Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!! Νια πως είσαι σήμερα; ο λαιμός;; Δήμητρα στο prenatal το είδα μιας και μονο εκεί πηγα μέχρι τώρα επίσης έχει ενα καρότσι 3 σε1 της chicο 719? με 10% έκπτωση ( μπορεί η έκπτωση να ναι καλύτερη τώρα ) και δίνει δώρο τις πάνες του μωρού για 3 ή 6 μηνες δεν θυμάμαι Κάλα. Μαντάμ σουσουραδα πιστεύω τα 3σε1 έχουν γίνει πιο λειτουργικά πλεον όμως καλά κανεις και το ψαχνεις απο μανάδες με εμπειρία επίσης ψάξε γενικά γιατί βρίσκεις ίδια προιόντα σε καλύτερες τιμες. Ρε κορίτσια αμάν μ αυτό το fb μας έφαγε, μάλλον γι αυτό δεν εμφανιζεστε στο καφέ ε; εγώ που δεν έχω σας περιμένω εδώ άλλα. ...:(

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!! Νια πως είσαι σήμερα; ο λαιμός;; Δήμητρα στο prenatal το είδα μιας και μονο εκεί πηγα μέχρι τώρα επίσης έχει ενα καρότσι 3 σε1 της chicο 719? με 10% έκπτωση ( μπορεί η έκπτωση να ναι καλύτερη τώρα ) και δίνει δώρο τις πάνες του μωρού για 3 ή 6 μηνες δεν θυμάμαι Κάλα. Μαντάμ σουσουραδα πιστεύω τα 3σε1 έχουν γίνει πιο λειτουργικά πλεον όμως καλά κανεις και το ψαχνεις απο μανάδες με εμπειρία επίσης ψάξε γενικά γιατί βρίσκεις ίδια προιόντα σε καλύτερες τιμες. Ρε κορίτσια αμάν μ αυτό το fb μας έφαγε, μάλλον γι αυτό δεν εμφανιζεστε στο καφέ ε; εγώ που δεν έχω σας περιμένω εδώ άλλα. ...:(

mama το ιδιο μηνυμα εστειλες??

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

και ξαναγραφω

εγω ειμαι ενομενη και στα δυο Γιαννα μου ταυτοχρονα μην ανυσηχεις!! απλα καμια φορα μπορει να εχω δουλεια επειδη ειμαι στο γραφειο να καθυστερω να απαντησω και να εξαφανιζεσε χαχαχα!!

ο λαιμος λιγο καλυτερα αλλα οχι τελειως καλα!! και πεθυμησα παγωμενο καφε σημερα και πηρα τον παγωμενο λατε μου απο το κοφι αιλαντ!

και εγω θεωρω οτι τα 3 σε 1 πλεον ειναι πιο λιτουργικα.. τι να πω.. η καθε μια οπως βολευετε ομως.. οπως και το μπανακι που θα παρετε και αλλα στην πορεια...

:mrgreen::mrgreen:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Χαχαχα!!! Πλάκα εχεις νια!!! Επειδή γράφω απο κινητό όλο κάτι τέτοια χαζα γίνονται!! Νόμιζα οτι το χασα το μήνυμα και Οντως το ψαξα αλλά δεν το βρήκα οποτε το ξαναγραψα... Τώρα πως έγινε και εμφανίστηκαν και τα δυο;;;; δεν ξέρω....

Καλά έκανες με το καφεδακι αν και λίγο επικίνδυνο, σου χω πει για την σχέση μου με το παγωτό ε;; οποτε σε καταλαβαίνω...

Εγώ εχθες ψυχοπλακωθηκα γενικά είμαι σπίτι και κάνω κάτι διυλιτσρς άλλα δεν την παλευω όλη Μερά μονη μου, και ο καιρός δεν βοηθάει Εστω για λίγο περπάτημα, ο άντρας μου έρχεται κατα τις 7 άλλα είναι κουρασμένος και δεν θέλω να τον Τραβολογαω.....ουφ!!! Πρεπει να βρω ενα χόμπυ....

yk1yp3.png

Χαχαχα!!! Πλάκα εχεις νια!!! Επειδή γράφω απο κινητό όλο κάτι τέτοια χαζα γίνονται!! Νόμιζα οτι το χασα το μήνυμα και Οντως το ψαξα αλλά δεν το βρήκα οποτε το ξαναγραψα... Τώρα πως έγινε και εμφανίστηκαν και τα δυο;;;; δεν ξέρω....

