Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Οποτε θέλεις με χαρά θα ακούσω. Για όλες στην αρχή είναι δύσκολα εχεις και την λοχεία...όμως θα προσπαθήσω είναι πόλλα τα οφέλη, δεν κατακρινω καμια για το θέμα θηλασμού είναι Πόλυ προσωπικό και ευαίσθητο θέμα. Αν βρεις χρονο μπες ίντερνετ και δες τα βιντεακια της πατσουρου ή αν θες πάρε το βιβλιο της πέρι θηλασμού θα σε βοήθησει να το δεις και με άλλο μάτι, πιστεύεις οτι θα χρειαστούμε οπώς και να χει θηλαστρο;; να το πάρω απο τώρα;;;

Το όνομα σου που αλκαξες δεν το προσεξα καν αν δεν μου το λεγες δηλαδή...

οχι νομιζω μην παρεις το θηλαστρο απο τωρα.. αφου εχεις σκοπο να θηλασεις κανονικα θα το βαλεις στο στηθος απο την αρχη ετσι κι αλλιως.. και με τον καιρο βλεποντας και κανοντας....

εστειλα μυνημα κατω κατω που λεει επικοινωνηστε μαζι μας και ζητησα τον τροπο για να αλλαξω ονομα και μου απαντησαν μεσω email μετα απο 15 λεπτακια!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αν το θέλεις πραγματικά θα τα καταφέρεις. φυσικά και δεν κρίνουμε καμία απολύτως μανούλα σχετικά με το θέμα του θηλασμού. η καθεμία κάνει αυτό που κρίνει καλύτερο.

πρακτικά πάντως, προσωπικά με βόλευε ο θηλασμός καθώς δεν έιχα να κουβαλώ μπουκάλια (αποστειρωμένα τους πρωτους μήνες), θερμός, γάλατα και τα σχετικά μαζί όποτε βγαίναμε βόλτα. και το βράδυ δεν είχα να ετοιμάσω γάλα όταν ξυπνούσε το μωρό. απλά το έβαζα στο στήθος και ξεμπέρδευα.

όσο για αυτό που λες για το θήλαστρο. δεν είναι ανάγκη να πάρεις από την αρχή. βλέποντας και κάνοντας.

Γεια σας κοιλίτσες!!!Πήγα χθες για εξετάσεις αίματος στην πόλη.Το μηχάνημα για τη β επιπέδου ήταν ακόμη χαλασμένο.Θα πάρω και σήμερα τηλ να μάθω τι γίνεται για να κανονίσω τι θα κάνω.Περνάνε γρήγορα οι μέρες.Τη Δευτέρα μπαίνω στον 6 μήνα.

Εμένα ο άντρας μου οταν έχει βάρδια λείπει 15 ώρες.Αυτές τις μέρες βαριέμαι αρκετά γιατί και το χωριό που μένουμε είναι 32 χλμ απο την πόλη.Ολόκληρο ταξίδι με στροφές και δεν οδηγώ αυτή την περίοδο.

Εγώ δεν δουλεύω.Ακύρωσα την αίτηση αναπληρώτριας δασκάλας που είχα κάνει γιατί είχα δηλώσει όλη την Ελλάδα.Οταν την έκανα δεν ήμουν έγκυος.Τελικά θα δούλευα σίγουρα φέτος στα Χανιά.Δεν με πείραξε καθόλου το μόνο που σκέφτομαι είναι το μωρό μου και εννοείται πως απο εδώ και πέρα θα δηλώνω μόνο Ζάκυνθο.

Μάλλον θα φτιάξω γλυκάκι σήμερα.Η ζαχαροπλαστική είναι το χόμπι μου.Τη λατρεύω.Είχα πάρει μέρος και σε ένα διαγωνισμό του Παρλιάρου.Τόση τρέλα!!!!Το παράξενο είναι οτι εγώ που μπορούσα να τρώω μόνο γλυκά δεν τα λιγουρεύομαι καθόλου τους μήνες της εγκυμοσύνης.Θέλω συνέχεια αλμυρά.

Εμένα η ξαδέρφη μου είπε να παρω το κάθισμα απο 0-13 γιατι ειχε πάρει το μεγαλύτερο και δεν ήταν καλό για τη σταση του σώματος και τη πλάτη του μωρού.Ο καθένας ο,τι θεωρεί καλύτερο.

Μακάρι να μπορέσω να θηλάσω αποκλειστικά τους πρώτους μήνες.

Αυτά απο μένα.Σας ζάλισα απο το ένα θέμα στο άλλο.

Φιλάκια και να προσέχετε.Όλοι είναι άρρωστοι.

Μαρινακι γεια σου!!! Πολύ χαίρομαι που σε διαβάζω!! Μην αφήσεις για τελευταία στιγμη την β επίπεδου γιατί αυτοι μπορεί να καθυστερήσουν πολύ. Καθίσματα κι έχει και 0-18 δες και αυτό μήπως είναι καλό μιας και είναι και για πολυ βρεφακια. Επειδη και εγώ βαριεμαι στο σπίτι και ο καιρός δεν βοηθάει με πιάνει προκοπή και κάθε μέρα κάνω οσες δουλειές μπορω και πήρα ενα παζλ και λέω να τ αρχίσω κι εγώ. Κάλα έκανες και ακυρωσες την αίτηση μάλλον δεν θα μπορούσες να πας. Να μπαινεις πιο συχνά να μαθαίνουμε νέα σου!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Αχ μαμα κι εγω βαριεμαι οικτρα δε κανει και καιρο να βγω λιγο εξω και τα χω δει όλα όμως το χω ριξει στα βιβλια αλλα ποσα να διαβασεις πια; σε λιγο θα μαθω την πολιτικη επικαιροτητα απ εξω κι ανακατωτα.

H δική μου μαμά ειναι μακρια και θα μου έρθει τέλη Μάη, αλλα ευτυχώς θα μείνει μέχρι τα μέσα Ιούλη τουλάχιστον. Θα ήθελα όμως, να την είχα καπου πιο κοντά. Τυχερές όσες έχετε τις μαμάδες σας κοντά :)

Ναι φυσικά! Η τελική μου καροτσοεπιλογή θα παρθεί στην πράξη... όποιο σύστημα κάτσει καλά σε μένα.

Οτι και να επιλέξω ομως, θα ειναι συνδυασμός καρότσι-καθισμα ΙΧ. Πορτ μπεμπε δε θέλω να παρω. Ουτως ή αλλως, και τα δυο καροτσια που εχω επιλέξει ειναι απο την γέννηση και για μεσα στο σπίτι αν χρειαστώ, θα πάρω την καλαθούνα απο μια φίλη με βαση-ροδάκια και οποτε περιττο το πορτ. Νομιζω οτι, το Trilogy βγαίνει και σε 2 in 1 έκδοση ;)

Προς το παρόν, μετράω τις ωρες για την αυριανη επίσκεψη της Β επιπέδου... δεν περνάνε η ρημάδες. Θα δουμε την μικρούλα και θα ειναι πλέον ενα μικρό ανθρωπάκι με τα όλα του! Ουφ αγωνία η πρωτάρα μαμά χαχα (ο μπαμπάς της περισσότερο όμως και ας το παιζει ψύχραιμος :P)

Ευχαριστώ kyoya, σου 'στειλα pm :)

4149p2.png

Μαντάμ σουσουραδα εύχομαι καλη εξέταση και Κάλα αποτελεσματα. Η Μαμα μου και μένα είναι στην δράμα και δουλεύει Πόλυ οποτε δεν έχει την ευκαιρία να έρχεται και να μένει, σίγουρα όμως η απόσταση είναι πολύ μικρότερη σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι ή όχι. Εγώ Σαββάτο έχω ψώνια θα δουμε....κι εγώ δεν ξέρω ακόμα.

yk1yp3.png

και εγω θεωρω οτι απο τη στιγμη που χρεισιμοποιας καλαθα το πορτ μπεμπε ειναι περιτο. ουτε εγω το πηρα αλλα ειχα παρει καλαθα! για μεσα στο σπιτι!

Μαρινα εγω νομιζω να κλεισεις καπου αλλου να τελειωνουμε. δεν γινεται να το καθυστερεις.. οι μέρες περνάνε.... και αυτοί ρε παιδί μου τι κεντρο ειναι που αφηνουν τοσο καιρο το μηχανιμα χαλασμενο; ας παρουνε αλλο μεχρι να επισκευαστει αυτό... ανευθυνότητα το λεω εγω... και αν εχει κοπελλες που ειναι σε πιο μεγαλη βδομαδα και δεν υπαρχει αλλο περιθωριο;; οχι απαραδεχτο μου φενεται.....

Μανδαμ Σουσουραδα καλη επιτυχια για σημερα!!!

αποτι καταλαβα οι περισσοτερες δεν δουλευετε!!! τυχερουλες!!! εγω δουλευω και εχω και ενα ωραριο.... ασε... το καλο ειναι πως χθες μας ειπαν οτι μας επιστρεφουν πισω τον κανονικο μας μισθο!! μας ειχαν αποκοψει 20% για 2 χρονια.. φενεται οτι πανε καλυτερα τα οικονομικα τώρα και θα περνουμε κανονικο μισθο ξανα και ειμαι πολυ χαρούμενη!!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Kyoya νομιζω η μαρίνα στο νοσοκομείο θα έκανε την β επίπεδου οποτε καταλαβαίνεις....

Μπράβο για τον μισθό!!! Εμείς εδώ και να έχει το κράτος ή η εταιρεια λεφτά που να ακουσεις τέτοιο πράγμα;....

yk1yp3.png

κοιτεξε αμα δουλευεις καθημερινα 8-5 και εχεις και 2-3 παιδια, ποτε θα μπεις σπιτι να μαγειρεψεις να σιγυρισεις λιγο το σπιτι σου να βαλεις κανενα πλυντηριο να δεις τα παιδια σου και οταν πανε και σχολειο κιολας θα εχεις και διαβασματα........ αυτο ειναι που δεν μου αρεσει.. που λογω της δουλειας δεν εχω ωρα για τιποτε και γινονται ολα τρεχοντας και οχι οπως θα ηθελα....

ενω, αμα εισε σπιτακι σου κανεις της δουλιτσες σου το πρωι κανεις το φαγακι με την υσηχια σου εχεις χρόνο για τα παιδια σου και το διαβασμα δεν θα γινεται το βραδυ που θα ειναι και τα παιδια κουρασμενα νυσταγμενα....

αλλα το οικονομικο δεν μου το επιτρεπει......

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Kyoya εχεις δίκιο!!! Καταλαβαίνω τρέχεις και δεν φτάνεις!!! Εγώ μιλούσαν με τα δικά μου δεδομένα δηλαδή μονο δουλεια και σπίτι και το μωρο που έρχεται όχι με 2-3 παιδία και ενα σωρό υποχρεωσεις

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...