Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Μα από χαρακτήρα και μόνο δεν υπάρχει περίπτωση να το έκανα.  Είναι καλοί άνθρωποι τα πεθερικά μου αλλά νομίζω πως και αυτοί έχουν φτάσει λίγο οριακά γιατί βλέπουν το γιο τους σε κακή ψυχολογία. Οχι για να κάνουν σονι και ντε εγγονι αλλά κυρίως γιατί τον βλέπουν χάλια καθημερινά. 

Νόμιζα πως το εμβρυολογικό θα ήταν εξίσου καλό μιας και είναι μαζί του και το γνωστό «όνομα»… Καταλαβαίνετε όλες για ποιον λέω… αλλά ρε παιδιά πείτε με τρελή αλλά δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ξαφνικά να έχω πάρει ΤΟΣΟ την κάτω βόλτα; Δλδ οκ δέχομαι την τύχη, τον κακό κύκλο κλπ.. αλλά εδώ μιλάμε για άπατο πηγάδι. Δεν είναι απλά ατυχία! 

ετσι ειναι οπως τα λες. δεν βγαζει νοημα η κατασταση. κατι παει λαθος. επισης οκ περαν του πρπ , ολα ιδια τα εκανες κι εκει. δεν αλλαξε κατι. οκ, δοκιμασες κ τη δευτερη φαση που τελικα πηγε ακλαφτη. το πρπ στην τελικη σε οποιον κ να σαι, αν ειναι να αποδωσει, θα αποδωσει. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι εμεις την περιμενουμε την ρημαδα την μεταθεση αλλα μας εχει βγαλει το λαδι. Να δω τελοσπαντων πού θα φτιαξουμε το νεο σπιτικο, πού θα φτιαξουμε το δωματιο του μωρου μας... Αλλα δεν μου κανουν την χαρη. Αργουν λεει ακομα.... Οποτε περιμενουμε... Αυτη η χρονια ειναι η χρονια της υπομονης. Περιμενω να περνανε οι μερες, οι εβδομαδες, να μεγαλωνει το μωρο μου... Περιμενω καθε φορα την επομενη επισκεψη στο γιατρο... Περιμενω την μεταθεση... Πρεπει να με λενε Ιωβ αντι για Ελενα...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Περιμενω την μεταθεση... Πρεπει να με λενε Ιωβ αντι για Ελενα...

Kαλό! Νομίζω πως σε καταλαβαίνω, παρόλο που εμεις είμαστε εναμιση χρόνο παντρεμένοι και δεν έχουμε πάρει ακόμα μετάθεση αλλα που θα πάει κοντευει και για μας και εγω που είμαι γενικώς σπιτόγατα με τρομάζει η ιδέα να ξεσπιτωθώ οπότε δεν το σκέφτομε καθόλου και όταν έρθει εκείνη η ώρα βλέπουμε. Όμως εσείς κοντευετε κάνε λίγη υπομονή, έχεις και καλή παρέα αυτές τις μέρες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Kαλό! Νομίζω πως σε καταλαβαίνω, παρόλο που εμεις είμαστε εναμιση χρόνο παντρεμένοι και δεν έχουμε πάρει ακόμα μετάθεση αλλα που θα πάει κοντευει και για μας και εγω που είμαι γενικώς σπιτόγατα με τρομάζει η ιδέα να ξεσπιτωθώ οπότε δεν το σκέφτομε καθόλου και όταν έρθει εκείνη η ώρα βλέπουμε. Όμως εσείς κοντευετε κάνε λίγη υπομονή, έχεις και καλή παρέα αυτές τις μέρες.

