-
Από την διαχείριση / Admin news
-
11 ώρες πρίν, Ρούλα87 είπε:
Καλησπέρα κορίτσι μου όλοι περνάνε επιτροπή σπάνια πλέον κόβουν κάποιον.εμενα χωρίς να έχω θέμα κ η κλινική ήθελα να μου κάνει τα χαρτιά απλά εγώ δεν δέχτηκα λόγο χρόνου.δεν μπορώ να κατάλαβω γιατί το έκανε αυτό ο γιατρός σου αφού μπορούσε να σου κάνει τα χαρτιά.σου εύχομαι καλή επιτυχία ❤️❤️❤️
Καλημέρα, μακάρι να σας είχα ρωτήσει νωρίτερα και γι αυτό... ελπίζω να μην το μετανιώσω που έκανα την μικρή διέγερση και να χρειαστώ την κανονική.. σε ευχαριστώ πολύ!
10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:Το μόνο μου πρόβλημα ήταν η μία σάλπιγγα τίποτε άλλο και πέρασα επιτροπή κανονικά και εγκρίθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη, δεν μου ζήτησαν τίποτα παραπάνω πέρα από τα πρακτικά του χειρουργείου και την σαλπιγγογραφία. Επίσης μία σάλπιγγα εξαιτίας εξωμητρίου. Πέρασα επιτροπή τον Αύγουστο. Επίσης είχα ρωτήσει τον γιατρό αν είναι να πειράξουμε και το σπέρμα γιατί είχε βελτίωση μεταξύ των δύο σπερμοδιαγραμμάτων του συζύγου και μου είπε δεν χρειάζεται καν, μόνο με την μία σάλπιγγα περνάω. Για την ασφάλεια ναι αν δεν ήταν σε ισχύ δεν θα μπορούσες να καταθέσεις τα χαρτιά, μόνο γι αυτό το λόγο δεν θα μπορούσες να περάσεις επιτροπή.
Εγώ είμαι επαρχία οπότε στο θέμα γιατρού δεν μπορώ να σε κατατοπίσω. Αλλά στο θέμα μικροβίωμα κάθε αντιβίωση ρισκάρεις να το χαλάσεις και να τρέχεις μετά. Γιατί έκανες μετά από 1,5 μήνα ξανά μικροβίωμα;
Καλέ με μία! Μην το σκέφτεσαι! Και μάλιστα και δεν ήταν και ο καλύτερος μου κύκλος αυτή η μία. Μια χαρά θα τα πας! ❤️
Μακάρι Δήμητρα μου να σας είχα ρωτήσει πριν ξεκινήσω... σου εύχομαι καλή επιτυχία και σε ευχαριστώ 😍
-
Cafe Οκτώβριος 2010
-
Θέματα
-
- 12.166 απαντήσεις
- 1.223.661 εμφανίσεις
-
- 11.351 απαντήσεις
- 2.250.491 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 146.620 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 507.434 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 150.116 εμφανίσεις
-
-
-
- 2.331 απαντήσεις
- 130.852 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 35
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 510 απαντήσεις
- 113.218 εμφανίσεις
-
- 12.166 απαντήσεις
- 1.223.662 εμφανίσεις
-
Διδυμομανουλες 2024 1 2 3 4 12
Από Sisheido, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 168 απαντήσεις
- 119.003 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 4.704 εμφανίσεις
-
- 11.351 απαντήσεις
- 2.250.491 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 297 εμφανίσεις
-
- 66 απαντήσεις
- 4.084 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 308 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 148 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα