Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Μα από χαρακτήρα και μόνο δεν υπάρχει περίπτωση να το έκανα.  Είναι καλοί άνθρωποι τα πεθερικά μου αλλά νομίζω πως και αυτοί έχουν φτάσει λίγο οριακά γιατί βλέπουν το γιο τους σε κακή ψυχολογία. Οχι για να κάνουν σονι και ντε εγγονι αλλά κυρίως γιατί τον βλέπουν χάλια καθημερινά. 

Νόμιζα πως το εμβρυολογικό θα ήταν εξίσου καλό μιας και είναι μαζί του και το γνωστό «όνομα»… Καταλαβαίνετε όλες για ποιον λέω… αλλά ρε παιδιά πείτε με τρελή αλλά δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ξαφνικά να έχω πάρει ΤΟΣΟ την κάτω βόλτα; Δλδ οκ δέχομαι την τύχη, τον κακό κύκλο κλπ.. αλλά εδώ μιλάμε για άπατο πηγάδι. Δεν είναι απλά ατυχία! 

ετσι ειναι οπως τα λες. δεν βγαζει νοημα η κατασταση. κατι παει λαθος. επισης οκ περαν του πρπ , ολα ιδια τα εκανες κι εκει. δεν αλλαξε κατι. οκ, δοκιμασες κ τη δευτερη φαση που τελικα πηγε ακλαφτη. το πρπ στην τελικη σε οποιον κ να σαι, αν ειναι να αποδωσει, θα αποδωσει. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

TSIPOURAAAAAAAAAAAAA τι γλυκο ψαρακι εισαι εσυ!!! Κι οτι εφαγα τσιπουρα σημερα και σε σκεφτομουν!

Αντε με το καλο να αδιαθετησεις ξανα, γιατι αυτο σηματοδοτει την αρχη ενος νεου κυκλου και γιατι οχι και μιας νεας προσπαθειας!! Σε σκεφτομαστε κι εμεις και η καθεμια ξεχωριστα και ολες μαζι λεμε για σενα. Εισαι οντως η επισημη και επιτιμη νονα του OCTOBER POWER!!!! Σου ευχομαι τα καλυτερα μεσα απο την καρδια μου!

μαμαλευτερακι τι να συνεβη αραγε στο γραφειο του γιατρου? Σιγουρα κατι σοβαρο, και το πιο πιθανο ειναι ο γιατρος να εκανε την πατατα, αλλα εγω κραταω και μια επιφυλαξη στο εκατομμυριο, αφου δεν ξερουμε ολη την υποθεση! Ομως ευχομαι αν οντως ειναι βλακεια του γιατρου να τιμωρηθει για τα καλα, γιατι ειδικα στο ΙΚΑ εχει παραγινει το κακο τους!!

Ειρηνη μια χαρα σου ηρθαν τα ψωνια σου!! Αντε καλοφορετα!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια!

Τσιπουρίτσα χαρήκαμε πολύ που μάθαμε νέα σου! 'Οτι καλύτερο σου εύχομαι!

Εγώ δεν σας έγραφα τόσες μέρες γιατί δεν ήμουν κ στα καλύτερα μου, μην σας στεναχωρώ κ σας επηρεάζω. Θα σας πω αναλυτικά μετά από ψάξημο τι έμαθα! Έμαθα λοιπόν ότι ναι μεν όλοι οι γιατροί κάνουν αυχενική διαφάνεια κ β- επιπέδου αλλά υπάρχουν κάποιοι που είναι πιστοποιμένοι από κάποια σχολή,ας το πουμε έτσι, του κύπριου "Κύπρου Νικολαίδη". Έτσι λοιπόν πήγα σήμερα στο Λητώ όπου έκανα έναν υπέρηχο από έναν γυναικολόγο πιστοποιημένο. Μου είπε λοιπόν ότι δεν βλέπει κάτι ανησυχητικό. Έκανε πολλές μετρήσεις και όλα μου είπε οτι είναι οκ. Περιμένουμε βέβαια και τις αιματολογικές για να διασταυρώσουμε τα αποτελέσματα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί δεν μπορώ άλλο αγχος.

Και ένα τελευταίο νεο ...

για να συμπληρώνουμε την λίστα σιγά σιγά μας είπε ότι είναι κοριτσάκι!!!!!!!! :-P(με μικρή επιφυλαξη)

Γειά σας κορίτσια!

