Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Losr είπε:

Στο προηγούμενο καί εγώ 500 είχα δώσει τώρα θα την κάνω στο Ρέα .

Να σου πω κάτι αυτό που λές είναι πάρα πολύ 4800??? Που στο ζήτησαν?

Τι εννοείς πληρώνεις και ένα ποσό πρίν στον προεμφυτευτικο? Εμένα μου είπαν είναι 200 η βλαστοκυστη. Δεν μου είπαν κάτι άλλο.

Σε ποιο κέντρο όλο αυτό?

Στον προεμφυτευτικό στο Ιασώ ζητάνε γύρω στα 750 ευρώ για την μέθοδο που θα κάνουν και μετά γύρω στα 250 ευρώ η κάθε βλαστοκύστη που θα σταλθεί για έλεγχο 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!

chris μου πολυ φοβαμαι μην καθησω κ σου κανω κ εγω παρεα..:rolleyes:με την διαφορα οτι εχω και μια αγγελικουλα και καμια βοηθεια...:rolleyes:

με πιασε χτεσ κοριτσια πολυ πολυ κατω χαμηλα ενασ δυνατοσ πονοσ (3 εγκυμοσυνεσ κ δεν τον εχω ξανανιωσει...)λεσ και μου εβγενε το μωρο!!!μετα που περασε αρχισαν εντονεσ συσπασεισ!!!πετρα η κοιλουμπιτσα!!:rolleyes:μακαρι να ηταν κατι παροδικο και να εμφανιστηκε απλα επειδη παρασηκωσα την αγγελικουλιτσα..

Ειρήνη μου, είχα 7 χρόνια προϋπηρεσία πρόπερσι και απ' ό,τι θυμάμαι είσαι 3 χρόνια μικρότερή μου, δεν μπορούσα να δίνω λιγότερα από 300 ευρώ τον μήνα επειδή τα ένσημα πήγαιναν αναλογικά με τον προηγούμενο μισθό μου.

Δεν γνωρίζω τι μισθό έπαιρνες αλλά και πάλι 500 ευρώ για 20 ένσημα??? Μήπως σε αυτά περιλαμβάνεται κάποιο είδος "πέναλτυ" επειδή στην ουσία δεν κάνεις αυτασφάλιση που είναι μηνιαία, αλλά κάτι σαν "επείγουσα αγορά ενσήμων"? Μόνη μου σκαρφίζομαι τις παραπάνω έννοιες... Τέλος πάντων, σου εύχομαι να είναι όσο το δυνατόν λιγότερα τα χρήματα που θα δώσεις...

κλελια μου εχω 5 χρονια προυπηρεσια..αρα μαλλον πιο λιγα θα πληρωσω...μακαρι!!!!σευχαριστω παντωσ!!εχω μια απορροια ομωσ...εσυ πηγαινεσ στο ικα και ελεγεσ θελω να κανω αυτασφαλιση και τα εβαζεσ?πριν μερεσ που πηγα και τουσ ρωτησα ποσο κανουν τα ενσημα μου , μου τα ψαλε ενασ παλιομ...ασ (σορρυ κοριτσια για την εκφραση αλλα εκεινην την μερα ειλικρινα με ειχαν αγανακτησει!!!!!!!!!!!!)οτι αυτο που τον ρωταω ειναι παρανομο:confused::rolleyes:και οτι γενικα η αυτασφαλιση ειναι παρανομη!!!!τεσπα.εγω εχω σκοπο να τα δωσω του εργοδοτη μου (δεν εχω παραιτηθει-απολυθει)και να μου τα κολλησει αυτοσ.

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα γκαστρούλες!!

Ειρήνη μου, γιατί δεν τηλ στον γιατρό σου να του πεις για τον πόνο και κυρίως για τις συσπάσεις??? Πάρε τον, με άγχωσες τώρα...

Κοίτα τώρα τι γίνεται με την αυτασφάλιση: στην ουσία είναι προαιρετική ασφάλιση, την κάνουν οι καθαρίστριες, οι οικιακές βοηθοί, οι νταντάδες κλπ και επίσης οι άνεργοι που χρειάζονται τα ένσημα. Δλδ εγώ εννοείται πως δεν είπα ότι δούλευα μαύρα, τους είπα ότι είμαι άνεργη και μέχρι να βρω δουλειά ο άντρας μου πληρώνει τα ένσημά μου, επειδή και καλά είχα 7 χρόνων ένσημα και δεν ήθελα να πάνε χαμένα μπλαμπλαμπλα...

