Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Σημαντκο που τους το αναγνωρίζεις. Θα τα καταφέρετε στο τέλος, σου θυμίζω όσα μου έλεγες εσυ το ΣΚ!

Κοιτα σε ευχαριστώ αλλά θέλω να είμαι ρεαλίστρια αλλά δε νομίζω πως υπάρχουν πλέον πιθανότητες με δικό μου γενετικό υλικό τουλάχιστον.

πρίν από 4 λεπτά , little miracle είπε:

ετσι ειναι οπως τα λες. δεν βγαζει νοημα η κατασταση. κατι παει λαθος. επισης οκ περαν του πρπ , ολα ιδια τα εκανες κι εκει. δεν αλλαξε κατι. οκ, δοκιμασες κ τη δευτερη φαση που τελικα πηγε ακλαφτη. το πρπ στην τελικη σε οποιον κ να σαι, αν ειναι να αποδωσει, θα αποδωσει. 

Ακριβώς. Β φάση θα έκανα να σου πω την αλήθεια αν το έκανε κ κάποιος άλλος. Δε νομίζω πως κάνει ο Μαστρ.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αγγελικη περαστικα, πάρε κανα ελαφρυ παυσίπονο πριν χειροτερεψει ο πόνος..

Angelique σου επιτρέπει ο γιατρός να παίρνεις κανά ντεπόν σε τέτοιες περιπτώσεις;

Depon μου επιτρέπει, αλλά γενικά αποφεύγω τα φάρμακα, τα απέφευγα και πριν.

Angelique μην ταλαιπωρείς τον εαυτό σου, πες ότι νιώθεις άσχημα και φύγε. Πήγαινε σε κανα γιατρό να σου γράψει 3 ημέρες αναρρωτική να καθήσεις σπίτι σου να ηρεμήσεις. Μην το σκέφτεσαι, δεν αξίζει να βασανίζεσαι έτσι. Άσε που όταν είσαι χάλια δεν είσαι αποδοτική στην δουλειά σου...

Ο πονοκέφαλος παραμένει, αλλά είχα μια "εξαγωγή" και ξαλάφρωσα λίγο απ' αυτό τουλάχιστον... Αχ άδεια... και με πυρετό εδώ είμαι, πάντα εδώ... είμαστε 2 άτομα στο Τμήμα μου και είναι περίεργη εβδομάδα από θέμα δουλειάς και μέχρι τα μέσα Μαΐου τουλάχιστον. Θα κάνω υπομονή όσο μπορώ και βλέπουμε, άλλωστε γενικά αυτές τις μέρες νιώθω ότι δεν ξεκουράζομαι, όχι ότι κάνω κάτι ιδιαίτερο από δουλειές σπιτιού κλπ, αλλά μάλλον δεν κοιμάμαι καλά... έτσι πιστεύω. Γι' αυτό λογικά και ο πονοκέφαλος...
Και επιπλέον συγχύστηκα με την φαρμακοποιό που ντε και καλά ήθελε να μου πουλήσει fissan ή baby oil για τις ραγάδες.

- Βρε καλή μου, βρε χρυσή μου, βαζελίνη θέλει ο γιατρός μου.

- Μμμμ, σιγά, τι κάνει η βαζελίνη?

- Γιατί? Το Fissan κάνει κάτι καλύτερο νομίζεις??

Πήρα λοιπόν την βαζελίνη μου με άρωμα καρύδας και το κολλύριό μου και έφυγα.

Κάνουν τίποτα όλα αυτά; Εγώ προς το παρόν δεν έχω χρησιμοποιήσει τίποτα ούτε έχω ρωτήσει και τον ιατρό μου βέβαια. Λογικά στο επόμενο ραντεβού θα του πάω με λίστα, γιατί μονίμως ξεχνάω και δεν τον ρωτάω τίποτα. Μόνο για μια αποτριχωτική τον είχα ρωτήσει κάποια στιγμή και μου είχε πει μετά την 12η εβδομάδα...

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Angelique1981 μου εμενα μου αφηνει ντεπον ειναι πολυ δυνατος ο πονοκεφαλος η υποφτερτος???

Το αποφεύγω και το depon γαμώτο... είναι αυτός ο ψιλός πόνος στα μάτια και στο πίσω μέρος του κεφαλιού που είναι μόνιμος και τρυπάει...

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

ο πόνος είναι ψηλά στην κοιλιά περίπου στον αφαλό αλλά όταν κάνω μπάνιο ή βάζω αλοιφή ηρεμεί λίγο μάλλον θα οφείλεται στο ότι μεγαλώνει η κοιλιά και τσιτώνει αλλά δεν θυμάμαι να είχα τέτοια στην 1η εγκυμοσύνη.

Angelique μου, οι κρέμες για τις ραγάδες δεν είναι δραστικές. Αν είναι να κάνεις ραγάδες, δεν το αποφεύγεις, απλά θα είναι πιο ήπιες.

Εγώ ρώτησα τον γιατρό μου στην 10η εβδομάδα και μου είπε να βάζω βαζελίνη από τότε. Εγώ όμως δεν το πολυθυμόμουν και στην 12η εβδομάδα τον ξαναρώτησα αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την βαζελίνη από τώρα και μου είπε ναι. Θα ρωτήσεις τον γιατρό σου και ό,τι σου πει, αυτό να κάνεις...

Περαστικούλια σου...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημέρα κορίτσια μουουυουυου!!!!!Τώρα ήρθα στη δουλειά!!!Με πήρε ο ύπνος!!!Δεν είμαι φοβερή;;;;;;

Clelia μου και γω το παθαίνω κάθε χρόνο 3-4 φορές και πονάααααααααααααααααααααααααααααααειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πως σε καταλαβαίνω!!!!!!Και μην ξεχάσεις εκτός απο το φάρμακο όποτε βρίσκεσαι σε εξωτερικό χώρο γυαλια ηλίου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chrisaki μου υπομονή και όλα θα πάνε κάλα και να δεις που δεν θα βγάλεις όλη την εγκυμοσύνη σου στο κρεβάτι είμαι πάρα πολυ σίγουρη!!!!Και έχεις εμάς παρεούλα!!!΄ετσι θα σε αφήσουμε εμείς;;;;;;;

Μaraki μου εμένα αυτές τις μέρες με τραβαει με τραβάει με τραβάει άσε!!!!!Μιλάμε το έχει πιάσει απο τα μαλλιά και δεν τ'αφήνει!!!!Μίλησα με το γιατρό χθες και μου είπε οτι έτσι όπως το περιγράφω δεν είναι ανησυχιτικό είναι πόνοι των μυών!!!Και αν συνεχίσω να πονάω έτσι η πιο έντονα να πάω να με δει!!!

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια καλημερα κι απο μενα!!

Clelia, τσακαλακι εισαι, στο αψε σβησε εκανες τα τηλεφωνα, πηγες φαρμακειο και τωρα εισαι καλυτερα! ευγε ρε Βεγγο!!! Σου ειπε οκ και για το βαψιμο νυχιων ετσι??(το βιολι μου εγω....)Αρα τελικα νομιζω οτι δεν ειναι τραγικο να τα περασουμε ενα μπογιατισμα να ανεβει η ψυχολογια μας!

Angelique υπομονη με τον πονοκεφαλο και κυριως με την δουλεια, νομιζω οτι σε καταλαβαινω γιατι κι εγω συχνα πυκνα ξυπναω με πονοκεφαλο καθως δεν κοιμαμαι καλα. Υπομονη νε περασει λιγος καιρος...

chrisακι τι σου εκαναν οι φιλεναδιτσες??? Εκει που ετοιμαζοσουν για φραπεδια (για τις αλλες, οχι για σενα!!!), σου το ακυρωσαν!! Δεν πειραζει, εχεις εμας, θα πιουμε φανταστικο διαδικτυακο φραπε με πολυ γαλα και παγακια(αχχχχχχχχχχχχ.... μακαρι να πανε ολα καλα ρε κοριτσια και μολις γεννησουμε θα πιουμε τον φραπε σε κουβα!!!)

