Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Κορίτσια χάλασε το μηχάνημα και δεν έγινε η εξέταση.Βεβαια το ειδαμε το μωρακι μας και μετρουσε κάτι αλλα θα πάρουμε τηλ μεσα στην εβδομάδα να μας πει.Μου είπε πως έχω περιθώριο 10 μέρες.Υπομονή λοιπον !!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοιτά να δεις!!! Δεν το πιστευω..... Πάντως αφού είδατε το μωρακι σας ολά καλά υπομονή λοιπον, δεν πειράζει!!! Καλό βράδυ σε όλες και καλό σαββατοκύριακο!!!!

yk1yp3.png

Μαρινάκι υπομονή...Νία μάλλον το μωράκι σου θα είναι ήσυχο οπότε μην ανησυχείς!! Εγω αγχώθηκα λίγο κορίτσια ως προς το τι θα κάνω με τη δουλειά μετά τη γέννα. Ο άντρας μου (δημοσιος υπάλληλος) έχει τη δυνατότητα να πάρει άδεια από τη δουλειά του 9 μήνες και να μείνει σπίτι με το μωρό...εγώ (ιδιωτική υπάλληλος με σύμβαση ορισμένου χρόνου-σε φροντιστήριο δουλεύω) θα πρέπει να αποφασίσω εάν γυρίσω το Σεπτέμβρη στη δουλειά, η δεν θα δουλέψω για ένα χρόνο (άνευ αποδοχών φυσικά) κι έχω προβληματιστεί πολύ!!! Εσείς τι θα κάνετε όσες τώρα εργάζεστε???

Μαρινάκι υπομονή...Νία μάλλον το μωράκι σου θα είναι ήσυχο οπότε μην ανησυχείς!! Εγω αγχώθηκα λίγο κορίτσια ως προς το τι θα κάνω με τη δουλειά μετά τη γέννα. Ο άντρας μου (δημοσιος υπάλληλος) έχει τη δυνατότητα να πάρει άδεια από τη δουλειά του 9 μήνες και να μείνει σπίτι με το μωρό...εγώ (ιδιωτική υπάλληλος με σύμβαση ορισμένου χρόνου-σε φροντιστήριο δουλεύω) θα πρέπει να αποφασίσω εάν γυρίσω το Σεπτέμβρη στη δουλειά, η δεν θα δουλέψω για ένα χρόνο (άνευ αποδοχών φυσικά) κι έχω προβληματιστεί πολύ!!! Εσείς τι θα κάνετε όσες τώρα εργάζεστε???

Δημητρα η ήσυχο η τεμπελικο η πολύ μικρό και δεν το νιωθω. .

εμας εδω ειναι αλλιως με τη δουλεια. μόλις 18 βδομάδες δικαιούμαι και μονο αυτες θα παρω. ο αντρας μου μονο μια βδομαδουλα την πρωτη πρώτη... μετα τις 18 βδομάδες δικαιούμαι να σχολανω μθα ωρα πιο νωρίς ή να φευγω ανα τακτα διάστηματα αν θηλαζω μεχρι το μωρο κλεισει τον 9ο..

σκατα δηλαδη...γενναω Ιουνιο και Οκτώβρη πρεπει να είμαι δουλειά... σε σταθμο απο 4 μηνων θα το εχω τι να κανω...

το να μην πληρωνεσε για ενα χρονο θα εοναι ζόρι με το μωρό

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

nia μου κι εσύ θα επιστρέψεις επομένως! Δεν είναι απλά ότι θα λείψω ένα χρόνο ανευ αποδοχών (τα οποία χρήματα δεν μας περισσεύουν,πόσο μάλλον με το μωρό!) είναι ότι στον ιδιωτικό τομέα κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι μετά από αυτή την παύση θα επαναπροσληφθείς. Βέβαια ο εργοδότης μου είναι ανθρωπος εξαιρετικός με ιδιαίτερη κατανόηση! Ελπίζω να τα καταφέρουμε...θα ήθελα πολύ να θηλάσω αποκλειστικά, δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι δουλεύοντας, θα το προσπαθήσω πάντως!

