Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αφού πείνας πάρε και ενα τοστ, εγώ έφαγα 2 κομματια τυρόπιτα ακόμα δεν θέλω κατι. Πλάκα πλάκα ήρθε και ο εκτός την πεμπτη αλλαζω εβδομαδα!!! 21 αισίως!!!

στην 22 δεν μπαινουμε στον 6ο??? εγω ξερω καθε 8 του μηνα αλλαζω μηνα. στις 8/2 μπαινω στον 6ο.......

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλά mama82 οι γοφοί και μένα με πεθαίνουν! κοιμάμαι στο πλάι( εγώ που λατρεύω να κοιμάμαι μπρούμητα...κλαψ κλαψ...) και το πρωί που ξυπνάω λες και μου έχουν καρφώσει πρόκες! ένα δράμα! και θα κάνω καιρό να κοιμηθώ και πάλι μπρούμητα!

από όρεξη και εγώ μία είμαι οκ μία λοιμοκτονώ! γενικά είμαι σε καλύτερη κατάσταση από την 1η μου εγκυμοσύνη που έτρωγα συνέχεια και όχι και τόσο υγιεινά...και το καλύτερο απ'όλα είναι πως αύτη τη φορά δεν έχω καούρες!και μακάρι να μην με πιάσουν καθόλου!

εγω κοριτσια κοιμαμαι και μπρουμητα... κυριως πλαι και μπρουμητα... με βολευει ακομα....

εγω Ριτα στο πρωτο μου εβαλα τα περισσοτερα κιλα (μεχρι στιγμης) και ετρωγα κυριως φρουτα! σταφυλι και καρπουζι! στον δευτερο ετρωγα απολα αλλα δεν πινουσα ιδιαιτερα... τωρα πιναω, τρωω σοκολατες και οτι φανταστεις ανθυγιεινό..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Θεωρητικά απο την 21 αρχίζει ο 6 μηνας αν δεν κάνω λάθος κι εγώ αλλαζω καθέ 5-6 μηνά . απο διατροφή όλο λέω οτι θα προσέχω κι όλο βλακειες τρώω και δεν μπορω να αντισταθω... Να δουμε σήμερα ο γιατρός τι θα πει.... Απο φρούτα μονο πορτοκάλι το όποιο με βοηθάει και στην δυσκοιλιοτητα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Θεωρητικά απο την 21 αρχίζει ο 6 μηνας αν δεν κάνω λάθος κι εγώ αλλαζω καθέ 5-6 μηνά . απο διατροφή όλο λέω οτι θα προσέχω κι όλο βλακειες τρώω και δεν μπορω να αντισταθω... Να δουμε σήμερα ο γιατρός τι θα πει.... Απο φρούτα μονο πορτοκάλι το όποιο με βοηθάει και στην δυσκοιλιοτητα

και εγω τρωω τα πορτοκαλια τωρα στην εγκυμοσύνη! και τις φραουλες!! και μπανανες που ποτε δεν ετρωγα!

επισης σοκολατες! και πατατακια που παντα τα αποφευγα τωρα δεν μπορω να αντισταθω!! και mcdonalds που ετρωγα 1-2 φορες τον χρονο τωρα τα θελω περισσοτερο.. αλλα το κυριοτερο.................... αυγα τηγανιτα.............. δεν μπορω να μυριστω πατατα τηγανιτη θελω αμεσως να φαω και αυτο τηγανιτο μαζι... εγω που παλια δεν ετρωγα τα αυγα τωρα τα τρωω 2-2!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Εγώ τις μπανάνες δεν τις τρώω και ενα παραπανω που στην αρχή με τις αναγουλες ξεκίνησα λίγο λίγο να τρώω γιατί κάπου διάβασα οτι βοηθαν στις αναγουλες και επειδή ετρωγσ μονο φρυγανιες και παξιμάδια ήθελα ενα φρούτο να με "πιασει" τώρα νομιζω οτι δεν θα τις ξαναφαω ποτε!!! Επίσης για τον ίδιο λογο σιχαινομαι πλεον και το σπανακορυζο. Κατα τ αλλά απο φαγητο ώρες ώρες τρώω διπλή μερίδα και με λαιμαργία και ολά τα χαζα σοκολάτες πατατακια κτλ να δω ποσά κίλα θα βάλω....

yk1yp3.png

Νια τι είναι το cadbury;;;; εγώ μολίς έφαγα μεσημεριανό κι εσκασα!!!! Κεφτεδακια πατάτες τηγανιτές μπρόκολο σαλάτα και λίγο φέτα....

cadbyry ειναι σοκολατα Γιαννα μου!

χμμμ φαγητο!! πινασα παλι!!! να δουμε τι θα μαγειρεψω εγω οταν γυρισω σπιτι....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μόλις γυρισα!!! Το μωρακι μου είναι μια χαρά μεγάλωσε πολύ και είναι υγιεστατη!!! Γίναμε 360γρ και σε σχέση με τις κλωτσιές που είδα οτι έδινε εγώ καταλαβαίνω ουτε τις μισές!!! Χαχα!!! Μου φύγε και το άγχος.....

yk1yp3.png

Κορίτσια μόλις γυρισα!!! Το μωρακι μου είναι μια χαρά μεγάλωσε πολύ και είναι υγιεστατη!!! Γίναμε 360γρ και σε σχέση με τις κλωτσιές που είδα οτι έδινε εγώ καταλαβαίνω ουτε τις μισές!!! Χαχα!!! Μου φύγε και το άγχος.....

μπραβο Γιαννα μου τελεια η μπουμπουκα σου!!

παιδια εγω ψες σαν κοιμομουνα ανοιξε η μυτη μου! ενιωσα κατι να τρεχει δεν εδωσα σημασια.... και σημερα το πρωι ειδα στο μαξιλαρι μου αιματα!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα κορίτσια!!! Νια μην στεναχωριεσαι είναι κι αυτό ενα σύμπτωμα της εγκυμοσυνης εμένα απο την αρχή ματώνουν τα ούλα μου και τώρα τελευταια η μύτη 2-3 φορες όχι Πόλυ αλλά ματωσε

yk1yp3.png

Οποτε πάω στον γιατρό με πιάνει το διλημα: που να γεννησω.... Χθες παλι σκεφτόμουν οτι θέλω να χω τον γιατρό μου και επίσης στα νοσοκομεία κανουν επισκληριδιο; ενα ακόμα στην κλινική θα χω rooming in σίγουρα, στο νοσοκομειο; αμάν αυτά τα λεφτά....

yk1yp3.png

Α!!! Μου βγάλε και φωτογραφία 4d και βυζαινε τον αντίχειρα της!!! Φοβερό;; και να πω και σαν χαζομαμα οτι η κόρη μου είναι όμορφη!!! Χαχα!! Συγνώμη πρωι πρωι σας ζαλισα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...