Επειδή ακριβώς είναι προαιρετική ασφάλιση σε αντιμετωπίζουν όπως οι ιδιωτικές ασφάλειες, πήγα σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων για να βεβαιώσουν ότι δεν έχω πρόβλημα υγείας, έκανα ακτινογραφία κλπ για να δεχτεί το ΙΚΑ να με ασφαλίσει προαιρετικά.

Κατόπιν πέρασα από επιτροπή που τους το έπαιξα κακομοίρα ότι δεν βρίσκω δουλειά αλλά για μένα τα ένσημα είναι απαραίτητα και προτιμώ να φεύγει ένα σεβαστό ποσό τον μήνα από τον οικογενειακό μισθό για να πληρώνω τα ένσημά μου κλπ και δέχτηκαν να τους δίνω 330 ευρώ τον μήνα που περιλάμβαναν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, σύνταξη και επικουρικό ταμείο (αυτό δεν μπορούν να το πληρώσουν όλοι, εγώ μπορούσα επειδή τα προηγούμενά μου ένσημα είχαν επικουρικό).

Γι' αυτό μου φαίνονται πολλά τα 500 ευρώ που σου ζητάνε, ήδη αυτά που έδινα εγώ ήταν πάαααρα πολλά (οι περισσότεροι δίνουν γύρω στα 150 ευρώ τον μήνα για αυτασφάλιση - αυτά είναι τα πιο φθηνά ένσημα, των καθαριστριών κλπ).

Πιστεύω όμως ότι εσύ δεν υπάγεσαι στην κατηγορία της αυτασφάλισης, επειδή στην ουσία θεωρείσαι εργαζόμενη, απλά με τις άδειες λοχείας, το 6μηνο κλπ βρέθηκες χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Μεγάλη κοτσάνα αυτό που σου είπε ο κυριούλης στο ΙΚΑ, αν ήταν παράνομη η αυτασφάλιση τότε παράνομο είναι και το ΙΚΑ που την υποστηρίζει. Άσε, έπεσες σε ρήτορα που γουστάρει να κηρύσσει τις βλακιούλες του...

Αυτό για τα 500 ευρώ, ποιος σου το είπε, πώς βγήκε αυτό το ποσό??

Και πάρε τον γιατρό σου τηλέφωνο!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Angelique καλώς ήρθες στην παρεούλα και με το καλό το μωράκι σου.

Ευχαριστώ πολύ Ελένη μου κι εσύ με το καλό το αστεράκι σου!!!

Έχω και ευχάριστα νέα, αλλά θα επιστρέψω αργότερα για να σας ενημερώσω λόγω ανωτέρας βίας...

...

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέραααα...!!!!!

Λοιπόν με κάλεσαν σήμερα από το Embryocare (ναι σήμερα Κυριακή...) και με ενημέρωσαν για το εξής:

ο συνδιασμός των αποτελεσμάτων από Αυχενική και Papp-A είναι 1:15048.

Είμαι πολύ χαρούμενη σας λέω!!!!!!!!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλησπέραααα...!!!!!

Λοιπόν με κάλεσαν σήμερα από το Embryocare (ναι σήμερα Κυριακή...) και με ενημέρωσαν για το εξής:

ο συνδιασμός των αποτελεσμάτων από Αυχενική και Papp-A είναι 1:15048.

Είμαι πολύ χαρούμενη σας λέω!!!!!!!!!!!

Mπραβο κοπελα μου!!! απίστευτο νουμερο!!! μπροστα στο δικό μου μου φαινεται διαστημικο!!!:D:D:D:D:D

καλη συνεχεια!!!

υ.γ. καλε...εγω καλωσηρθες σου ειπα???δεν σου ειπα! ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΚΑΛΕ!!

Mπραβο κοπελα μου!!! απίστευτο νουμερο!!! μπροστα στο δικό μου μου φαινεται διαστημικο!!!:D:D:D:D:D

καλη συνεχεια!!!

υ.γ. καλε...εγω καλωσηρθες σου ειπα???δεν σου ειπα! ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΚΑΛΕ!!

Ευχαριστώ πολύ Δέσποινα μου καλώς σας βρήκα, είχα διαβάσει για το δικό σου ποσοστό και είχα αναστατωθεί πάρα πολύ, αλλά τέλος καλό όλα καλά και για σένα. Με το καλό να έρθει το αντράκι σου!!!!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημερα κοριτσουδια!!!

