Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εγώ σπυράκια έβγαλα και στην πρώτη εγκυμοσύνη και τώρα. αυτή τη φορά λιγότερα βέβαια. με μια κρεμούλα cc και λίγο ρουζ δεν φαίνεται τίποτα!

mama82 και εγώ σκύλο έχω! καθόλου μικρόσωμο βέβαια και το έχω και εντός και εκτός σπιτιού!

εγω εχω αλλαξει ηδη δυο νουμερα σουτιεν και αρχισε να με στενευει παλι κι αυτο που εχω , επισης μεγαλωσαν οι θηλες και σκουρυναν και εμενα λιγο.

το κατω που θελει αποτριχωσει το αφησα λιγο και ξυραφακι και αγιος ο θεος!! ποναω δεν μπορω

yk1yp3.png

σπυρακια αρχισα να βγαζω κι εγω, στην αρχη πιο πολλα τωρα μια στο τοσο πεταγεται και απο ενα... παντως μεγαλη υποθεση η εγκυμοσυνη, ο οργσνισμος τρελλενεται...και μπορω να πω οτι την περιμενα πιο ευχαριστη την εμπειρια αυτη. Φυσικα ολα να πανε καλα και χαλαλι ολα!!!!

σε εβαλα στην μπριζα ε;;; καταλαβαινω την αγωνια , μια μερα ειναι θα περασει!! και ολα θα πανε καλα!!!

τι ωρα εχεις την εξεταση αυριο;;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

και εγω εχω αλλαξει 1 νουμερο σουτιεν.... οι θηλες δεν μεγαλωσαν αλλα σκουρηναν..

οσο και να ποναω το απο κατω δεν μπορω να το ξυρισω... αγριευουν πολυ μετα και μεγαλωνουν και πολυ πιο νωρις

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

σπυρακια αρχισα να βγαζω κι εγω, στην αρχη πιο πολλα τωρα μια στο τοσο πεταγεται και απο ενα... παντως μεγαλη υποθεση η εγκυμοσυνη, ο οργσνισμος τρελλενεται...και μπορω να πω οτι την περιμενα πιο ευχαριστη την εμπειρια αυτη. Φυσικα ολα να πανε καλα και χαλαλι ολα!!!!

σε εβαλα στην μπριζα ε;;; καταλαβαινω την αγωνια , μια μερα ειναι θα περασει!! και ολα θα πανε καλα!!!

τι ωρα εχεις την εξεταση αυριο;;;;

στην πριζα δε λες τιποτε χαχαχα!!! μα ειναι τώρα να σου λεει μια αγορι μια κοριτσι.... και αμα εχεις και μια προτιμηση τρελενεσε καπως..... τα ξερεις τα περασες κ εσυ Γιαννα!

βεβαια παρακαλαω να πανε ολα καλα γιατι στον δευτερο μου υπηρχε υδρονεφρωση και το παρακολουθουσαμε οταν γεννηθηκε....ευτυχως βεβαια όλα μια χαρα ειναι!!!

520 αυριο εχω!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εμενα τα ουρα μου ειναι νορμαλ αλλα επειδη πινω παρα πολυ νερο και παω πολυ συχνα τουαλετα πολλες φορες ειναι τοσο αχρωμα που δεν καταλαβαινεις αν πηγε καποιος!! χαχα, ομως μυριζουν εντονα αμμωνια, καπου διαβασα οτι ο οργανισμος το κανει για να μην κολλησουμε ευκολα ουρολοιμωξεις κτλ μεσα στην εγκυμοσυνη!! φοβερο ε;;; ολα κανονισμενα ειναι!!!

cristab τι ρατσα ειναι ο σκυλος σου;;; τον περιορισες καθολου με το μωρο;; εγω εχω πεκινουα δεν θελω να τον βγαλω εξω οποτε εχω αποφασισει να καθαριζω πιο πολυ και να τον αφησω στην υσηχια του, γενικα ειναι πολυ υσηχος και καλος οποτε δεν με φοβιζει για το μωρο

yk1yp3.png

μην σκεφτεσαι τιποτα αρνητικο, ολα καλα θα πανε!!! θα περιμενουμε νεα!! και φυσικα το φυλλο!!!!