Καλά έκανες με το καφεδακι αν και λίγο επικίνδυνο, σου χω πει για την σχέση μου με το παγωτό ε;; οποτε σε καταλαβαίνω...

Εγώ εχθες ψυχοπλακωθηκα γενικά είμαι σπίτι και κάνω κάτι διυλιτσρς άλλα δεν την παλευω όλη Μερά μονη μου, και ο καιρός δεν βοηθάει Εστω για λίγο περπάτημα, ο άντρας μου έρχεται κατα τις 7 άλλα είναι κουρασμένος και δεν θέλω να τον Τραβολογαω.....ουφ!!! Πρεπει να βρω ενα χόμπυ....

μου επιτρεπει 2 καφεδες την μερα και εγω πινω 1! σπανια να πιω 2!! εδω υπαρχουν κοπελες που καπνιζουν στην εγκυμοσύνη ενας καφες θα πιραξει τωρα;;

ναι ο καιρος ειναι λιγο χαλια για να βγεις εξω αλλα σε κανενα δυο μηνες θα στρωσει πιστευω και θα μπορεις να βγαινεις να περπατας!! αχχ ποσο θελω και εγω!!!! αλλα με το ωραριο εργασιας πολυ δυσκολο ειναι

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ πιο πολύ για τον κρύο καφέ έλεγα , κι εγώ που ήμουν εξαρτημένη απο τον καφέ και το τσιγάρο τώρα πινω κάπου κάπου εναν και το τσιγάρο αν και μου ηταν δύσκολο με το που έμαθα για την εγκυμοσύνη το κοψα μαχαίρι, βεβαία ώρες ώρες μου λείπει αλλά θα έχω τρομερές τύψεις Εστω και με μια ρουφηξια οποτε το διωχνω απο το μυαλό μου...

yk1yp3.png

καλημέρα κορίτσια!

λοιπόν ούτε εγώ είχα προτιμήσει καρότσι 3 σε 1. καρότσι πήρα MacLaren Techno XLR και καθισματάκι πήρα Britax με σύστημα isofix. Ωστόσο πήρα το 0-13 και μετά από 8-10 μήνες το άλλαξα και πήρα το επόμενο. Επίσης να πω πως εγώ δεν τα αγόρασα από μαγαζί αλλά τα παρήγγειλα από εξωτερικό και συγκεκριμένα Αγγλία και ήταν πολύ πιο οικονομικά.

Dimitra2222 νομίζω και εγώ πως για να μην μπορεί να δει φύλο μάλλον κορίτσι είναι εκτός και αν έχεις αντράκι ζόρικο που κρύβεται... χιχιχιχιχιχι

mama82 μπορεί τώρα να βαριέσαι αλλά να δεις που όταν με το καλό γεννηθεί το μπεμπάκι σου η μέρα σου θα είναι τόσο μα τόσο γεμάτη!

αν και το τσιγαρο εχει 2 χρονια που το εχω σταματησει σε αυτη τηνε εγκυμοσύη ενιωσα να μου λειπει!!! δεν το βαζω στο στομα μου εννοειτε αλλα λεω οταν γεννησω με το καλο ισως κανω ναργιλε να μου περασει!! χαχα!! τον καφε ποτε δεν τον εκοψα κορτσια... τον μειωσα απλα.. εκει που επινα 2 το πρωι και ενα το απογευμα τωρα πινω ενα το πρωι και πολυ σπανια ενα το απογευμα

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αχ!!! Cristab πως και πως το περιμένω και ας μην έχω καθόλου χρονο!!! Νια κι εγώ σκέφτομαι οτι οτάν γεννησω φαντάζομαι εναν παγωμένο καφέ και ενα τσιγάρο σίγουρα, βεβαι αν θηλασω θα πάρει και αλλη αναβολή αλλά δεν πειράζει χαλαλι!!!

yk1yp3.png

Αχ!!! Cristab πως και πως το περιμένω και ας μην έχω καθόλου χρονο!!! Νια κι εγώ σκέφτομαι οτι οτάν γεννησω φαντάζομαι εναν παγωμένο καφέ και ενα τσιγάρο σίγουρα, βεβαι αν θηλασω θα πάρει και αλλη αναβολή αλλά δεν πειράζει χαλαλι!!!

