Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , Neverstop είπε:

Εύχομαι να σ'αντιμετωπίσει εξατομικευμένα και να μην σας πάρει πολλούς κύκλους.

Ναι γιατί η υπομονή μου είναι ήδη εξαντλημένη και η ψυχολογία μου διαταραγμένη. Μέσα στο 2025 θα ήθελα να υπάρχει μια έκβαση.

πρίν από 39 λεπτά , MarGe2022 είπε:

@MK2012 ακριβώς τα ίδια είπε και σε μένα.
      Στην τελευταία μου μέτρηση είχα και εγώ ΑΜΗ 0.4.

Νομίζω είσαι η χαμένη μου αδερφή, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια ταύτιση. 
      Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή αυτό που προτείνει ο Σφακ. Και έχει πολύ πάνω και πολύ κάτω ψυχολογικά. Αν είσαι ΟΚ με αυτό, τότε προχώρα. Είναι εμφανές ότι θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από τον γιατρό που έχεις ήδη. Αλλιως δεν θα ψαχνόσουν. 

Θα σε φωνάζω χαμένη μου αδελφή 😂Ξέρεις τι; Έχω ήδη κάνει 8 ωοληψιες και μια αποτυχημένη ετ κ πάω ήδη με πεσμένο ηθικό. Εσυ πόσο χρονών είσαι; Προσπαθείς καιρό; Στον Σφακ ή σε άλλο γιατρο; Η ΑΜΗ μου ήταν πέρσι τόση, φέτος δε ξέρω. Εχω κάνει εξέταση κ περιμένω να βγει.  Λέω να αλλάξω γιατρό γιατρό κάνουμε τα ίδια και τα ίδια. Δε φταίνε πάντα οι γιατρό προφανώς κ ο δικός μου με στήριξε πολύ απλά δεν έχει νόημα να συνεχίζουμε το ίδιο με ελάχιστη ή χωρίς παραλλαγή ένα χρόνο και να περιμένουμε άλλο αποτέλεσμα.

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

σου λειπει η δουλεια ε;;; εγω ειμαι το αντιθετο.. θα μου αρεσε να μην δουλευα.... αλλα τι να κανω.....

σημερα πας γιατρο ε;;; αντε να δουμε!! goodluck!!!

απο βδομαδας εγω την αλλη τριτη για Β επιπεδου!!!αντε να περνα ο καιρος! να καλοκαιριασει κιολας...........μπούχτησα με το κρυο

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μου λείπει ναι γιατί παντα μου αρεζε να Δούλευα, τώρα με το μωρο φαντάζομαι θα αλλάξει αυτό. Επιτελούς γιατρό, την τελευταια βδομάδα σκέφτομαι όλο βλακειες και αγχωνομαι οποτε σήμερα θα υσηχασω και θα χαίρομαι την εγκυμοσύνη παλι. Και εγώ δεν θέλω άλλο κρύο άλλα να μην έχει και ζεστή να ναι ανοιξιάτικος καιρός να ανοίξει η ψυχή μας!!! Την παρασκευή θα ρθουν η αδερφή και η Μαμα μου να πάμε για μωροψωνια!!!! Άντε να πας κι εσυ στον γιατρό να υσηχασεις, μου φαίνεται οτι εκανες περισσότερο καιρό απο εμένα....δεν ξέρω αυτό που θυμάμαι είναι την προηγουμένη επίσκεψη και με σήμερα είναι ένας μηνας εσυ απο τοτε περιμένεις β επιπεδου

yk1yp3.png

Μου λείπει ναι γιατί παντα μου αρεζε να Δούλευα, τώρα με το μωρο φαντάζομαι θα αλλάξει αυτό. Επιτελούς γιατρό, την τελευταια βδομάδα σκέφτομαι όλο βλακειες και αγχωνομαι οποτε σήμερα θα υσηχασω και θα χαίρομαι την εγκυμοσύνη παλι. Και εγώ δεν θέλω άλλο κρύο άλλα να μην έχει και ζεστή να ναι ανοιξιάτικος καιρός να ανοίξει η ψυχή μας!!! Την παρασκευή θα ρθουν η αδερφή και η Μαμα μου να πάμε για μωροψωνια!!!! Άντε να πας κι εσυ στον γιατρό να υσηχασεις, μου φαίνεται οτι εκανες περισσότερο καιρό απο εμένα....δεν ξέρω αυτό που θυμάμαι είναι την προηγουμένη επίσκεψη και με σήμερα είναι ένας μηνας εσυ απο τοτε περιμένεις β επιπεδου

εσυ ξαναπηγες μετα νομιζω για να σου πει φυλο σιγουρα... εμενα τελευταιο ραντεβου ηταν 2/1! και εγω σκεφτομαι διαφορα τελευταια που δεν το πολυνιωθω και ανυπομωνω να παω να μου πει οτι ολα ειναι μια χαρα!!! β επιπεδου πας σημερα;;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ναι εχεις δίκιο, όχι σήμερα έχουμε επίσκεψη στις 10/02 έχουμε β επίπεδου. Εν τω μεταξύ μου είχε δώσει να κάνω εξετάσεις τις κλασικές σιδηρο, κρεατινίνη, ασβέστιο κτλ και τοξόπλασμα. Παρολο που παίρνω σιδηρο ο αιματοκρίτης μου είναι κολλημένος στο 32, γιατί ρε παιδι μου; δεν απορροφάται Κάλα απο τον οργανισμό;;; δεν θέλω και να παίρνω χάπια τώρα αναγκαστικά θα τ αυξήσει....

