Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Μην με παρεξηγεις σε παρακαλώ, πραγματικα όλες οι μανουλες είναι πολύ άξιες

οχι καλε δε σε παρεξηγω σιγα!!!

απλα ρε μου αρεσει το προγραμμα μου καθολου.. θα ηθελα να ημουν πιο ανετη... τουλαχιστον αν η δουλεια μου ηταν παρτ ταιμ δηλαδη μεχρι το μεσημερι τουλαχιστον θα ηταν ολα πολυ διαφορετικα!

αμα πιεζεσε ειναι ολα ανω κατω.. παραπανω νευρα πιεση να τα προλαβεις όλα... ασε....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το ξέρω μωρέ κι εγώ το σκέφτομαι απο τώρα οτι αργότερα θα πρεπει να βρω μια δουλεια και το ιδανικό είναι Παρτ τάιμ δουλεια, να είμαστε και στο σπίτι να φροντίζουμε και τα μικρα μας!!!

yk1yp3.png

κορίτσια καλημέρα! Νια προς στιγμήν κι εγω μπερδευτηκα, εβλεπα τα τικερακια σου και άλλο ονομα και λεω τι παιζει?? κορίτσια πηγα και χθες σε ένα μαγαζι στην Παπαναστασίου για καροτσι.δεν ειχε τις πολύ γνωστες εταιριες,αλλα ειχε μεγαλη ποικιλια, σε χρωματα σχεδια και οι τιμες του max 350 τα τριπλα με την εκπτωση.απλα σκέφτομαι ότι ισως δεν είναι ανθεκτικα τοσο, κι επειδή θα ηθελα να παρω κατι ασφαλες κι ανθεκτικο μαλλον θα προτιμησω τα επωνυμα... για το θηλασμο κι εγω θα ηθελα παρα πολύ να προσπαθήσω...μακαρι να τα καταφερω! οσο για τον καφε κ το τσιγαρο...αμαρτωλη ιστορια...εγω καφεδες επινα απλα για να καπνισω...οποτε τωρα συνολο σε ολη την εγκυμοσυνη ζητημα να χω πιει 10. το καπνισμα 1 μηνα πριν μαθω ότι είμαι εγκυος ελεγα θα το κοψω αλλα 3-4 τσιγαρα την μερα τα εκανα δεν μπορουσα. 3 μερες αφου εμαθα για την εγκυμοσυνη δεν ξανακαπνισα...το 1ο τριμηνο όχι απλα δεν μου ελειπε αλλα εστω και μυριζα καπνο αναγουλιαζα...τωρα ο καπνο εξακολουθεί να με ενοχλεί αλλα υπαρχουν ωρες που λεω να μπορουσα να κανω ένα τσιγαρο...αχ μακαρι να μην το κανω ποτε...γιατι στο παρελθον το εκοψα για 3 μηνες και εκεινο το 1 ηταν η αρχη του κακου...

Δήμητρα και εγω που σταματησα το καπνισμα εδω και 2 χρονια τωρα σε αυτη την εγκυμοσύνη με τραβαει πολύ ωρες ωρες!! ίσως λογο νευρων δεν ξέρω χαχαχα!!!! ΟΧΙ κρατησου! δεν υπαρχει περιπτωση να καπνισεις!!ουτε κατα τη διαρκεια του θηλασμου!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

το κορυφαιο είναι ότι δεν διαβασα την τελευταια σελιδα κι εγραφα σε σχεση με αυτά της προτελευταίας...και τωρα διαβαζω τα υπολοιπα μνμτα και γελαω....εκτος τοπου και χρονου είμαι...εγω κορίτσια τωρα με τη δουλεια μια χαρα τα καταφερνω...από Σεπτεμβρη να δω τι θα κανω τελικα αν δουλεψω...Νια μου πιστεψε με και το απογευματινο ωραριο 4-10 είναι δυσκολο για παιδια από ότι λενε οι συνάδελφοι μου που εχουν μεγαλύτερα παιδακια....δεν τα βλεπουν καθολου...δεν προλαβαινουν να τα διαβασουν , να τα πανε μια δραστηριοτητα....ασε ότι και να λεμε... μακαρι να μπορούμε να μεινουμε σπιτι με τα παιδακια μας και μια χαρα γεματη είναι η μερα σου όταν εχεις οικογενεια...αλλα όταν τα οικονομικα ζοριζουν...δεν θελω να νιωθει ο αντρας μου μονος υπεύθυνος για τα οικονομικα μας...

Διαφημίσεις

Καλημέρα Δήμητρα!!! Αχ κορίτσια αυτό το τσιγάρο!!! Καθέ Μερά το σκέφτομαι, το βλέπω στον ύπνο μου.....άλλα αν καπνίζει κάποιος διπλά μου μου έρχεται αηδία αρα δεν φταίει η νικοτίνη αυτή η συνήθεια φταει και το κεφάλι μας!!!

Πάντως όσο ντροπή και να ναι πιστεύω οτι κάποια στιγμη θα ξανακαπνισω (έκτος εγκυμοσύνης και θηλασμού εννοείται).

Λέτε να κανει το θαύμα της η νέα κυβέρνηση και να μπορούμε να μείνουμε Σπιτι να προσέχουμε τα παιδάκια μας χωρίς να σκεφτόμαστε τα χαζολεφτα;;;; μάκαρι....

yk1yp3.png

Δήμητρα πως και πως περιμένω την Μαμα μου και για παρέα γιατί σκυλοβαρεθηκα σπίτι και για τα πρωτα ψώνια του μωρού όμως μπορεί να μην κάνω τίποτα γιατί αρρώστησε η αδερφή μου και δεν γίνεται εμείς να κόβουμε βόλτες και εκείνη να ψήνεται στον πυρετό...:(

Θα δουμε...πάντως μια ερευνά αγοράς θα την κάνω σίγουρα με τον αντρα μου και θα σας πω, Δήμητρα νομιζω οτι κι εγώ θα προτιμησω κάποια μάρκα για αξιοπιστία και αντοχή...

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!Εντάξει έκανα τη β επιπέδου.Ο γιος μας (τωρα μπορω να το πω σιγουρα) ειναι μια χαρα,υγιεστατος.Ήταν μπρούμυτα και με έβαζε να περπατάω,έφαγα και σοκολάτα και σιγα σιγα γυρισε.Μας πήρε 2 ωρες συνολικά.Το χάρηκα πολύ!!!Αντε και στα δικά σας τωρα!!!Με το καλό

Μετά πήγαμε στο άλλο μαγαζί με τα βρεφικά να ρωτήσουμε και μας αρεσε πολύ περισσότερο.Είχε μεγαλύτερη ποικιλία και καλύτερες τιμές σε όλα.Απο εκεί θα τα πάρουμε.

Μετράω τις μέρες και εγω.Η μαμα μου θα ερθει τον Μαιο.

Παλιόκαιρος απο χθες.Πολλή βροχή και αέρας.Μαλλον θα έχει απαγορευτικό στα πλοία.

Γεια σας κορίτσια!!! Μπράβο μαρινακι!!! Επιτέλους τα καταφερατε και συγχαρητήρια για τα καλά νέα!!! Η επομένη τώρα είναι η νια και μετα εγώ αν δεν κάνω λάθος.

Εγώ Πηγά σήμερα μια βόλτα στην αγορά, είδα περισσότερο για καρότσι και λίγο για κρεβατακι-λικνο. Έχω μεγάλη κούνια άλλα δεν χωράει στο δικο μας δωμάτιο οποτε θα βάλω κάτι πιο μικρο στο υπνοδωμάτιο για να έχω το μωρο διπλά μου και την μεγάλη κούνια στο δωμάτιο του μωρού. Τέλος πάντων για τα καροτσια απογοητευτικά μου φάνηκαν ακριβά για την ποιότητα τους και τα Πόλυ Κάλα καροτσια κοστίζουν γενικά απο 700 και άνω....

Ενα καρότσι peg perego 3 σε 1 που είδα στα 450? ηταν καλη περίπτωση αλλά ηταν προσφορά και την έχασα οποτε δεν ξέρω που να καταληξω. Εσείς τι λέτε να πάρω ενα πιο φθηνό καρότσι κσι αν κάνω δεύτερο μωρο αν χρειαστεί να ξαναπαρω; ή να πάρω ενα καλό μια και εξω;;;

Συγνώμη για την πολυλογια.....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Sagre να προτιμησω κάτι επώνυμο ή να εμπιστευτω την εταιρεια αυτή;;;; το κακο είναι οτι εγώ που μένω Θεσσαλονίκη δεν μπορω να τα δω απο κοντά , μην είναι ψεύτικα και τελικά την πατήσω;;; εχεις ψωνισει απο κει εσύ ή κάποιος γνωστός σου;;;

Ευχαριστώ εκ των προτερων

yk1yp3.png

καλημέρα κορίτσια! mama σε 2-3 μαγαζια που πηγα για καροτσι ειχαν ο καθενας ότι τιμες θελει...το 3πλο της perego το βρηκα σε διαφορες τιμες...από 910 ως 640...τα συνοικιακα ηταν τα πιο οικονομικα..αν και πιστευα ότι οι μεγαλες αλυσιδες θα κανουν καλυτερες τιμες....αφου εχεις κουνια γιατι να παρεις λικνο? βαλε το μωρο αρχικα στο πορτ μπεμπε αν παρεις 3πλο καρότσι η στριμωξε την κουνια στο δωματιο σου βγαζοντας καποιο επιπλο (κομωδινο..πχ) είναι τοσο λιγο το διαστημα που θα χρησιμοποιησεις το λικνο...κριμα τα χρηματα που θα δωσεις...η κουνιαδα μου ειχε το μωρο 40 μερες στην καλαθουνα κι επειτα επειδή δεν χωρουσε πια και δεν ηθελε να μετακινησει επιπλα την πηγε στο δωματιο της...κι εμαθε μια χαρα να κοιμαται μονη της χωρις να πολυξυπναει...ενώ μια αλλη φιλη που την ειχε ως τον 9ο στην κρεββατοκαμαρα ειδε κι επαθε να την χωρισει και τωρα ξυπναει συνεχεια...τι να πω δεν ξερω βεβαια προκαταβολικα, είναι και στο παιδι ισως!:roll:

Καλημέρα κορίτσια!!! Έγραψα και το πρωι κάτι αλλά τώρα καταλσβα οτι δεν δημοσιεύτηκε.

Δήμητρα πραγματικα ο χώρος είναι Πόλυ περιορισμένος στο υπνοδωμάτιο μας, αν αλλάξω κάτι και τα στριμωξω δεν θα είναι Πόλυ λειτουργικό άλλα αν δεν βρούμε λύση θα κάνουμε λίγο υπομονή όπως και να χει δεν θα ναι για παντα. Πάντως το μωρο θέλω να το χω κοντά να το βλέπω και θα θηλάζω κιόλας οποτε.....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...