Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

εγω σήμερα πήγα στην εκκλησια το πρωι να αναπψω κερι και λαμπαδα. οταν βγηκα ειχε εναν ηλικιωμενο και μου φωναξε. χρονια πολλα μου λεει χρονια πολλα του απανταω. δωσε μου κανενα χαρτονομισμα να παρω κατι να φαω.. πινας ε; του λεω. και ανοιγω το πορτοφολι μου το οποίο ειχε μονο 20 και 50 μεσα που τα ειχα μολις παρει απο την τραπεζα για την εξεταση που θα κανω αποψε! δεν ειχα κατι αλλο.. δεν ηθελα να του πω δεν εχω γιατι λεω ειμαι εξω απο την εκκλησια ισως η Παναγιτσα τον εστειλε για να με δοκιμασει.. ετσι και εγω του εδωσα 20ευρω και του ειπα να παει στο καλο.. μου ειπε ευχαριστω και εφυγε. πηγαινε μεσα στην εκκλησια.. τον ξαναειδα αυτο τον ηλικιωμενο σε εκεινη την περιοχη αλλα ημουν στο αυτοκινητο και δεν ετυχε να ξαναμιλησουμε!!!

εγω ψες εβλεπα στο ονειρο μου ενα κοριτσακι. γυρω στα 7 ισως ξανθο γαλανοματικο.. αλλα ηταν λιγο κακιασμενο.. δηλαδη ηταν σε σχολειο ας πούμε και μισουσε τους παντες στην ταξη... και υστερα ξυπνησα οπως λες και εσυ μαμα!!!

mairy_lou τώρα διαβασα την ιστορια σου... κουραγιο κοπελα μου... τι τραβας και εσυ..... μακαρι να πανε ολα καλα....

Kyoya σ ευχαριστω! Ολες τραβαμε το λουκι μας. Υπομονη και πιστη μονο !!!

Μπραβο ρε κοριτσι , λιγοι θα το καναν παντως ! Αληθεια! Ακομα και γω δεν ξερω να σου πω αν θα το κανα, ψεμματα δε θα πω.

Μηπως ειδες καμια ταινια και σε επιρεασε? :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kyoya σ ευχαριστω! Ολες τραβαμε το λουκι μας. Υπομονη και πιστη μονο !!!

Μπραβο ρε κοριτσι , λιγοι θα το καναν παντως ! Αληθεια! Ακομα και γω δεν ξερω να σου πω αν θα το κανα, ψεμματα δε θα πω.

Μηπως ειδες καμια ταινια και σε επιρεασε? :P

mairy_lou εκεινη την ώρα πιστεψα οτι ειναι σταλμενος της Παναγιας. γιατι μπαινω στην εκκλησια αναβω κερι και προσευχομαι και ζηταω κατι! αλλα πρεπει να δινουμε κιολας όχι μόνο να ζητάμε.. ετσι σκεφτηκα οτι θα με ανταμειψει κιολας η Παναγιτσα!! τις περισσοτερες φορες δεν εχω χρηματα μαζι μου εχτος απο κανενα 10ευρω για αναγκη. σήμερα ετυχε και ειχα αυτα για τη β επιπεδου!!

ταινειες γενικα δεν βλεπω.. κοιμαμαι πολύ νωρις! μολις κοιμησω τα αγορια ξαπλωνω κατευθειαν!! το πολυ 930 ειμαι στο κρεβατι!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

kyoya καλα εκανες και μπραβο κι εγω νομιζω δεν θα του δινα τοσα, το ονειρο σου δειχνει ποσο αγχωμενη εισαι, αντε σημερα θα υσηχασεις!!!

εγω εχω επηρεαστει απο τον αγιο και δεν θελω να κανω τιποτα μηπως και βλαψει το μωρο μου, οποτε θα μαγειρεψω το βραδυ και θα πω στον αντρα μου να κανει αυτος οτι εχει να κανει με μαχαιρια κτλ, μπορει να ακουγομαι χαζη αλλα τι να κανω αν μπει κατι στο μυαλο αντε να ξεκολλησει

yk1yp3.png

μαιρη λου συγνωμη αν ειμαι αδιακριτη αλλα τι ιστορια εχεις;;; αν δεν θες μην μου απαντας συγνωμη και παλι...

Εχουμε θεμα με τις μητριαιες αντιστασεις που επιρεαζουν την αναπτυξη μας! κανουμε αντιπηκτικες ενεσουλες και διατροφη γιατι και εγω ανεβασα πιεση ! Με λιγα λογια θελουμε παρακολουθηση !

Διαφημίσεις

kyoya καλα εκανες και μπραβο κι εγω νομιζω δεν θα του δινα τοσα, το ονειρο σου δειχνει ποσο αγχωμενη εισαι, αντε σημερα θα υσηχασεις!!!

εγω εχω επηρεαστει απο τον αγιο και δεν θελω να κανω τιποτα μηπως και βλαψει το μωρο μου, οποτε θα μαγειρεψω το βραδυ και θα πω στον αντρα μου να κανει αυτος οτι εχει να κανει με μαχαιρια κτλ, μπορει να ακουγομαι χαζη αλλα τι να κανω αν μπει κατι στο μυαλο αντε να ξεκολλησει

αν ειχα πιο μικρο χαρτονομισμα 5 ας πουμε ή και 10 θα του έδινα. αλλα δεν ειχα!! τι να εκανα?? να του πω δεν εχω;; σκεφτηκα μονομιας την Παναγια! συνηθως δεν δινω βοηθεια γιατι δεν τους πιστευω. π.χ καποιοι τσιγγανοι που ερχονται και κλαιγονται με διαφορα ψεματα τους διώχνω. σημερα ομως ηταν διαφορετικα....

