Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Kyoya....Αγορομάνα και με τη βούλα λοιπόν!!:cool::cool::cool:Μπράβο κοριτσάκι μου, χαχα, εσύ είσαι τυχερή γιατί θα σε λατρεύουν αλλά και γιατί για να παίξουν θα κυνηγάνε το μπαμπά τους και θα σε αφήνουν ήσυχη (μιλάω εκ πείρας, χιχι)....Θα πλένεις πολύ σώβρακο αργότερα αλλά όταν θα τα καμαρώνεις τα τρία αντράκια στη σειρά...άλλο πράμα:tongue::tongue::tongue::tongue: είπε η κουκουβάγια κι έφυγε για δουλειά!Καλημέρα σε όλες σας.Μιλάμε τα αγόρια νικούν κατά κράτος τις τσούπρες στα μωράκια Ιουνίου 2015!!!Για να δούμε εμείς του Αυγούστου τι σκορ θα έχουμε....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kyoya....Αγορομάνα και με τη βούλα λοιπόν!!:cool::cool::cool:Μπράβο κοριτσάκι μου, χαχα, εσύ είσαι τυχερή γιατί θα σε λατρεύουν αλλά και γιατί για να παίξουν θα κυνηγάνε το μπαμπά τους και θα σε αφήνουν ήσυχη (μιλάω εκ πείρας, χιχι)....Θα πλένεις πολύ σώβρακο αργότερα αλλά όταν θα τα καμαρώνεις τα τρία αντράκια στη σειρά...άλλο πράμα:tongue::tongue::tongue::tongue: είπε η κουκουβάγια κι έφυγε για δουλειά!Καλημέρα σε όλες σας.Μιλάμε τα αγόρια νικούν κατά κράτος τις τσούπρες στα μωράκια Ιουνίου 2015!!!Για να δούμε εμείς του Αυγούστου τι σκορ θα έχουμε....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αγορομανα δε λες τιποτα!! αν σκεφτεις οτι και τα 2 μου αδελφια αγορια εχουν χαχαχα!!!

ειμαι σιγουρη οτι θα τους καμαρωνω και τους 3.. ήδη καμαρώνω για τους 2 και νιωθω καπως περιφανη που περιμένω και τριτο!! απλα με χαλαει η περιέργια του κόσμου και το ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ σαννα σε λυπουνται που περιμενεις κιαλλο γιο!!!! ή αυτο το ΠΑΛΙ ΑΓΟΡΙ???? :evil::evil: κατα ταλλα ειμαι ευτυχισμένη! οι μετρησεις ολες τελεις το νινι 22 εβδομαδων 490γραμμαρια και εχει ήδη μαγουλάκια για φιλιμα!!! είχε και το χερι στο στόμα και πιπολουσε!!! ειδαμε πατουσακια μετρήσαμε δαχτυλακια ολα τελεια ήταν!!

το ασχημο ειναι οτι είμαι στα +6,5!! εχω βαλει 3 κιλα μεσα σε ενα μηνα! με κατσάδιασε η γιατρος λίγο μου είπε να προσέχω... εχω βαλει στοχο τουλαχιστον για αυτο το μήνα να βάλω το πολύ ενα κιλό......

εσύ ποσο είσε;; αυχενική έκανες;; καμια πιθανότητα σου ειπαν ή ακόμα;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

αγορομανα δε λες τιποτα!! αν σκεφτεις οτι και τα 2 μου αδελφια αγορια εχουν χαχαχα!!!

ειμαι σιγουρη οτι θα τους καμαρωνω και τους 3.. ήδη καμαρώνω για τους 2 και νιωθω καπως περιφανη που περιμένω και τριτο!! απλα με χαλαει η περιέργια του κόσμου και το ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ σαννα σε λυπουνται που περιμενεις κιαλλο γιο!!!! ή αυτο το ΠΑΛΙ ΑΓΟΡΙ???? :evil::evil: κατα ταλλα ειμαι ευτυχισμένη! οι μετρησεις ολες τελεις το νινι 22 εβδομαδων 490γραμμαρια και εχει ήδη μαγουλάκια για φιλιμα!!! είχε και το χερι στο στόμα και πιπολουσε!!! ειδαμε πατουσακια μετρήσαμε δαχτυλακια ολα τελεια ήταν!!

το ασχημο ειναι οτι είμαι στα +6,5!! εχω βαλει 3 κιλα μεσα σε ενα μηνα! με κατσάδιασε η γιατρος λίγο μου είπε να προσέχω... εχω βαλει στοχο τουλαχιστον για αυτο το μήνα να βάλω το πολύ ενα κιλό......

