Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

mama και τα αγορακια μια χαρα ειναι. μου λες εμενα που εχω 2 και παω ισως για το τριτο???

θα ήθελα να ειναι κοριτσι αυτο για να εχω και απο τα δύο αλλα ο Θεος ξέρει τι στελνει... τι να πω! θα σας ενημερωσω αυριο χαχαχα!!

Καλησπέρα κορίτσια!Είμαι από το παραδιπλανό καφέ, του Αυγούστου!Με το καλό σε όλες τα μωράκια σας!Αγορομάνα, με το καλό η β επιπέδου σου κι εύχομαι να μάθεις επιτέλους τι κυοφορείς (άντε και να είναι ροζζζζζζ....).Εγώ από το πρώτο πήγαινα για την κόρη αλλά ο Θεός είχε άλλα σχέδια.Στο τέταρτο...ίδομεν, ακόμα δεν μας έδειξε τα κάλλη του/της....:roll::roll::roll::roll:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Mairy Lou τώρα είδα την ιστορια σου κ εγω. Εύχομαι να πανε ολα καλα! Εμένα πάντως ο άντρας μου κοριτσια ήθελε, κοριτσια πήρε! Κ ειναι κα παρά πολυ ευχαριστημένος! Αφού οταν άκουσε οτι τώρα ειναι ενα αγορι κ ενα κοριτσι του φάνηκε κάπως περίεργο... Θα προτιμούσα μου ειπε να ειναι αλλα δυο κοριτσια! Αυτα σε στιγμές εξομολογησης, γιατι μετα άρχισε να χαίρεται κ με το γιο!

Κ εμεις κοριτσια φέτος θα κλείσουμε 19 χρονια μαζί κ 7 χρονια παντρεμένοι. Μας έφαγαν οι σπουδές βλέπετε!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!Είμαι από το παραδιπλανό καφέ, του Αυγούστου!Με το καλό σε όλες τα μωράκια σας!Αγορομάνα, με το καλό η β επιπέδου σου κι εύχομαι να μάθεις επιτέλους τι κυοφορείς (άντε και να είναι ροζζζζζζ....).Εγώ από το πρώτο πήγαινα για την κόρη αλλά ο Θεός είχε άλλα σχέδια.Στο τέταρτο...ίδομεν, ακόμα δεν μας έδειξε τα κάλλη του/της....:roll::roll::roll::roll:

Marouskaki για πες πως ειναι με 3 αγορια;;;

αυτο που με ενοχλει περισσοτερο ειναι το ΠΑΛΙ ΑΓΟΡΙ???

γιατι αν καποια εχει κοριτσια δεν το ακουει πολυ αυτο.. περισσοτερο οι αγορομάνες το ακουνε νομιζω.

με το καλο το μπεμπακι σου και μακαρι να εχεις ροζ στην κοιλιτσα σου!! ασε εμας με το φυλο μας πεδευει πολυ... στην αυχενικη μας ειπε αγορι και ηταν σιγουρη γιατι λεει πολυ μεγαλο αυτο που ειδε για να ειναι κατι αλλο. στην 17η βδομαδα μου ειπε κοριτσι σιγουρα αλλα οταν το γυρισε απο την αλλη μερια μου ειπε οχι αγορι ειναι και κρυβεται!! σήμερα εχω Β επιπεδου.. ακομα δεν ανακοινωσα τιποτα περιμενω να το σιγουρεψουμε σημερα.. παντως ολοι περιμενουν να ακουσουν κοριτσακι αλλα τι να τους κανω αν ειναι αγοραρος ξανα;;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Marouskaki για πες πως ειναι με 3 αγορια;;;

αυτο που με ενοχλει περισσοτερο ειναι το ΠΑΛΙ ΑΓΟΡΙ???

γιατι αν καποια εχει κοριτσια δεν το ακουει πολυ αυτο.. περισσοτερο οι αγορομάνες το ακουνε νομιζω.

με το καλο το μπεμπακι σου και μακαρι να εχεις ροζ στην κοιλιτσα σου!! ασε εμας με το φυλο μας πεδευει πολυ... στην αυχενικη μας ειπε αγορι και ηταν σιγουρη γιατι λεει πολυ μεγαλο αυτο που ειδε για να ειναι κατι αλλο. στην 17η βδομαδα μου ειπε κοριτσι σιγουρα αλλα οταν το γυρισε απο την αλλη μερια μου ειπε οχι αγορι ειναι και κρυβεται!! σήμερα εχω Β επιπεδου.. ακομα δεν ανακοινωσα τιποτα περιμενω να το σιγουρεψουμε σημερα.. παντως ολοι περιμενουν να ακουσουν κοριτσακι αλλα τι να τους κανω αν ειναι αγοραρος ξανα;;;

Πώς είναι με τρία αγόρια?Μμμμμ...μάλιστα!Πέφτει πολύ μάλωμα κορίτσι.Ο μεγάλος με το μεσαίο, ο μικρός με το μεσαίο....Έχουν 20 μήνες και 3 χρόνια αντίστοιχα, περίπου όπως εσύ....Αρέσουν σε όλους τα ίδια κι αυτό προκαλεί τις φασαρίες...Πάλι αγόρι?Τι απαντάς?Ναι, πάλι, πέτυχε η συνταγή κι είπα να μην την αλλάξω!Ε μα!Άντε εύχομαι να μην το ακούσεις;);););) Πάνω απ' όλα γερά νινάκια ΦΥΣΙΚΑ!Θα μπω να δω νέα σου!Καλά αποτελέσματα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Πώς είναι με τρία αγόρια?Μμμμμ...μάλιστα!Πέφτει πολύ μάλωμα κορίτσι.Ο μεγάλος με το μεσαίο, ο μικρός με το μεσαίο....Έχουν 20 μήνες και 3 χρόνια αντίστοιχα, περίπου όπως εσύ....Αρέσουν σε όλους τα ίδια κι αυτό προκαλεί τις φασαρίες...Πάλι αγόρι?Τι απαντάς?Ναι, πάλι, πέτυχε η συνταγή κι είπα να μην την αλλάξω!Ε μα!Άντε εύχομαι να μην το ακούσεις;);););) Πάνω απ' όλα γερά νινάκια ΦΥΣΙΚΑ!Θα μπω να δω νέα σου!Καλά αποτελέσματα!

σκεψου το ακουγα στο 2ο και νευριαζα!!! τωρα περισσοτερο νευριαζω!! εννοειτε γερα μωρακια πανω αποολα!!! ευχαριστω marouskaki να εισε καλα!!!

εκανες αυχενικη εσύ ή ακομα;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Kidenio σ ευχαριστω και σενα :)

Marouskaki αντε το κοριτσακι τωρα !!! Ετσι για να σπασει το μπλε !!

Kyoya τι ωρα εχεις την β επιπεδου????

520 εχω ραντεβου. και τωρα με περνει η μαμα μου να ρθει μαζι μου... για καποιο λογο ρε κοριτσια θελω να παω μονη μου... ουτε τον αντρα μου δεν θα παρω μαζι... και η μανα μου επιμενει

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Marouskaki δηλαδη οπως και ναχει το μεσαιο ειναι παντα μεσα αχαχαχαχαχα

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

520 εχω ραντεβου. και τωρα με περνει η μαμα μου να ρθει μαζι μου... για καποιο λογο ρε κοριτσια θελω να παω μονη μου... ουτε τον αντρα μου δεν θα παρω μαζι... και η μανα μου επιμενει

Γιατι ετσι?? Α εγω χωρις τον αντρουλη νομιζω δε θα θελα ! το αντιθετο θα λεγα, εκτος απο τον αντρα μου δε θα ηθελα κανεναν αλλον. Απο την πρωτη μερα της επιβεβαιωσης που ειχα παει, μαζι μου τον εχω.χαχαχαχα

Γιατι ετσι?? Α εγω χωρις τον αντρουλη νομιζω δε θα θελα ! το αντιθετο θα λεγα, εκτος απο τον αντρα μου δε θα ηθελα κανεναν αλλον. Απο την πρωτη μερα της επιβεβαιωσης που ειχα παει, μαζι μου τον εχω.χαχαχαχα

στον πρωτο μου παντα ηταν μαζι μου δεν εχανε ραντεβου! στον δευτερο δουλευε τις ωρες που πηγαινα και ερχοτανε οποτε μπορουσε. τωρα ηρθε 1-2 φορες μαζι μου παλι λογο δουλειας δεν μπορει αλλα τωρα στη β επιπεδου θελω να ειμαι μονη μου! νομιζω αν εχω και αλλους μαζι θα με αγχωνουν περισσοτερο δεν ξερω

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

+φωνω , να κανεις οπως νιωθεις εσυ πιο ανετα! Αμα σε αγχωνουν, μην παιρνεις κανεναν! Καντους μια συναξη το βραδυ να τους ανακοινωσεις τα νεα! χαχαχα Εμεις ετσι καναμε με το dvd του β' επιπ σε πεθερικα και γονεις. :tongue::tongue::tongue:

+φωνω , να κανεις οπως νιωθεις εσυ πιο ανετα! Αμα σε αγχωνουν, μην παιρνεις κανεναν! Καντους μια συναξη το βραδυ να τους ανακοινωσεις τα νεα! χαχαχα Εμεις ετσι καναμε με το dvd του β' επιπ σε πεθερικα και γονεις. :tongue::tongue::tongue:

ναι αυτο θα κανω! ετσι κι αλλιως τα παιδια και ο αντρας μου θα ειναι στην πεθερα οποτε θα παω απευθειας εκει! της μαμας μου θα της στειλς ενα sms. σκεφτομαι ΑΝ τελικα ειναι κοριτσακι να παω να παρω 2 μπαλονια ροζ να τα δωσω στα παιδια μου!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

kidenio τι καλα!!!! 17 χρονια ε;;;; μπραβο νσας παντα ευτυχισμενοι!!!!

maruskaki καλωςηρθες!!! αντε γερα μωρακια και οτι επιθυμεις και εσυ και η kyoya!!!!

kyoya τι ωραια σκεψη!!! και γλυκια χειρονομια αυτη με τα μπαλονια!!!! μ αρεσε πολυ

γιατι μονη σου;;;;; εγω τις πρωτες επισκεψεις και μεχρι να σιγουρεψω την εγκυμοσυνη πηγα μονη στον γιατρο αλλα απο κει και περα ειναι παντα μαζι μου και δεν χανει ουτε λεπτο απο τα ραντεβου!!!

εδω με τοση αγωνια αλλαξα το ραντεβου 5 μερες πιο μετα για να ναι μαζι μου!!! αλλιως μου ειπε θα εφευγε απο την δουλεια, αλλα ενταξει δεν πειραζει

yk1yp3.png

kidenio τι καλα!!!! 17 χρονια ε;;;; μπραβο νσας παντα ευτυχισμενοι!!!!

maruskaki καλωςηρθες!!! αντε γερα μωρακια και οτι επιθυμεις και εσυ και η kyoya!!!!

kyoya τι ωραια σκεψη!!! και γλυκια χειρονομια αυτη με τα μπαλονια!!!! μ αρεσε πολυ

γιατι μονη σου;;;;; εγω τις πρωτες επισκεψεις και μεχρι να σιγουρεψω την εγκυμοσυνη πηγα μονη στον γιατρο αλλα απο κει και περα ειναι παντα μαζι μου και δεν χανει ουτε λεπτο απο τα ραντεβου!!!

εδω με τοση αγωνια αλλαξα το ραντεβου 5 μερες πιο μετα για να ναι μαζι μου!!! αλλιως μου ειπε θα εφευγε απο την δουλεια, αλλα ενταξει δεν πειραζει

σημερα ο αντρας μου πρεπει να παρει το γιο μου taekwondo και τον μικρο να τον αφησει της πεθερας. νταξει λιγο ζορικο το προγραμμα οποτε μπορουμε ερχετε! απλα οπως ξαναειπα μου φτανει το δικο μου αγχος για σημερα δενμπορω να με αγχωνουν παραπανω! να παω να δω οτι ολα ειναι οκ και μετα οποιος θελει ας ερχετε μαζι!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...