yk1yp3.png

Επίσης δεν ξέρω αν το παθαινεις και εσύ, λαχανιαζω με το παραμικρό στην αρχή νόμιζα οτι είναι απο τα κίλα άλλα τώρα σκέφτομαι μήπως είναι απο τον αιματοκρίτη;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

κοιτα εγω γενικα εχω προβλημα με το σιδηρο. απο 60 το κανονικο εγω ειχα 12... περνω συστηματικα συμπληρωματα αλλα αυτο με το λαχανιασμα το παθαινω πολυ! δεν εχει να κανει με τον αιματικριτη ή το σιδηρο απλα επειδη ετσι κι αλλιως στην εγκυμοσύνη όλα μας δουλευουν με πιο γρηγορους ρυθμους λογικο ειναι να λαχανιαζουμε πιο ευκολα!! τι ωρα πας γιατρο;;;; αντε να μας πεις!!! εγω νιωθω αυτο το βαρος χαμηλα χαμηλα σαννα με σπρωχνει το μωρο.... το νιωθεις και εσυ;;; επισης νιωθω πετρωματα στην κοιλια...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Έχω ραντεβού στις 7 το βράδυ που θα γυρίσω θα σας πω!!! Αυτό που λες βαρος ώρες ώρες το νιώθω σαν να τεντώνεται το μωρο γενικά το νιώθω περισσότερο αριστερά λες και κουλουριαζεται εκεί..τι να πω;;; πετρώματα δεν έχω οτάν όμως κουραστω με δουλείες κτλ πρήζεται λίγο η κοιλιά μου και νιώθω δυσφορία, επίσης λιγα υγρά

yk1yp3.png

Έχω ραντεβού στις 7 το βράδυ που θα γυρίσω θα σας πω!!! Αυτό που λες βαρος ώρες ώρες το νιώθω σαν να τεντώνεται το μωρο γενικά το νιώθω περισσότερο αριστερά λες και κουλουριαζεται εκεί..τι να πω;;; πετρώματα δεν έχω οτάν όμως κουραστω με δουλείες κτλ πρήζεται λίγο η κοιλιά μου και νιώθω δυσφορία, επίσης λιγα υγρά

υγρα εχω και εγω. οσο παει ο καιρος μειωνονται νομιζω και αναλογος κατα καιρους μια εμφανιζονται μια φευγουν. επιδη δεν το ενιωσα για τα καλα δεν ξερω που ειναι αλλα αυτο το βαρος χαμηλα το νιωθω συχνα. επισης αμα τυχεικαι το νιωσω το νιωσω στο σημειο του οφαλου και δεξια και αριστερα.....εφτασε κιολας εκει πανω;; ή μηπως δεν ειναι το μωρο που νιωθω εκει;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημέρα κοριτσάκια! mama82 μην ανησυχείς για τον αιματοκρίτη. αφού είναι σταθερός και δεν πέφτει είναι μια χαρά. τα συμπληρώματα τα παίρνουμε για να μην φτάσει στα τάρταρα από τη στιγμή που είναι σταθερός μια χαρά είναι. και εμένα 30 είχε φτάσει...

σήμερα έχεις ραντεβού με το μωράκι σου?αχ τι καλά!

από πετρώματα ούτε εγώ έχω. βάρος χαμηλά νιώθω ώρες ώρες και κάποια ελαφριά πονάκια όταν κουράζομαι. από λαχάνιασμα ακόμα είμαι οκ!

Απο οτι διαβάζω στο ιντερνετ τα μωρακια μας είναι στο υψος του αφαλου και σιγά σιγά θα ανεβαίνουν, οποτε νια δεν είναι κάτι άλλο. Cristab καλημέρα!!!! Πως και πως το περιμένω το ραντεβού!!!! Επίσης ενα άλλο "σύμπτωμα" με πονάει η Πλατή Πόλυ και επειδή κοιμάμαι κυρίως στα πλαγιά οι γοφοι λες και με δειραν

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Διάβασα τις προαλλες το καφέ απο τις μανουλες Ιανουάριου και Φεβρουάριου καποιες γέννησαν και καποιες ετοιμάζονται!!!! Τι καλά!!! Άντε και εμείς με το Κάλο!!!!

yk1yp3.png

Απο όρεξη ποτε δεν κοβόταν εκτός απο το πρωτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης που δεν μπορουσα να φάω τίποτα.... Αυτό όμως που όλη την ωρα θέλω να τρώω είναι παγωτο

yk1yp3.png

Απο όρεξη ποτε δεν κοβόταν εκτός απο το πρωτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης που δεν μπορουσα να φάω τίποτα.... Αυτό όμως που όλη την ωρα θέλω να τρώω είναι παγωτο

εφαγα το πρωι ψωμακι με βοτυρο και μαρμελαδα! εφαγα τωρα ενα γιαουρτακι! αλλα πιναω ακομα.... θα παραγγειλω και κανενα τοστ μου φενεται....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...