Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Κορίτσια εδώ είμαι και εγώ!!!!Χαίρομαι πάρα πολύ για τα νέα σας.Έτσι να φουσκώνουν οι κοιλίτσες. Εγω +6 κιλά.

Την Παρασκευή θα σας ενημερώσω για τη β επιπέδου.

Πάντως εδώ η μαιευτική στο καινούριο νοσοκομείο είναι πολύ καλή και όλο το προσωπικό άψογο.(ούτε λόγος για φακελάκια)

Sangre με το καλό το αγοράκι σου.

Καλως ήρθες μανδαμ σουσουράδα!!!

Πόνο στα πλευρά δεν έχω αλλά έχω και εγώ καποιες φορές πονάκια στην κοιλιά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kidenio συγνώμη που ει.αι τόσο άσχετη!!! Καταλαβαίνω οτι το πμ είναι ενα μήνυμα πιο προσωπικό για να μην γράφουμε όνοματα και " εκθετουμε" άλλα που μπορω να το δω;;;;;:confused:

yk1yp3.png

Mama πάνω δεξιά στην οθόνη λέει welcome mama82 κ απο κάτω γράφει με κόκκινα γράμματα προσωπικά μυνηματα. Λογικά εκεί πρεπει να λέει προσωπικά μυνηματα: 1 στη δική σου οθόνη.

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

mama82 τα πονακια τα έχω είτε ξαπλωνω είτε οχι λίγο μέσα στο ίντερνετ που το ψαξα λέει πως ανοιγει το σώμα γενικά λόγω εγκυμοσύνης εξου και οι πόνοι μέση πλευρά κλπ

Kidenio μόλις το διάβασα σε ευχαριστώ!!! Έχω ακούσει για αυτον και τυχαία ξεγεννησε την κουμπάρα μου και την αδερφή της και εγώ είχα κάντε τεστ παπ πριν μείνω έγκυος. Θα τον έχω υποψιν μου. Gianna87 ίσως εχεις δίκιο γιατί γίνονται πολλές αλλαγές στο σωμα μας με την εγκυμοσύνη όμως για να μην αγχωνεσαι ρώτα τον γιατρό σου αυτός όλο και κάτι παραπανω ξέρει και θα σε καθυσηχασει.

yk1yp3.png

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;; gianna87 τα πονακια ειναι φυσιολογικα αφου ανοιγει η μητρα μην αγχωνεσε!

μαρινα μπραβο!!! αντε πρωτη πρωτη στην β επιπεδου να τελειωνουμε σιγα σιγα και με αυτο!!

εγω ψες εβλεπα ονειρο οτι γεννησα κοριτσακι παιδια θα τρελαθω!!! χαχαχαχα καλυτερα να μην ρωτουσα ποτε για πιθανότητες...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα κορίτσια!! Νια μου σε καταλαβαίνω κι εγώ είχα σκάσει μέχρι να το δουμε και παλι άφησε ενα μικρο ποσοστο ο γιατρός άλλα δεν θέλω να το σκέφτομαι...κάνε λίγο υπομονή.... Εμείς την προηγουμενη εβδομαδα ειχαμε θέμα το όνομα του μωρού κυρίως σπό το σοι το δικο μου, με συγχυσαν άλλα τους το κοψα ....

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!! Νια μου σε καταλαβαίνω κι εγώ είχα σκάσει μέχρι να το δουμε και παλι άφησε ενα μικρο ποσοστο ο γιατρός άλλα δεν θέλω να το σκέφτομαι...κάνε λίγο υπομονή.... Εμείς την προηγουμενη εβδομαδα ειχαμε θέμα το όνομα του μωρού κυρίως σπό το σοι το δικο μου, με συγχυσαν άλλα τους το κοψα ....

mama δηλαδη δεν σου το ειπε 100%?? ουφφ εγω κοντευω να σκασω μεχρι να μαθω!!! αν και αφησα το χρωματακι στο μπλε εχω επιφυλαξη μετα τα τελευταια νεα! καλα ακομα δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο που φαίνεται και μετα εξαφανιζετε και ουτο καθ εξης....

ααα με το ονομα τους το εκοψα προ πολλου! τους ειπα οτι το μωρο ειναι ταμενο! και αφου τα δυο πρωτα βγαλαμε τους μπαμπαδες μας τωρα θα βγαλουμε οτι θελουμε! αλλα και κοριτσι να ειναι εγω το μωρακι το εταξα....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Μου έδωσε ποσοστο 90% βέβαια και για τ αγόρι μου είχε δώσει 80% του είπα κανόνισε γιατί πανω που συνηθιζω στην ιδέα μου τ αλλάζει....εγώ δεν τραβάω ζόρι με τα όνοματα πραγματικα αλλά μου την δίνει οτι με το που μάθαμε φύλλο αρχισαν και το μωρακι μου δεν γεννήθηκε ακόμα!!! Είναι ντροπή!!! Έπειτα τους είπα πως εγώ και άντρας μου θα αποφασίσουμε και τέλος!!!

yk1yp3.png

Μου έδωσε ποσοστο 90% βέβαια και για τ αγόρι μου είχε δώσει 80% του είπα κανόνισε γιατί πανω που συνηθιζω στην ιδέα μου τ αλλάζει....εγώ δεν τραβάω ζόρι με τα όνοματα πραγματικα αλλά μου την δίνει οτι με το που μάθαμε φύλλο αρχισαν και το μωρακι μου δεν γεννήθηκε ακόμα!!! Είναι ντροπή!!! Έπειτα τους είπα πως εγώ και άντρας μου θα αποφασίσουμε και τέλος!!!

ουτε εγω τραβαω ζορια με τα ονοματα. αν δεν το εταζα και ειναι κοριτσι την πεθερα μου θα εβγαζα γιατι ειναι και η σειρα του αντρα μου τώρα!! αλλα οκ δεν διαμαρτυρηθηκε κανενας προς το παρων!

εμενα στην αυχενικη μου ειπε 75% αγορι μετα την 16η μου ειπε σιγουρα κοριτσι και οταν το σκουντηξε λιγο λεει οοοοπ κατι αλλο φαινεται δεν ξερω.. οταν μου ειχε πει 75% αγορι το ειχα δεσει κανονικα!! αφου το ανακοινωσα κανονικα!! τωρα ξανα απο την αρχη η αγωνια τα παραξενα ονειρα και οποιος με ρωταει τωρα του λεω οτι δεν ξερουμε ακομα!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Τι να πω νια μου , εμένα πάντως μου είπε να το ανακοίνωσε επομένως το θεωρεί σίγουρο και τώρα που συνηθισα την ιδέα δεν θέλω να αλλάξει...τα όνειρα σου είναι επειδή το εχεις στο μυαλό σου συνέχεια, μην δίνεις σημασία. Τουλαχιστον στην β επίπεδου δεν κανουν λάθη και θα ξεκαθαριστεί το θεμα

yk1yp3.png

Τι να πω νια μου , εμένα πάντως μου είπε να το ανακοίνωσε επομένως το θεωρεί σίγουρο και τώρα που συνηθισα την ιδέα δεν θέλω να αλλάξει...τα όνειρα σου είναι επειδή το εχεις στο μυαλό σου συνέχεια, μην δίνεις σημασία. Τουλαχιστον στην β επίπεδου δεν κανουν λάθη και θα ξεκαθαριστεί το θεμα

ακριβως κ εμενα! αν δεν τυγχαινε να το σκουντησει θα μου ελεγε να το ανακοινωσω!!

ναι περιμενω β επιπεδου για να δω επιτελους τι θα ονειρευομαι!! και να φυγει και αυτη η ενοια ρε παιδι μου οτι ειναι ολα οκ!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ναι κι εγώ έχω μια ανυσηχια να ναι ολά καλά έχω να το δω και Καιρό!!! Αφού κι άντρας μου είπε τις προαλλες " δεν γίνεται να ειχαμε ενα υπέρηχο στο σπίτι οποτε θέλαμε να το βλέπαμε" χαχα!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...