Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Καλέ τι δότρια αφού δίνεις ωάρια σε κάθε κύκλο φυσικό. Γενικά οι βλαστοκύστες δεν μαζεύονται εύκολα αλλά εφόσον έχεις ωάρια δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι για δότρια. Η ΑΜΗ είναι απλά ένας δείκτης αυτό που δείχνει ουσιαστικά όμως την δυναμική των ωοθηκών είναι η τελική τους εικόνα στον υπέρηχο με παρακολούθηση και σε σχέση με τις υπόλοιπες εξετάσεις σου. Εφόσον εσύ κάνεις ωάρια θα ψάξεις να βρεις τι είναι αυτό που εμποδίζει στο να κάνεις ποιοτικές βλαστοκύστες και στο τέλος κύηση. Ενα θέλεις και καλό και θα έρθει. Δεν ήταν αυτή η φορά σου η τυχερή. Άλλωστε το να πετύχεις με την πρώτη εμβρυομεταφορά κύηση είναι το «σπανιο», οι περισσότερες δεν πετυχαίνουν με την πρώτη. Και αν στο τέλος έρθει η στιγμή για δότρια θα το ξέρεις μέσα σου, θα το έχεις δουλέψει. Δεν ειναι κακό να πας με δότρια, είναι μια πολύ καλή επιλογή όταν έχεις εξαντλήσει τις δικές σου προσπάθειες. 
      Το φυσικό και αναμενόμενο είναι να κάνεις ωορρηξία στον νέο κύκλο, δεν κάνουν όλες αλλά για συγκεκριμένους λόγους. Εσείς απολαμβάνετε τις στιγμές σας μαζί! Άλλωστε βοηθάει το σεξ και στην ψυχολογία αλλά και στην έκκριση ορμονών κλπ  

Και κάτι περί ανακοινώσεων κυήσεων επειδή τα ακούμε και πρέπει να μην αντιδρούμε γιατί έτσι «είναι σωστό» μπράβο τους και συγχαρητήρια αλλά καλό θα ήταν να αποδεχόμαστε τα συναισθήματα μας. Δεν είναι κακό να νιώθεις παράξενα και να σε στεναχωρούν αυτά τα νέα. Δεν είναι εύκολο να παλεύεις με την υπογονιμότητα. 
      Και το κορυφαίο να σου λένε δεν το θέλουν γιατί θα παχύνουν 🤦‍♀️ Ναι το άκουσα και αυτό. 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

ναι ενταξει το χρωμα ειναι για να φυγει ο καημος της μανας ή της γιαγιας ή της θειας ή οποιουδήποτε τελος παντων χεχεχεχε!!:tongue: το μωρο τι καταλαβαινει στο κατω κατω??

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μην σκας νιωθεις τραβηγματα γιατι και η μητρα μεγαλωνει και ανεβαινει σιγα σιγα πιο πανω, δεν ηταν ετσι στις προηγουμενες εγκυμοσυνες σου;;; αν εχεις ενδοιασμους ρωτα τον γιατρο αυριο για να εισαι πιο υσηχη.

Επισης δεν λεω οτι ειμαστε μεγαλες αλλα οσο περνουν τα χρονια το δερμα χανει την ελαστικοτητα του και θελει περισσοτερο ενυδατωση, εγω δεν τ αφηνω γιατι

δεν θελω να κανω με τιποτα ραγαδες εχω που εχω παραπανω κιλα να χω και ραγαδες;;;;

ειναι βεβαια και στο δερμα, η μαμα μου εκανε 4 και δεν εβαλε ποτε τιποτα και δεν εκανε το παραμικρο σημαδακι, η μεγαλη μου αδερφη εκανε 2 και επισης χωρις να ασχοληθει δεν εκανε καμια ραγαδα η σημαδι.

yk1yp3.png

μην σκας νιωθεις τραβηγματα γιατι και η μητρα μεγαλωνει και ανεβαινει σιγα σιγα πιο πανω, δεν ηταν ετσι στις προηγουμενες εγκυμοσυνες σου;;; αν εχεις ενδοιασμους ρωτα τον γιατρο αυριο για να εισαι πιο υσηχη.

Επισης δεν λεω οτι ειμαστε μεγαλες αλλα οσο περνουν τα χρονια το δερμα χανει την ελαστικοτητα του και θελει περισσοτερο ενυδατωση, εγω δεν τ αφηνω γιατι

δεν θελω να κανω με τιποτα ραγαδες εχω που εχω παραπανω κιλα να χω και ραγαδες;;;;

ειναι βεβαια και στο δερμα, η μαμα μου εκανε 4 και δεν εβαλε ποτε τιποτα και δεν εκανε το παραμικρο σημαδακι, η μεγαλη μου αδερφη εκανε 2 και επισης χωρις να ασχοληθει δεν εκανε καμια ραγαδα η σημαδι.

