Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

Απλώς θέλει λίγο περισσότερο χρόνο από ότι συνήθως. 

Επίσης όσο ανάφορα τον αντρικό παράγοντα αλήθεια τόσους μήνες ο άντρας σου δεν έχει κάνει κάποια θεραπεία με αντιβίωση αφού έκανες εσύ ή να περνει κάποια συμπληρώματα? 

Ο εντελώς φυσικός κύκλος μπορεί να είναι πιο δύσκολος στο να τον προγραμματίσεις αλλά νομίζω πως ότι πάρεις θα είναι πολύ καλύτερο. 

Γενικά ξέρω ότι ψάχνεις να βρεις μια απάντηση αλλά κάποιες φορές θέλει απλά λίγο περισσότερο χρόνο από ότι έχεις υπολογίσει. 

Σκέψου γυναίκες που κάνουν 15 ωάρια με φάρμακα Κ κανένα πρόβλημα με τα αποθέματα Κ τις ορμόνες παραπάνω από 6-7 βλαστοστοκυστες δεν φτιάχνουν Κ από αυτές υγιή εγκυμοσύνη μπορεί να φτιάξουν οι 2 . 

Οπότε Κ για εσένα τα ποσοστά δεν είναι τόσο τραγικά. 

Ναι ο σύζυγος έπαιρνε τα well man conception πριν τις ωοληψιες. Είχε πάρει αντιβίωση όταν είχε 2 φορές βρεθεί βακτήριο στο σπερμα. (Ecoli συγκεκριμένα). Τίποτα άλλο δε ζητήθηκε. Τι άλλο θα έπρεπε θεωρητικά να κάνει;

Εγω συμπληρώματα δε παίρνω, είχα ρωτήσει τον γιατρό και είχε πει πως δε πιστεύει ιδιαίτερα σε αυτά. Παρόλα αυτά σήμερα ξαναρώτησα και μου είπε θα μου προτείνει κάποια να πάρω.

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστω κιντενιο χα πλακα θα χετε; Εμας το μικρο κλωτσαει πλεον και πολυ μαλιστα. Το μεγαλο ερχεται πρωι πρωι και καθεται πανω στο κεφαλι μου οταν ειμαι ξαπλωμενη και βαζει μπροστα στα ματι αμου παραμυθακι να του το διαβασω χιχιχιχιχι! Σημερα εριξε χαλαζι εδω και ο μικρος φοβηθηκε και πηγε να κρυφτει στην αγκαλια του μπαμπα. Μετα πηραμε λιγο χαλαζι από την βεραντα και του το δειξαμε και νταξει ηρεμησε...

Cristab καλημέρα!!! Νομιζω οτι η εξέταση αίματος ήρθε για να σωσει τις γυναίκες απο την αμνιοπαρακέντηση, είναι εξίσου αξιόπιστη και επίσης νομιζω οτι σε αυτήν την εβδομαδα που είναι η Δήμητρα η αμνιο είναι πιο επιφοβη και επικίνδυνη, όπως και να χει ας συμβουλευτεί και το γιατρό της.

Εσύ τι κανεις;

Μια χαρά είμαι mama82. Δουλειά, σπίτι, παιδί κλπ κλπ κλπ! ευτυχώς σήμερα είναι Παρασκευή!!! Γιούπι!!!

εσύ πως είσαι? καρότσι έκλεισες τελικά?

Η dimitra θα αποφασίσει ότι η ίδια θεωρεί καλύτερο για αυτήν και το μωράκι της. εμείς την γνώμη μας λέμε.

Γεια σου sangreluna! μας έλειψες! δεν σε αφήνει το μαγκάκι σε ησυχία έ? καλά κάνετε και ευχαριστιέστε τις βόλτες σας γιατί από Δευτέρα θα πέσει πολύ η θερμοκρασία και θα βρέχει.και άντε το κρύο αντέχεται ντύνεσαι καλά και βγαίνεις, η βροχή όμως???

kidenio ριξε λιγο μια ματια στο φορουμ, ειναι μια κοπελα που την ξερω απο αλλο καφε (δεν θυμαμαι ποιου μηνα) η οποια πουλαει καροτσι maclaren για διδυμα δες μηπως και σε ενδιαφερει.....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

καλα ειμαι κι εγω , κι εμενα οσο περναει ο καιρος η μικρη ζωηρευει περισσοτερο και δινει πιο δυνατες κλωτσιες!! χθες για πρωτη φορα την καταλαβε κι ο αντρας μου!!!

εμεις κλεισαμε το καροτσι, αυτο το oyster που ελεγα, ειμαι πολυ ευχαριστημενη με την επιλογη μου βεβαια θα δουμε και στην πραξη....

κι εγω περιμενω πως και πως την τριτη για β επιπεδου

αντε καλα αποτελεσματα να χουμε!!!!

yk1yp3.png

Mama ευχαριστω πολυ θα το κοιτάξω το καρότσι, αν κ νομίζω το mclaren ίσως ειναι για αργοτερα. Δεν μπορεις να βάλεις νεογέννητα μεσα. Καλη επιτυχία κ σ εσάς την Τριτη! Θα περιμένουμε τα νέα σας! Πάντως κοριτσια κ εμεις εδω έχουμε πολυ κρύο... Τώρα δείχνει -5... Κ με τον αέρα που εχει αισθάνεσαι οτι είσαι στη Σιβηρια! Κ το χιόνι εχει παγώσει κ δεν λέει να φύγει... Άντε να αρχίσει να έρχεται η άνοιξη!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

αντε να ρθει η ανοιξη να ανοιξει και η καρδια μας!!!! να ρθει και σιγα σιγα ο καιρος για τα μωρακια μας να ρθουν γερα στην αγκαλια μας!!!

παντως το maclaren το προτεινουν και σε βραφακια αν δεν κανω λαθος, δες την αγγελία απο vickyflower γιατι ειδα και αλλες για καροτσι διδυμων αλλα δεν τις εχω ξαναπετυχει σαν ονοματα

yk1yp3.png

το πηρα σε κοκκινο (tomato), και πηρα το απλο χωρις τα νικελ γυρω απο την κουκουλα κτλ, δεν ειχαν αλλες διαφορες μεταξυ τους, εγω το πηρα στα 380 και με τα νικελ ειχε 50 ευρω παραπανω, δηλ μονο θεμα ομορφιας

εσυ εχεις καροτσι απο το πρωτο σου;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον κορίτσια ευχαριστω για τις απαντησεις σας!28 χρονων είμαι. πηγα στο γιατρο και μου ειπε η pap a που κανουμε με την αυχενικη δεν εχει καμια σχεση με το a test που εκανα τωρα.και οι 2 εξεταζουν το αιμα αλλα από διαφορετικη οπτικη.μου ειπε ότι την βαζει σε ολες τις πελάτισσες του και γι αυτό μου την εγραψε...όχι γιατι τον ανησυχησε κατι...πηγα και σε 2 ο γαιτρο ο οποιος μου ειπε ότι στην Ευρωπη η εξεταση αυτή καταργηθηκε τα 15 τελευταια χρονια διοτι αντικατασταθηκε από την αυχενικη + papp a η οποια είναι πιο εγκυρη 90% ενώ η α τεστ 60-70% κι εδινε πολλα λανθασμένα αποτελέσματα.ο 2ος γιατρος μου ειπε με τοσο καλη αυχενικη pap a και εμφανες ρινικο οστο στο μωρο γιατι σ εβαλε να την κανεις...αγνοησε την σαν να μην εγινε ποτε...επισης εστω και κανω αμνιο η την άλλη αιματολογικη τι κερδιζω? δεν τίθεται πια θεμα διακοπης της κυησης δεν το διαπραγματεύομαι καν..οποτε δεν μπαινω καν στη διαδικασια...ειπαμε με τον αντρα μου ότι ο θεος μας εστειλε το μωρο κι εμεις το θελουμε όπως κι αν είναι...μακαρι να είναι γερο! παντως ηταν λιγο εμπορικη η συμπεριφορα του 1ου γιατρου τυπου παρε και την καρτα του εργαστηριου για να κανεις επιπλέον εξετασεις και προβληματιστηκα...μαλλον θα αλλαξω γιατρο! χαιρομαι που ειστε καλα! κριμα για την κοπελα που γεννησε τοσο νωρις αλλα εχω διαβασει για μωράκια που τα καταφερνουν αν και μικρα...μακαρι να πανε όλα καλα ...

Δημητρα και σε μας εκανε εντυπωση γι αυτο ρωτησαμε ηλικια η αν ειδε κατι που αποφασισε να σου δωσει αυτην την εξεταση που οντως μπροστα στην αυχενικη ειναι αχρηστη, και ο δικος μου γιατρος ειπε οτι προσπαθουν να προωθησουν αυτην την εξεταση με το αιμα γιατι ειναι καινουργια και κοστιζει οσο η αμνιοπαρακεντιση.

Χωρις να θελω να σ επηρεασω και φυσικα η αποφαση ειναι δικη σσου κι εγω θα αλλαζα γιατρο γιατι δεν μπορει κανενας να παιζει μ αυτα τα πραγματα, με την αγωνια μιας μανας και την ζωη ενος παιδιου....συγνωμη που μιλαω ετσι αλλα νευριαζω που ολα τα εχουν κανει εμπορικη υποθεση και ολα εχουν να κανουν με τα λεφτα.....

χαιρομαι για την αποφαση σας!!! ειναι πολυ σπουδαια, μπραβο σας!!!

καλο βραδυ !!!!

yk1yp3.png

Δημητρα και σε μας εκανε εντυπωση γι αυτο ρωτησαμε ηλικια η αν ειδε κατι που αποφασισε να σου δωσει αυτην την εξεταση που οντως μπροστα στην αυχενικη ειναι αχρηστη, και ο δικος μου γιατρος ειπε οτι προσπαθουν να προωθησουν αυτην την εξεταση με το αιμα γιατι ειναι καινουργια και κοστιζει οσο η αμνιοπαρακεντιση.

Χωρις να θελω να σ επηρεασω και φυσικα η αποφαση ειναι δικη σσου κι εγω θα αλλαζα γιατρο γιατι δεν μπορει κανενας να παιζει μ αυτα τα πραγματα, με την αγωνια μιας μανας και την ζωη ενος παιδιου....συγνωμη που μιλαω ετσι αλλα νευριαζω που ολα τα εχουν κανει εμπορικη υποθεση και ολα εχουν να κανουν με τα λεφτα.....

χαιρομαι για την αποφαση σας!!! ειναι πολυ σπουδαια, μπραβο σας!!!

καλο βραδυ !!!!

Mama μου η αληθεια είναι ότι δεν φευγω από τον γιατρο απλα γι αυτό το γεγονος.Τελευταια με τον αντρα μου είχαμε προβληματιστεί λιγάκι. Ηταν τυπου να σε ξεπετάξω οι επισκεψεις μας, ισως επειδή ηξερε ότι θα γεννησω στο νοσοκομειο και όχι στην κλινικη που συνεργάζεται. Γενικα δεν εχω κολληματα με τους γιατρους αλλα όταν προκειται για το παιδι μας εκνευρίζομαι να με αντιμετωπιζουν τοσο εμπορικα. Ειλικρινα εχω αφησει πισω μου κάθε κακη σκεψη και προχωραω μονο με θετικα συναισθηματα.Οταν γυρισα από την μικροβιολογο κι ημουν τοσο ταραγμενη το ποσο ανησυχο ενιωθα το μωρο δεν περιγράφεται...δεν προκειται να ξαναβαλω το παιδι μου σε αυτή τη διαδικασια..ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας...αααααααντε να φτανουν οι μερες για την β επιπεδου να μαιθανουμε καλα νεα!!! mama εισαι η επομενη αν δεν κανω λαθος!!! Όλα καλα θα πανε...να απολαυσεις το μωρακι σου!!:)

Καλημερα κοριτσια!!!! τι κανετε σημερα;;; σαββατοκυριακο και βολτουλες, ναιιιιιι!!!!! εδω εχει και ωραια μερα, χαχα

Δημητρα εννοειται πως ο γιατρος πρεπει να εχει οσο χρονο χρειαζεσαι εσυ, να σου δινει την ασφαλεια οτι οποτε τον χρειαζεσαι θα τον βρισκεις και θα ειναι διαθεσιμος, εμενα ο δικος μου μπορει να καθεται και δυο ωρες και να μου εξηγει κατι για να μην εχω απορια αργοτερα και αγχωνομαι, και δεν καταλαβα σωνει και ντε στην κλινικη θα παμε;;;; εγω του εχω πει οτι σκεφτομαι το νοσοκομειο και φυσικα μου ειπε διαφορα για να μην παω (οχι ομως τραβηγμενα πραγματα) αλλα μου ειπε κιολας οτι ειναι επιλογη μου και οτι ειχε και αλλα ζευγαρια που πηγαν σε νοσοκομειο και στην τελικη καθε επισκεψη την πληρωνουμε, δεν χρωσταμε και σε κανεναν, οσα μας ζητανε τα δινουμε χωρις σκεψη.....

και σε αυτην την φαση που ειμαστε, εμενα ειναι και το πρωτο μου, ειμαστε ενα παραπανω ευαλωτες και δεν δεχομαι να μ εκμεταλευεται κανενας!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...