Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, για το θέμα του μικρού κύκλου, μην το μετράτε Πιστεύω πώς ο γιατρός σου εννοούσε το λεγόμενο luteal phase.Λένε ότι κακή ένδειξη είναι όταν η απόσταση από την ημέρα της ωορρηξίας ως την 1η μέρα του επόμενου κύκλου είναι κάτω από 11-12 ημέρες τότε είναι πρόβλημα συνήθως ορμονικό που φτιάχνεται.Δηλαδή μια γυναίκα που έχει 25 ημέρες κύκλο αλλά κάνει ωορρηξία την 12η-13η μέρα είναι συνήθως εντάξει. Αν όμως, στον φυσικό μας κύκλο, κάνουμε ωορρηξία την 15-16η μέρα και στις 25 ημέρες αδιαθετούμε τότε είναι πιθανός αρνητικός παράγοντας προς βελτίωση. Τώρα πώς μετριέται αυτό εν μέσω εξωσωματικής, δεν ξέρω, αν έχεις ενδείξεις από πριν τότε αξίζει να το ψάξεις γιατί κάτι δεν ισορροπεί καλά ορμονικά.

Δεν έχω κάποια ένδειξη που να μου έχει κάνει highlight ο γιατρός ανά τα χρόνια μιας και κάνω ορμονολογικές (FSH, AMH,E2 και LH) τα τελευταία 8 χρόνια συστηματικά γιατί το παρακολουθούσαμε για το θέμα της ΑΜΗ με τον κανονικό μου γυναικολόγο. Σε ενδοκρινολόγο που είχα πάει παλιά επίσης δε μου είχε πει κάτι. Εγώ με κύκλο 24-25 ημερών κάνω ωορρηξία την 10η ημέρα περίπου. Υπάρχει περίπτωση να μη μπορεί να αναπτυχθεί σε 10 μέρες το ωάριο; Σήμερα που το μετρήσαμε 7η μέρα χωρίς φάρμακα ήταν στα 15χιλ.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Γενικά να ξέρεις ότι με τους φυσικούς τροποποιημένους δηλαδή με φάρμακα είναι πολύ συνιθισμενο αυτό με τα ανώριμα να συμβαίνει . Το έχω ακούσει από πάρα πολλές γυναίκες που κάνουν τέτοια πρωτόκολλα να έχουν ωάρια που τελικά δεν κάνουν καλές γονιμοποιήσεις . 

Επίσης αυτό με την ποιότητα είναι μια θεωρία που στέκει . Επειδή έχεις χαμηλή ΑΜΗ από πολύ μικρή ηλικία κάτι δεν έχει συμβεί σωστά σε αυτό το κομμάτι για κάποιο λόγο. Δεν είναι το ίδιο μια γυναίκα με χαμηλή Αμη στα 38 της με μια γυναίκα με πολύ χαμηλή Αμη από τα 25.  Κάτι έχει πάει πολύ λάθος με την κατασκευή του συστήματος οπότε είναι κάπως αναμενόμενο να πρεπει να ψάξεις λίγο καλητερα για κάποιο υγιής ωάριο. Θέλει λίγο παραπάνω χρόνο σίγουρα 

Νομίζω δε σου απάντησα νωρίτερα γιατί έβλεπα τα μηνύματα ενώ ήμουν γραφείο και δε μπορούσα να απαντήσω πλήρως. Αν όντως πάει κάτι πολύ λάθος στη κατασκευή του συστήματος είναι πολύ πιθανό να μη μπορώ να το φτιάξω και ποτέ. Αυτό είναι που με φοβίζει κυρίως. Δλδ αν ο οργανισμός έχει συγκεκριμένο τρόπο που λειτουργεί, τι θα αλλάξει; Πως φτιάχνει η ποιότητα αν είναι κατασκευαστικό; Εχουμε δείγμα από 7 ωοληψιες, τώρα θα κάνω την 8η πρακτικά. Το μόνο που ελπίζω είναι να αντιδράσει καλύτερα στον εντελώς φυσικό κύκλο. Είναι πιθανό να ζορίζεται τόσο με τα απλά φάρμακα τροποποιημένου κύκλου; Πλάκα θα έχει να φταίει αυτό τόσο καιρό. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Clelia μου τα ελαφριά έχουν μέινει στο δωμάτιο!!Ένα τελευταίο πέρασμα στη ντουλάπα το κάτω μέρος φυσικά διακόπτες και σκούπισμα σφουγγάρισμα!!!Δεν έχω κάποιον άλλο να μου τα κάνει σήμερα δυστυχώς!!!Ασε δεν ξαναζορίζομαι γιατί δυο μέρες τώρα έχω κατι τραβήγματα δολοφονικά!!!!!!!Μη φωνάξεις!!!!Το υπόσχομαι μονο τα ελαφρία θα κάνω!!!!!

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλή εβδομάδα!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Angelique τέλεια νέα!! Μπράβο, μπράβο!! Πάντα τέτοια καλά!!

Ευχαριστώ Clelia και σε σένα τα καλύτερα πάντα!!!

Αγγελικη συγχαρητηρια!!

Πηρα και εγω την Παρασκευη τις εξετασεις και εχω καπου στι 1:13000 "..."

Καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

Τέλεια και τα δικά σου νέα και με το καλό τα επόμενα!!!
αγγελική συγχαρητήρια! πολύ καλό το ποσοστό σου
Να είσαι καλά πρασινούλα μας!!!
Hroukaki αυτό θα προλάβεις να το διαβάσεις: ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!

Τώρα που έχεις την ευκαιρία και την αφορμή βεβαίως-βεβαίως να κάαααθεσαι και όλοι οι άλλοι να τρέχουν για την πάρτη σου :D

Hroukaki συμφωνώ... ΟΧΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ όλα στην ώρα τους...

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημέρα και καλη εβδομάδα, ωραία νέα για τις απαντήσεις σας διαβάζω και χαίρομαι.

Chris και Ειρήνη όπως λένε και στο χωριό μου "καλό το καθησιό αλλα η ξάπλα ακόμα καλύτερα". καλα μην με βρίσετε περνάει γρήγορα ο καιρός και η κουνιάδα μου είχε συσπάσεις σε αυτό το μήνα και μια τεράστια αποκόλληση και με ξεκούραση και μαγνήσιο πήγε πολύ καλά και γεννάει σε λίγες μέρες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Κοριτσακια καλημερα και καλη εβδομαδα!!!

Τι μου κανετε? Συγχαρητηρια στις εγκυουλες amgelique & stone με τα υπεροχα ποσοστα!!!

hroukaki εισαι λιγο μες την τρελα!! Ασε το σπιτι καλη μου, μωρο κουβαλας! Τα ντουβαρια εκει ειναι, δεν φευγουν θα καθαριστουν οταν με το καλο μπορεσεις! Μην κανεις μαγκιες (σου το λεω γιατι τις κανω κι εγω με την καθαριοτητα και μετα μετανιωνω!)

ploegisi δεν πειραζει που δεν το πολυχαρηκες φετος το γλεντι, θα το χαρεις του χρονου!! Και να σου δωσω μια ιδεα, αφου μαζευεται και ολο το χωριο και πολυ γουσταρεις, κανε ταυτοχρονα και τα βαφτισια!!!:D καλο ε??

clelia μου ποσο σε καταλαβαινω, αυτο με τον υπνο ειναι σοβαρο θεμα. Βεβαια εσυ ξυπνας χαραματα, εγω ξυπναω 7-7.30 αλλα γυρναω 7 απογευμα και κουτουλαω... Υπομονη αν και νομιζω οτι η υπνηλια θα μας ακολουθει σε ολη την εγκυμοσυνη.

Εμενα ηρθε η μανουλα και η νονα μου, ειμαστε κοριτσοπαρεα τωρα και εχει πλακα. Με εχουν στα οπα οπα, θα μου κανουν τις δουλειες του σπιτιου και θα μου μαγειρεψουν ταψακια να μου τα βαλουν καταψυξη για την αλλη βδομαδα! Τι αλλο θελω, ετσι? ;)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ploegisi δεν πειραζει που δεν το πολυχαρηκες φετος το γλεντι, θα το χαρεις του χρονου!! Και να σου δωσω μια ιδεα, αφου μαζευεται και ολο το χωριο και πολυ γουσταρεις, κανε ταυτοχρονα και τα βαφτισια!!!:D καλο ε??

Εμενα ηρθε η μανουλα και η νονα μου, ειμαστε κοριτσοπαρεα τωρα και εχει πλακα. Με εχουν στα οπα οπα, θα μου κανουν τις δουλειες του σπιτιου και θα μου μαγειρεψουν ταψακια να μου τα βαλουν καταψυξη για την αλλη βδομαδα! Τι αλλο θελω, ετσι? ;)

δεν είναι κακή ιδέα, αλλά πρώτον έχουμε πολύ καιρό μέχρι τότε, ας είμαστε καλά, και δεύτερον, δε θα πρωτοτυπήσω, έχει ξαναγίνει από συγγενείς, αλλά όντως είναι υπέροχα. θα το σκεφτώ... σοβαρά... :cool:

είσαι και τυχερούλα ελενάκι ε? δυο μαμάδες στο σπίτι είναι τέλεια!! αχ! μακάρι να γίνουμε κι εμείς σαν τις μανούλες μας βρε κορίτσια! τι χαρά που μας δίνουν... η δική μου ξεπατώθηκε το σκ... και όσο δε μ' έβλεπε καλά, τόσο να κάνει περισότερα για να με κάνει να νιώσω καλύτερα!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

ellain ποιος την χάρη σου!! Αρχόντισσα σε έχουν!!

Να ρωτήσω κάτι, τώρα τελευταία (και συγκεκριμένα από την περασμένη Πέμπτη), έχω παρατηρήσει ότι όταν περπατάω (όχι συνέχεια, ώρες-ώρες με πιάνει) νιώθω λίιιιγο περίεργα στο σημείο που βρίσκεται το μωρό. Δεν είναι πόνος ούτε ενόχληση ούτε βάρος. Είναι ότι νιώθω ότι "κάτι υπάρχει εκεί μέσα". Τώρα θα μου πείτε: "Υπάρχει, χαζή!!", αλλά μόνο εγώ το νιώθω??

Εεεεεεεεεεεε?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κοριτσακια καλημερα και καλη εβδομαδα!!!

Τι μου κανετε? Συγχαρητηρια στις εγκυουλες amgelique & stone με τα υπεροχα ποσοστα!!!

Thank you ellain !!!

Stone μου τι καλά που το είδες το νινί σου από τη 12η κι όλας εβδομάδα!!! Εγώ ελπίζω... στο επόμενο ραντεβού, τον επόμενο μήνα... να μας δείξει ταυτότητα...

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ναι Αγγελικη, δεν ξεμενω απο τουτουδες!!χαχα

Ellain δεν θα προλαβαινεις να φουρνιζεις ταψακια!!!μιαμ-μιαμ

Κλέλια καλομελέτα κι ερχεται...η κλωτσούλα ντεεε!!!

Ploegisi ευχομαι αυτη να ειναι μια ανωδυνη εβδομαδα χωρις εντονα συμπτωματα!!

Ηρω με το μαλακό ε...Οτι και να σου λέμε εμεις εσυ τωρα εχεις και τη λαχταρα για το νεο σπίτι οποτε κοιτα αυτα που κανεις να μη σε ζοριζουν τουλάχιστον!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημέρα ή μάλλον καλό μεσημέρι και καλή βδομάδα τι κανετε διάβασα ότι είχαμε αποτελέσματα από αυχενικές μια χαρά.

εγώ πάλι το σ/κ ξεπατώθηκα στις δουλειές το σαββάτο είχαμε και κόσμο στο σπίτι ευτυχώς χτες κράτησε η μαμά μου το μικρό και πήγαμε για καφεδάκι με φίλους μετά από πάρα πολύ καιρό.

ρε κορίτσια με τον ύπνο πως τα πάτε εγώ έχω αρχίσει και δεν βολεύομαι μια ξυπνάω γιατί βλέπω εφιάλτες μια για την τουαλέτα... άστα

Ηρώ, πόσο σε καταλαβαίνω... δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο ρε κορίτσι σίγουρα! κι εγώ τα ίδια έκανα και θα τα ξανακάνω τώρα με τη μετακόμιση του σπιτιού! θέλω πολύ να με δω να ετοιμάζω το δωμάτιο του μπεμπέ!!!

πετραδάκι μου σ' ευχαριστώ! μακάρι αλλά δεν το βλέπω, έχω συνηθήσει πλέον με την κατάσταση! έχω σταματήσει να παραπονιέμαι δημόσια, ο αντρούλης μου τα τραβάει όλα! και λίγο οι γονείς μου που το μόνο που κάνουν είναι να χαμογελούν και να με καθησυχάζουν!

μαράκι κι εσύ τα ίδια? μια χαρούλα μας βλέπω όλες! εγώ περιμένω το τριήμερο της πρωτομαγιάς (που θα το κάνω εγώ τριήμερο) και θα πάμε λίμνη πλαστήρα με την ευκαιρία ενός γάμου! μπας και ξεκουραστώ και λιγάκι!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Κλέλια καλομελέτα κι ερχεται...η κλωτσούλα ντεεε!!!

Stone λες???? Θέλω σουτ!!! Κάτι νιώθω σαν ενοχλησούλες, τσιμπηματάκια κλπ *(σε άλλες φάσεις με αυτή που περιέγραψα πριν) αλλά ο παλιο-γιατρούλης μου είπε ότι είναι νωρίς ακόμη. Κακιασμένος!

Σας είπα τι του έκανα την Πέμπτη? Όχι! Με εξέτασε, είδαμε το νινί, χαρήκαμε, έπαιζε με τον υπέρηχο, το πείραζε και αυτό αντιδρούσε κλπ. Πάμε στο γραφείο του, μου δίνει οδηγίες για τα χάπια που θα παίρνω, για τις εξετάσεις που θα κάνω, έπιασαν την συζήτηση με τον άντρα μου που τον συμπαθεί πολύ κλπ. Φτάνει η ώρα να φύγουμε, σηκώνομαι τον φιλάω σταυρωτά και φεύγω, ο σύζυγος έδωσε το χεράκι του, και όταν ήμουν στην πόρτα με ρωτάει "Θα με πληρώσετε??". :D. Ρεζίλι έγινα, το ξέχασα τελείως!! Γυρνάω και λέω στον σύζυγο: "Γμτ!! Δεν προλάβαμε να φύγουμε να γλιτώσουμε τα χρηματάκια!!" :tongue::tongue:. Ρεζίλι!!

Μαρία και εγώ τώρα τελευταία πολύ τουαλέτα, στον ξύπνιο μου, στον ύπνο μου, γενικώς!! Τι θα κάνουμε στο γ' τρίμηνο, μου λες??

hroukaki δεν μας είπες: τέρμα οι κολπικοί υπέρηχοι που σου προκαλούν υστερία ? :tongue:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Να μαι και γω!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν έχω πάει ακομα να καθαρίσω!!!!!Μιλάμε για την τεμπελιά την ίδια!!!Αλλα δεν έχω κουράγιο τι να κάνω;;;;Θα πάω το απόγευμα κατα τις πέντε δηλαδή...

Clelia μου στην αυχενική δεν την γλίτωσα!!!Μου υποσχέθηκε όμως οτι ήταν η τελευταία φορά!!!!!

Α δεν είμαι η μόνη που ανα δύο ώρες μέρα νύχτα είναι στην τουαλέτα;;;

Αρχισά και γω να βλέπω περιέργα όνειρα τη νύχτα!!!!!Και ξυπνάω (συνήθως για τουαλέτα ) και μετά κάνω αγώνα για να ξανακοιμηθώ!!!!!