δεν θυμαμαι το πιστευεις;; νομιζω πως τα ενιωθα και τοτε.......

και η μαμα μου 3 παιδια δεν εκανε ουτε μια ραγαδα.. εβαζε ομως ελαιολαδο και αυτη! απο τη μαμα εχω παρει τη συνταγή :tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

οντως τοο μωρο δεν καταλαβαινει τιποτα οταν ομως θα αρχισει να βλεπει και να ξεχωριζει χρωματα θα ειναι διαφορετικα.

Α!!! επισης ηρθε και η γιαγια του αντρα μου η οποια πλεκει, και τις εδωσα κατι mobile που ειδα στο ιντερνετ σε εκτυπωμενο χαρτι για το σχεδιο, να μας τα φιαξει χαχαχα!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

ε ενταξει εχεις χρονο να τα κανεις, απλα πιστευω οσο δεν βαραινουμε γινονται πιο ανωδυνα , γιατι εχει περπατημα η αγορα, εμεις τωρα σιγα σιγα θα ξεκινησουμε να φιαχνουμε το δωματιο

yk1yp3.png

mama82 εμείς που είμαστε στην δεύτερη και τρίτη εγκυμοσύνη έχουμε και πολλά έτοιμα από τα προηγούμενα παιδιά οπότε δεν έχουμε και τόσες ετοιμασίες! και εγώ θυμάμαι την προηγούμενη φορά είχα ξεκινήσει νωρίς νωρίς τώρα τα έχω αφήσει όλα για αργότερα! εξάλλου είναι λιγότερα αυτά που έχω να ετοιμάσω και σχεδόν τίποτα αυτά που έχω να ψωνίσω!

καλά εσύ kyoya αν έχεις κοριτσάκι θα χρειαστείς ανανέωση της βρεφικής γκαρνταρόμπας!!!χαχαχαχαχαχα

ναι αυτο ειναι αληθεια!! να σου πω ομως και με τα αγορια μου δεν θα συμπηπτουν και πολυ οι εποχες.. οποτε θα χρειαστει να αγορασω αρκετα νομιζω.....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

εχετε δικιο κοριτσια!!!! εγω οντως δεν εχω τιποτα, βεβαια σκεφτομαι οτι τωρα εχει εκπτωσεις μπας και γλιτωσουμε τιποτα...οχι τοσο για ρουχαλακια αλλα για τα υπολοιπα

yk1yp3.png

mama82 για τα άλλα συμφωνώ να πάρεις από τώρα που έχει εκπτώσεις.κάνε λίστα με αυτά που χρειάζεσαι και βουρ στα μαγαζιά!!!

kyoya και εγώ θα συμπληρώσω ανάλογα για τα ρούχα αλλά να έχεις υπόψη σου ότι θα σου φέρουν και δωράκια για το μωράκι οπότε μην μπεις στην διαδικασία να πάρεις πολλά.

mama82 για τα άλλα συμφωνώ να πάρεις από τώρα που έχει εκπτώσεις.κάνε λίστα με αυτά που χρειάζεσαι και βουρ στα μαγαζιά!!!

kyoya και εγώ θα συμπληρώσω ανάλογα για τα ρούχα αλλά να έχεις υπόψη σου ότι θα σου φέρουν και δωράκια για το μωράκι οπότε μην μπεις στην διαδικασία να πάρεις πολλά.

ναιιιιιιι!!!!!! εχεις δικαιο!!! στο τελος εχεις τοσα πολλα που δεν ξερεις τι να τα κανεις.......

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

προς το παρον αυτα που ετοιμασαν οι μαμαδες μας θα χρειαστω απο ρουχαλακια λιγα πραγματα γιατι πραγματικα θα φερνουν διαφορα και δεν θα ξερουμε τι να τα κανουμε αλλα τ αλλα θα τα ψωνισω τωρα που εχει εκπτωσεις, ευτυχως κουνια εχω, σημερα ελπιζω να καταληξουμε και σε καροτσι τα αλλα ειναι πιο ευκολα.

Απο αυτην την εβδομαδα ξεκιναμε και διατροφη εμεις. Προπερσι καναμε διατροφη με τον αντρα μου και χασαμε καποια κιλα τα οποια οπως καταλαβαινεται μπηκαν, ετσι ειπαμε να αρχισουμε, εγω θα τρωω μεγαλυτερες μεριδες λογω εγκυμοσυνης γιατι πραγματικα οι μεριδες ειναι πολυ μικρες αλλα αυτο που θα βοηθησει ειναι οτι μπαινεις σε ενα προγραμμα και αποφευγεις να τρως βλακειες οπως γλυκα γαριδακια πιτσες κτλ και με διευκολυνει στοπ τι να μαγειρεψω καθε μερα και θα χασει ο αντρας μου τα παραπανισια κι εγω φυσικα θα γλιτωσω καποια. Ολα αυτα στην θεωρια να δουμε και στην πραξη.....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...