Γιωτιτσα κι εμεις τον ιδιο καιρο ειμαστε παντρεμενοι και εγω ειμαι σπιτογατα, αλλα οταν παντρευεσαι ανθρωπο του συγκεκριμενου επαγγελματος ξερεις οτι εισαι αποδημητικο πουλακι και η φωλιτσα σου καθε φορα δεν θα ειναι για πολυ. Εχει και τα καλα του, εχει και τα κακα του. Τετοιον καιρο, λιγο πριν βγει η μεταθεση, ενθουσιαζομαι και αρχιζω να φανταζομαι τον ή τους τοπους που παιζουν ως πιθανες μεταθεσεις. Με γοητευει να γνωριζω καινουριους τοπους και ανθρωπους και τοπια και συνηθειες κτλ. Απο την αλλη τα πρακτικα προβληματα (δουλεια, αποσταση απο συγγενεις και φιλους κ.α.) παραμενουν. Τωρα στα σεναρια μου εχει μπει κι ενα καροτσακι με ενα γλυκο αγορακι (πρωτα ο Θεος...) κι ετσι ο τοπος δεν εχει τοση σημασια....Υπομονη λοιπον σε εμενα και κουραγιο σε εσενα για την πρωτη αποπειρα μεταθεσης οποτε ερθει...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλημέεεερα!!

Καλά είμαι Stone!! Πονάει το μάτι μουουου!! Είναι κόκκινο και με "τρώει". Μάλλον επιπεφυκίτιδα είναι, περιμένω κάνα 15λεπτο να περάσει για να τηλ. στον οφθαλμίατρο, να μου πει αν είναι να βάλω κανα κολλύριο και μετά θα τηλ στον γυναικολόγο μου να τον ρωτήσω αν κάνει να βάλω αυτό το κολλύριο. Γκαντεμιά, ούτως ή άλλως αύριο θα πήγαινα στον οφθαλμίατρο για μια εξέταση, αλλά δεν νομίζω να αντέχω μέχρι αύριο.

Το μάτι μουουουου

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Κλελιακι περαστικα!!

Γιατι δεν παίρνεις κατευθείαν τον γυναικολογο σου, θα σου πει εκεινος τι να παρεις εν προκειμενω..

Ποναει η εχεις φαγουρα;;Μηπως κανενα χαλάζιο;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα και καλη εβδομάδα, ωραία νέα για τις απαντήσεις σας διαβάζω και χαίρομαι.

Chris και Ειρήνη όπως λένε και στο χωριό μου "καλό το καθησιό αλλα η ξάπλα ακόμα καλύτερα". καλα μην με βρίσετε περνάει γρήγορα ο καιρός και η κουνιάδα μου είχε συσπάσεις σε αυτό το μήνα και μια τεράστια αποκόλληση και με ξεκούραση και μαγνήσιο πήγε πολύ καλά και γεννάει σε λίγες μέρες.

Καλημερα κοριτσακια μου!!!Δεν θα κατσω πολυ περιμενω κατι φιλες μου για παρεουλα.Σας ευχαριστω για την συμπαρασταση ειμαι ηδη καλυτερα και προσπαθω να σκεφτομαι οτι ολα θα πανε καλα!!!

Μαρη Γιωτιτσα που ειναι το χωριο σου γιατι και στο δικο μου χωριο το λεμε αυτο:lol::lol::lol:

αντε ρε η κοπελα και συσπασεις και αποκοληση???:shock:μπραβο που τα καταφερε να τα διαβαζουμε και εμεις και να περνουμε κουραγιο!!!:P

Βλεπω σιγα σιγα ολες αρχισατε να τα καταλαβενεται ε???ζουλευω αντε βρε μπουμπουκα κουνησου λιγο να σε ακουσει η μανουλα δες τα αλλα νινακια πως κουνιουντε :rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημέρα!!!!!

Έχω τρομερό πονοκέφαλο και φυσικά ναυτίεςςςς... και είμαι και στη δουλειά, τι θα κάνω;

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλημερα.

κλελια περαστικούλια. πάρε το γιατρό σου να σου δώσει κάτι τουλάχιστον να το καταπραύνει λίγο.