Αγγελικη συγχαρητηρια!!

Πηρα και εγω την Παρασκευη τις εξετασεις και εχω καπου στι 1:13000

Πως περασατε το Σαβ/κο σας;;Εγω χτες ειχα επισκεψεις στο σπιτι δυο μαμαδες με τα παιδακια τους απο το αλλο καφε..Περασαμε πολύ ωραια και τα παιδακια επαιξαν και εκεινα αρκετα καλά αν εξαιρεσεις καποιους τσαμπουκαδες απο τα αντρακια της παρεας, μετα όμως ξετσουνισε και η δεσποινις, χαχα

Καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Stone τέλεια και τα δικά σου νέα!! Χάρηκα (η χαρούμενη)!!

Το σαββατοκύριακο κοιμόμουνα, και ακόμη νυστάζω... Το μεσημέρι θα κοιμηθώ.

Νυστάααααζω

GEXxp3.png

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι

Βάσω79- 30/9 Αρεταίειο Αγοράκι

despoina100 -2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα ???

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ ???

Clelia - 8/10 Μητέρα ???Κοριτσάκι ???

Ellain - 11/10 Ιασώ ή Έλενα Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

Ploegisi - 12/10 Βέροια ???

Φωτεινή - 12/10 Ιασώ ???

Renah - 12/10 Θράκη ???

Μαμαλευτεράκι 15/10 πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΛΑΡΙΣΑΣ ???Αγοράκι???

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη ???

Hroukaki - 15/10 Κλινική Καπάκη Αγοράκι

Maraki32 - 21/10 Λητώ ???

Sylia - 21/10 ???

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 ???

Evita 5/11 ???

Μανου ???? ???

παρακαλώ πολύ: ως την επόμενη τετάρτη που θα ξέρουμε, τα ερωτηματικά μου θα ήθελα να παραμείνουν πράσινα!!!:rolleyes:

καλημέρα και καλή βδομάδα και από μένα! το σαββατοκύριακο δεν το χάρηκα έτσι όπως περίμενα, με ταλαιπώρησε αρκετά το μπεμπάκι με ζαλάδες, εμετούς και τρομερούς πονοκεφάλους, αλλά πάλι καλά που ήμουν εκτός σπίτού και ξεχνιόμουν!

χρύσα έτσι ε??? μπουμπούκα??? ακόμη μια ροζουλίτα μαμά!!

αγγελική συγχαρητήρια! πολύ καλό το ποσοστό σου

κλέλια κοιμήσου κοπέλα μου! γιαί ταλαιπωρείσαι???

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Κοριτσάκια καλημέρα!!!!Πως είστε σήμερα;;;;;;

Τι καταπληκτικά ποσοστά είναι αυτά;;;;Μπράβο κοριτσούδια μου!!!!!

Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω!!!:-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad: Είμαι στη δουλειά!!Και σε καμία ώρα πρέπει να παώ στο σπίτι να τελειώσω το υπνοδωμάτιο γιατι το απόγευμα θα μου φέρουν τα έπιπλα!!!!!!

Μάκιαααααααααααααααααααα

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Όταν είμαι σπίτι αυτό κάνω, κοιμάαααμαι...

Στην δουλειά δεν γίνεται, όσο κατανόηση και αν δείχνουν, δεν γίνεται, πώς να το κάνουμε :tongue:.

Ξυπνάω 5.35 και νυστάαααζω. Τώρα βέβαια μου πέρασε η πολλή η νύστα, τα λέμε το μεσημέρι που θα κουτουλάω μέχρι να φτάσω σπίτι μου...

Λοιπόν, το Σάββατο μου κατέβασε ο σύζυγος τα καλοκαιρινά... τι κατάφερε? Τπτ δεν μου κάνει!! Ποια μπουστάκια, ποια κοντά, ποια εφαρμοστά, του χρόνου πάλι :D. Βρήκα 2-3 t-shirts και 2-3 φαρδουλά μπλουζάκια (πώς το έπαθα και τα αγόρασα τότες...).

Να 'ναι καλά η ξαδελφούλα μου που μου έστειλε 2 σακούλες με μπλούζες, πουκαμίσες, παντελόνια κλπ...

GEXxp3.png

Hroukaki αυτό θα προλάβεις να το διαβάσεις: ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!

Τώρα που έχεις την ευκαιρία και την αφορμή βεβαίως-βεβαίως να κάαααθεσαι και όλοι οι άλλοι να τρέχουν για την πάρτη σου :D

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...