-
Από την διαχείριση / Admin news
-
1 hour ago, MK2012 είπε:
Είπαν πως δε μπορούν να ξέρουν γιατί δεν έγινε. Ρώτησα αν το ωάριο ήταν ώριμο και μου είπαν πως «δε φαίνεται ανώριμο». Πραγματικά κάποιος με τρολλαρει δε γίνεται. Οσο θεός και να θεωρείται ο Σφακ, συγγνώμη αλλά δεν έχω δει κάτι διαφορετικό. Ίσα ίσα χειρότερα είναι τα πράγματα. Είμαι πολύ οριακά να τα παρατήσω όλα.
Δεν θέλω να εκφράσω δημόσια την γνώμη μου για το συγκεκριμένο εμβρυολογικό απλά με αυτά που γράφεις είναι σαν επιβεβαιώνεις για μένα κάποια πράγματα. Ίσως το να επιστρέψεις στον μαστρ να είναι μια επιλογή που να ταιριάζει σε εσένα καλύτερα. Οκ δοκίμασες κάτι άλλο και δεν πήγε. Συμφωνώ όμως πως δεν είναι λογική να παίρνεις σβάρνα τους γιατρούς γιατί κάθε φορά που πας σε έναν νέο γιατρό ξεκινάς από το μηδέν. Δεν συνεργάζονται μεταξύ τους (ανήθικο και αντισυναδελφικό κατά την γνώμη μου) και ουσιαστικά δεν πάει από εκεί που το άφησα συνεχίζω αλλά ξεκινάω κάτι νέο με έναν νέο γιατρό που πάει στα τυφλά όπως με τον προηγούμενο, όπως με τον πάρα προηγούμενο και ούτω καθεξής. Κουράγιο με τα πεθερικά και υπομονή! Ούτως ή άλλως μέχρι να σου έρθει περίοδος δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις. Σκέψου, συζήτησε το με τον σύντροφο σου που τον αφορά άμεσα και επιλέξτε πώς θα προχωρήσετε στον επόμενο κύκλο. Στην τελική αν ο γιατρός σε «σέρνει» σημαίνει πως δεν έχει κάνει αρκετά για να σε πείσει ότι αυτό που κάνει έχει αποτέλεσμα. Ας μην ξεχνάμε πως η εξωσωματική είναι εμπόριο πουλάς μια υπηρεσία.
1 hour ago, Anastasia14 είπε:Σίγουρα θες πανω από 10 για να μην πεις οτι ίσως και να τα καταφέρεις. Ο τωρινός γιατρός μου λεει ιδανικα 30 γιατι κάποια χανουν τη δυναμική τους στην απόψυξη και δε ξέρεις πώς θα ειναι και στο σπέρμα του μελλοντικού συντρόφου. Μιας και το ανέφερες, μου έστειλαν εχτές το αποτελεσμα για το ευθραυστο Χ και καταλαβαινω ότι βγηκε φυσιολογικό γιατι εχω 30-36 αλληλουχίες και από 44 και πάνω γράφει πως ειναι γκριζα ζώνη, οπότε βγηκε και κάτι καλό.
Να πάνε όλα καλά σου ευχομαι ❤️
Η επομενη να πάει πιο καλα σου ευχομαι!
Κάτσε να κάνεις Πάσχα και αποφασίζεις απο βδομάδα τι θα κάνεις. Καταλαβαινω την απογοητευση σου, αλλά αντικειμενικα στον προηγούμενο γιατρό και κέντρο είχατε καλύτερα αποτελέσματα.
Ναι πολύ καλό αυτό! Μπράβο!
Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, μακάρι να πάνε όλα καλα για όλες μας ❤️🤞
-
Cafe Οκτώβριος 2010
-
Θέματα
-
- 12.807 απαντήσεις
- 1.282.525 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 135 απαντήσεις
- 153.253 εμφανίσεις
-
- 11.379 απαντήσεις
- 2.270.491 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 514.078 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 155.146 εμφανίσεις
-
-
-
- 12.807 απαντήσεις
- 1.282.539 εμφανίσεις
-
- 1.951 απαντήσεις
- 281.608 εμφανίσεις
-
- 39 απαντήσεις
- 1.796 εμφανίσεις
-
- 2.520 απαντήσεις
- 149.249 εμφανίσεις
-
- 1.195 απαντήσεις
- 147.349 εμφανίσεις
-
- 97 απαντήσεις
- 10.352 εμφανίσεις
-
- 19 απαντήσεις
- 3.907 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 105 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 37
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 551 απαντήσεις
- 123.736 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 135 απαντήσεις
- 153.253 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα