Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πινω ζεστα αλλα δεν μπορω συνεχεια. τα βαρεθηκα κιολας.. εγω Γιαννα μου δουλευω οποτε συνηθως μονο νυχτα τρωω που παω σπιτι και μαγειρευω... αλλα τις σουπες δεν τις αντεχω πλεον.. σουπες σουπες τα εχω βαρεθει ολα.. αρακα θα φτιαξω για αποψε..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κατάλαβα, μαγειρεψε οτι σ ευχαριστεί. Στην δουλεια δεν κάνετε διάλειμμα για φαγητο;; εγώ στον άντρα μου δίνω ταπερακι....

κανουμε αλλα δεν εφερα κατι σημερα... καποιες φορες φερνω καποιες οχι.. στον αντρα μου κανω σαντουιτς αλλα παλι καθε μερα σαντουιτς τα βαριεσε καποτε!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

αχ βρε κορίτσια μερες εχω να μπω και διαβαζω διαβαζω τωρα και λεω...αντε και καποιος άλλος ποναει από τον πλαινο υπνο, ματωνει η μυτη του, λαχανιαζει, νιωθει βαρος, εχει καουρες....εγω τα εχω αντιμετωπισει οοοοοολα...σημερα πηγαμε στο γιατρο...το μωρο μας είναι 250 γραμαρια περιπου και ναι ακομη δεν μπορεσε να δει το φυλο...είναι δυνατον??? κοντευω να σκασω....εκλεισα β επιπεδου 24/2 (140 ευρω μου ειπαν) εάν δεν φανει κι εκει θα τους πω: δεν θελω να ξερω...αφήστε θα μαθω στη γεννα... χαιρομαι που ειστε καλα...προσεξτε με την ιωση...από την προηγουμενη εβδομαδα στη δουλεια λειπουν τα μισα παιδακια με 40 πυρετο για 4-5 μερες...μην τρεχουμε...κι εγω αρχισα να το νιωθω το μικρουλι απαλα...τελεια αισθηση...περιμενω πως και πως το επομενο χτυπημα...πηγα και για καροτσι σημερα σε ένα μαγαζι και βρηκα γνωστης μαρκας πολυκαροτσι 3 σε 1 (καροτσι πορτ μπεμπε καθισμα αυτοκινητου κ ολο το σετ ποδοσακο τσαντα αδιαβροχο) από 910 στα 640...θα ριξω μια ματια και αλλου (στο ιντερνετ το εβρισκα 710) και ισως το κλεισω συντομα...εσεις πηρατε κατι για τα μωράκια??? τα φιλια μου σε ολες σας!!

Γεια σου Δήμητρα!!! Που είστε όλα τα κορίτσια;; οι σταθεροί είμαστε εγώ και η νια .... Πως είσαι; πρόσεχε μην κολλησεις !!! Εγώ θα πάω το σκ να ρίξω μια ματια για καροτσια κτλ.. Πάντως ψαξτο λίγο ακόμα εγώ βρήκα peg perego 3 σε 1 445? και γενικά κοιταω και σε μαγαζιά που είναι και σε περιοχές έκτος κέντρου. Αρχίζουν και κανουν και καλύτερες εκπτώσεις οποτε μην βιαζεσαι!!!

yk1yp3.png

Αχ αυτό το φύλλο!!! Όλες μας τυρρανησαν λίγο πολύ τα Ζουζούνια μας!!! Πάντως στην β επίπεδου θα το δεις σίγουρα και η νια ακόμη δεν ξέρει την β επίπεδου περιμένει...υπομονή....

Πάω για ύπνο καλό βράδυ!!!

yk1yp3.png

mama μου τρεξιμο με τη δουλεια και δεν καταφερα να μπω τοσες μερες...για το καροτσι που λες μεγαλη διαφορα...αν μπορεις γραψε μου που το ειδες να ριξω μια ματια...

Καλησπέρα και από μένα κορίτσια!

Πάνω που πήγα να συστηθώ, εξαφανίστηκα.

Β΄ επιπέδου έχω και γω την Παρασκευή, σε ιδιώτη γιατρό που ειδικεύεται αποκλειστικά στους υπέρηχους, αμνιοπαρακεντήσεις κλπ. Ρώτησα τιμή από το τηλ και μου είπαν 100,00. Για την ιστορία, στην αυχενική είχα δώσει 120,00 (80,00 για εξέταση και 40,00 για pap-a).

Εχω μια κάποια αγωνία, γιατι αν και οι αναλογίες στην αυχενική για 37 ετών γυναίκα ήταν τέλειες και δεν υπήρχε λόγος για αμνιοπαρακέντηση και όλα στο παιδί ήταν άψογα, εντοπίστηκε ο λώρος με 2 αγγεία και τρόμαξα όσο να πεις.

Βέβαια και οι δυο γιατροί μου ήταν καθησυχαστικοί, εφʼ όσον δεν υπήρχε κατι άλλο μαζι με αυτό και ήταν κατι μεμονωμένο, αλλα οσο και να πειτε.. είναι και η πρώτη μου φορα… τρομάξαμε με τον άντρα μου κομμάτι. Θα το ξαναδουμε πλέον στην επιπέδου και εύχομαι πράγματι να μη δημιουργήσει στο μωρό μας κάποιο πρόβλημα.

Πρός το παρόν, τη μικρή τη νιώθω κάθε μερα... μετα το φαι και μόλις αραξω, ξεκινάει τις μπουνοκλωτσιές για να βολευτεί χαχα Εκει που νομιζα οτι ειχε αργησει να φανεί, την νιωθω πια για τα καλά!

4149p2.png

Διαφημίσεις

Το Σάββατο πάω και γω για καροτσακι και καρεκλάκι αυτοκινήτου. Γλυκοκοίταζα το καρότσι Trilogy της Inglesina 386.00 ευρω, μόνο το καρότσι όμως. Με έχουν δασκαλέψει, να μην προτιμώ τα 3 σε 1 και όσο να πεις, μια εμπιστοσύνη στις έμπειρες μάνες που έχουν δοκιμάσει τοσα και τόσα, την έχω :-)

Άλλαξα όμως γνώμη και θα δώ και το MacLaren Techno XLR το νέο μοντέλο στα 399,00 ευρώ. Τρεις φίλες μου που έτυχε να ρωτήσω, μου παν δαγκωτό Maclaren και δεν θα το αλλαζαν με τπτ. Αυτή η εμπιστοσύνη, με έβαλε σε περιέργεια.

Θα τα κανω και τα δυο τα καρότσια test drive και θα δω ποιο με βολεύει πιο πολύ. Και τα δυο κλείνουν με το σύστημα ομπρέλα και χωράνε εύκολα στο πορτ μπαγκάζ, απλα το Mclaren φημίζεται πως είναι το πιο ελαφρύ, το πιο εύκολο στην οδήγηση και το πιο ανθεκτικό από όλα. Δεν θα χρειαστεί να ξαναπάρω καρότσι, μου πανε. Δεν ξέρω.. θα δω.

Από καρεκλάκι αυτοκινήτου, μου παν για αρχη να μην παρω τα 0-13, γιατι είναι για λίγο. Να παρω ένα από 0kg-18 και βρήκα ένα της Britax-First Class Plus νομίζω το λένε και κοστίζει με τις εκπτώσεις 199,00. Νομίζω είναι καλά!

Παντως γενικά, γιʼ αυτά συμβουλεύομαι μαμάδες, για να μην την πατήσω. Δε θέλω να παρω κατι τωρα και να ξαναπάρω μετα, γιατι δε μου εκατσε καλά ή γιατι είναι για λίγο χρόνο! :/

Δε θυμάμαι ποια κοπέλα και να με συγχωρεί, αλλα κάποια με ρώτησα σε προηγούμενο μήνυμα απο που είμαι... απο Ξάνθη είμαι, αλλα μένω Αττική... Χαλάνδρι συγκεκριμένα :)

4149p2.png

Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο, που ηθελα να το ρωτήσω και την αλλη φορα και το ξέχασα.. καπου διάβασα οτι φτιάξατε και αντίστοιχη ομάδα στο fb? Ισχύει ακόμα? Αν ναι, δωστε βρε παιδια το λινκ, να σας εχω και κει, που μου ειναι και πιο άμεσο :)

Καληνύχτες!

