Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν θέλω να εκφράσω δημόσια την γνώμη μου για το συγκεκριμένο εμβρυολογικό απλά με αυτά που γράφεις είναι σαν επιβεβαιώνεις για μένα κάποια πράγματα. Ίσως το να επιστρέψεις στον μαστρ να είναι μια επιλογή που να ταιριάζει σε εσένα καλύτερα. Οκ δοκίμασες κάτι άλλο και δεν πήγε. Συμφωνώ όμως πως δεν είναι λογική να παίρνεις σβάρνα τους γιατρούς γιατί κάθε φορά που πας σε έναν νέο γιατρό ξεκινάς από το μηδέν. Δεν συνεργάζονται μεταξύ τους (ανήθικο και αντισυναδελφικό κατά την γνώμη μου) και ουσιαστικά δεν πάει από εκεί που το άφησα συνεχίζω αλλά ξεκινάω κάτι νέο με έναν νέο γιατρό που πάει στα τυφλά όπως με τον προηγούμενο, όπως με τον πάρα προηγούμενο και ούτω καθεξής. Κουράγιο με τα πεθερικά και υπομονή! Ούτως ή άλλως μέχρι να σου έρθει περίοδος δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις. Σκέψου, συζήτησε το με τον σύντροφο σου που τον αφορά άμεσα και επιλέξτε πώς θα προχωρήσετε στον επόμενο κύκλο. Στην τελική αν ο γιατρός σε «σέρνει» σημαίνει πως δεν έχει κάνει αρκετά για να σε πείσει ότι αυτό που κάνει έχει αποτέλεσμα. Ας μην ξεχνάμε πως η εξωσωματική είναι εμπόριο πουλάς μια υπηρεσία.

Ναι πολύ καλό αυτό! Μπράβο! 
      Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, μακάρι να πάνε όλα καλα για όλες μας ❤️🤞

Συνήθως όχι γιατί δεν είναι κάτι επεμβατικό. 

Σε παρακαλώ στείλε μου κι εμένα σε μήνυμα την άποψή σου.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

IRINI83 μην κάνεις το λάθος και παρατηθείς

να διεκδικήσεις τα πάντα έξαλλου σε καλύπτει ο νόμος και αν σε απολύσει να πάρεις όλη σου την αποζημίωση μην διστάσεις εγώ απολύθηκα έγκυος και την τίναξα στον αέρα την πρώην αφεντικίνα μου το φυσούσε και δεν κρύωνε…………

ploegisi

με το καλό η μετακόμιση κοπέλα μου σε καταλαβαίνω θα έχεις πολύ τρέξιμο εμείς φέτος θα ανακαινίσουμε κάπως το σπίτι με την συμβολή του διωκτική αλά όλοι η φασαρία θα πέσει σε εμάς ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ έχω ήδη ξεκινήσει να μαζεύω πράγματα να ταχτοποιώ και να ξεκαθαρίζω ντουλάπες .

σε όλες τις υπόλοιπες εγκυουλες καλό βράδυ και ελπίζω να βρω χρόνο να τα πούμε

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέεερα κουκλίνες!!

Ειρήνη συγχίστηκα πολύ με αυτό που έγινε με τον μπαμπά σου!!

Ασχέτως των χρημάτων, αυτό είναι άλλο θέμα: Έκαναν στον άνθρωπο εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και τώρα από βλακεία τους του ζητάνε να κάνει και άλλη επέμβαση??? Είναι με τα καλά τους???

Ο μπαμπάς μου έκανε 5πλο by-pass πριν 6 χρόνια και επειδή έχω δει την μετεγχειρητική πορεία ενός τέτοιου ασθενή, πραγματικά πονάω αυτή την στιγμή όταν σκέφτομαι ότι θα τον ξαναχειρουργήσουν τον μπαμπά σου!!

Ηλίθιοι άνθρωποι, κοιμούνται χωρίς τύψεις??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημερα!!!!

Ειρηνη τραγικό!!!!Τι να πεις...πάντως ψαξτε το λίγο, ειναι δυνατον να κανουν τετοιες παραλείψεις και μετα να σου ζητανε το ταπί του σπιτιου σου προκειμενου να επανορθωσουν;;;

Ασε δε το ψυχολογικό..Νομιζω πως αν το ψαξετε λίγο μπορειτε να βρειτε ακρη..

Οι υπόλοιπες πως ειστε;;

Κλελια πως ειναι το ματι;;

Επανερχομαι...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ρε κοριτσια τι ειναι αυτα που διαβαζω τα εχω παρει κρανιο!!!!!!!!μονο στην δικη μας χωρα θα μπορουσαν να γινονται τετοια πραγματα,ρεζιλια!!!:mad::-x

Ειρηνη μου οτι και να σου πω λιγο θα ειναι προσπαθησε να οπλιστεις με πολυ υπομονη μπας και βγαλεις καμια ακρη γιατι καθαρισμα θελουν οι περισσοτεροι!!!