Angelique σου επιτρέπει ο γιατρός να παίρνεις κανά ντεπόν σε τέτοιες περιπτώσεις;

Stone φαγούρα έχω και επειδή όλο το ξύνω είναι κατακόκκινο (μπλιαξ!)!!

Ήθελα να πάρω πρώτα τον οφθαλμίατρο αφού αυτή είναι η ειδικότητά του. Κλείσαμε ραντεβού για αύριο 9.30 και μέχρι τότε μου είπε να πάρω Dispensadron 3 φορές την μέρα. Στο καπάκι πήρα τον γυναικολόγο μου και τον ρώτησα αν κάνει να το πάρω και μου είπε: άφοβα!! Βρήκα ευκαιρία και τον ρώτησα αν κάνει να βάψω τα νύχια μου και μου είπε επίσης άφοβα (το θυμόμουν, αλλά ήθελα να το επιβεβαιώσω). Και επιπλέον συγχύστηκα με την φαρμακοποιό που ντε και καλά ήθελε να μου πουλήσει fissan ή baby oil για τις ραγάδες.

- Βρε καλή μου, βρε χρυσή μου, βαζελίνη θέλει ο γιατρός μου.

- Μμμμ, σιγά, τι κάνει η βαζελίνη?

- Γιατί? Το Fissan κάνει κάτι καλύτερο νομίζεις??

Πήρα λοιπόν την βαζελίνη μου με άρωμα καρύδας και το κολλύριό μου και έφυγα.

Μία φορά έβαλα κολλύριο και έφτιαξε απίστευτα (η κορτιζόνη βλέπεις). Έτσουξε πολύ, αλλά τώρα φαίνεται πολύ καλύτερα!!

Chris καλημέρα βρε θηριάκι!! Να σε ρωτήσω, αφού βλέπετε συσπάσεις, γιατί δεν σου κάνει περίδεση? Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν την κάνουν. Ή μήπως πέταξα κοτσάνα?

Angelique μην ταλαιπωρείς τον εαυτό σου, πες ότι νιώθεις άσχημα και φύγε. Πήγαινε σε κανα γιατρό να σου γράψει 3 ημέρες αναρρωτική να καθήσεις σπίτι σου να ηρεμήσεις. Μην το σκέφτεσαι, δεν αξίζει να βασανίζεσαι έτσι. Άσε που όταν είσαι χάλια δεν είσαι αποδοτική στην δουλειά σου...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Αγγελικη περαστικα, πάρε κανα ελαφρυ παυσίπονο πριν χειροτερεψει ο πόνος..

Κλέλια, ποτε πρόλαβες βρε και το πήρες κιολας;;Αντε βρηκες ακρη μια φορα...

Η περιδεση εχει να κανει με πρ'οβλημα του τραχήλου και γινεται οταν ο γιατρος διαπιστωνει αδυναμια για αυτο μετρανε και το μηκος του

Οι συσπάσεις αντιμετωπίζονται με πολύ ξεκουραση και μαγνησιο (νομιζω)

Chrisaki υπομονη και να ευχαριστηθεις την παρεϊτσα σου σημερα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα κλελια άντε μπράβο να ηρεμήσει λίγο το μάτι σου.

να σας ρωτήσω αισθάνεστε στην κοιλιά κάτι σαν τραβήγματα σαν να θέλει να τσιτωθεί έναν πράμα. τώρα θα μου πείτε ρε χαζή αφού μεγαλώνει λογικό δεν είναι ναι αλλά εγώ το έχω πολύ έντονο και αρκετά συχνά και βάζω και αλοιφή.

Stone φαγούρα έχω και επειδή όλο το ξύνω είναι κατακόκκινο (μπλιαξ!)!!

Ήθελα να πάρω πρώτα τον οφθαλμίατρο αφού αυτή είναι η ειδικότητά του. Κλείσαμε ραντεβού για αύριο 9.30 και μέχρι τότε μου είπε να πάρω Dispensadron 3 φορές την μέρα. Στο καπάκι πήρα τον γυναικολόγο μου και τον ρώτησα αν κάνει να το πάρω και μου είπε: άφοβα!! Βρήκα ευκαιρία και τον ρώτησα αν κάνει να βάψω τα νύχια μου και μου είπε επίσης άφοβα (το θυμόμουν, αλλά ήθελα να το επιβεβαιώσω). Και επιπλέον συγχύστηκα με την φαρμακοποιό που ντε και καλά ήθελε να μου πουλήσει fissan ή baby oil για τις ραγάδες.

- Βρε καλή μου, βρε χρυσή μου, βαζελίνη θέλει ο γιατρός μου.

- Μμμμ, σιγά, τι κάνει η βαζελίνη?

- Γιατί? Το Fissan κάνει κάτι καλύτερο νομίζεις??

Πήρα λοιπόν την βαζελίνη μου με άρωμα καρύδας και το κολλύριό μου και έφυγα.

Μία φορά έβαλα κολλύριο και έφτιαξε απίστευτα (η κορτιζόνη βλέπεις). Έτσουξε πολύ, αλλά τώρα φαίνεται πολύ καλύτερα!!

Chris καλημέρα βρε θηριάκι!! Να σε ρωτήσω, αφού βλέπετε συσπάσεις, γιατί δεν σου κάνει περίδεση? Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν την κάνουν. Ή μήπως πέταξα κοτσάνα?

Angelique μην ταλαιπωρείς τον εαυτό σου, πες ότι νιώθεις άσχημα και φύγε. Πήγαινε σε κανα γιατρό να σου γράψει 3 ημέρες αναρρωτική να καθήσεις σπίτι σου να ηρεμήσεις. Μην το σκέφτεσαι, δεν αξίζει να βασανίζεσαι έτσι. Άσε που όταν είσαι χάλια δεν είσαι αποδοτική στην δουλειά σου...

Kαλημερα Κλελια με το ματακι το ευαισθητο και εγω ετσι ειμαι καθε χρονο φετος ομως την γλιτωνω...χι χι να και ενα καλο!!!:tongue:

Περιδεση κανουν τον τραχηλο οχι την μητρα.Οταν οι συσπασεις κανουν τον τραχηλο να ανοιξει τοτε σου κανουν περιδεση για να μην χασεις το μωρο.εμενα δοξα το Θεο οι συσπασεις μου δεν εχουν προκαλεσει τον τραχηλο να ανοιξει μαλλον δεν ειναι τοσο δυνατες οποτε δεν χρειαζομαι περιδεση ευτυχως!!!

Angelique1981 μου εμενα μου αφηνει ντεπον ειναι πολυ δυνατος ο πονοκεφαλος η υποφτερτος???

maraki32 μου εγω δεν νιωθω κατι τετοιο νομιζω σορυ...αλλα μου φενεται απο αυτα που περιγραφεις οτι απλος μεγαλωνει η γλυκια κοιλιτσα σου!!:-P:razz::-P

Stone καλημερουδια δεν θα ερθει τελικα η παρεα μου μου το ακυρωσανε:-(:-(

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλά Stone, εγώ είμαι speedy gonzalez :D. Όλα τα προλαβαίνει ο Βέγγος :D.

Οπότε chris άκυρο αυτό που σε ρώτησα για την περίδεση, μου εξηγήσατε με την Stone. Δεν το ήξερα γι' αυτό και ρώτησα. Να μην ανησυχείς! Όλα καλά θα σου πάνε!!

Maraki όταν λες τράβηγμα μάλλον εννοείς κάτι απροσδιόριστο στο σημείο που είναι το νινί? Το νιώθεις όταν περπατάς (όχι πάντα) ? Λογικά νιώθουμε το ίδιο. Η Stone μου είπε ότι ετοιμαζόμαστε για κλωτσιά! :D

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...