εν τω μεταξυ λεμε για την δικη σου β επιπεδου και αρχισα να αγωνιω κι εγω. Θα ειχα κι εγω αυτην την εβδομαδα (την παρασκευη) τι να κανω;;; δεν ηθελα να το χασει ο αντρας μου ουτε να φυγει απο την δουλεια του οποτε την αλλη εβδομαδα δεν πειραζει....

εχθες ηρθε η πεθερα μου και μου φερε να δω τι πηρε στο μωρο, κουβερτουλες, φανελακια, σαλιαρες, καλτσακια, φορμουλες κτλ ολα πολυ ωραια, αρχισα να ανυπομονω ακομα περισσοτερο, ειναι και μικροσκοπικα και φανταζομαι....

ευτυχως της ειχα πει να μην τα παρει ολα ροζ και συμφωνησε και μου φερε πολλα διαφορετικα!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

γερμανικός ποιμενικός mama82.το γνωστό σε όλους λυκόσκυλο! δεν τον περιόρισα καθόλου. ίσα ίσα! όταν γυρίσαμε από το μαιευτήριο με το μωρό το αφήσαμε στο πάτωμα και πήγε ο σκύλος και το μύρισε, το εξερεύνησε κλπ. η παιδίατρος μου είχε πει άφοβα το μωρό να συναναστρέφεται με τον σκύλο βοηθά και σε αλλεργίες κλπ! ο γιος μου από μωρό που ήταν όταν έβλεπε σκυλιά γατιά κλπ στο δρόμο έτρεχε να τα χαιδέψει!αγαπάει πολύ τα ζώα και με τον σκύλο μας είναι τα καλύτερα φιλαράκια!!!

παντως εγω αν εκανα κορη ολα ροζ φουξια και μοβ θα ήταν! και το δωμάτιο και τα ρουχα και ολα!!!

τα αγορια μου βεβαια ειχανε πολλα γαλαζια αλλα και ουδετερα χρωματα κιτρινα πρασινα κτλ!! και τωρα αν ειναι αγορι παλι θα κυριαρχισει το γαλαζιο εννοειτε!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

τραβηγματα πολυ λιγο, αλλα η μικρη ζωηρεψε πιο πολυ και με κλωτσαει πιο δυνατα, ο αντρας μου προσπαθει να την καταλαβει αλλα ακομα δεν ειναι σιγουρος τι καταλαβαινει. Η κοιλια μου μεγαλωνει βδομαδα με την βδομαδα δεν την παιρνω χαμπαρι, δεν ειναι βεβαια τεραστια αλλα εχει γινει αρκετα εμφανης και οι φιλοι μου παθαινουν πλακα με την διαφορα. Και ενω τωρα πια βαζω λαδακι πρωι βραδυ το δερμα μου ξηραινεται και εχω φαγουρα, μαλλον δεν με καλυπτει το baby oil και θα πρεπει να παρω κατι αλλο. Μην στεναχωριεσαι νια μαλλον ανοιγει το δερμα επειδη μεγαλωνει η κοιλια σου!!

yk1yp3.png

τραβήγματα εσωτερικα στη μητρα εννοω Γιαννα.

για το δερμα και εγω εχω φαγουρα... βαζω ελεολαδο οχι καθε μερα, οποτε δεν βαριεμαι:rolleyes: στις προηγουμενες εγκυμοσύνες δεν εκανα ραγαδες ελπιζω να μην κανω και τωρα....

και εγω το νιώθω καθημερινα τωρα αλλα οχι πολυ συχνα ακομα.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

δεν θελω να κολλαω στα χρωματα, πιστευω οτι πρεπει να ειναι διαφορα και για το μωρο, η ατμοσφαιρα ειναι πιο χαρουμενη!! και επειτα τι ροζ και σιελ;;; μωρακια ειναι

cristab μεγαλος ο σκυλος σου ο δικος μου μαλλον ειναι οσο το κεφαλι του δικου σου χαχα!!

κι εγω πιστευω οτι ο σκυλος βοηθαει στις αλλεργιες κανει πιο υπευθυνο το μωρο απεναντι στα ζωα, τα σεβεται τα αγαπαει

η μαμα μου βεβαια εχει τις ενστανσεις της αλλα θα το ξεπερασει...χαχα η πεθερα μου ειναι τοσο διακριτικη που δεν λεει τιποτα και φερεται στον σκυλο λες και ειναι ανθρωπος, του μιλαει συνεχεια τον περιμενει να πανε καπου τον παιζει τον χαιδευει και παντα ρωταει τι κανει...

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...