4149p2.png

καλημερα κοριτσια!!! Δήμητρα νομιζω για να μη φενεται κοριτσι πρεπει νανε...... ή απλα δεν βλεπετε ουτε αυτο το toiletshot πως το λενε τελος παντων;;;;

και εγω μια ετσι μια αλλιως μου λεει για το φυλο.... περιμενω β επιπεδου μπας και δω φως!!!

μανδαμ σουσουραδα εγω με χιλια το ινγκλεσινα καροτσι και καθισμα αυτοκινητου θα σου ελεγα!! απιστευτα βολικο... βγαζεις το καθισμα και τουπ το βαζεις απευθειας στο καροτσι και τελειωσες. βγαινει ανετα το ρουχο του μπαινει στο πλυντηριο! να πας να τα δοκιμασεις και τα δυο και θα δεις μονη σου πιο σε βολευει περισσοτερο!

το γκρουπακι στο φεις ισχυει ακομα! κανε μου copy paste το προφιλ σου σε πμ και θα σε βαλω στο γκρουπακι!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Δήμητρα στο prenatal τα είδα μιας και μονο εκεί Πηγά μέχρι τώρα επίσης έχει μια πρόσφορα εκεί σε καρότσι της chico παλι 3σε1 στα 719? με 10% έκπτωση (μπορεί τώρα να χει καλύτερη έκπτωση) και δίνει δώρο τις πάνες του μωρού για 3 ή 6 μηνες δεν είμαι σίγουρη. Μαντάμ σουσουραδα πιστεύω οτι τα 3 σε 1 έχουν γίνει πιο λειτουργικά πλέον όμως τσεκαρε το και γενικά ψαξτο γιατί βρησκςις ίδια προϊοντα σε καλύτερες τιμες , εγώ ψάχνω και στο ιντερνέτ. Νια καλημέρα!! Πως είσαι σήμερα;;; ο λαιμός;;; ρε κορίτσια αυτό το fb μας έφαγε , έχετε εξαφανιστεί επειδή μιλάτε εκει αλλά εγώ δεν έχω και σας περιμένω στο καφέ αλλά μια στο τόσο εμφανιζεστε:(

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Δήμητρα στο prenatal τα είδα μιας και μονο εκεί Πηγά μέχρι τώρα επίσης έχει μια πρόσφορα εκεί σε καρότσι της chico παλι 3σε1 στα 719? με 10% έκπτωση (μπορεί τώρα να χει καλύτερη έκπτωση) και δίνει δώρο τις πάνες του μωρού για 3 ή 6 μηνες δεν είμαι σίγουρη. Μαντάμ σουσουραδα πιστεύω οτι τα 3 σε 1 έχουν γίνει πιο λειτουργικά πλέον όμως τσεκαρε το και γενικά ψαξτο γιατί βρησκςις ίδια προϊοντα σε καλύτερες τιμες , εγώ ψάχνω και στο ιντερνέτ. Νια καλημέρα!! Πως είσαι σήμερα;;; ο λαιμός;;; ρε κορίτσια αυτό το fb μας έφαγε , έχετε εξαφανιστεί επειδή μιλάτε εκει αλλά εγώ δεν έχω και σας περιμένω στο καφέ αλλά μια στο τόσο εμφανιζεστε:(

εγω ειμαι ενομενη και στα δυο Γιαννα μου ταυτοχρονα μην ανυσηχεις!! απλα καμια φορα μπορει να εχω δουλεια επειδη ειμαι στο γραφειο να καθυστερω να απαντησω και να εξαφανιζεσε χαχαχα!!

ο λαιμος λιγο καλυτερα αλλα οχι τελειως καλα!! και πεθυμησα παγωμενο καφε σημερα και πηρα τον παγωμενο λατε μου απο το κοφι αιλαντ!

και εγω θεωρω οτι τα 3 σε 1 πλεον ειναι πιο λιτουργικα.. τι να πω.. η καθε μια οπως βολευετε ομως.. οπως και το μπανακι που θα παρετε και αλλα στην πορεια...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...