Έτσι λοιπόν πήγα σήμερα στο Λητώ όπου έκανα έναν υπέρηχο από έναν γυναικολόγο πιστοποιημένο. Μου είπε λοιπόν ότι δεν βλέπει κάτι ανησυχητικό. Έκανε πολλές μετρήσεις και όλα μου είπε οτι είναι οκ. Περιμένουμε βέβαια και τις αιματολογικές για να διασταυρώσουμε τα αποτελέσματα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί δεν μπορώ άλλο αγχος.

Και ένα τελευταίο νεο ...

για να συμπληρώνουμε την λίστα σιγά σιγά μας είπε ότι είναι κοριτσάκι!!!!!!!! :-P(με μικρή επιφυλαξη)

Άντε με το καλό να πάρεις και τις αιματολογικές και φυσικά θα είναι όλα τέλεια. Υπέροχα τα νέα σου με το κοριτσάκι.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!! :D

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Aπαπα....καλε πολλα γραψατε παλι!!!:-Pσκατουλες!!!

καθειστε πριν αρχισω να γραφω να σας πω οτι επιτελους την ακουσα την κορουλα μου!!!!ειμαι χεσμενη πανω μου!!!:lol::lol::lol:

ellain εννοειτε οτι ζηλευω!!!:tongue::tongue:δεν πειραζει καντετα εσεις και να τα λετε να ειναι σαν να κανω και εγω:D(μολις τελειωσουν οι αφροι)

Clelia μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!παντα τετοια κοριτσι μου!!

να πουμε ομως και σε μερικες μερικες οπως Angelique1981 μεγεια τα καινουρια ρουχαλακια!!!!!!:rolleyes:

tsipourιτσα μου γλυκια με το καλο να σου ερθει και μετα να μην σου ξαναερθει:DΕισαι μια γλυκα γιαυτο και σου αξιζουν τα καλυτερα και θα τα εχεις συντομα!!!φιλακια πολλα πολλα!!!:-P

liana μου με το καλο η κορτσαρα σου!!!αν σου πουν σε αυχενικη μαλλον κοριτσι δυσκολα αλλαζει!!!!!ολα καλα θα πανε τωρα θα δεις.

σας καληνυχτιζω φιλακια πολλα σε ουλες!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

tsipoura μου!! Άντε βρε παιδί!! Το ήξερα ότι τώρα κάπου θα αρχίσεις να νιώθεις λίιιιιγο καλύτερα... Παίρνει έναν μήνα για να φανείς καλύτερα στους τρίτους, άλλον έναν μήνα που μέσα σου θα τρώγεσαι (εκτός αν μείνεις εγκυούλα στον 2ο μήνα, που σου το εύχομαι ολόψυχα.

Άντε κοριτσάκι μου, όλα καλά θα σου πάνε από εδώ και πέρα!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι

Βάσω79- 30/9 Αρεταίειο Αγοράκι

despoina100 -2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα ???

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

Clelia - 8/10 Μητέρα ???Κοριτσάκι ???

Ellain - 11/10 Ιασώ ή Έλενα Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

Ploegisi - 12/10 Βέροια ???

Φωτεινή - 12/10 Ιασώ ???

Renah - 12/10 Θράκη ???

Μαμαλευτεράκι 15/10 πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΛΑΡΙΣΑΣ ???Αγοράκι???

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη ???

Hroukaki - 15/10 Κλινική Καπάκη Αγοράκι

Maraki32 - 21/10 Λητώ ???

Sylia - 21/10 ???

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 ???

Evita 5/11 ???

Μανου ???? ???

liana συγχαρητήρια το μνάκι σου!! Με το καλό!! Τι ανησυχητικό παιδί μου έμαθες και τρελλάθηκες??

μαμαλευτεράκι το διάβασα το μεσημέρι το θέμα που έγραψες στο parents, απλά ανησυχώ επειδή αν σας ζητήσουν από εσάς καταθέσεις, από την στιγμή που δεν ήσασταν μπροστά στο περιστατικό, φοβάμαι μην σας καλέσουν ως μάρτυρες κατηγορίας του συζύγου της κοπέλας. Ως μάρτυρες δλδ για τον ξυλοδαρμού του κακομοίρη του γιατρού... Και εμένα μου έτυχε ένα γομάρι σε παρόμοια περίπτωση αλλά δεν έκανα τπτ, ούτε έκλαψα, ούτε φώναξα. Ήμουν σε άλλη φάση, άσχημη και είμαι πολύ σίγουρη ότι αυτός ο άνθρωπος θα το βρει από τον Θεό? Από τον Αλλάχ? Από το σύμπαν?? Από κάπου θα το βρει ο τζαναμπέτης, σκασίλα μου από πού!!