εσύ ποσο είσε;; αυχενική έκανες;; καμια πιθανότητα σου ειπαν ή ακόμα;

Σήμερα μπήκα στον τέταρτο!Είχα ΠΗΤ 10/08 αλλά στην αυχενική όπως και στους προηγούμενους υπέρηχους έβγαινε μεγαλύτερο οπότε πάμε για 4/08!Στην αυχενική δε φάνηκε κάτι.Τώρα έχω ραντεβού 20/02 θα είμαι στη 17η εβδομάδα...ε κάτι θα δείξει...Εμένα μου έλεγαν...πάλι αγόρι?Ε ...στο τρίτο το κορίτσι...και μετά... πάλι αγόρι έκανες?ε...στο τέταρτο το κορίτσι....Οπότε τώρα ξέρω τι θα ακούσω...:roll::roll::roll::roll: Το βασικό είναι που το μωράκι σου είναι μια χαρά τα άλλα είναι σάχλες του κόσμου κοπέλα μου!;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Σήμερα μπήκα στον τέταρτο!Είχα ΠΗΤ 10/08 αλλά στην αυχενική όπως και στους προηγούμενους υπέρηχους έβγαινε μεγαλύτερο οπότε πάμε για 4/08!Στην αυχενική δε φάνηκε κάτι.Τώρα έχω ραντεβού 20/02 θα είμαι στη 17η εβδομάδα...ε κάτι θα δείξει...Εμένα μου έλεγαν...πάλι αγόρι?Ε ...στο τρίτο το κορίτσι...και μετά... πάλι αγόρι έκανες?ε...στο τέταρτο το κορίτσι....Οπότε τώρα ξέρω τι θα ακούσω...:roll::roll::roll::roll: Το βασικό είναι που το μωράκι σου είναι μια χαρά τα άλλα είναι σάχλες του κόσμου κοπέλα μου!;););)

αα εμενα μικροτερο ειναι βαση υπερηχου. βαση τερ επρεπε να ειναι 23 βδομαδων αλλα εγινε καθυστερημενα η συλληηψη αποτι μου ειπε!!

εμενα στην αυχανικη μου ειπε αγορακι και μετα μου τα γυρισε σε κοριτσακι γιαυτο ημουν πολυ μπερδεμενη! χθες το ειδαμε καθαρα!! εμενα μου εφυγε το βαρος της αγωνιας αλλα οποιος τολμησει να μου πει αυτα τα παλι κτλ κτλ δεν ξερω αν θα συγκρατηθω και δεν του την πω.......

χαχαχα στο τεταρτο το κοριτσι εε!! και εγω το ακουσα αυτο χθες!! αν ειναι μονο αυτο που θα ακούσω ειμαι μια χαρα!! πριν μεινω εγκυος το τριτο μου ελεγαν αντε να κανεις και μια κορη. στα γεραματα ποιος θα σε κοιταξει; και ποιος μου εγγυατε οτι η κορη θα ερθει στο αμεσως επομενο;;

καλη επιτυχια σε σενα σου ευχομαι! οτι επιθυμεις μακαρι αυτο να είναι!!!

φυσικα πανω απολα γερο!!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

αα εμενα μικροτερο ειναι βαση υπερηχου. βαση τερ επρεπε να ειναι 23 βδομαδων αλλα εγινε καθυστερημενα η συλληηψη αποτι μου ειπε!!

εμενα στην αυχανικη μου ειπε αγορακι και μετα μου τα γυρισε σε κοριτσακι γιαυτο ημουν πολυ μπερδεμενη! χθες το ειδαμε καθαρα!! εμενα μου εφυγε το βαρος της αγωνιας αλλα οποιος τολμησει να μου πει αυτα τα παλι κτλ κτλ δεν ξερω αν θα συγκρατηθω και δεν του την πω.......

χαχαχα στο τεταρτο το κοριτσι εε!! και εγω το ακουσα αυτο χθες!! αν ειναι μονο αυτο που θα ακούσω ειμαι μια χαρα!! πριν μεινω εγκυος το τριτο μου ελεγαν αντε να κανεις και μια κορη. στα γεραματα ποιος θα σε κοιταξει; και ποιος μου εγγυατε οτι η κορη θα ερθει στο αμεσως επομενο;;

καλη επιτυχια σε σενα σου ευχομαι! οτι επιθυμεις μακαρι αυτο να είναι!!!

φυσικα πανω απολα γερο!!!!

Χαχα..μετά από τρεις γιους τι λες να επιθυμούμε????????:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Χαχα..μετά από τρεις γιους τι λες να επιθυμούμε????????:tongue::tongue::tongue::tongue:

ενταξει λογικο ειναι! σου το ευχομαι μακαρι!!! και εγω ηθελα κοριτσι! αλλα δεν με πειραξε και καθολου που ειναι αγορι ξανα! σου ειπα ποιο ειναι το προβλημα μου! οι τριτοι!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα κοριτσια!!! πως ειστε σημερα;;;;

kyoya συγχαρητηρια και παλι!!!! ολα καλα και καμια αμφιβολια και αγωνια για το φυλο, μπραβο!!!

σημερα αν δεν κανω λαθος σειρα για β επιπεδου εχει η kidenio, αντε με το καλο!!! καλη επιτυχια και περιμενουμε τα νεα!!!!

επισης περιμενουμε και την Mairy lou!!!!

εγω νομιζω οτι ξεκινησαν οι καουρες......και ειχα πει οτι την γλιτωσα :(

χθες το βραδυ εφαγα ενα τοστ και με πειραξε πρεπει να προσεχω τωρα ενα παραπανω τι τρωω, σε περιπτωση που με ξαναπιασει τι ανακουφιζει απο τις καουρες, ξερετε;;;;;

yk1yp3.png

καλημερα κοριτσια!!! πως ειστε σημερα;;;;

kyoya συγχαρητηρια και παλι!!!! ολα καλα και καμια αμφιβολια και αγωνια για το φυλο, μπραβο!!!

σημερα αν δεν κανω λαθος σειρα για β επιπεδου εχει η kidenio, αντε με το καλο!!! καλη επιτυχια και περιμενουμε τα νεα!!!!

επισης περιμενουμε και την Mairy lou!!!!

εγω νομιζω οτι ξεκινησαν οι καουρες......και ειχα πει οτι την γλιτωσα :(

χθες το βραδυ εφαγα ενα τοστ και με πειραξε πρεπει να προσεχω τωρα ενα παραπανω τι τρωω, σε περιπτωση που με ξαναπιασει τι ανακουφιζει απο τις καουρες, ξερετε;;;;;

καλημερα μαμα!! καουρες ειχα πολλες στον πρωτο μου! στον δευτερο καθολου αλλα σε αυτο τώρα παλι με πιανουν αλλα οχι εντονα προς το παρων!

τοστακι αναλογος ελαφρι ειναι καλε! προσεξε τι τρως ναι γιατι οσο μεγαλωνουν τα μπεμπακια οι καουρες ολο και αυξανονται!

η kidenio εχει σημερα ναι πρωι πρωι αν δεν κανω λαθος!! αντε να δουμε καλες επιτυχιες της ευχομαστε!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εχθες κλεισαμε το καροτσι!!! ειναι η πρωτη αγορα που καναμε εμεις για το μπεμπακι μας!!! θα ρθει μετα το πασχα (δεν βιαζομαστε κιολας)

επισης εχθες ανακαλυψα στο φορουμ μας οτι εχει αγγελιες και δινουν καποιοι καποια πραγματα σε πολυ καλη κατασταση και φθηνα οποτε οποιος ενδιαφερεται ας ριξει και μια ματια και εκει...

τι σταματαει τις καουρες!!!! εσενα τι σε βοηθουσε;;

yk1yp3.png

το τοστ ειναι ελαφρυ αλλα μηπως εφταιγε το παριζακι που ειχε μεσα;;;; γιατι εχθες το πηρα γενικα δεν τρωμε πολλα αλλανικα αλλα γενικα τελευταια εχω εφεση στις χαζομαρες!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!

mama82 εμένα στο τοστ ξέρεις τι με πειράζει και μου προκαλεί καούρα ιδιαίτερα το βράδυ?το τυρί που λιώνει! για τις καούρες καλό κάνει το παγωμένο γάλα. Εγώ έπινα και σουρωτή. Και απέφευγα να τρωω αργά το βράδυ. Μέχρι στιγμής δεν με έχουν πιάσει καούρες. Στην πρώτη εγκυμοσύνη υπέφερα... υπήρχαν βράδια που κοιμόμουν ανασηκωμένη με μαξιλάρια από πίσω... μακάρι να μην με πιάσουν ή αν με πιάσουν να μην είναι τόσο έντονες!

καλημερα και σε σενα cristab!!! εγω σκεφτηκα οτι εφταιγε το παριζακι γιατι γενικα τοστ τρωω και ηταν η πρωτη φορα που το πηρα, και δεν εφαγα αργα 7:30-8....τι να πω;;; ευτυχως δεν ηταν πολυ εντονο αλλα και παλι δεν μπορουσα να κοιμηθω νομιζα θα κανω εμετο

yk1yp3.png

χθες πετυχα στην τηλεοραση ενα ντοκυμαντερ για εγκυμοσυνη, εδειχνε πως γινεται η συλληψη κτλ αλλα εδειχνε και καποια θεματα οπως σιαμαια διδυμα τι γινεται γιατι κτλ, πηρε και δυο γυναικες σαν παραδειγμα και ελεγε τις ιστοριες τους, η μια ειχε τριδυμα και η αλλη ηταν σε ενα μερος της αφρικης που υπαρχει μονο ενα μαιευτηριο στην ακρη της πολης και θελει λεει 2 ωρες περπατημα για να φτασει κανεις εκει (φανταστειτε την ετοιμογενη) οποτε οι περισσοτερες γεννανε μονες και φυσικα εχουν πολλα θεματα...

την πηγε την ιστορια μεχρι την γεννα, η μια με τα τριδυμα καισαρικη και η αλλη φυσιολογικα...μπορω να πω οτι με αγχωσε λιγο και ενιωσα μια δυσπνοια δεν εχω και εμπειρια επι τουτου ..... προσπαθησα να το βγαλω απο το κεφαλι μου....

yk1yp3.png

mama82 μην αγχώνεσαι καθόλου με τον τοκετό. όταν έρθει η ώρα θα το συζητήσεις με τον γιατρό σου και όλα θα πάνε τέλεια! το βασικό είναι να έχεις ψυχραιμία και να συνεργάζεσαι με τον γιατρό εκείνη την ώρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...