ναι δεν κανει στον θηλασμο!! στον θηλασμο πρεπει να εισε πολυ προσεκτικη σε οτι τρως... βεβαια δεν ειμαι η πιο ειδικη περι του θεματος..... θα θηλασεις εσυ Γιαννα;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Ναι νια μου, θέλω Πόλυ να θηλασω και μάλιστα αποκλειστικά αλλά δεν θέλω να είμαι υπερβολική γιατί έχω ακούσει καποιες που θηλάζουν 3-4 χρονιά, ο στόχος για αρχή είναι το εξάμηνο και μετα βλέπουμε ουτως η άλλως μετα το εξάμηνο το μωρο θα αρχίσει να τρώει και αλλά και θα χει αναγκη πιο Πόλυ το γάλα πρωι και βράδυ, θα δουμε...εσύ;; θηλασες;; θα θηλασεις;;;

yk1yp3.png

Ναι νια μου, θέλω Πόλυ να θηλασω και μάλιστα αποκλειστικά αλλά δεν θέλω να είμαι υπερβολική γιατί έχω ακούσει καποιες που θηλάζουν 3-4 χρονιά, ο στόχος για αρχή είναι το εξάμηνο και μετα βλέπουμε ουτως η άλλως μετα το εξάμηνο το μωρο θα αρχίσει να τρώει και αλλά και θα χει αναγκη πιο Πόλυ το γάλα πρωι και βράδυ, θα δουμε...εσύ;; θηλασες;; θα θηλασεις;;;

λοιπον καταρχην αλλαξα το ονομα μου επιτελους!!!! (η nia85 ειμαι!!!!!!)

κατα δευτερον οσο αφορα τον θηλασμο..... τον μεγαλο τον θηλασα μονο 40 μερες. ειχα ξαναγραψει και παλιοτερα οτι δεν μου εκατσε ο θηλασμος σε θεμα ψυχολογικο... ημουν χαλια ασε... αλλη ωρα θα στα πω..... ετσι αποφασισα το δευτερο να μην το θηλασω γιατι δεν μπορουσα να περασω τα ίδια και με ήδη ένα παιδακι μεγαλυτερο να με χρειαζεται.... σε αυτό ειπα οτι θα βγαζω αρχικα με το θηλαστρο αν τα καταφερω και όσο παει... δεν θα το βαλω στο στηθος ομως οχι........

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

mama82 εγώ θήλασα τον πρώτο θα θηλάσω και τον δεύτερο. είναι πολύ καλό που θέλεις να θηλάσεις. εγώ θήλασα τον μεγάλο μέχρι 18 μηνών. στο 6μηνο αρχίζουν τις τροφές αλλά να ξέρεις πως σπάνια θηλάζουν πρωι βράδυ. ο θηλασμός δεν είναι μόνο τροφή. είναι πολύ περισσότερα. είναι η επαφή που νιώθουν ότι έχουν με την μαμά. είναι παρηγοριά. ότι θελήσεις παντως σχετικά με τον θηλασμό και μπορώ να σε βοηθήσω πολύ ευχαρίστως!

Οποτε θέλεις με χαρά θα ακούσω. Για όλες στην αρχή είναι δύσκολα εχεις και την λοχεία...όμως θα προσπαθήσω είναι πόλλα τα οφέλη, δεν κατακρινω καμια για το θέμα θηλασμού είναι Πόλυ προσωπικό και ευαίσθητο θέμα. Αν βρεις χρονο μπες ίντερνετ και δες τα βιντεακια της πατσουρου ή αν θες πάρε το βιβλιο της πέρι θηλασμού θα σε βοήθησει να το δεις και με άλλο μάτι, πιστεύεις οτι θα χρειαστούμε οπώς και να χει θηλαστρο;; να το πάρω απο τώρα;;;

Το όνομα σου που αλκαξες δεν το προσεξα καν αν δεν μου το λεγες δηλαδή...

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...