chris άκουσες το νινί?????????? Να σας πω τον πόνο μου?? Ξάπλωσα το μεσημέρι, αφού είχα φάει μισό τόνο σοκολάτες (υπερβολές, τσ, τσ, τσ) και εκεί που ήμουν έτοιμη να κοιμηθώ, νομίζω πως ένιωσα ένα γουργούρισμα χαμηλά εκεί που είναι το μωρό. Αλλά δεν είμαι σίγουρη και πολύ φοβάμαι ότι ήμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου και το ονειρέυτηκα!! Φωνάζω εκείνη την στιγμή τον βλαμμένο τον άντρα μου, του το λέω περιχαρής και τι μου λέει: Κλ@νιά θα ήταν που έχασε τον δρόμο της!!!!!. Τι παλιογομάρι! Αν θα ξαναφάει σπιτικό φαγητό να μου γράψει!! Πίτσες και σουβλάκια μόνο, μόνο, μόνο!!!

Επειδή στην δουλειά δεν το έχω πει σε όλους, είναι κάποιοι που δεν μου φέρθηκαν καλά παλαιότερα σε αντίστοιχες περιπτώσεις, έμαθα ότι μία χοντρέλω γυρίζει και λέει σε μια φίλη μου: "Πώς πάχυνε έτσι η Clelia ρε!!!". Και της απαντάει η άλλη (ξέρει ότι είμαι έγκυος αλλά το παίζει κουβανή): "Ναι ρε γμτ, είδες? Όλο τρώει, τρώει, τρώει, μασαμπουκιάζει συνέχεια!!" :D.

Το γεγονός ότι χθες μου έδωσε ένας κυριούλης την θέση του στο λεωφορείο :D τι της λέει της βλαμμένης?? Ότι έχω αδύνατα μπούτια και πωπό, και έχω πάρει κιλά μπροστά και έχω κάνει βύζο τι της λέει της κερίας που έχει κάνει και 2 παιδιά, εεεεεεε? :tongue: :tongue: :tongue:

GEXxp3.png

να πουμε ομως και σε μερικες μερικες οπως Angelique1981 μεγεια τα καινουρια ρουχαλακια!!!!!!:rolleyes:

Μερικές μερικές, τσ τσ τσ, θα το πιω και αυτό το ποτήρι...:-P

Thank you Chrisaki :D

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλημερούδια τι κάνετε εχτές μπήκα σας διάβασα αλλά ήμουν τόσο κομμάτια που δεν είχα κουράγιο ούτε το πληκτρολόγιο να πιάσω. ο μικρός για να κοιμηθεί το μεσημέρι μου έβγαλε το λάδι εγώ φυσικά δεν κοιμήθηκα και το απόγευμα πήγαμε και στις κούνιες όπως καταλαβαίνετε να κυνηγάμε ένα δίχρονο από πίσω δεν ήταν το καλύτερο μου στην παρούσα φάση και μετά να τον κάνεις μπάνιο και να τον κοιμίσεις. αφού το βράδυ δεν ήξερα που να βάλω το σώμα μου τεσπα. έμαθα και ένα δυσάρεστο και η ψυχολογία ήταν λίγο πεσμένη απότι θυμάμαι πάντως

Angelique καλοφόρετα τα καινούργια ρουχαλάκια

κλελια συγχαρητήρια για την δουλειά σου πάντα τέτοιες χαρές

liana αντε μπραβο για την αυχενική

tsipouritsa μου γλυκιά χάρηκα πολύ που είσαι καλύτερα και σου εύχομαι τα καλύτερα

αντε chrisaki η μικρή έκανε αισθητή της παρουσία της :)

θέλω και εγώ να βάψω τα μαλλιά μου αλλά η γιατρός μου είναι κατηγορηματική όχι. το μανικιούρ όμως αυτή τη φορά θα το κάνω δεν τη γλυτώνει

καλημέρα όλη μέρα!!!

που είστε σήμερα καλέ??? είστε όλες καλά? εγώ σήμερα ξύπνησα καλά! χθες πάλι τα ίδια... πονοκέφαλος τρομερός, ζαλάδες, εμετοί... και λίγα πονάκια χαμηλά... αλλά σήμερα άλλος άνθρωπος! τι να πω... με ταλαιπωρεί άσχημα το μπεμπάκι και έχω και το δημήτρη να μου λέει ότι ταλαιπωρεί αυτούς που "την" ταλαιπωρούν! σημειώστε το "την"!!!!! σαν τρελός θέλει κόρη!

αφήστε τα... ακύρωσα πάλι μαθήματα, θα έχω πάλι αναπληρώσεις... σκ@τούλες! :mad:

τσιπουρίτσα μου χάρηκα πολύ με τα νέα σου! είσαι τρέλα!!! φιλάκια γλυκά!!!

οι υπόλοιπες μια χαρά είστε, δε σχολιάζω, βαριέμαι!!!:oops:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Κορίτσια καλημέρα, καταρχήν Clelia συγχαρητηρια για τη δουλεια, πάντα τέτοια.

Tsipouritsa μου καλη, καθε φορα που μπαίνεις μας δίνεις απίστευτη χαρα και αισιοδοξία.

Liana μου ωραιότατα τα αποτελέσματα σου όμως μην το σκέφτεσαι να μπεις στο καφε και να μας λές πως νιώθεις.

Chris μπράβο που άκουσες την κοράκλα σου, είναι το ωραιότερο συναίσθημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και παλι κοριτσακι μπηκα για λιγο να σας δω.

Γιωτιτσα ειναι οντως τελειο συναισθημα αλλα χθες που την ενιωσα καταλαβα οτι την ειχα ξανανιωσει αλλα ελεγα μπα δεν ειναι:rolleyes::D

γιατι και εγω πολυ μπερδευομουν με τα αερια σαν μερικες μερικες αλλες εδω μεσα αλλα τελικα καμια σχεση!!!

ploegisi μου λες να ειναι ειναι το ενστικτο του πατερα???:roll: για να δουμε ποτε δεν ξερεις μετα θα σου την λεει αν εχει δικιο :ειδες ο πατερας ξερει το παιδι του:rolleyes::cool:

maraki32 μου εσυ θελε...βαλε περουκα αμα δεν αντεχεις εγω το σκεφτομαι σοβαρα σαν ενδεχομενο:rolleyes::tongue: και τα νυχια μια χαρα ειναι μην τα θελουμε και ολα,αμ σου λενε τιποτα για τα μαλλια δειχνε τα νυχια εσυ:D

Angelique1981 και ξερεις οτι βαρεθεις εδω ειμαστε εμεις μονο μην μου αγχωνεσαι

ωχ κοριτσια κατι μυριζω....πρεπει να μπηκε η Clelia μας:lol::lol:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Γιατι καλέ;;;Τι μυριζει η Κλέλια μας;;;;Α αααα τωρα το 'πιασα!!!Στο σχολιο του συζυγου πάει αυτο...Πουντι που λέει κι ο μικρος μου...χαχα

Κλέλια παρεμπιπτόντως χτες γελασα πολύ με την περιγραφη σου αλλά ειχα τον ταρζαν να σκαρφαλώνει και δεν μπορουθσα να σχολιασω..όπως και τωρα που βιαζομαι να φυγω , να πάω σπιτακι μου να δω τα αντρακια μου!!

Καλο μεσημερι σε όλες και θα τα πουμε το απογευματακι!!

Φιλια!!!

Εllain γειτονισσα αγροτισσα περιμενω να με κανεις add!!xaxa

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Βρε χαμένα κορμιά!!

Δεν ντρέπεστε!!!

Εγώ σας λέω τον πόνο μου με τον γόμαρο τον άντρα μου και εσείς το χρησιμοποιείται για να με δουλεύετε βρε???????

:tongue: :tongue: :tongue:

GEXxp3.png

καλησπερα γκαστρουλιτσεσ!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?χτεσ μπηκα ,σασ διαβασα αλλα δεν απαντησα...κολλουσε ο υπολογιστησ!!!:confused:

χτεσ εκανα υπερηχο!!!!δοξα τω θεω ολα καλα !!!!!καναμε το A TEST αλλα μονο ωσ υπερηχο..δεν θα κανω τισ ορμονολογικεσ γιατι εχω καει απο αυτο το τεστ!!!!ο γιατροσ μου ειπε οτι εχει αψογη αναπτυξη!!

ομωσ ειχα παει παρα πολυ χ..μενη γιατι ενω την ακουσα 14+15 εβδομαδα μετα τιποτα!!!!κ εννοειτε το μυαλο μου πηγε στο κακο...μαλιστα οταν το ντοκτορι μου εκανε τον υπερηχο κ μου εβαλε πανω στην κοιλουμπιτσα το μηχανημα του υπερηχου ειδα το μωρο τελειωσ ακουνητο κ το ντοκτορι σκευτικο!!!!!!!!!:-(:sad::-(τα παιξα κ δεν μιλουσα...οταν μπορεσα να μιλησω του λεω<γιατρε ειναι ζωντανο?>μεχρι να ακουσω την απαντηση του οτι ολα πολυ καλα ,πρεπει να ειχα χασει ηδη 10 χρονια ζωησ!!!!οσα μωρουλινια τελικα και να κανω το ιδιο αγχοσ παντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wink:

Χθες έκανα τη δεύτερη απόπειρά μου για ψώνια και επιτέλους βρήκα κάτι. Η πρώτη απόπειρα ήταν εντελώς αποτυχημένη στο Factory Outlet...

