??? ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕΕΕΕΕ

α καλε το ξεχασα...σας ειπα οτι μαλλον καταλαβα το μπεμπακο???μαλλον δηλαδη αλλα δεν μπορει..αυτος ειναι...αυτα τα πεταλουδισματα και φτερουγισματα δεν τα καταλαβαινω...στην μελινα καταλαβα κλωτσια κανονικη αλλα στην 21η εβδομαδα..τωρα νοιωθω κατι σαν μπουρμπουληθρες στην κοιλια!! κανει κωλοτουμπες ο τυπος!!

με τα κιλα πως τα πατε???εγω εχω βαλει και επισημα πλεον 3!!!! αντε καλα 30 με βλεπω!!!! ουτε στα μισα της εγκυμοσυνης δεν εχω φτασει ακομα!!

stone κατεβασα τα καλοκαιρινα ,αλλα δεν ανεβασα ολα τα χειμωνιατικα!!!χαχαχαχ

και εδω βροχες και κρυο.αμαν.

δεσποινακι λοιπον ειστε και εσεις τα ιδια χαλια!!!

και εγω σκεφτομουν αρχικα τι να κανω,μαζι δεν της εβαζα με τιποτα,γιατι θελω η καθεμια να εχει τον δικο της χωρο,ασε που η μικρη θα ξυπναει κ συνεχεια και ετσι δε θελω να επηρεαζεται η μεγαλη.

στο τριτο δωματιο κ εγω εχω τα απειρα απο τα ευχολογια -προσκλητηρια-μπομπονιερες -κοσμηματα που κανω,δε φανταζεσαι τι γινεται.ολα αυτα λοιπον τα μεταφερω στην κρεβατοκαμαρα,οπου μια γωνια της την φτιαχνω με ειδη αποθηκευσης που προμηθευτηκα απο το ικεα.γινεται ομορφο παντως.οταν με το καλο το τελειωσω θα βαλω φωτο και μη φανταστεις η κρεβατοκαμαρα ειναι κανενα μεγαλο δωματιο,αλλα δε γινεται διαφορετικα.ετσι θα μαστε καπως συμμαζεμενα.

να μετακομιζα εγω χωρις τον αντρα χαχαχ θα ηταν μια καλη λυση!!!!

ααα αυτο το ενα παιδικο κ το αλλο δωματιο,δε μου αρεσει καθολου,γιατι και στα δυο τα δωματια θα γινεται χαμος θελεις δε θελεις.κανενα αποθηκακι δε εχετε?η στο μπαλκονι να βαλεις καμια ντουλαπα απο τις πλαστικες κ τα βιβλια που δε χρησιμοποιεις πολυ συχνα εκει.αληθεια τι βιβλια εχεις?

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

α καλε το ξεχασα...σας ειπα οτι μαλλον καταλαβα το μπεμπακο???μαλλον δηλαδη αλλα δεν μπορει..αυτος ειναι...αυτα τα πεταλουδισματα και φτερουγισματα δεν τα καταλαβαινω...στην μελινα καταλαβα κλωτσια κανονικη αλλα στην 21η εβδομαδα..τωρα νοιωθω κατι σαν μπουρμπουληθρες στην κοιλια!! κανει κωλοτουμπες ο τυπος!!

με τα κιλα πως τα πατε???εγω εχω βαλει και επισημα πλεον 3!!!! αντε καλα 30 με βλεπω!!!! ουτε στα μισα της εγκυμοσυνης δεν εχω φτασει ακομα!!

Χαχαχαα και εγώ 3 έβαλα και είμαι μονο 13 εβδομάδες μπουαααχχχχχχχχχχχχχχ τοφαλα με βλέπω αν και τον γιο μου πήρα μονο 9 ½

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

εμενα κοριτσια πραγματικα με εχει σακατεψει η μπουμπου.δε μπορειτε να φανταστειτε τι κλωτσιδια τρωω,σε ανυποπτο χρονο και δυναμη!!

σιγα βρε δεσποινα μην ειναι πολλα τα 3 κιλα.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Κι εγω τοσα πήρα αλλά η κοιλια εδω και 10 μερες εδειξε...

Γιατι υπαρχει καμια που εβαλε λιγοτερα απο τρια κιλα;;Ε;;;Υπάρχει;;;;;;;;;;;;;;

Το μπεμπακο ακομη δεν τον νοιωθω, αν και νοιωθω κτ ψευτοκινησεις αλλα μαλλον απο εντερα κλπ ειναι...Ο γιατρος μου ειπε απο την 14η-15η εβδομαδα και μετα να περιμενω να αισθανθω σαν δευτεροτοκη που ειμαι..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Εγώ πάλι χτες πήγα στο χωριό μου και με βλέπει μια ξαδέρφη μου και μου λέει καλά τι αδύνατη που είσαι ? ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ

τις λεω τι αδύνατη? με δουλεύεις πήρα 3 κιλά στον ποπό

μια χαρά κούκλα είσαι μου ΑΠΑΝΤΑ κορμάρα

ανυψώθηκε το ηθικό μου

η μητέρα μου και η πεθερά μου δεν πιστεύουν ότι είμαι έγκυος ο 3 μηνών και μπαίνω στον 4

που είναι η κοιλία μου λένε? αποκλείετε ψέματα μας λες

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ … ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΓΩ

stone κατεβασα τα καλοκαιρινα ,αλλα δεν ανεβασα ολα τα χειμωνιατικα!!!χαχαχαχ

και εδω βροχες και κρυο.αμαν.

δεσποινακι λοιπον ειστε και εσεις τα ιδια χαλια!!!

και εγω σκεφτομουν αρχικα τι να κανω,μαζι δεν της εβαζα με τιποτα,γιατι θελω η καθεμια να εχει τον δικο της χωρο,ασε που η μικρη θα ξυπναει κ συνεχεια και ετσι δε θελω να επηρεαζεται η μεγαλη.

στο τριτο δωματιο κ εγω εχω τα απειρα απο τα ευχολογια -προσκλητηρια-μπομπονιερες -κοσμηματα που κανω,δε φανταζεσαι τι γινεται.ολα αυτα λοιπον τα μεταφερω στην κρεβατοκαμαρα,οπου μια γωνια της την φτιαχνω με ειδη αποθηκευσης που προμηθευτηκα απο το ικεα.γινεται ομορφο παντως.οταν με το καλο το τελειωσω θα βαλω φωτο και μη φανταστεις η κρεβατοκαμαρα ειναι κανενα μεγαλο δωματιο,αλλα δε γινεται διαφορετικα.ετσι θα μαστε καπως συμμαζεμενα.

να μετακομιζα εγω χωρις τον αντρα χαχαχ θα ηταν μια καλη λυση!!!!

ααα αυτο το ενα παιδικο κ το αλλο δωματιο,δε μου αρεσει καθολου,γιατι και στα δυο τα δωματια θα γινεται χαμος θελεις δε θελεις.κανενα αποθηκακι δε εχετε?η στο μπαλκονι να βαλεις καμια ντουλαπα απο τις πλαστικες κ τα βιβλια που δε χρησιμοποιεις πολυ συχνα εκει.αληθεια τι βιβλια εχεις?

στην κρεβατοκαμαρα δεν χωραει τιποτα!!! οταν φτιαξαμε το παιδικο και καταργησαμε τη 2η κρεβατοκαμαρα εβαλα και μια βιτρινα με τη συλλογη απο τα πετρωματα μου που πιανει ολο τον ενα τοιχο!!

τα βιβλια δεν παιζει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να τα βαλω στο μπαλκονι!!! θα διαλυθουν!!! τα περισσοτερα ειναι λογοτεχνικα, πολλα ειναι της σχολης και της δουλειας τα οποια δεν μπορω να τα βαλω σε κουτες γιατι μου χρειαζονται δεδομενου οτι η δουλεια μου εχει πολυ διαβασμα και το ιδιο και ο αντρας μου!!! οποτε...τον ηπια....

Εγώ πάλι χτες πήγα στο χωριό μου και με βλέπει μια ξαδέρφη μου και μου λέει καλά τι αδύνατη που είσαι ? ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ

τις λεω τι αδύνατη? με δουλεύεις πήρα 3 κιλά στον ποπό

μια χαρά κούκλα είσαι μου ΑΠΑΝΤΑ κορμάρα

ανυψώθηκε το ηθικό μου

η μητέρα μου και η πεθερά μου δεν πιστεύουν ότι είμαι έγκυος ο 3 μηνών και μπαίνω στον 4

που είναι η κοιλία μου λένε? αποκλείετε ψέματα μας λες

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ … ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΓΩ

ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΟ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ??ΒΡΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑΑΑΑ!!!! ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ!!! ΦΤΟΥ ΣΑΣ!!!

Διαφημίσεις

Αντε Δεσποινα το εφαγες το μισο (σχεδόν) γάιδαρο!!Εξου και το γαϊδουρακι στο τικερ..

Λοιπόν Ηλιανα - για να ευθυμησουμε- πάω στοιχημα εισαι πόντια..Λές εχεις πωπό, την κοιλιά μας την γραφεις κοιλία..Για πές!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

εεεε εγω ειμαι κατω απο 3 κιλα!!!!2 εχω παρει μεχρι στιγμης!!!!χαχαχχα

δεσποινα τι να πω δε ξερω,βαλε καμια ντουλαπα με τα βιβλια στον διαδρομο-στο σαλονι-στο μπανιο χαχα οπου βρεις!!!!

μαμαλευτερακι ετσι θελουμε να ανεβαινει το ηθικο μας!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΟ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ??ΒΡΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑΑΑΑ!!!! ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ!!! ΦΤΟΥ ΣΑΣ!!!

ΧΑΧΑΧ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΟΚΑΛΟ ΕΧΩ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΤΖΕ ΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗΘΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΧΥΜΩΔΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΓΩ ΧΙΙΧΙΧ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...