Αχ με αυτές τις αδικίες εξοργίζομαι....μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι γονείς που τους έχουν ανάγκη τα παιδιά τους, οι υπόλοιποι???

λοιπον δημητρα οταν γεννησα το μαγκακι μου ημουν εγω κι ο αντρας μου κανενας αλλος κοντα το μαγκακι μου το μεγαλωσα τον πρωτο χρονο ουσιαστικα μονη μου κι ο αντρας μου βοηθουσε τα απογεματα ειμασταν με εν α μισθο δημοσιου υπαλληλου κι εκεινη την εποχη κουτσουρεμενο συν χαρατσια εισφορες ιστοριες κλπ κι ομως το πιτσιρικι μεγαλωσε μια χαρα και θηλασε εξαμηνο αποκλειστικο κι επειτα ως τους 18 μηνες οπου σταματαει πλεον μονο του τωρα στο δευτερο ο αντρας μου πηρε το εννιαμηνο χωρις δευτερη σκεψη εγω δεν εργαζομαι ομως και παλι δε μπορω να πω οτι μας λειπουν. Η γνωμη μου το βρεφακι το πρωτο χρονο θελει τη μανα του συνεχεια πιστεψεμε δε θα το μετανιωσεις αν σου λειψουν λιγα χρηματα αλλα εισαι κοντα στο πιτσιρικι σου αν το μπορεις.

sangreluna κι εγω σκεφτόμουν ότι με τα χρήματα κουτσα στραβα θα τα βγαλουμε περα, το μετά σκέφτομαι..οτι εάν αντικατασταθω στη δουλεια δυσκολα θα επαναπροσληφθώ...κι επειδή ο αντρας μου εχει τη δυνατοτητα αλλα και τη διαθεση να μεινει σπιτι με το μωρο, γι αυτό προβληματίζομαι...το ωραριο μου είναι 4-10 το απόγευμα δεν είναι πολλες οι ωρες αλλα δεν θελω να χασω δευτερολεπτο...!!!! το θεμα είναι ότι κι ο ιδιος δεν με βοηθα να παρω μια αποφαση...από την μια μου λεει ότι το σωστο είναι να μεινω εγω σπιτι με το μωρο...από την άλλη μου λεει αν θελεις να γυρισεις στη δουλεια είμαι διατεθειμενος να μεινω σπιτι και να αναλάβω εγω το μωρο,ειναι και η πεθερα μου κοντα οποτε μια βοηθεια θα υπαρχει γενικα...αχ αχ..δυσκολη αποφασηηηη

ο αντρας σου σωστα λεει 4-10 ειναι πολλες ωρες το πιτσιρικι θα θελει μαμα για να κοιμηθει εξαλλου δεν ειναι μονο το εκει ειναι και το διαβασμα μετα δε θα τοσο πολυ χρονο αν θες να μεγαλωσεις εσυ το παιδι σου και την πεθερα καλα κανει και ειναι κοντα αλλα το πρωτο τριμηνο θα ελεγα να την κρατησεις λιγο μακρια για να βρειτε τους ρυθμους σας με το μωρο δε ξερω ακομα και να αντικατασταθεις τι πρωτιμας μια δουλεια η ενα μωρο μεγαλωμενο από σενα κι οχι από χιλιους δικια σου ευκολια θα ναι μετα. Και κατι αλλο το 9μηνο του πρωτου μωρου ας το κρατησει για οταν θα σαι εγκυος στο δευτερο ειναι πολυ πιο απαραιτητο

Γεια σας κι απο μένα!!! Συμφωνώ με την sagre είναι πολύ σημαντικός ειδικαο πρώτος χρονος που θα θηλασεις κιόλας με το μωρακι σου. Επίσης ακόμα και αν επιλέξεις να δουλέψεις θα σου λείπει τρέλα και εσένα το μωρο ασε που πιστεύω οτι θα ναι κσι δίκη σου αναγκη να σαι δίπλα του. Στις μέρες μας κανένας δεν τα βγάζει πέρα εύκολα και εμείς με ενα μισθό τα βγάζουμε πέρα και εννοείται οτι δεν περισσεύει τίποτα και εμένα ο άντρας μου δεν είναι δημόσιος υπάλληλος και ειδικα τον τελευταιο Κάιρο τρέμει η καρέκλα του συνεχεία. Κανένας δεν χάνεται μην σκας το σημαντικότερο αυτή τη στιγμη είναι το μωρο σου.