Ξελαφρωσα τωρα οποτε μπορω να σας πω καλημερα!!!!:tongue:

Επισης τα εχω παρει κρανιο με τις ανταυγες της ploegisi :rolleyes::rolleyes:

Τα αλλα κοριτσακια τι μου κανετε???εγω ξυπνησα νωρις σημερα και ηδη εχω κανει μπανακι και πειναω:roll: Κλελια πως παει το τσακιρικο το ματι??:confused:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

κοριτσαρες καλημερα!!!ολη μερα!!! οπως ξερετε ειναι η μαμα μου σπιτι και βλεπουμε απο το πρωι ως το βραδυ(ευτυχως εχω το διαλειμμα της δουλειας) ο,τι αφορα το ΔΝΤ και το αγγουρι που μας ερχεται!!! Ρε μανα, της λεω, μας εχει πεθανει, οχι οτι παμε και καλα, απο το κακο στο χειροτερο παμε, αλλα και τι να κανεις, να καθεσαι μπροστα στην tv να βλεπεις τι σου μελλει να παθεις ερημην σου κιολας!!!

Και ερχομαι και διαβαζω και την ταλαιπωρια του πατερα της Ειρηνης και αποτρελαινομαι!!! Ρε ειστε με τα καλα σας??? Συμφωνω με Clelia η οποια λεει κανατε που κανατε την μα.....κια, θελετε να κανει κι αλλη επεμβαση ο ανθρωπος και να ξαναταλαιπωρηθει και ζητατε κι αλλα λεφτα απο πανω??? Θα τρελαθω τελειως η εγκυος?! Λοιπον Τριανταφυλλοπουλος και παλι Τριανταφυλλοπουλος (γενικα μου την σπαει ως δημοσιογραφος, αλλα τις υποθεσουλες τις ξεκαθαριζει), ομως απο την αλλη ρε γμτ τι κρατος ειμαστε οταν για να λυθει η αδικια πρεπει να βγεις τηλεοραση? Τελοσπαντων, Ειρηνακι, μακαρι να βρειτε μια πιο ανωδυνη λυση κυριως για την ψυχολογια σας και υστερα για την τσεπη σας, το ευχομαι με ολη μου την καρδια....

ploegisi γουσταρω ανταυγειες και μανικιουρ-πεντικιουρ, γενικο ρεκτιφιε βλεπω, κλεισαμε το 1 τριμηνο ολες και παμε για επισκευη?? χαχαχα κι εγω εχω ραντεβου για νυχι την αλλη βδομαδα, οσο για το μαλλι, δεν καιγομαι, εχω ανοιχτη βαση και δεν κανει διαφορα. Όποτε μου την βαρεσει θα παω.

μαμαλευτερακι καλο κουραγιο με την ανακαινιση και τις ντουλαπες!!

clelia πώς ειναι το ματακι???

chris γιατι κρανιωθηκες με τις ανταυγειες του κοριτσιου??? Μηπως ζηλευουμε? ;):)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Να 'μαι πάλι. Για να καταλάβετε πόσο Βέγγος είμαι, έγραψα στις 8.45 το προηγούμενό μου μνμ, έφυγα σκαστή και πήγα στον Οφθαλμίατρο, με είδε, είναι όντως επιπεφυκίτιδα και το κολλύριο θα το βάζω μέχρι και την Παρασκευή.

Εν τω μεταξύ από χθες που το πρωτοέβαλα είναι εμφανέστατη η διαφορά. Πλέον έχω μόνο ελάχιστη φαγούρα όοοοοταν με θυμάται.

Ευχαριστώ που νοιάζεστε σκασμένες μου :D

Επέστρεψα στην δουλειά, έφαγα ένα πεϊνιρλί, τους κέρασα γλυκά (έγινα ΜΟΝΙΜΗ μετέ από 12 μήνες δόκιμης περιόδου) και εδώ είμαι!!!

ellain μία συμβουλή για να μην τρελλαθείς: σταμάτα να παρακολουθείς ειδήσεις. Ή θα βλέπεις ειδήσεις στο Star που είναι τριαλαρί-τριαλαρό, ή θα ανοίγεις την τηλεόραση 30' μετά που αρχίζουν οι ειδήσεις. Ό,τι είναι να γίνει θα το αντιμετωπίσουμε, με τρομοκρατικά σενάρια δεν βγαίνει τπτ.

GEXxp3.png

Κλέλια συγχαρητηρια για τη δουλεια!!Φετος θα ειναι η χρονια σου!!

Στειλε καλέ κανα γλυκό και απο εδωωωωωωωωω

Ellain τι εχει σημερα το μενου της μαμας;;;

Μαμαλευτερακι καλη βολτιτσα!!

Εγω το εβαψα την Παρασκευη το μαλλάκι μου και τωρα θελω θα βαλω και στο πρόγραμμα και ενα spa-μασαζακι..Το εχω αναγκη, εχει πιαστει ο αυχενας μου εδω και 3 μερες και θα ηθελα ενα τριψιματακι

Με ετριψε η μανουλα μου χτες αλλά τωρα εκτος απο τον πονο του πιασιματος εχω και τον πόνο του τριψιματος..χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Clelia συγχαρητηρια κοριτσι !!!!! Παντα επιτυχιες!! Αντε οπως ειπε και η Stone φετος ειναι η χρονια σου!!!

