Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

θετικη σκεψη και πιστη mairy_lou και ολα καλα θα πανε.. το ποσο θα γεννηθουν αποσο ξερω δεν παιζει ρολο.. φτανει να πανε ολα καλα μεχρι τελους!

ψευτες υπαρχουν πολλοι γιαυτο δεν τους πιστευω.. ενας ηλικιωμενος ομως 90χρονων ανθρωπος....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θετικη σκεψη και πιστη mairy_lou και ολα καλα θα πανε.. το ποσο θα γεννηθουν αποσο ξερω δεν παιζει ρολο.. φτανει να πανε ολα καλα μεχρι τελους!

ψευτες υπαρχουν πολλοι γιαυτο δεν τους πιστευω.. ενας ηλικιωμενος ομως 90χρονων ανθρωπος....

Tο βασικοτερο αυτο !! Να ναι ολα καλα! Ολα τα νινακια του κοσμου γερα! Αχ αν μπορουσα θα θελα να κανω 10 παιδιακια!!χαχα ποσο μ αρεσουν! Τα αγαπω ολα!

καλημέρα κορίτσια!πως είστε?

kyoya καλή επιτυχία και από εδώ!!! όλα καλά θα πάνε και εύχομαι να είναι το φύλο που επιθυμείς!!!

mama82 πότε έχεις εσύ β επιπέδου?

mairylou καλώς ήρθες και εσύ! έχω παρακολουθήσει την ιστορία σου όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου!

Tο βασικοτερο αυτο !! Να ναι ολα καλα! Ολα τα νινακια του κοσμου γερα! Αχ αν μπορουσα θα θελα να κανω 10 παιδιακια!!χαχα ποσο μ αρεσουν! Τα αγαπω ολα!

και εγω αυτο ελεγα!! οταν γεννησα τον πρωτο μου και ηταν τοσο ήσυχο και καλο ελεγα αν ειναι ετσι τα παιδια τοτε θελω 10!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εγω εχω β επιπεδου την τριτη στις 10/02 την αλλη εβδομαδα δηλαδη,

κι εγω ξεκινησα λεγωντας οτι θελω 3 παιδια, ζοριστηκα βεβαια στην αρχη της εγκυμοσυνης και τωρα λεω 2 ειναι αρκετα, τωρα αν τρελλαθω ακομα περισσοτερο οταν θα το παρω στα χερια μου και θελω 10 δεν ξερω!! χαχα θα δειξει

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

kyoya το κακο ειναι οτι και καποιοι μεγαλοι σε ηλικια μπορει να ναι απατεωνες, κι εγω ετσι ελεγα αλλα μια φορα αποδειχτηκε ετσι, ελεγα στον αντρα μου που επεμενε οτι μας κοροιδευει οτι ενας ανθρωπος αυτης της ηλικιας που εχει περασει τοσα στην ζωη του δεν μπορει να το κανει αυτο αλλα...τελος παντων δεν ειναι ολοι ετσι.....

yk1yp3.png

kyoya το κακο ειναι οτι και καποιοι μεγαλοι σε ηλικια μπορει να ναι απατεωνες, κι εγω ετσι ελεγα αλλα μια φορα αποδειχτηκε ετσι, ελεγα στον αντρα μου που επεμενε οτι μας κοροιδευει οτι ενας ανθρωπος αυτης της ηλικιας που εχει περασει τοσα στην ζωη του δεν μπορει να το κανει αυτο αλλα...τελος παντων δεν ειναι ολοι ετσι.....

εχεις δικαιο! εγω ομως εκανα το καλο! τωρα αν αυτος κοροηδευει ας κριθει απο πανω! εγω αυτο που επρεπε να κανω το εκανα!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τρελαθείς mama82! είναι φοβερό συναίσθημα! απερίγραπτο! αχ στα λέω τώρα εσένα και συγκινούμαι....

χαιρετω και σενα με την σειρα μου christab !Δεν ξερω για σας αλλα εγω ειχα απο σχετικα μικρη ! τα βλεπα και ηθελα να τα ζουλιξω !!χαχα

kyoya εχεις δικιο!!! ο καθενας κρινεται απο τις πραξεις του, εσυ εκανες αυτο που επρεπε!!!