χαχαχα μαμα!!! εγω σημερα καθαρισα καροτα για 10τιανο των παιδιων μου!! τι να παθω καλε;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καταλαβα.....

κοιτα εφοσον αντιμετωπιζεται μην σκας και να σκεφτεσαι θετικα, αν θες την γνωμη μου εγω θα ενιωθα περισσοτερη ασφαλεια στο δημοσιο εκτος αν ο γιατρος σου που σιγουρα ξερει κατι παραπανω πιστευει οτι και το χειροτερο σεναριο μπορει να αντιμετωπιστει στην κλινικη, οποτε μην φοβασαι ετσι και αλλιως!!!! αυτοι θα ειναι προετοιμασμενοι οταν πας για να γεννησεις

yk1yp3.png

Εχουμε θεμα με τις μητριαιες αντιστασεις που επιρεαζουν την αναπτυξη μας! κανουμε αντιπηκτικες ενεσουλες και διατροφη γιατι και εγω ανεβασα πιεση ! Με λιγα λογια θελουμε παρακολουθηση !

mairy_lou αποτι καταλαβαινω ειναι θεμα μονο μεσα στη μητρα ναι; οταν γεννηθει δεν θα εχει καποιο προβλημα να υποθεσω. απλα πρεπει να το παρακολουθειτε τωρα ενδομητρια; συγνωμη αν γινομαι αδιακριτη αλλα δεν γνωριζω τιποτα περι του θεματος..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Εσεις απο το αγχος βλεπετε ονειρα, εγω απο το αγχος μενω αγρυπνη !! χα χα γαριδα το ματι ! Πρεπει να μαγειρεψω σιγα σιγα 12 παει η ωρα!!

το τι ονειρο εχω δει δε φανταζεσε!!! τι καλο θα φτιαξεις;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

mairy_lou αποτι καταλαβαινω ειναι θεμα μονο μεσα στη μητρα ναι; οταν γεννηθει δεν θα εχει καποιο προβλημα να υποθεσω. απλα πρεπει να το παρακολουθειτε τωρα ενδομητρια; συγνωμη αν γινομαι αδιακριτη αλλα δεν γνωριζω τιποτα περι του θεματος..

Μην φανταστεις οτι ειμαι και ειδηκος. το βασικο θεμα μας ειναι στην αρτηρια αυτα που ειναι μια απο αυτες που τροφοδοτουν το εμβυο! Με αποτελεσμα να ειμαστε πιο μινιον απο τα φυσιολογικα πχ. Τωρα περισσοτερες λεπτομεριες ευελπιστω να παρω σημερα απο το ραντεβου μου, Θελω να πιστευω οτι το προβλημα μενει εκει.

τι να πω νια εχεις δικιο...... αλλα κολλησε το μυαλο!!!

κοιτα εγω παντα δινω σε ολους αφου οταν με εντοπιζαν ερχοντουσαν με την σειρα!!!! ομως μερικοι ειναι πολυ ψευτες και εκμεταλευονται και απο τοτε τα κοψα τα πολλα πολλα,γιναν και οι καιροι πιο δυσκολοι και μαζευτηκαν αλλοι τοσοι αλλα αν ακουσω για καμια οικογενεια που χει αναγκη η οταν θα παω στο σουπερ μαρκετ θα παρω κατι και θα το πεταξω στο καλαθι για τα συσιτια η το κοινωνικο παντοπωλειο... αυτα γιατι δεν ξερεις και ποιον να εμπιστευτεις πια

yk1yp3.png

το τι ονειρο εχω δει δε φανταζεσε!!! τι καλο θα φτιαξεις;

Θα βρασω μπουτακια κοτοπουλου και θα τα κανω με κουσκουσακι !! Κατι ελαφρυ οπως μου ειπε και ο γιατρος

τι να πω νια εχεις δικιο...... αλλα κολλησε το μυαλο!!!

κοιτα εγω παντα δινω σε ολους αφου οταν με εντοπιζαν ερχοντουσαν με την σειρα!!!! ομως μερικοι ειναι πολυ ψευτες και εκμεταλευονται και απο τοτε τα κοψα τα πολλα πολλα,γιναν και οι καιροι πιο δυσκολοι και μαζευτηκαν αλλοι τοσοι αλλα αν ακουσω για καμια οικογενεια που χει αναγκη η οταν θα παω στο σουπερ μαρκετ θα παρω κατι και θα το πεταξω στο καλαθι για τα συσιτια η το κοινωνικο παντοπωλειο... αυτα γιατι δεν ξερεις και ποιον να εμπιστευτεις πια

Ναι ειναι κ αυτο παλι, που δεν ξερεις την καθε ιστορια ! Υπαρχουν πολλοι π τα εχουν πραγματικα αναγκη και αλλοι που το κανουν σχεδον απο χομπι. Δεν πειραζει αφου εσυ kyoya ενιωσες ετσι, καλα εκανες !!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...