Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

λοιπόν μαμα εγω λεω βγαλε λιγα επιπλα από το δωματιο προσωρινα δεν υπαρχει λογος να ξοδευεσαι λοιπόν οσον αφορα το μαγαζι εγω πήρα από κει το liteway της chicco 120 νομιζω και πολυ πολυ καλο θα το χρειαστεις εναμιση χρονο το πολυ οποτε μη ξεπαραδιαζεσαι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπραβο νια μου, κι εγω καλα περασα αν και κουραστηκα, δεν πειραζει...

προς την αναζητηση για καροτσι βασικα τελος παντων βρηκαμε κατι που μας αρεσε τωρα θα παμε να τα δουμε αυτην την εβδομαδα.

και επιτελους θα καταληξουμε

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

εγω δεν την εχω εμφανισει ακομα αλλα λενε οτιοι ανιχτοχρωμες δεν την εμφανιζουν σηνηθως, οποτε μην σκας αν παλι εισαι μελαχροινη μπορει να την εμφανισεις πιο μετα

yk1yp3.png

ανοιχτόχρωμη ειμαι Γιάννα μου!! λενε οτι ειναι απο ορμονες δεν ξέρω!

πως νοιώθω για αύριο;; αγωνια μεγαλη!! πρωτα να ειναι καλα και δευτερο φυσικα για το φύλο!!! δεν ξέρω αγωνιω πολύ!! για καντε μια πρόβλεψη απο τα λεγόμενα μου!!!!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

marina-poz...2/6/2015

Μανδάμ ΣουΣουράδα...3/6/2015

ΜΑΜΟΥΛΗ....4/6/2015

nia85!....... 8/6/2015

mama82.......10/6/2015

Kidenio..... 11/6/2015 ιδυμα)

dimitra00.. 12/6/2015 (διδυμα)

christab..... 14/6/2015

sangreluna 19/6/2015

jokots....... 30/6/2015

dimitra2222 27/6/2015

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

πανω απο ολα να ειναι ολα καλα !!! να ναι υγιες και καλοτυχο!!! και επειδη εχεις ηδη 2 αγορακια σου ευχομαι να κανεις και ενα κοριτσακι!!!

κι εγω ανοιχτοχρωμη ειμαι ισως για αυτο δεν εκανα την γραμμη αλλα εβγαλα μερικες τριχουλες γυρω απο τον αφαλο (αηδια) μαλλον απο τις ορμονες

επισης μπορω να πω ενω δεν κανω αποτριχωση οπως εκανα πριν δεν εχω εντονη τριχοφυια και καθυστερουν να βγουν. Λενε οτι οταν εχεις αγορι βγαζεις πολλες και γρηγορα λογω τεστοστερονης και γι αυτο λενε οπι παλιες οτι αγριευει το προσωπο της γυναικας που εχει αγορι και γλυκαινει οταν εχει κοριτσι... δεν ξερω τι ισχυει γιατι πολλα που λεγαν οι παλιες εχουν αποδειχθει και βλακειες...

yk1yp3.png

καλημέρα και από εμένα κορίτσια!

γραμμή ούτε εγώ έχω κάνει ακόμα. στην προηγούμενη εγκυμοσύνη όμως είχα κάνει!δεν θυμάμαι πότε όμως! και είμαι πιο άσπρη και από το γάλα!χαχαχαχαχχα

λοιπόν mama82 αυτό για την τριχοφυΐα το έχω ακούσει και εγώ όμως δεν ξέρω αν ισχύει για αγόρι ή για κορίτσι. εγώ και στη προηγούμενη εγκυμοσύνη και σε αυτήν κάνω σπάνια αποτρίχωση! (να και ένα καλό!!! χιχιχιχιχιχιχι)

μονο καλο;;;; εγω δεν ασχολουμε με τα ποδια μου πια!!! χαχα!!! λεω οταν θα κοντευω να κανω μια καλη για να μην νιωθω χαλια στο νοσοκομειο μεσα σ ολα και αυτο....

yk1yp3.png

πανω απο ολα να ειναι ολα καλα !!! να ναι υγιες και καλοτυχο!!! και επειδη εχεις ηδη 2 αγορακια σου ευχομαι να κανεις και ενα κοριτσακι!!!

κι εγω ανοιχτοχρωμη ειμαι ισως για αυτο δεν εκανα την γραμμη αλλα εβγαλα μερικες τριχουλες γυρω απο τον αφαλο (αηδια) μαλλον απο τις ορμονες

επισης μπορω να πω ενω δεν κανω αποτριχωση οπως εκανα πριν δεν εχω εντονη τριχοφυια και καθυστερουν να βγουν. Λενε οτι οταν εχεις αγορι βγαζεις πολλες και γρηγορα λογω τεστοστερονης και γι αυτο λενε οπι παλιες οτι αγριευει το προσωπο της γυναικας που εχει αγορι και γλυκαινει οταν εχει κοριτσι... δεν ξερω τι ισχυει γιατι πολλα που λεγαν οι παλιες εχουν αποδειχθει και βλακειες...

αυτο με τις τριχες το εχω προσεξει και εγω!! δεν βγαινουν νωρις τώρα.. δήλαδή τα ποδια μου εχω 2 μηνες να τα κανω με κερι και δεν χρειαζονται κιολας!! τα χερια?? μη σου πω 3 μηνες και βαλε! βεβαια δεν ειχα ποτε προβλημα με τριχες.. δεν πολυεχω... το μονο που χρειαζεται ειναι το αυτο μου εκει κατω ξερεις αλλα και αυτο δεν βγαινουν τοσο νωρις!!

στους γιους μου γεμιζα σπυρια!! δεν φανταζεσε ποσα σπυρια ειχα..... τωρα στις αρχες αρχισα να βγαζω ξανα ομως πηγα για καθαρισμο και τωρα ειμαι μια χαρα μπορω να πω! επισης το στηθος μου με ποναει, το αριστερο το βλεπω μεγαλυτερο απο το δεξι, οι θηλες σκουριναν λιγο...

εχω αγωνια για αυριο!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...