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης Δήμητρα δεν υπάρχει περιπτωση να κρατήσεις καποιες ώρες ώστε να εξασφαλίσεις την δουλεια σου Εστω και με πιο λιγες ώρες; συζήτησε με το αφεντικό σου μιας και είναι συνεννοήσιμος μήπως βρείτε κάποια λύση...εύχομαι να αποφασισεις το καλυτερο για ολους!!!

yk1yp3.png

αχ σας ευχαριστω βρε κορίτσια! Αυτό θα κανω σε πρωτη φαση θα μιλησω με τον εργοδοτη μου να δω πως σκέφτεται. Η συνεργασια μας ηταν αριστη ως τωρα και ηδη καθημερινα μου λεει μιση με μια ωρα νωρίτερα από το σχολασμα να φυγω... 6 χρονια εργαζομαι εκει και δεν ειχα ποτε παραπονο! αντιθέτως...γι αυτό και ανησυχω για την δουλεια...και το οικονομικο κομματι με καλυπτε αλλα περισσοτερο το κλιμα με εργοδοσια και συναδελφους...anyway κανεις δεν χανεται...για το μονο που πρεπει να ανυπομονουμε τελικα είναι τα μωράκια μας και τα υπολοιπα θα βολευτουν...sangre μου για την πεθερα κι εγω την ιδια αποψη εχω,οτι γενικα δεν χρειαζεται να είναι πανταχού παρουσα κι ευτυχως ως τωρα η γυναικα είναι απολυτα διακριτικη...απλα οι γονεις μου μενουν σε άλλη πολη και είναι ο μονος ανθρωπος που εχουμε για βοηθεια εγω κι ο αντρας μου...

δημητρα καλα κανετε καλε και μπραβο στη γυναικα που ναι τοσο διακριτικη αλλα επειδη γεννοντας θα ακουσεις πολλα οχι μονο από αυτη από τον καθενα καλυτερα να ναι λιγο μακρια κι οχι η ευκολη λυση...θα ρθει η πεθερα θα το κανει η θα το κρατησει γιατι επαναπαυεσαι και χανεις τον ελεγχο στο κατω κατω εσυ θα μεγαλωσεις το παιδι.

καλημερα κοριτσια τι κανετε;;

εγω αν ειχα τη δυνατοτητα να το αφηνα της πεθερας με τα χιλια θα το εκανα... ειναι το τριτο και εχω αλλες αποψεις πλεον! στο πρωτο κ εγω δεν ηθελα να το αφησω σε κανεναν!! τωρα ομως που βλεπω ποση βοηθεια προσφερουν θα το αφηνα χωρις καμια σκεψη. δυστυχως ομως και η μαμα αλλα και η πεθερα δουλευουν οποτε....τη δουλεια μου με τρια παιδια δεν μπορω να την αφωσω γιατι εχουμε και ενα δανειο που πληρωνουμε για το σπιτι και το πληρωνει ο αντρας μου οποτε τα βγαζουμε κουτσα κουτσα με τον μισθο τον δικο μου.... τι να κανουμε κοριτσια ο καθενας οπως βολευετε θα πραξει....μακαρι να μπορουσα να σταματησω τη δουλεια αλλα δυστηχως δεν μπορω..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!! Νια μου καταλαβαίνω και εμείς πληρώνουμε ενοίκια κτλ με εναν μισθό και επειδή οτάν έληξε η σύμβαση μου έμαθα οτι είμαι έγκυος απολαμβανω το Σπιτι μου και καταλαβαίνω οτι θα δυσκολευομουν αν Δούλευα, βεβαία μου λείπει η δουλεια άλλα προτεραιότητα έχουν άλλα τώρα. Και εμένα η μαμσ μου δουλεύει και δεν μπορεί και η πεθερά μου μένει σε αλλη πολή οποτε είμαστε μονοί μας. Σήμερα επιτέλους θα πάω στον γιατρό!!! Άντε να μου φύγει και το αγχος

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...