Χθες πήγα σε ένα μαγαζί στην Καλογρέζα που μου σύστησε η κουμπάρα μου και βρήκα: 2 ανετότατα παντελονάκια, 2 μπλουζονυχτερίδες που κολακεύουν πολύ... τα σημεία..., 1 μπλουζοπουκαμίσα (αρκετά αποκαλυπτική :rolleyes: ) και 2 μπλουζοφορέματα (με ή χωρίς κολάν). Αυτά.

Κατά τ' άλλα σήμερα είμαι καλύτερα από πονοκεφάλους και ναυτίες (πλην της πρωινής φυσικά, αυτή δεν με έχει εγκαταλείψει για την ώρα).

Φιλιά πολλά!!!

αγγελικακι καλοφορετα!!!!!!!!!!!!

Ήρθα από το ικα και έγινα μάρτυρας ενός τραγικού περιστατικού περιμένοντας στον γυναικολόγο να μου γράψει το σιδερό μπήκε μια κοπελιά που είχε αποβάλει προφανώς για κάποια άδεια – χρήματα δεν ξέρω ακριβός τι ζητούσε σε λίγα δευτερόλεπτα βγήκε κλαίγοντας με λυγμούς

ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σε 10 λεπτά ήρθε ο άντρας τις κοπέλας και τον έσπασε στο ξύλο τον χόρτασε μπούνια ήρθε αστυνομία πήραν τα Στοιχεία μας και θα μας καλέσουν για κατάθεση

ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ..

μπήκε με ένα μένος ούτε κουβέντα δεν είπε ο άνθρωπος τον ξυλοκόπησε και έφυγε

ΠΟΙΟ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΚΟΠΕΛΑ

Πόσο έχουν βολευτεί όλοι τους στο ΙΚΑ ?

ασε ξερεισ ποσο εχω καει εγω η ιδια απο τον γυναικολογο του ικα εδω στην περιοχη μασ???(δυστυχωσ υπαρχει μονο ενασ στο νησι..)στην πρωτη εγκυμοσυνη να φανταστειτε που υπηρχαν πολλεσ αποκολλησεισ αναγκαστηκα επρεπε να καθησω τεζα κρεβατι κ να παρω αναρρωτικεσ απο αυτον!!για να μου γραφει λοιπον αναρρωτικεσ ηθελε καθε εβδομαδα να μου κανει υπερηχο στο ιδιωτικο του ιατρειο (50-150ε ).ειχε καταντησει να εχω 2 γυναικολογουσ αναγκαστικα!!!!!!!:mad:τον δικο μου + του ικα!!!!εν τελει οταν εχασα το μωρακι εφταιγε εκεινοσ κατα καποιο τροπο!!

και οταν πηγα στη δευτερη εγκυμοσυνη,να μου γραψει κατι φαρμακα+δελτιο μετακινησησ που ηθελα εκανε οτι δεν με ηξερε ,με σκυλοβρισε(επειδη ηθελα το δελτιο μετακινησησ να παω αθηνα για β επιπεδου..)και δεν μου τα γραψε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λεσ και θα πηγαινα με επαπιλουμενη κυηση αθηνα για να κανω τουρισμο!!!!!

γι αυτο σασ λεω καποιοι γιατροι το χρειαζονται ενα χερι ξυλο!!!ειδικα αν ηταν κ αυτοσ σαν αυτον που σασ λεω...

ουφ τα ειπα κ μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι με αυτον!!!!!:mad:

Ειρηνη μια χαρα σου ηρθαν τα ψωνια σου!! Αντε καλοφορετα!!

ελαινακι μαλλον σου πηρε το μυαλο το πολυ γαλαζιο!!!!η αγγελικουλα μασ εκανε τα ψωνια!!!!!!

παντωσ το αβαταρ σου ειναι πολυ ωραιο!!!!

τσιπουροψαρο μασ λειπεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!σου ευχομαι αυτη η περιοδοσ να ειναι η πρωτη και η τελευταια για το επομενο ενα ετοσ!!!!!πολλα φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...