Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε νιώθω γιατι και γω εχω ραντεβουδακι σήμερα , οποτε καταλαβαινεις! Καλη μας επιτυχια!!!

αποτι βλεπω εσυ εισε στις 28 βδομάδες αρα να υπολογίζω απριλιο μαιο? το πρωτο σου;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!! kyoya καλη επιτυχια!!!! να πανε ολα καλα!!! περιμενω πως και πως για τα νεα σου!!!!

κικη να σου ζησει το μωρακι σου!!! αντε κοριτσια να ρθει η ωρα και για μας να κρατησουμε τις ψυχουλιτσες μας αγκαλια!!!

yk1yp3.png

Ναι ναι, ακριβώς! Τελη Απριλίου και είναι ο πρώτος μου! Εσυ το τρίτο σου ε? Σας είπε τι είναι ή ακόμα? ??

εμενα το τριτο μου ναι!!! αχχχ αυτο το φύλο! πονεμενη ιστορια......

παω στην αυχενικη μαλλον αγορακι

παω στην 6η "συγχαρητηρια κοριτσακι δεν εχει τιποτε απο κατω" και μετά μου λέει αλλα ισως και αγορακι αλλα μας το κρυβει γιατι αμα το γυρισουμε σε αλλη σταση φενεται κατι να εξεχει......

οποτε λογικα β επιπεδου σήμερα θα φανει σιγουρα!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα κοριτσια!! kyoya καλη επιτυχια!!!! να πανε ολα καλα!!! περιμενω πως και πως για τα νεα σου!!!!

κικη να σου ζησει το μωρακι σου!!! αντε κοριτσια να ρθει η ωρα και για μας να κρατησουμε τις ψυχουλιτσες μας αγκαλια!!!

καλημερα μαμα!!! ευχαριστώ πολύ!!! αχχ εχω αγωνια!!! θα σας ενημερώσω σίγουρα!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

δημητρα απο το bebe maison θα το παρω με την ερευνα αγορας που εκανα εχει τις καλυτερες τιμες!!! πηγαινε ριξε μια ματια, επισης καλες τιμες εχει και το kidoo αλλα προσεξε τις ποιοτητες....

yk1yp3.png

αχ!!! σε νιωθω λες και εγω θα παω σημερα!!!

ολα καλα θα πανε να δεις και επιτελους θα σιγουρεψουμε το φυλλο!!!

νομιζω οτι απο ολες μας μονο εσυ βασανιστηκες ετσι!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Kyoya σας παίζει κρυφτουλι μου φαίνεται αλλα σήμερα δε θα γλυτώσει! Θα το δειτε πιστεύω! Εμας ήταν πεντακάθαρο απο την 17 εβδομάδα. Δεν μας τα κρυψε τα χαρισματα του το αγορι μου! Χα χα χα. Οτι και αν είναι πάντως, με το καλό να ναι !!:D

Kyoya σας παίζει κρυφτουλι μου φαίνεται αλλα σήμερα δε θα γλυτώσει! Θα το δειτε πιστεύω! Εμας ήταν πεντακάθαρο απο την 17 εβδομάδα. Δεν μας τα κρυψε τα χαρισματα του το αγορι μου! Χα χα χα. Οτι και αν είναι πάντως, με το καλό να ναι !!:D

ναι σιγουρα οτι και ναναι θα το αγαπουμε οπως αγαπουμε και τα αλλα δύο! απλα εχεις μια αγωνια... θα αποκτήσουμε την πολυποθυτη κόρη ή ακομα ένα μαγκακι να μας ταραξει στο σπιτι??

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ε ναι η αλήθεια είναι μια ακομη κοπέλα χρειαζεται στο σπιτικο σας! Να σας έχουν 2 τις βασιλισσες :) :) να χαίρεσαι και τα αγορακια σου !!

εεε μακαρι αλλα αντε τι να πω! οτι μας εστειλε η Παναγιτσα...υγιες και γερο να ειναι!! Ευχαριστω mairy_lou με το καλο και εσυ το αντρακι σου!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Α!!! επισης δημητρα τα ουλα ειναι κι αυτο συμπτωμα εγκυμοσυνης μην ταρασεζαι, εγω το χω απο την αρχη, ειδικα οταν πλενω τα δοντια μου, μπορεις να παρεις ενα στοματικο διαλυμα για να σφιξουν η επισης γαργαρες με αλατονερο βοηθουν.

Μαιρη λου καλη επιτυχια και σε σενα!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...