το ξερω οτι θα παθω πλακα με το μωρακι μου, δεν φανταζεσται ποσο ανυπομονω!!!

μαιρη λου κι εγω παντα ηθελα παιδια και μου αρεσαν, εχω και μικροτερα αδερφια που τα φροντιζα οταν ηταν μικρουτσικα, να φανταστεις οταν γεννηθηκε η τριτη αδερφη μου εγω ημουν 13 και η μαμα μου μου την αφηνε το βραδυ για να βγει βολτα, την ταιζα την αλλαζα την περιποιουμουν!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

εμεις εχουμε μικρη διαφορα ηλικιας με τον αδερφο μου, οποτε δεν θυμαμαι και πολλα σαν παιδι, αλλα οσο μεγαλωνα μου εβγαινε το ενστικτο .χαχαχ

Ετσι ειναι ο αντρας μου με μεγαλη διαφορα, αλλα ειναι ο μικροτερος αυτος :cool:

εγω η αληθεια ποτε μου δεν ειχα εγνοιες για μωρα!! αφου παντα πιστευα οτι δεν θα κανω ποτε παιδια! οτι δεν θα μπορω!! οταν γεννησα τον πρωτο μου επαθα ερωτα που ειπα πλεον οτι θα ηθελα πολλα παιδια.. τωρα οντας εγκυος στο 3ο η κούραση και τα έξοδα είναι παρα πολλα...μακαρι να μας χαρισει ο Θεουλης οσα παιδακια επιθυμούμε και υγιέστατα αλλα να ειμαστε και στην θεση να τα μεγαλώσουμε σωστα και οπως πρεπει.. να μην τους λειψει τιποτα.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εγω η αληθεια ποτε μου δεν ειχα εγνοιες για μωρα!! αφου παντα πιστευα οτι δεν θα κανω ποτε παιδια! οτι δεν θα μπορω!! οταν γεννησα τον πρωτο μου επαθα ερωτα που ειπα πλεον οτι θα ηθελα πολλα παιδια.. τωρα οντας εγκυος στο 3ο η κούραση και τα έξοδα είναι παρα πολλα...μακαρι να μας χαρισει ο Θεουλης οσα παιδακια επιθυμούμε και υγιέστατα αλλα να ειμαστε και στην θεση να τα μεγαλώσουμε σωστα και οπως πρεπει.. να μην τους λειψει τιποτα.

Συνηθως σ αυτους που τ αγαπαν πολυ χαριζει, χαριζει !! σε βλεπω λοιπον με ομαδα μπασκετ!!χαχαχα (χωρις τους αναπληρωματικους) Εγω φοβομουν που λετε οτι ισως να εχω κανενα θεμα , το διαστημα πριν ξεκινησουμε τις ελευθερες επαφες με τον αντρα μου. Δεδομενου οτι η μητερα μου ταλαιπωρηθηκε να κανει εμενα! απο τα 22 της που προσπαθουσε με εκανε στα 27 της(χωρις ενδιαμεσες αποβολες και επιπλωκες) ! Κ ελεγα μην εχω κληρονομικοτητα. Αλλα τελικα ολα εγιναν σχεδον αμεσως. Μεσα στο πρωτο δυμηνο αν θυμαμαι καλα.

Εσεις οι υπολοιπες κοριτσια??????

εννοειται να κανουμε παιδια γιατι τ αγαπαμε οχι για να τα τυρραναμε!!!

εμεις ειμαστε 4 αδερφες, η μαμα μου ξεκινησε νωρις, εκανε εμενα και την αδερφη μου μεχρι τα 20 και μετα ξεκινησε απο τα 32 και εκανε αλλες 2 οποτε και εμεις ημασταν μεγαλες γι αυτο θυμομαστε και καναμε και babysitting!!! χαχα!!!!

εμεις ειμαστε μαζι γυρω στα 7 χρονια αλλα μενουμε μαζι 6 χρονια, παντρευτηκαμε τον μαιο και ξεκινησαμε προσπαθειες τελη ιουλιου και μετα, δηλαδη στον δευτερο μηνα κι εμεις!! ευτυχως ολα καλα γιατι πολλα ζευγαρια ταλαιπωρουνται και χανουν τις ελπιδες τους

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...