Maraki εγω δεν νιωθω τραβηγματα, νιωθω μια ελαφρια φαγουρα στα πλαϊνα και φανταζομαι τοσο το ενα οσο και το αλλο οφειλονται στο τραβηγμα που αρχιζει απο τωρα. Νομιζω αν βαζουμε την κρεμουλα, βαζελινη, λαδακι ή ο,τι αλλο τελοσπαντων, θα ειμαστε μια χαρα!

Stoen μας ρωτησες πως πανε τα κεφια μας αλλα δεν μας ειπες πώς πανε τα δικα σου! :tongue:

Να σας πω και κατι αλλο να ζηλεψετε??? Τι θα φαω σημερα???????? Φρικασε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Α ρε μανα!!! :D:D:D Δεχομαι παραγγελιες για ταπερακι!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Κορίτσια καλημέρα.

Chris μου φαίνεται οτι σε όλα τα χωρια τα ίδια λένε γιατι τους αρέσει η ξάπλα.

Κορίτσια εμενα ο γιατρός μου μου είχε δώσει μια πολύ καλή κρέμα απο τον τέταρτο μήνα μου είχε πει να την βάζω, την λένε Percutalfa και κάνει γυρω στα 25 ευρώ και μυρίζει υπέροχα.

Αγγελική μην το φοβάσαι το DEPON αν είναι μια στο τόσο, εξαλλαου αν σκεφτεις τα μωρα μπορουν να το πάρουν απο τη γέννηση τους και επειτα.

Ελενα μας έτρεξαν τα σάλια με το φρικασέ σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!

χτεσ δεν φανηκα στην παρεουλα σασ αν και μπηκα και σασ διαβασα!!!τι κανετε?εμενα ευτυχωσ ηταν παροδικεσ οι συσπασεισ κ ο πονοσ!!μαλλον επειδη σηκωσα για πολλη ωρα την αγγελικουλα!!

τωρα μαλλον το αντιθετο προβλεπω να γινεται απο το να καθησω κρεβατι...

θυμαστε που σασ ειχα ξαναπει οτι μου ελειπαν κατι ενσημα...συγκεκριμενα 20 για να ανανεωσω το βιβλιαριο υγειασ ,και αν ηθελα να παρω τισ αδειεσ κυησησ-λοχειασ κτλ 75.ειπα λοιπον του αφεντικου μου να του τα πληρωσω (παρολο που μου χρωσταει χρηματα..:rolleyes:)και να μου τα κολλησει..

ε με πηραν χτεσ απο το γραφειο κ με τον τροπο τουσ απο οτι καταλαβα το πηγαιναν στο να παραιτηθω γιατι δεν θελει να μου τα κολλησει.φοβουνται λεει μην παει μεσα το ικα και με γυρευει κ φανε προστιμο:rolleyes::rolleyes:.τεσπα.επειδη με αγανακτησαν κ δεν θελω να τουσ κανω το χατηρι να παραιτηθω ειπα οτι θα γυρισω στη δουλεια!!!!ετσι αναγκαστηκα θα παω την αγγελικουλιτσα μου παιδικο!!!:-(:sad::-(:sad:

αυτα τα νεα μου!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα Ειρήνη!!

Κατάλαβα λοιπόν πού θα πήγαιναν αυτά τα 500 ευρώ... Στην ουσία όχι μόνο πλήρωνες τα ένσημα από την μεριά σου, αλλά και τα ένσημα από την μεριά του εργοδότη!!

Τι να σου πω βρε κορίτσι μου έτσι όπως έμπλεξες... Χάλια τελικά το 6μηνο, για φτύσιμο είναι...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Ειρηνη χαρηκα που δεν ήταν τιποτα τελικά με τις σθσπάσεις σου ομώς στη δουλεια σου μου φαίνεται οτι εχεις μπλέξει με μ@........ες. Πόσο καιρό πρέπει να δουλλεψεις για να συμπληρώσεις τα ένσημα σου?

Ειρηνακι κουραγιο γλυκια μου, δυστυχως ζουμε την απολυτη αναρχια, να εξωθουν μανα με παιδι και εγκυο σε παραιτηση... Και μου αρεσει που λενε πως ειναι επιταγη της Ε.Ε. τα ελαστικα ωραρια εργασιας!!Ε ποσο πια!? Να δουλευουμε για 4 ωρες ην ημερα και να παρουμε συνταξη στα 102??? Ελεος ρε παιδια... Μην τους κανεις την χαρη Ειρηνουλα, τουλαχιστον ας σε απολυσει να παρεις και αποζημιωση και να γραφτεις ΟΑΕΔ! Α στο καλο!!!

Τα εχω παρει κοριτσια με ολους (σημειωτεον, δεν ειμαι κομματικοποιημενη σε καμια περιπτωση, δεν υποστηριζω ουτε τους μεν ουτε τους δε), μας εχουν φτασει στο χειλος της απελπισιας. Ακουστε μια περιπτωση που συζητουσαμε χθες με την μητερα μου. Εχουμε μια γνωστη γυρω στα 50 με παιδι 15 χρονων, χωρισμενη, παιρνει αναπηρικη συνταξη, βασανιζεται με την επαρατο νοσο εδω και 10 χρονια και τωρα εδωσε παλι μετασταση. Πρεπει λοιποιν να κανει μια αξονικη και δεν υπογραφει λεει ο προεδρος του ταμειου της γιατι δεν εχει λεφτα το ταμιεο να την καλυψει!! Και ρπεπει να δωσει 2,800 ευρω εξω για να την κανει!! Ελεος πια!! Τους πληρωνουμε δηλαδη μια ζωη για να πεθαινουμε στην ψαθα??

Συγγνωμη ανα σας κουρασα αλλα τα εχω παρει κρανιο!!! Μην ακους εσυ παιδι μου (στον γιο μου μιλαω...)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

αν ειναι δυνατον βρε ελαινακι να ειναι αρρωστη η γυναικα ,να εχει ανηλικο παιδι και να σκασει και 2800????????μα ειναι να μην τα παρεισ στο κρανιο?????τι να πεισ!!!αν θεσ να δεισ και αλλο συναφεσ περιστατικο με ικα κτλ εχω σημερινο φρεσκο φρεσκο με τον πατερα μου!!!!!(θα σασ το κανω μονο επικοληση απο το αλλο τοπικ για να μην γραφω ε?)εφριξα σημερα λεμε με οτι του ειπαν!!!!!!!!!

λοιπον ο πατερασ μου ειχε κανει τον δεκεμβριο εγχειρηση ανοικτησ καρδιασ-μπαι πασ.εδω και καποιον καιρο λοιπον ανοιξαν κατω χαμηλα στο υψοσ του στομαχου καποια ραμματα και προεξειχε μια κοιλη:!:επειδη προφανωσ δεν του εβαλαν απο μεσα κατι σαν δυχτακι που βαζουν ωστε να συγκρατει...κ ουτε του εδωσαν μια ζωνη ή κατι τελοσ παντων για να προφυλασει την περιοχη αυτη.

λοιπον σημερα μιλησε με τον καρδιολογο που του εκανε την εγχειρηση και του ειπε οτι πρεπει να ξαναγινει καποια εγχειρηση ωστε να το μπαλωσουν...

ε φανταστηκαν οι γονεισ μου ,οτι αφου στην εγχειρηση καρδιασ εδωσαν 6-7.000 τωρα σαφωσ θα ηταν λιγοτερα!!!!για μαντεψτε το ποσο.....25-30.000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!::!::!::shock::shock::shock:και αυτο γιατι στην εγχειρηση καρδιασ πληρωθηκε μονο ο γιατροσ κ η ομαδα του και τα νοσηλεια-εντατικη κτλ τα πληρωσε το ικα.τωρα σε αυτην την εγχειρηση (θεωρειτε ρουτινα!!!!!)δεν τα καλυπτει το ικα!!!!!!!!!!!!!!ασχετα πωσ το λαθοσ ειναι σαφωσ του γιατρου κ τησ ομαδασ του που δεν ραφτηκε καλα!!!!!εννοειτε οτι δεν θα παει επειδη μονο κ μονο τα πηρε αγρια μαζι τουσ!!!!θα βρει καποιον καλο χειρουργο (ουτωσ η αλλιωσ και με τα 30 χιλιαρικακια παλι χειρουργοσ θα τον εγχειριζε κ ο καρδιολογοσ απλα θα εβλεπε..)και θα εγχειριστει..

αυτα εγιναν λοιπον σημερα!!!!!!τα χω παρει με τον εργοδοτη μου ,εγινε κ αυτο με τον φαδερ μην σασ πω τα νευρα μου!!!!!!!!!τεσπα!!!!!!!

γιωτιτσα πρεπει να δουλεψω ενα μηνα για να συμπληρωσω 25 ενσημα για ανανεωση βιβλιαρακιου και αν επιδιωξω να παρω επιδοματα ικα κτλ(τα οποια κοριτσια δεν ειναι και λιγα...)άλλα 50.συνολο 3 μηνεσ...συνεπωσ μεχρι ιουλιο εχτοσ κ αν θελησω να καθησω μεχρι αρχεσ αυγουστου οπου και θα βγω στην αδεια κυησησ.

να σημειωσω οτι δουλευω σε τουριστικο γραφειο..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Βρε Ειρήνη μου πολυ ταλαιπωρία ο καημένος ο μπαμπας σου, ευχομαι γρηγορα να βρείτε μια λύση πιο συμφέρουσα και να μην ταλαιπωρηθει άλλο ο άνθρωπος.

Κορίτσια απο ωρα σε ωρα περιμένω τον αδερφό μου, τη νύφη μου και τον υπέροχο ανιψιο μου που είναι σχεδον 10 μηνων και μου έχει και του έχω τρελή αδυναμία, θα τον ρουφήξω κυριολεκτικα και θα φύγουν αυριο το απόγευμα οπότε θα το χορτάσω το μαναράκι μου.( χαζοθεία εντελώς)

καλησπέρα σας κοριτσάρες μου!!!

τα δικά μου νέα είναι κάπως πιο ανάλαφρα από της ειρήνης... περαστικά σας κοπέλα μου, και όλα θα πάνε καλά! όσο για τον εργοδότη σου... τι να πω... εύχομαι να την βρεις την άκρη και να μην ταλαιπωρηθείς παραπάνω... ας ελπίσω να μη γίνω ποτέ έτσι! (σαν εργοδότης εννοώ)

εγώ λοιπόν μόλις γύρισα από το κομμωτήριο που έκανα αντάυγιες!!! ήθελα από καιρό και ήρθε η ώρα! τα άνοιξα λίγο τα μαλλάκια μου, έγινα λίγο πιο ξανθιά! και πολύ το χάρηκα!!! λέω να κλείσω και κανά ραντεβού για μανικιούρ - πεντικιούρ... αλλά από αύριο!

επίσης από το μεσημέρι είδαμε 3 σπίτια για να μετακομίσουμε... το 1 κάτι έλεγε, αλλά ήταν λίγο μακριά από το κέντρο για να πηγαινοέρχομαι με τα πόδια. τα άλλα 2, άστα να πάνε...

αύριο θα δούμε ακόμη 2 και συνεχίζουμε... με 3 μεσίτες κάτι δε θα βρούμε που να είναι του γούστου μας??? δε μπορεί!

αυτάααααα... περιμένω να σας ακούσω... χαθήκατε!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...