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ ρε Κλελια το μωρο σου σου εχει παρει τα μυαλα απο τωρα!!! Καλα κι αυτος ο γιατρος, ας σου τα επαιρνε διπλα την αλλη φορα! Δεν φτανει που σου λεει οτι δεν ειναι ακομα το μωρο που κλωτσαει!

ploegisi εννοειται να πανε ολα καλα ως τοτε και να εχουμε γερα μωρακια, αλλα ξερεις αφου ειναι ενα γεγονος που το περιμενεις ολη την χρονια, και ξεφευγει απο την βρωμοΑθηνα μας, ειναι καλη φαση να γινουν βαφτισια μαζι με πανηγυρι και γλεντι και χορος!!

maraki εγω απο την αρχη δεν εχω καλο υπνο, ξυπναω πολλες φορες για τουαλετα και τωρα εχω και τα ονειρα που πιο ζωντανα δεν γινονται! Νομιζω οτι τα ζω! Παντως εχω αρχισει να σκεφτομαι σοβαρα την αλλαγη μαξιλαριου και να παρω κι εκεινο το μαξιλαρι κουλουρα που το αγκαλιαζεις και βολευεις λιγο το στηθος λιγο την κοιλιτσα, μπας και δω μια ασπρη μερα!

Πηγα το ΣΚ και πηρα καινουρια σουτιεν γιατι τα παλια δεν χωρουσαν το στηθος μου πια, και πηρα κατι ανετα χωρις μπανελα αλλα, ρε κοριτσια, ειναι σαν πανοπλια, πιανει σχεδον ως τον ωμο!! Ο,τι πρεπει για τις αερινες μπλουζιτσες και φανελακια του καλοκαιριου! Επισης κατι αλλο, μια και εδω ηρθε το καλοκαιρι για τα καλα (γυρω στους 30 βαθμους) και σκεφτομαι τα πεδιλακια μου, εσεις τι λετε να κανετε με το βαψιμο των νυχιων? Ναι ή ου???

Vqyip2.png

B4Snp2.png

κοριτσακια μου χαθηκα πολυ αυτες τις ημερες και μου λειψατε.

χαιρομαι που ολες ειστε καλα και ετσι θα μαστε μεχρι το τελος!!να στε σιγουρες!!ολες θα ακουσουμε το πρωτο κλαμα του μωρου μας!!!!

εμεις ειχαμε εργασιες στο σπιτι ,γιατι το τριτο δωματιο (υπνοδωματιο) που εχουμε το ειχαμε γραφειο (γραφειο να το πει ο θεος) και γινοταν χαμος ,δε σας λεω τι σαβουρα πεταξα.κ ακομη δε τελειωσαμε.εκεινο το δωματιο λοιπον θα γινει παιδικο για την αλλη μπουμπου κ ετσι σιγα σιγα το διορθωνουμε.ξεπατωθηκα και εγω το σαββατοκυριακο.

τα φιλακια μου σε ολες!!!

ααα κατεβασα και εγω τα καλοκαιρινα!!!!μια χαρα...(ποτε θα παμε για ψωνια????)οχι απο θεμα μεγεθους αλλα δε μου αρεσει τιποτα!!

για τα νυχια ellain εγω ποδια χερια θα τα κανω γαλλικο ,τα χερια αυτες τις μερες τα ποδια πιο μετα,γιατι εμεις δε βαλαμε ακομη σανδαλια και αν παρουμε παραδειγμα εμενα που ειμαι κρυουλιαρα,κατα τον ιουνη με κοβω!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Ellain εγω χειμωνα καλοκαιρι τα νυχια τα εχω βαμμενα (χερια-πόδια)

Στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ηταν απο τα ελάχιστα που δεν μου απαγορευσε ο doctor και τωρα μια απο τα ιδια..

Κι εγω πρεπει οπωσδηποτε να κανω κτ με τα σουτιενακια, όλο το στηθος απ'έξω πεταγεται..χαχα

Ετσι θα ειναι τα σουτιεν μας απο εδω καιπερα, σαν των γιαγιαδων μας..Ουτε καν της μαμας μας!!

Νενα καλό ξεκαθαρισμα!!Εβγαλες κιολας τα καλοκαιρινα;;Εδω χειμωνα εχουμε πάλι...

Ploegisi μην ανησυχεις σε λίγο καιρο θα ειναι παρελθον ολη αυτη η ανακατωσουρα και η ναυτία που νοιωθεις..Λιγη υπομονη..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...