Stone εκανες κι εσυ την επισκευη σου, εφτιαξες μαλλακι, τωρα παμε για χαλαρωση. Ψαξε λιγο το θεμα με τα αιθερια ελαια στο μασαζ, ειχα ακουσει οτι δεν επιτρεπονται. Το πολυ πολυ να τους ζητησεις απλο λαδακι. Αντε τυχερουλα, σε ετριψε κι η μανουλα.

Το μενου σημερα εχει ψαρακι ψητο με χορτα, αυριο μουσακα και Παρασκευη ντολμαδακια. Εχω καταλυσει ολες τις νηστειες, ολους κανονες υγιεινης διατροφης, αλλα τι να κανω? Αφου μου φτιαχνουν ο,τι θελω γιατι ειμαι μακρια τους. Νομιζετε και που θα παω Ελλαδα το καλοκαιρι θα εχει τετοιες περιποιησεις? Ο,τι προλαβω τωρα!!

Παρελαβα και το dvd με prenatal yoga, απο βδομαδα που θα ξεκινησω θα σας πω εντυπωσεις. Παντως καλο θα κανει, κακοπ αποκλειεται!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κοριτσάκια μου!!! Και εσείς ό,τι επιθυμείτε και να σας πηγαίνουν όλα πάντα καλά, σε όλους τους τομείς!!!

ellain!! Έκανες και το avatar σου αγορίστικο βρε??? :D :D

GEXxp3.png

Τι να πρωτοσχολιάσω....

Clelia πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!

Όσο για τα υπόλοιπα ιατρικά και εργασιακά, δεν θέλω να προσθέσω κάτι παραπάνω απ' ότι ήδη είπατε... το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ΝΤΡΟΠΗ.... και δεν συνεχίζω... Απλά να πάνε όλα καλά και στις 2 περιπτώσεις και αλλάζω θέμα...

Χθες έκανα τη δεύτερη απόπειρά μου για ψώνια και επιτέλους βρήκα κάτι. Η πρώτη απόπειρα ήταν εντελώς αποτυχημένη στο Factory Outlet...

Χθες πήγα σε ένα μαγαζί στην Καλογρέζα που μου σύστησε η κουμπάρα μου και βρήκα: 2 ανετότατα παντελονάκια, 2 μπλουζονυχτερίδες που κολακεύουν πολύ... τα σημεία..., 1 μπλουζοπουκαμίσα (αρκετά αποκαλυπτική :rolleyes: ) και 2 μπλουζοφορέματα (με ή χωρίς κολάν). Αυτά.

Κατά τ' άλλα σήμερα είμαι καλύτερα από πονοκεφάλους και ναυτίες (πλην της πρωινής φυσικά, αυτή δεν με έχει εγκαταλείψει για την ώρα).

Φιλιά πολλά!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ήρθα από το ικα και έγινα μάρτυρας ενός τραγικού περιστατικού περιμένοντας στον γυναικολόγο να μου γράψει το σιδερό μπήκε μια κοπελιά που είχε αποβάλει προφανώς για κάποια άδεια – χρήματα δεν ξέρω ακριβός τι ζητούσε σε λίγα δευτερόλεπτα βγήκε κλαίγοντας με λυγμούς

ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σε 10 λεπτά ήρθε ο άντρας τις κοπέλας και τον έσπασε στο ξύλο τον χόρτασε μπούνια ήρθε αστυνομία πήραν τα Στοιχεία μας και θα μας καλέσουν για κατάθεση

ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ..

μπήκε με ένα μένος ούτε κουβέντα δεν είπε ο άνθρωπος τον ξυλοκόπησε και έφυγε

ΠΟΙΟ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΚΟΠΕΛΑ

Πόσο έχουν βολευτεί όλοι τους στο ΙΚΑ ?

:tongue::tongue:

allo!

κούκου εγώ είμαι πάλι!

μου λείψατε Γκαστρούλες μου!

εγώ σε εντελώς διαφορετική φάση περιμένω την πρώτη μου περίοδο και ελπίζω ότι μετά από αυτό θα αρχίσω σιγά σιγά να αφήνω πίσω μου τα δυσάρεστα (λέμε τώρα για να το πιστέψουμε κάποτε :tongue: χιχιχιχι )

τα νέα σας με κάνουν πάντα να χαμογελώ και κάπου να ελπίζω

(και ποιήτρια η Τσιπούρα, τί μόνο ο Σολωμός;;;;;;;;; )

αφού είμαι η επίσημη νονά του OCTOBER POWER θέλω να προσθέσω και κάτι ακόμα : OCTOBER SKORDO-POWER!!!!!!!

δεν υπάρχει μέρα που να μην σας σκεφτώ!

να έχετε μια υπέροχη Gastroμέρα

ψαρίδιον που σιγά σιγά αλλά αρκετά σταθερά ανακάμπτει και αρχίζει να χαμογελάει ξανά

:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...