Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και για να μην ξεχνιώμαστε!

marina-poz...2/6/2015

Μανδάμ ΣουΣουράδα...3/6/2015

ΜΑΜΟΥΛΗ....4/6/2015

nia85!....... 8/6/2015

mama82.......10/6/2015

Kidenio..... 11/6/2015 ιδυμα)

dimitra00.. 12/6/2015 (διδυμα)

christab..... 14/6/2015

sangreluna 19/6/2015

jokots....... 30/6/2015

dimitra2222 27/6/2015

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

κικη να σου ζησει το μωρακι σου... εσυ αναπολεις τη φουσκωμενη σου κοιλιτσα κι εμεις ανυπομονούμε να ερθουν τα μωράκια μας...πως είναι ο πρωτος καιρος με το μωρακι???? :D

ευχαριστω πολυ δημητρα2222 θα τις αναπολείτε κ εσεις τος κοιλιτσες σας και ολο αυτο που ζειτε τωρα... αυτη την αισθηση του ζουζουνιου σας που κολυμπαει....ο πρωτος καιρος με το μωρακι περναει χωρις να το καταλαβεις.... ποτε περασαν 50 μερες δεν ξερω.... αλλα συμβουλη που θα σας την πουνε κ οι δευτερομανουλες που εχετε μπολικες αποτι βλεπω.... μην αγχοθειτε καθολου....οταν εισαι σιγουρος κ ηρεμος ολα κυλουν ρολοι...κ οσες θελουν να θηλασουν θελει πεισμα κ τσαμπουκα οχι φοβο και αγχος και ολαα ειναι πολυ ευκολα....λανολινη ολες οπωςδηποτε η κιδενιο μας το ειπε κ ειχε δικιο και μην ακουτε κανεναν απο τον περιγυρο....αφηστε το ένστικτο σας να σας οδηγησει κ ολα θα πανε τελεια ειμαι σιγουρη....

ρε κοριτσια τι λογοδιαρροια σας εχει πιασει? παπαπαπα..... χαχαχαχα

με το καλο σας ευχομαι το μπεμπουλια σας φιλια πολλα1!!!!

fu9Ip3.png

kyoya αντε μια ωριτσα εμεινε!!! ειδες που περασε η μερα;;; ολα καλα θα ειναι μην αγχωνεσαι και τρελλενεις και το μωρακι!!!

ολα καλα ειναι φυσικα και τα αγορακια και τα κοριτσακια!!!

και ενταξει δεν ειναι το πρωτο σας να εχετε περισσοτερο χρονο εχετε και αλλα δυο με δραστηριοτητες και διαφορες αλλες υποχρεωσεις οποτε ενταξει θα χρειαστει να πας και μονη σου , τι να κανουμε;;;;

yk1yp3.png

kyoya αντε μια ωριτσα εμεινε!!! ειδες που περασε η μερα;;; ολα καλα θα ειναι μην αγχωνεσαι και τρελλενεις και το μωρακι!!!

ολα καλα ειναι φυσικα και τα αγορακια και τα κοριτσακια!!!

και ενταξει δεν ειναι το πρωτο σας να εχετε περισσοτερο χρονο εχετε και αλλα δυο με δραστηριοτητες και διαφορες αλλες υποχρεωσεις οποτε ενταξει θα χρειαστει να πας και μονη σου , τι να κανουμε;;;;

ακριβως mama!! καποιες φορες πρεπει να πηγαινω μονη μου. θελω να παρω και τα παιδια μια φορα μαζι μου να το δουνε αλλα πρεπει να εχει και καποιον αλλο μαζι μου για να μην τα κανουν ολα ανω κατω!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

ενταξει εχεις γεματους 3-4 μηνες να τα παρεις μαζι σου σε καμια επισκεψη, δεν μπορει θα υπαρξει μια ευκαιρια:D

πως θα τους φανει αραγε;;; τωρα που εχεις και κοιλιτσα δεν αναρωτιουνται τι γινεται;;; ειδικα ο μικροτερος που δεν το ξαναειδε;;;

yk1yp3.png

ενταξει εχεις γεματους 3-4 μηνες να τα παρεις μαζι σου σε καμια επισκεψη, δεν μπορει θα υπαρξει μια ευκαιρια:D

πως θα τους φανει αραγε;;; τωρα που εχεις και κοιλιτσα δεν αναρωτιουνται τι γινεται;;; ειδικα ο μικροτερος που δεν το ξαναειδε;;;

μα και ο μεγαλος δε θυμαται τη γεννηση του πρωτου! τωρα ειναι πολυ ενθουσιασμενος και περιμενει πως και πως!!!

ο μικρος το βιολι του!! δεν πολυκαταλαβαινει!!οταν κανει μπαμ η κοιλια μου θα αναρωτηθει και οταν ερθει το μωρο στο σπιτι τοτε θα το καταλαβει!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

αντε ωραια!! λοιπον 5 παρα 10 ετοιμασε τα πραγματα σου σιγα σιγα για να φυγεις οσο γινεται πιο γρηγορα με το σχολασμα!!!!

καλη επιτυχια!!!!! με την πρωτη ευκαιρια που θα βρεις στειλε να μας πεις νεα!!!!

αντε με το καλο!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

kyoya μπράβοοοοοοο...θα είσαι η πιο περιζήτητη συμπεθέρα εδώ με 3 γιούς...αντε κορίτσια να ερχεται και η δικη μας σειρά σιγά σιγά! να χρωματίσω επιτέλους κι εγω το όνομα μου στη λιστα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...