-
Από την διαχείριση / Admin news
-
Κορίτσια πριν καμιά ώρα γυρισαμε από την κλινική. Πήραμε 3 ωοθυλάκια τελικά, το μικρότερο σημερα ηταν 17 mm, αλλα κάπως μου το εξηγησε ο γιατρός ότι δεν ήταν καλο, δεν ειχε ωάριο, δεν κατάλαβα. Τα άλλα δύο είναι ΜΙΙ. Έδωσε και σπέρμα ο άντρας μου, μας ειπαν 6 εκ/ml, και 1% τυπικές μορφές. Μπορεί να γίνει zymot τελικά. Αλλά πριν 3 μήνες είχε 9 εκ/ml. Αύριο θα με ξαναδεί ο γιατρος για να δουμε τα άλλα τέσσερα μικρά σε τι μέγεθος ειναι να δουμε δόση για τη δευτερη ωοληψία. Νιώθω ένα τεράστιο κενο, ότι ειναι όλα μάταια. Οι άλλες δύο κοπελες που ήταν στο δωμάτιο μαζί μου έδωσαν 14 και 22 ωοθυλάκια, εγώ γιατι μόνο τρία? Τη ξέρω την απάντηση, αλλα ειναι άδικο..
Κορίτσι μου πρέπει να σταματήσει να σε νοιάζει τι έδωσαν οι άλλες κοπέλες. Να’ναι καλα, έδωσαν ο τι έδωσαν κ εσυ εδωσες ο,τι έδωσες. Γενικά να κοιτάς μόνο τη δική σου πορεία. Πρέπει να διαφυλαχθείς, αλλιώς δεν είναι καλό για τη ψυχολογία σου. Κάθε γυναίκα είναι άλλη περίπτωση. Το ότι πήραν 22 ή 52 ωοθηλακια δε σημαίνει πως είναι απαραίτητα καλά. Το καλό ψάχνεις. Στα λέω για να τα ακούω και εγώ γιατί έχεις δει πως με έχει πάει ως τώρα. Κάνε shut down στο τι συμβαίνει γύρω σου. Στο λέω με αγάπη γιατί ξέρεις τι περνάω οπότε σε καταλαβαίνω. Τα σκέφτομαι συχνά και εγώ όταν είμαι η νεότερη που περιμένω στις ουρές αναμονής και λέω «μα καλά τι πάει λάθος με εμένα;». Αυτές τις σκέψεις δε πρέπει να τις κάνουμε όμως. Κάνε focus σε εσένα και μόνο. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.
Εγώ σε άλλα νέα να σας πω πως πήγα για υπέρηχο ΠΑΛΙ σήμερα 15η ημέρα άρα ο κυκλος έχει γίνει κουβάρι. Το θυμίζω γιατί έχω κύκλο 24ημερων.
Είδαμε ένα ωοθηλακιο 13mm. Εκανα πάλι Ε2 και LH. Η Ε2 αυξήθηκε από 40 που είχε μείνει στάσιμη στο 129 και η LH που ήταν στο Θεό δλδ 47 έπεσε λίγο στο 33. Ο,τι και αν σημαίνει αυτό. Οπότε θα με βάλει για ωοληψια την Τριτη 18η ημέρα και άρα λογικά η επόμενη περίοδος θα καθυστερήσει.-
1
-
-
Cafe Οκτώβριος 2010
-
Θέματα
-
- 12.646 απαντήσεις
- 1.269.632 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 7
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 100 απαντήσεις
- 150.523 εμφανίσεις
-
- 11.367 απαντήσεις
- 2.265.564 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 512.276 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 153.819 εμφανίσεις
-
-
-
- 12.647 απαντήσεις
- 1.269.641 εμφανίσεις
-
βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά 1 2 3
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 33 απαντήσεις
- 2.072 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 7
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 100 απαντήσεις
- 150.523 εμφανίσεις
-
Femara
Από Purplebat87, in Ιατρικά & Υγεία
- 3 απαντήσεις
- 377 εμφανίσεις
-
- 2.482 απαντήσεις
- 144.447 εμφανίσεις
-
- 81 απαντήσεις
- 8.267 εμφανίσεις
-
- 1.190 απαντήσεις
- 144.750 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 805 εμφανίσεις
-
- 11.367 απαντήσεις
- 2.265.571 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 289 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα